Ναι ,εκεί είναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Εμένα πάντως μλκ δε θα με πιάσει ο κάθε γιδογαμης. Ας πιάσει τους ξέπλυματιες και όσους θα κλαίνε από Σεπτέμβριο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Fata_Morgana
Ερμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 18:40Εμένα πάντως μλκ δε θα με πιάσει ο κάθε γιδογαμης. Ας πιάσει τους ξέπλυματιες και όσους θα κλαίνε από Σεπτέμβριο
Καλά ναι, δεν αξίζει να τους τα σκάσεις για κανένα λόγο.
Οι διακοπές και τα έξοδα τους είναι θέμα προτεραιοτήτων πάνω στο που προτιμά κάποιος να ξοδεύει τα χρήματα του
Ενα άτομο που δεν πάει μεν διακοπές αλλά ξοδεύει χρήματα στα μπαράκια η στα καφενεία της περιοχής του κάθε ημέρα ξοδεύει περισσότερα χρήματα από κάποιον που δεν βγαίνει κάθε ημέρα έξω από το σπίτι και πηγαίνει μια φορά τον χρόνο διακοπές
Ενα άτομο που δεν πάει μεν διακοπές αλλά ξοδεύει χρήματα στα μπαράκια η στα καφενεία της περιοχής του κάθε ημέρα ξοδεύει περισσότερα χρήματα από κάποιον που δεν βγαίνει κάθε ημέρα έξω από το σπίτι και πηγαίνει μια φορά τον χρόνο διακοπές
τα υπολογιζω περιπου οσο τα εσοδα απο μια εβδομαδα αν το δωσεις σε ρβνβΕρμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:19Υπάρχει κόσμος που δε μπορεί να κάνει τίποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:16Απλά θέλω να πω ότι μπορεί πολύς κόσμος να κάνει διακοπές χωρίς μεγάλα έξοδα και ότι τέτοια νήματα είναι παραπλανητικάΕρμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:06
η θάλασσα είναι γτπκ και στα καμμένα και απέναντι.
Εγω ετσι και αλλιως εκει τριγύρω θα είμαι κάποιες μέρες γιατί έχουμε σπιτι, αλλά δε μπορώ να μην πω την αλήθεια.
Και σου λέω έστω οτι έχεις δικό σου σπίτι πχ σε ένα νησί όπως η Σάμος.
Ξέρεις πόσα ειναι τα ναύλα να πας;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ξέρεις δεν είναι όλα τα σπίτια ανακαινισμενα και έτοιμα προς διάθεση. Η πλατφόρμα έχει κάποιες προϋποθέσεις.Ασέβαστος έγραψε: 07 Αύγ 2024, 19:27τα υπολογιζω περιπου οσο τα εσοδα απο μια εβδομαδα αν το δωσεις σε ρβνβΕρμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:19Υπάρχει κόσμος που δε μπορεί να κάνει τίποτα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:16
Απλά θέλω να πω ότι μπορεί πολύς κόσμος να κάνει διακοπές χωρίς μεγάλα έξοδα και ότι τέτοια νήματα είναι παραπλανητικά
Και σου λέω έστω οτι έχεις δικό σου σπίτι πχ σε ένα νησί όπως η Σάμος.
Ξέρεις πόσα ειναι τα ναύλα να πας;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γεμίσαμε αληταραδες φοροφυγαδες βρωμιάρηδες νεόπλουτους βαλκανοβουγλαροσκοπιανους για τουρισμό σε όλη τη χώρα,κομβοια έρχονται,κάνουν μπίζνες με real estate,μαύρα όλα,χωρίς τελωνειακό έλεγχο στα σύνορα.
Και ο φουκαρας ο ελληνακος,να κάτσει μέσα για να χωρέσουν αυτοί.
Και ο φουκαρας ο ελληνακος,να κάτσει μέσα για να χωρέσουν αυτοί.
- Frappezitis
Με τους δεξιους υπαλληλους των καπιταληστων που μπλεξαμε σε λίγο για να πας από Πειραιά στο νησί σου,θα πρέπει να παιρνεις ακτοπλοϊκό δάνειο!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 19:09 Οι διακοπές και τα έξοδα τους είναι θέμα προτεραιοτήτων πάνω στο που προτιμά κάποιος να ξοδεύει τα χρήματα του
Στην χώρα που μετράει το ινσταγραμοστορυ,μπορείς να κόψεις τους καφέδες και τα τσιγάρα στο μισό και να εξοικονομήσεις 30-40€ ώστε να πας στο mainstream μπιτσομπαρα,να βγάλεις σετ ξαπλώστρα,καφέ+κλαμπ σάντουιτς,1 στορυ και 1 check in.
