!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
hellegennes
Θα στο θυμιζω ώσπου να κάνουμε διάλογο... Ίσως και με διπλά μηνύματα...
viewtopic.php?f=33&t=49059&p=3598374#p3598374
...
Θα στο θυμιζω ώσπου να κάνουμε διάλογο... Ίσως και με διπλά μηνύματα...
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ρε μεγάλε τρελό πας να με βγάλεις? Σου λεω με ακρίβεια τι συμβαίνει στην περιοχή που ζω. Το κλιμα τα τελευταια 3 με 4 χρόνια εχει αλλάξει εδώ αλλα και γενικοτερα εκτιμώ . Το χειμωνα που πέρασε αναψα ζεστη στο a/c ελάχιστες φορες. Βροχή ελαχιστη. Χιονι ανυπαρκτο. Δεκαετίες πριν δεν συνεβαιναν αυτα οι εποχες ηταν και αλλαζαν φυσιολογικα.
Επίσης το διαγραμμα θερμοκρασιών που παρεθεσες για τη Λάρισα ειναι ανακριβές. Δειχνει ότι ολο το καλοκαιρι η μέγιστη θερμοκρασία δεν πέρασε τους 40. Εδω χτυπησε ως και 44 στο κέντρο της πόλης. Το ειδα μετρημενο με τα μάτια μου.
Μαλλον εσύ απο το φεγγάρι γραφεις κι οχι οτι εγω ειμαι εκτος πραγματικότητας.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Στις 3 λέει 41,4.
- lonelyrider
Παίζει ρόλο και που είναι ο σταθμός. Γι αυτό δεν ειναι ακριβής η μέτρηση. Εγώ ξαναλέω το ειδα υπό σκιαν μετρημενο 44 βαθμούς φέτος το καλοκαίρι στο κέντρο της Λάρισας.enterprise-psi έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:27 Και όμως ισχύει
https://penteli.meteo.gr/stations/larissa/NOAAMO.TXT
Επίσης στα δελτία ειδήσεων που βλεπω πολύ συχνά εδιναν στη Λάρισα φέτος πολλες φορές μέγιστη έως και 43 και 44 βαθμούς στα δελτία καιρού.
Κι αυτοί και τα ματια μου κάνουν λαθος?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
lonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:40Παίζει ρόλο και που είναι ο σταθμός. Γι αυτό δεν ειναι ακριβής η μέτρηση. Εγώ ξαναλέω το ειδα υπό σκιαν μετρημενο 44 βαθμούς φέτος το καλοκαίρι στο κέντρο της Λάρισας.enterprise-psi έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:27 Και όμως ισχύει
Επίσης στα δελτία ειδήσεων που βλεπω πολύ συχνά εδιναν στη Λάρισα φέτος πολλες φορές μέγιστη έως και 43 και 44 βαθμούς στα δελτία καιρού.
Κι αυτοί και τα ματια μου κάνουν λαθος?![]()
Είναι θέλημα θεού ρε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- lonelyrider
Τι λεει η Παναιτωλικαρα?Aitwlos έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:42lonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:40Παίζει ρόλο και που είναι ο σταθμός. Γι αυτό δεν ειναι ακριβής η μέτρηση. Εγώ ξαναλέω το ειδα υπό σκιαν μετρημενο 44 βαθμούς φέτος το καλοκαίρι στο κέντρο της Λάρισας.enterprise-psi έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:27 Και όμως ισχύει
Είναι θέλημα θεού ρε.
Αύριο παίζει.lonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:51Τι λεει η Παναιτωλικαρα?Aitwlos έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:42lonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:40
Παίζει ρόλο και που είναι ο σταθμός. Γι αυτό δεν ειναι ακριβής η μέτρηση. Εγώ ξαναλέω το ειδα υπό σκιαν μετρημενο 44 βαθμούς φέτος το καλοκαίρι στο κέντρο της Λάρισας.
