Άλλο εισφορές από την τσέπη σου και άλλο εισφορές από κρατικούς και εργοδοτικούς πυλώνες. Στοιχειώδες.Ιδιώνυμο έγραψε: 08 Αύγ 2024, 16:05Να πληρώνουν όλοι εισφορές της προκοπής για να παίρνουν συντάξεις της προκοπής.Frappezitis έγραψε: 08 Αύγ 2024, 15:50 Κάτω από 750 ευρώ οι νέες συντάξεις γήρατος του Ιδιωτικού Τομέα
Η φτωχοποίηση των συνταξιούχων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία του συστήματος «Ηλιος», οι νέες συντάξεις γήρατος του Ιδιωτικού Τομέα που εκδίδονται κινούνται κάτω από τα 750 ευρώ.
Σε εμένα είναι ένα πεντακοσαρικο το μήνα, επί δώδεκα ένα εξαρι το χρόνο, επί σαράντα θα έχω δώσει πάνω κάτω στο κράτος διακόσια πενήντα χιλιάρικα.
Άμα πάρω σύνταξη για είκοσι χρόνια μας κάνει χοντρικά ένα χιλιάρικο το μήνα να μου δίνουν Μαξ.
Και αυτά χωρίς φάρμακα, γιατρούς, νοσοκομεία κτλ που καλύπτονται από το μηνιαίο πεντακοσαρικο.
Για τις εισφορές που δίνονται από τους περισσότερους μια χαρά είναι τα επτακόσια πενήντα το μήνα.
Μαθηματικά απλά της Δ Δημοτικού !
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τη σύνταξη τους
Re: Οι συνταξιούχοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τη σύνταξη τους
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτό γιατί όπως είναι γνωστό τα λεφτά τα βάζουν σε ένα σεντούκι με ναφθαλίνη και στα δίνουν λίγα-λίγα όταν βγεις στη σύνταξη.μιλάει και για απλά μαθηματικά ο τύποςΙδιώνυμο έγραψε: 08 Αύγ 2024, 16:05 Να πληρώνουν όλοι εισφορές της προκοπής για να παίρνουν συντάξεις της προκοπής.
Σε εμένα είναι ένα πεντακοσαρικο το μήνα, επί δώδεκα ένα εξαρι το χρόνο, επί σαράντα θα έχω δώσει πάνω κάτω στο κράτος διακόσια πενήντα χιλιάρικα.
Άμα πάρω σύνταξη για είκοσι χρόνια μας κάνει χοντρικά ένα χιλιάρικο το μήνα να μου δίνουν Μαξ.
Και αυτά χωρίς φάρμακα, γιατρούς, νοσοκομεία κτλ που καλύπτονται από το μηνιαίο πεντακοσαρικο.
Για τις εισφορές που δίνονται από τους περισσότερους μια χαρά είναι τα επτακόσια πενήντα το μήνα.
Τα λεφτά, σαφώς και δεν τα βάζουν σε σεντούκι, απλώς πληρώνουν με αυτά τις τρέχουσες συντάξεις ανεξαρτήτως ανταποδοτικότητας.nowhere έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:29αυτό γιατί όπως είναι γνωστό τα λεφτά τα βάζουν σε ένα σεντούκι με ναφθαλίνη και στα δίνουν λίγα-λίγα όταν βγεις στη σύνταξη.μιλάει και για απλά μαθηματικά ο τύποςΙδιώνυμο έγραψε: 08 Αύγ 2024, 16:05 Να πληρώνουν όλοι εισφορές της προκοπής για να παίρνουν συντάξεις της προκοπής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απλώς η λογική του ενός ταμείου για όλους (τόσα δίνεις, τόσα θα πάρεις) είναι μια σατανικού τύπου υπέρβαση για το γκρις πρότζεκτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα το ελληνικό πρότζεκτ στηρίζετε πάντα σε ευνοημένους. Αυτά είναι τα θεμέλια του.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:33 Απλώς η λογική του ενός ταμείου για όλους (τόσα δίνεις, τόσα θα πάρεις) είναι μια σατανικού τύπου υπέρβαση για το γκρις πρότζεκτ.
μου αρέσει που σας φαίνεται ότι λειτουργεί με λογική το μπουρδέλο.για δώσε ένα 500άρικο το μήνα για 40 χρόνια σε μια ιδιωτική να δεις πόσα θα πάρειςΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:31 Τα λεφτά, σαφώς και δεν τα βάζουν σε σεντούκι, απλώς πληρώνουν με αυτά τις τρέχουσες συντάξεις ανεξαρτήτως ανταποδοτικότητας.
-
talaipwros
Ελεος με την παραμυθαnowhere έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:40μου αρέσει που σας φαίνεται ότι λειτουργεί με λογική το μπουρδέλο.για δώσε ένα 500άρικο το μήνα για 40 χρόνια σε μια ιδιωτική να δεις πόσα θα πάρειςΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:31 Τα λεφτά, σαφώς και δεν τα βάζουν σε σεντούκι, απλώς πληρώνουν με αυτά τις τρέχουσες συντάξεις ανεξαρτήτως ανταποδοτικότητας.
Ποσα απο τα 500 ειναι για συνταξη και ποσα για υγεία;
να πάνε τις εισφορές 2-3 χιλιάρικα το μήνα.τόσο χρήμα βγάζουν όλοι,ας δώσουν κάτι παραπάνω
-
talaipwros
https://www.legalandgeneral.com/retirem ... alculator/
Υπολογίστε (θυμιζω τα ποσα που βγαζει το calculator ειναι σταθερά, δεν ανεβαινουν καθε χρονο, ειναι annuity)
Αμα με 200 ευρω το μηνα εισφορες συνταξης βρειτε να βγαζει χιλιαρικα το μηνα με αυξηση καθε χρονο, σφυριξτε μου και μενα
Υπολογίστε (θυμιζω τα ποσα που βγαζει το calculator ειναι σταθερά, δεν ανεβαινουν καθε χρονο, ειναι annuity)
Αμα με 200 ευρω το μηνα εισφορες συνταξης βρειτε να βγαζει χιλιαρικα το μηνα με αυξηση καθε χρονο, σφυριξτε μου και μενα
άνθρωπε μου δεν είναι μόνο οι ασφαλιστικές εισφορές.η σχέση σου με το κράτος δεν είναι όπως η σχέση σου με μισ ιδιωτική ασφαλιστική.ένας άνεργος θεριακλής αλκοολικός που καταφέρνει να επιβιώσει 40 χρόνια,μόνο από τα βίτσια του και αφήνοντας απ έξω όλους τους άλλους έμμεσους φόρους και τις διπλοτριπλοπληρωμές υπηρεσιών που έχει ήδη πληρώσει,δικαιούται μεγαλύτερη σύνταξη από έναν που σκάει 500 ευρώ το μηνα για ιδιωτική ασφάλιση
-
talaipwros
nowhere έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:40.για δώσε ένα 500άρικο το μήνα για 40 χρόνια σε μια ιδιωτική να δεις πόσα θα πάρεις
Ουτε κατα διάνοια, μην το πεις παραεξω, ειναι επιχειρημα τυπου Ανω/Κατω πλατειας το 2015nowhere έγραψε: 16 Αύγ 2024, 15:28 άνθρωπε μου δεν είναι μόνο οι ασφαλιστικές εισφορές.η σχέση σου με το κράτος δεν είναι όπως η σχέση σου με μισ ιδιωτική ασφαλιστική.ένας άνεργος θεριακλής αλκοολικός που καταφέρνει να επιβιώσει 40 χρόνια,μόνο από τα βίτσια του και αφήνοντας απ έξω όλους τους άλλους έμμεσους φόρους και τις διπλοτριπλοπληρωμές υπηρεσιών που έχει ήδη πληρώσει,δικαιούται μεγαλύτερη σύνταξη από έναν που σκάει 500 ευρώ το μηνα για ιδιωτική ασφάλιση
Αν ηταν ετσι, δεν θα επρεπε να δανειζεται δισεκατομμύρια το κρατος για να συμπληρωνει τις συντάξεις.
Ειναι παγκόσμιο το πρόβλημα.
Και στην Αγγλία ξεκίνησε το κυνηγι στους συνταξιούχους, ολα θα γινουν means tested.
όχι το λέω.πιάσε το μαγικό κομπιουτεράκι σου και υπολόγισε πόσα ευρώ καταλήγουν στο κράτος με κάθε σου κίνηση
-
talaipwros
Το κρατος τις υποδομες του οποιου χρησιμοποιεις καθημερινα λες;nowhere έγραψε: 16 Αύγ 2024, 15:33 όχι το λέω.πιάσε το μαγικό κομπιουτεράκι σου και υπολόγισε πόσα ευρώ καταλήγουν στο κράτος με κάθε σου κίνηση
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Σε 40 χρόνια θα είσαι εξαιρετικά τυχερός αν υπάρχει καν η ιδιωτική.nowhere έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:40μου αρέσει που σας φαίνεται ότι λειτουργεί με λογική το μπουρδέλο.για δώσε ένα 500άρικο το μήνα για 40 χρόνια σε μια ιδιωτική να δεις πόσα θα πάρειςΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:31 Τα λεφτά, σαφώς και δεν τα βάζουν σε σεντούκι, απλώς πληρώνουν με αυτά τις τρέχουσες συντάξεις ανεξαρτήτως ανταποδοτικότητας.
Ανοιγοκλείνουνε αυτές, και όταν έρχονται τα δύσκολα κυρίως κλείνουνε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αυτά ακριβώς τα χρήματα που έδωσα για 30 χρόνια, κλαίω.nowhere έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:40μου αρέσει που σας φαίνεται ότι λειτουργεί με λογική το μπουρδέλο.για δώσε ένα 500άρικο το μήνα για 40 χρόνια σε μια ιδιωτική να δεις πόσα θα πάρειςΓΑΛΗ έγραψε: 16 Αύγ 2024, 14:31 Τα λεφτά, σαφώς και δεν τα βάζουν σε σεντούκι, απλώς πληρώνουν με αυτά τις τρέχουσες συντάξεις ανεξαρτήτως ανταποδοτικότητας.
Και ακριβώς γι' αυτό έκοψα το συγκεκριμένο ταμείο, έστω και αργά και το γύρισα στη βολική υποστήριξη από τους άλλους πυλώνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-