Υπομονή καλό μου, όλα θα γίνουν.omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:49ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:38Αναφορικά δε με αυτό, θα υπάρξει και ειδική αναφορά στη... συνειδητή αποχή σουomg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:21 γω απειχα συνειδητα απολες τις λοβιτουρες και το θεατρικο σκηνικο που ειχε στηθειαπό το σκηνικό που είχε στηθεί, όταν θα ανεβάσω το επετειακό αφιέρωμα στο μαύρο.
περιμενω εναγωνιως ειδικα το σημειο που ειμαι το φερεφωνο της Αθηνας και των γιεγιεσεδων![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:51 Επ' ευκαιρία, καταθέτω ένα ερώτημα.
Αν ανεβάσω την "Ιστορία του μαύρου" σε ποια θεματολογία πιστεύετε ότι πρέπει να ανέβει;
Στα κοινωνικά ή στα πχορουμικά;
- Ψυχολογία
Ψυχή και άνθρωπος.
- Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι
Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
- Ιστορία
Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
και ο τιτλος που θα βαλεις δε θα ειναι η "Ιστορία του μαύρου" αλλα "Η ιστορια μου στο μαυρο"
πότε; μην το αργησεις και πολυΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:38Αναφορικά δε με αυτό, θα υπάρξει και ειδική αναφορά στη... συνειδητή αποχή σουomg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:21 γω απειχα συνειδητα απολες τις λοβιτουρες και το θεατρικο σκηνικο που ειχε στηθειαπό το σκηνικό που είχε στηθεί, όταν θα ανεβάσω το επετειακό αφιέρωμα στο μαύρο.
Ψιλοάσχετα ως προτάσεις.omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:56ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:51 Επ' ευκαιρία, καταθέτω ένα ερώτημα.
Αν ανεβάσω την "Ιστορία του μαύρου" σε ποια θεματολογία πιστεύετε ότι πρέπει να ανέβει;
Στα κοινωνικά ή στα πχορουμικά;![]()
- Ψυχολογία
Ψυχή και άνθρωπος.
- Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι
Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
- Ιστορία
Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Οπότε, θα παραμείνω στην επιλογή μεταξύ κοινωνικών και πχορουμικών δρώμενων και τη συνεπαγόμενη αλληλοεξάρτηση τους.
Τα ψυχολογικά θεματάκια που έχει ο καθένας, υπάγονται σε αυτές τις κατηγορίες.
Αναφορικά δε με τους αστικούς μύθους και παραδοσιακούς θρύλους, μαρτυρίες από αυτήν την κατηγορία επικαλέστηκες, γλυκό μου.
Θέλεις παιχνιδάκια με τη γάτα; Θα τα έχεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η αλήθεια είναι ότι εν μέσω τέτοιων θερμοκρασιών βαριέμαι. Θα γίνει στο χρόνο που εγώ γουστάρω.nemo έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:00πότε; μην το αργησεις και πολυΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:38Αναφορικά δε με αυτό, θα υπάρξει και ειδική αναφορά στη... συνειδητή αποχή σουomg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:21 γω απειχα συνειδητα απολες τις λοβιτουρες και το θεατρικο σκηνικο που ειχε στηθειαπό το σκηνικό που είχε στηθεί, όταν θα ανεβάσω το επετειακό αφιέρωμα στο μαύρο.
Επ' ευκαιρία, ποια ήταν η τελευταία φορά που είδες να παίζω στο πχορουμικό τριπάκι "εγώ και οι ιδέες μου" με μακροσκελείς αναφορές;
Έστω ως αντίδραση στα μακροσκελή ψυχογραφήματα ή χαρακτηρισμούς που μου έχουν αφιερώσει κάποιοι παπάρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγώ το έχω σαν ένα ευχάριστο διάλειμμαΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:06Η αλήθεια είναι ότι εν μέσω τέτοιων θερμοκρασιών βαριέμαι. Θα γίνει στο χρόνο που εγώ γουστάρω.
Επ' ευκαιρία, ποια ήταν η τελευταία φορά που είδες να παίζω στο πχορουμικό τριπάκι "εγώ και οι ιδέες μου" με μακροσκελείς αναφορές;
Έστω ως αντίδραση στα μακροσκελή ψυχογραφήματα ή χαρακτηρισμούς που μου έχουν αφιερώσει κάποιοι παπάρες.![]()
Κάποια στιγμή θα το έχεις, αλλά δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο για αρκετούς αγγέλους της κάθαρσης του πχορουμικού είδους.nemo έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:11εγώ το έχω σαν ένα ευχάριστο διάλειμμαΓΑΛΗ έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:06Η αλήθεια είναι ότι εν μέσω τέτοιων θερμοκρασιών βαριέμαι. Θα γίνει στο χρόνο που εγώ γουστάρω.
Έστω ως αντίδραση στα μακροσκελή ψυχογραφήματα ή χαρακτηρισμούς που μου έχουν αφιερώσει κάποιοι παπάρες.![]()
Μια απλή επανάληψη της διαχρονικής ανθρώπινης ιστορίας, θα είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:56 και ο τιτλος που θα βαλεις δε θα ειναι η "Ιστορία του μαύρου" αλλα "Η ιστορια μου στο μαυρο"
πρεπει να μπει κι ενας πιασαρικος τιτλος: "Οι Γελοιοι και η αλλη" ή "Οι Γελοιοι κι Εγω"
Στη φάση του μαύρου, θα ήταν ο τέλειος τίτλος, μαυροθεούσε της κωλοπετεινίτσας.omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:18omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:56 και ο τιτλος που θα βαλεις δε θα ειναι η "Ιστορία του μαύρου" αλλα "Η ιστορια μου στο μαυρο"
πρεπει να μπει κι ενας πιασαρικος τιτλος: "Οι Γελοιοι και η αλλη" ή "Οι Γελοιοι κι Εγω"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εσυ ησουν το ατιθασο αγορι;omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:18omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:56 και ο τιτλος που θα βαλεις δε θα ειναι η "Ιστορία του μαύρου" αλλα "Η ιστορια μου στο μαυρο"
- omg kai 3 lol
nemo έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:22εσυ ησουν το ατιθασο αγορι;omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:18omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:56 και ο τιτλος που θα βαλεις δε θα ειναι η "Ιστορία του μαύρου" αλλα "Η ιστορια μου στο μαυρο"
Γιατί αν μη τι άλλο, εγώ υποστήριξα τον ελεύθερο λόγο ακόμη και αν έπαιρνε ακόμη και εμένα η μπάλα στο πλαίσιο της αντίθεσης στη λογοκρισία.
Όλοι οι υπόλοιποι, είναι σαφώς γελοία παρτάλια.
Όλοι οι υπόλοιποι, είναι σαφώς γελοία παρτάλια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν έπαιζαν όντως τα ατίθασα αγόρια, ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος. Ο omg μια χαρά χαλιναράτο αγόρι ή ρυμουλκούμενη βαρκούλα ήταν.nemo έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:22εσυ ησουν το ατιθασο αγορι;omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 10:18omg kai 3 lol έγραψε: 17 Αύγ 2024, 09:56 και ο τιτλος που θα βαλεις δε θα ειναι η "Ιστορία του μαύρου" αλλα "Η ιστορια μου στο μαυρο"
Όπως και η πλειοψηφία του εν λόγω είδους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τί ήτο αυτό το μαύρο;
τί γινόταν εκεί πέρα;
παλιοί συντρόφιμοι από εκεί εδώ είστε μπρε όλοι;;;;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όχι κι όλοι.
Αλλά υπάρχει επαρκέστατη βάση για συγκρίσεις των τότε άγγελων της κάθαρσης του "μαύρου"
Και όλως τυχαίως, ακόμη και οι σημερινοί παίζουν στο κόνσεπτ της "μαύρης" κατηγορίας.
Η γελοιότητα παραμένει ακριβώς η ίδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 5001 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1