Είναι θέλημα θεού ρε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- hellegennes
Εγώ κυριολεκτικά από τότε που γεννήθηκα ακούω πάντα τις ίδιες μαλακίες. Μόλις ο καιρός είναι λίγο πιο ζεστός ή λίγο πιο κρύος από το ανεκτό, αρχίζουν τα "δεν υπάρχουν πια ενδιάμεσες εποχές, μόνο χειμώνας και καλοκαίρι", "ο καιρός τρελάθηκε", "τι κρύο είναι αυτό που κάνει, δεν θυμάμαι άλλοτε τόσο κρύο τέτοια εποχή", "τι ζέστη είναι αυτή που κάνει, δεν θυμάμαι άλλοτε τέτοια ζέστη τέτοια εποχή".lonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:23 Ρε μεγάλε τρελό πας να με βγάλεις? Σου λεω με ακρίβεια τι συμβαίνει στην περιοχή που ζω. Το κλιμα τα τελευταια 3 με 4 χρόνια εχει αλλάξει εδώ αλλα και γενικοτερα εκτιμώ . Το χειμωνα που πέρασε αναψα ζεστη στο a/c ελάχιστες φορες. Βροχή ελαχιστη. Χιονι ανυπαρκτο. Δεκαετίες πριν δεν συνεβαιναν αυτα οι εποχες ηταν και αλλαζαν φυσιολογικα.
Κυριολεκτικά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, σχεδόν 40 χρόνια.
Θέλω να μου πεις σε ποια πόλη βρίσκεσαι και δεν έκανε κρύο πέρυσι τον χειμώνα, πόσο μάλλον τα τελευταία 3-4 χρόνια, για να δούμε τι λένε τα δεδομένα και όχι η μνήμη σου.
Ακριβέστατο είναι το διάγραμμα. Το ότι βρήκες ένα σημείο με υψλότερη θερμοκρασία είναι παντελώς αδιάφορο. Η θερμοκρασία του αέρα δεν νοιάζεται για την κατηγοριοποίηση που κάνουμε με χάρτες, φυσικά υπάρχουν σημεία με υψηλότερες θερμοκρασίες από τους σταθμούς μέτρησης, αλλά εξίσου υπάρχουν σημεία με χαμηλότερες θερμοκρασίες. 44 βαθμούς βέβαια δεν είδες πουθενά εκτός αν ήταν κάνα θερμόμετρο που το έβλεπε ο ήλιος.lonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:23 Επίσης το διαγραμμα θερμοκρασιών που παρεθεσες για τη Λάρισα ειναι ανακριβές. Δειχνει ότι ολο το καλοκαιρι η μέγιστη θερμοκρασία δεν πέρασε τους 40. Εδω χτυπησε ως και 44 στο κέντρο της πόλης. Το ειδα μετρημενο με τα μάτια μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- lonelyrider
Οχι αυριο. Τη δευτερα 9 η ωρα το βραδυ με λαμια.Aitwlos έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:52Αύριο παίζει.
- hellegennes
Εννοείται ότι ισχύει. Δεν είναι γραφήματα που έφτιαξα εγώ. Επίσημα στοιχεία της ΕΜΥ είναι.enterprise-psi έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:27 Και όμως ισχύει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- lonelyrider
Τι μολις ο καιρος ζεσταινει λεμε τις ιδιες μαλακιες ρε φιλε? Εδω σου γραφω οτι τουλαχιστον στην περιοχη που ζω δεκαετιες χωρις να απουσιαζω σχεδον καθολου, αντιλαμβανομαι οτι ο καιρος εχει αλλαξει σε σχεση με το παρελθον. Δεν μιλαμε για κατι το προσωρινο.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:56Εγώ κυριολεκτικά από τότε που γεννήθηκα ακούω πάντα τις ίδιες μαλακίες. Μόλις ο καιρός είναι λίγο πιο ζεστός ή λίγο πιο κρύος από το ανεκτό, αρχίζουν τα "δεν υπάρχουν πια ενδιάμεσες εποχές, μόνο χειμώνας και καλοκαίρι", "ο καιρός τρελάθηκε", "τι κρύο είναι αυτό που κάνει, δεν θυμάμαι άλλοτε τόσο κρύο τέτοια εποχή", "τι ζέστη είναι αυτή που κάνει, δεν θυμάμαι άλλοτε τέτοια ζέστη τέτοια εποχή".lonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:23 Ρε μεγάλε τρελό πας να με βγάλεις? Σου λεω με ακρίβεια τι συμβαίνει στην περιοχή που ζω. Το κλιμα τα τελευταια 3 με 4 χρόνια εχει αλλάξει εδώ αλλα και γενικοτερα εκτιμώ . Το χειμωνα που πέρασε αναψα ζεστη στο a/c ελάχιστες φορες. Βροχή ελαχιστη. Χιονι ανυπαρκτο. Δεκαετίες πριν δεν συνεβαιναν αυτα οι εποχες ηταν και αλλαζαν φυσιολογικα.