Έτσι,θα νομίζουν οι περισσότεροι ότι εσύ έχεις λεφτά και ξοδεύεις για να πηγαίνεις στα καλύτερα για διασκέδαση.
Που να πάω ρε γμτ με 1 τικετ κοινωνικού τουρισμού,μονοκλινα δεν υπάρχουν,δίκλινα πρέπει να πληρώσεις την διαφορά,οπότε κακώς μου το έδωσαν,άχρηστο θα πάει.
Έτσι,θα νομίζουν οι περισσότεροι ότι εσύ έχεις λεφτά και ξοδεύεις για να πηγαίνεις στα καλύτερα για διασκέδαση.
Που να πάω ρε γμτ με 1 τικετ κοινωνικού τουρισμού,μονοκλινα δεν υπάρχουν,δίκλινα πρέπει να πληρώσεις την διαφορά,οπότε κακώς μου το έδωσαν,άχρηστο θα πάει.
- Frappezitis
Διακόπτεις τις διακοπές.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Ιουν 2022, 12:17διακοπές σημαίνει ότι κάτι διακόπτεις. Τι διακόπτεις ακριβώς είναι δικό σου θέμα, αυτό που έχεις εσύ ανάγκη να διακόψειςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιουν 2022, 09:20Δηλαδή εάν νοικιασω ένα σπίτι για το καλοκαίρι σε ένα νησί και .. μαγειρεύουμε και κάνουμε δουλειές του σπιτιού σε αυτό ενώ κάνουμε διακοπές αυτό δεν θεωρείται ως διακοπές;EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Ιουν 2022, 08:45
Εξαρτάται άμα κάνεις όντως διακοπές ή άμα κάθεσαι και κάνεις δουλειές όλη μέρα![]()
![]()
Ή αγγλιδα τουρίστρια που έρχεται διακοπές σε ελκηνικο νησί και δουλεύει ως σερβιτόρα για να βγάλει τα έξοδα των διακοπών δεν κάνει διακοπές;
Εάν είμαι μετάθεση σε ελληνικό νησί ωε στρατιωτικός και .. ολόκληρο το καλοκαίρι όταν δεν έχω υπηρεσία διασκεδαζω και κάνω κολύμπι στην θάλασσα, αυτό δεν ειναι διακοπές;
Οι κάτοικοι που ζουν σε τουριστικά μέρη χρειάζεται να πάνε σε άλλο μέρος για να κάμουν διακοπές;
Αν πας κάπου και κάνεις τα ίδια που έκανες και πριν τότε ένα αρχίδι προφανώς.
Προσωπικά, πιστεύω ότι η φετινή ακραία εκμετάλλευση μπορεί να ωφελήσει τον Έλληνα. Θα τον απομακρύνει από τα Κουφονήσια, τα Αρχιδονήσια, και τους παραδοσιακούς κολοκυθοκεφτέδες της κυρα-Σούλας, που τους φτιάχνει με τα πόδια της, και θα τον οδηγήσει να ανακαλύψει μέρη όπως η Νορβηγία, βοηθώντας τον να ξεφύγει από τον μεταοθωμανικό του κατσαπλιαδισμό
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Cecily Anne
Λοιπόν, γιδοβοσκος νοικιάζει χώρο για πάρκινγκ στην περιοχή μου. 7 ευρώ η πρώτη ώρα και 3 κάθε δεύτερη. Δεν αφήνει να παρκάρουμε τριγύρω, γιατί δυσκολεύουμε τη ΡΟΗ στο γαμωπαρκιν του και μας κάνει τον τροχονόμο όλη μέρα. Παίρνω χαμπάρι ότι εχει δυο ανήλικα παιδιά του μέσα και δουλεύουν τη νύχτα. Τα έβγαλα φωτό. Πείτε μου αν θα πηγαίνατε να βαρέσετε καταγγελία, για να γίνει άνθρωπος ή θα τον αφήνατε να κάνει το νταβατζή στη γειτονιά ; Μου λένε όλοι να γυρεύω τη δουλειά μου γιατί έχει πολλά στόματα να θρέψει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Sid Vicious
https://www.tasteatlas.com/tasteatlas-awards-23-24Unique έγραψε: 16 Αύγ 2024, 17:05 . Θα τον απομακρύνει από τα Κουφονήσια, τα Αρχιδονήσια, και τους παραδοσιακούς κολοκυθοκεφτέδες της κυρα-Σούλας, που τους φτιάχνει με τα πόδια της, και θα τον οδηγήσει να ανακαλύψει μέρη όπως η Νορβηγία, βοηθώντας τον να ξεφύγει από τον μεταοθωμανικό του κατσαπλιαδισμό
Ελληνική κουζίνα τρίτη καλύτερη στον κόσμο, Νορβηγική ούτε καν στις 50 καλύτερες
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις