Βλέπω λοιπόν πως τα έχεις βάλει με την πολιτική ορθότητα του να είναι κάποιος ευγενής. Όσο για τον φεμινισμό που προσπαθείς ανεπυτυχώς όλη την ώρα να τον χλευάσεις αστο καλύτερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:32Όχι καλό μου, δεν βλέπουμε.
Λέγε ό,τι βλακεία σου έρθει στο κεφάλι αλλά κάνε μου τη χάρη να μη χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο γιατί θα πατήσω το κουμπάκι για συκοφαντία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτοί επευφημούν το αίσχος του Λιάγκα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αυτοί επευφημούν το αίσχος του Λιάγκα
Δεν ξέρω το πλαίσιο, δεν μπορώ να τοποθετηθώ.
Η βλακεία είναι άφυλη βρε κουτό.Fluffy έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:43Βλέπω λοιπόν πως τα έχεις βάλει με την πολιτική ορθότητα του να είναι κάποιος ευγενής. Όσο για τον φεμινισμό που προσπαθείς ανεπυτυχώς όλη την ώρα να τον χλευάσεις αστο καλύτερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:32Όχι καλό μου, δεν βλέπουμε.Fluffy έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:28
ΤΟ ότι δεν βγήκαν ευθέως να το πουν είναι μια μικρή νίκη της ιδεολογικής ηγεμονίας μας. Το πως στηρίζουν αυτά τα αίσχη τα βλέπουμε.
Λέγε ό,τι βλακεία σου έρθει στο κεφάλι αλλά κάνε μου τη χάρη να μη χρησιμοποιείς πρώτο πληθυντικό πρόσωπο γιατί θα πατήσω το κουμπάκι για συκοφαντία.
Όσο για την πολιτική ορθότητα, τη θεωρώ έναν ευφημισμό της παράνοιας και τίποτα παραπάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
βγάλε όλο σου το πάθος ελευθεραΡουμ έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:33Εχω να πω δυο ουσιαστικοτατα....Fluffy έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:31Θα σε παρακαλούσα πολύ να μη χαλάσουμε το νήμα, αν έχεις απωθυμένα επι προσωπικού με μένα μπορείς να ανοίξεις νήμα να με κράξεις. Από την άλλη αν έχεις κάτι ουσιαστικό, ορίστε, ρίξε τον οβολό σου.Ρουμ έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:27
Την προδοσία πολυ ηγάπησαν τον προδοτη ουδεις...![]()
Σοφα λόγια να τα εχεις υποψιν σου![]()
![]()
Πρωτον εισαι ρατσιστης [αυτη την εντυπωση εχεις δωσει]
Δευτερον εχεις δικιο για το νημα αυτο ..συμφωνουμε
viewtopic.php?f=36&t=16912
Για ολους τους φασιστες καπως ετσι αισθανομαι....μην το περνεις προσωπικα
πήγαινε να αποθέσεις εκεί όμως
θελω να πω οποιαδηποτε γρυλιά έχεις σε αντχομινιά εκεί είναι το κατάλληλο νήμα.
Να από κάτι τέτοια πάιρνουν θάρρος και νιώθουν μάγκες οι λιάγκες του ντουνιά για τα αισχη τους.
Πως μας φαινεται που ο Λιαγκας ριχνει Μαρια Αντωνα και τι του βρηκε αυτη για να ειναι μαζι του,20 χρονια διαφορας α.Το αισχος για το Λιαγκα η για το Μαρακι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 51 Απαντήσεις