Κυριολεκτικά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, σχεδόν 40 χρόνια.
Θέλω να μου πεις σε ποια πόλη βρίσκεσαι και δεν έκανε κρύο πέρυσι τον χειμώνα, πόσο μάλλον τα τελευταία 3-4 χρόνια, για να δούμε τι λένε τα δεδομένα και όχι η μνήμη σου.
Ακριβέστατο είναι το διάγραμμα. Το ότι βρήκες ένα σημείο με υψλότερη θερμοκρασία είναι παντελώς αδιάφορο. Η θερμοκρασία του αέρα δεν νοιάζεται για την κατηγοριοποίηση που κάνουμε με χάρτες, φυσικά υπάρχουν σημεία με υψηλότερες θερμοκρασίες από τους σταθμούς μέτρησης, αλλά εξίσου υπάρχουν σημεία με χαμηλότερες θερμοκρασίες. 44 βαθμούς βέβαια δεν είδες πουθενά εκτός αν ήταν κάνα θερμόμετρο που το έβλεπε ο ήλιος.lonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:23 Επίσης το διαγραμμα θερμοκρασιών που παρεθεσες για τη Λάρισα ειναι ανακριβές. Δειχνει ότι ολο το καλοκαιρι η μέγιστη θερμοκρασία δεν πέρασε τους 40. Εδω χτυπησε ως και 44 στο κέντρο της πόλης. Το ειδα μετρημενο με τα μάτια μου.
Ο αλλος με ολοκληρα σεντονια με επιστημονικα στατιστικα στοιχεια παγκοσμιως σου καταδεικνυει το προφανες κι εσυ λες τα δικα σου.
Αντιδραστικο στοιχειο εισαι?
- hellegennes
Μου θυμίζεις τι; Έχω βάλει ένα διάγραμμα του 1988 και γράφω «2,5 μήνες με θερμοκρασίες 30°C+» και με ρωτάς «που είναι οι δυομιση μήνες υψηλές θερμοκρασίες». Τι απάντηση θέλεις; Στο διάγραμμα είναι. Αν δεν μπορείς να διαβάσεις το διάγραμμα τι συζήτηση να κάνουμε;Libre arbitre έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:16 hellegennes
Θα στο θυμιζω ώσπου να κάνουμε διάλογο...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Machine ghost
πέρα απο τα αέρια που εκλυει ο μπακαλης, η θερμοκρασια σχετ. υγρασία και σημείο δρόσου δεν μας φτάνει
έπρεπε να υπαρχει πέρα απο φαινομενη αισθητή η οπως αλλιως θερμοκρασια και η ψυχολογική θερμοκρασια,
και ακουω προτάσεις με ποιους ιδρυματικους απο δω μέσα θα την βαθμονομήσουμε.
έπρεπε να υπαρχει πέρα απο φαινομενη αισθητή η οπως αλλιως θερμοκρασια και η ψυχολογική θερμοκρασια,
και ακουω προτάσεις με ποιους ιδρυματικους απο δω μέσα θα την βαθμονομήσουμε.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση