Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:35
καλος τονα τον απροσμενα γρήγορο με τα δάση, αλλα αυτά παθαινεις αμα τα πατας μεσα απο ντοκυμαντερ επαρχιακων καναλιων αναμεσα σε διαφημισεις αλυσοπριονων και χασαποταβερνών.
καταλαβαινω κοριτσι μου οτι σου χτυπησα το κομπλεξ, αλλα δε σε πηδαω οσο και να με παρακαλας, δε ταιριαζουμε στο ζωδιο ... βρες κατι να κανεις για με ξεπερασεις, μαζευε τηλεκαρτες, ξεκινα το πλεξιμο στη τελικη πηγαινε πιασε το τοξοβολο να σε κανει αντρα ...
σαλτα και γαμησου στο φιναλε φιναλε
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:35
καλος τονα τον απροσμενα γρήγορο με τα δάση, αλλα αυτά παθαινεις αμα τα πατας μεσα απο ντοκυμαντερ επαρχιακων καναλιων αναμεσα σε διαφημισεις αλυσοπριονων και χασαποταβερνών.
καταλαβαινω κοριτσι μου οτι σου χτυπησα το κομπλεξ, αλλα δε σε πηδαω οσο και να με παρακαλας, δε ταιριαζουμε στο ζωδιο ... βρες κατι να κανεις για με ξεπερασεις, μαζευε τηλεκαρτες, ξεκινα το πλεξιμο στη τελικη πηγαινε πιασε το τοξοβολο να σε κανει αντρα ...
σαλτα και γαμησου στο φιναλε φιναλε
ωπ και άλλο τσουγδι με εξυπνα μπινελίκια (εισαι ο έκτος) και πέτυχε και το φύλλο διάνα. έχω μια μεγάλη συλλογη απο ηλίθιους,
θες να ερθεις στο σπίτι μου να στην δείξω;
Τις μέρες υψηλού κινδύνου απαγορευότανε η πρόσβαση σε δασικές περιοχές στους πολίτες για προληπτικούς λόγους.
Στο δάσος έμπαιναν εθελοντές δασοπυροσβέστες , και πυροσβέστες στις άκρες του δρόμου που συνόρευε με δασικές περιοχές ,οι σύλλογοι με τον δήμο έριχναν προληπτικά νερό μπας και προλάβουν κανένα τσιγάρο , οι σύλλογοι με την αστυνομία έκαναν περιπολία για να μην περάσουν πολίτες .
Σε χαράδρες με πυκνή βλάστηση έριχναν προληπτικά με πτητικά μέσα νερό.
Όλα αυτά τα προληπτικά καταργήθηκαν με τον νέο σχεδιασμό του υπουργείου.
Τίποτα απ' όλα αυτά δεν έχει καταργηθεί εκτός ίσως από την προληπτική ρίψη νερού η οποία είναι κάτι εντελώς άχρηστο γιατί όταν έχει ζέστη και αέρα το νερό στεγνώνει σε 1-2 ώρες ενώ αν καεί 1 μόνο πεύκο σε ακτίνα 20-30 μέτρων στεγνώνει σε δευτερόλεπτα.
ρως υποβρύχια εκτοξεύουν δρόνους με θερμίτη για να εκθέσουν τον κυριάκομας
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
stella έγραψε: 12 Αύγ 2024, 23:10Μούφα είναι - ουάου, έκπληξη.
Ο άνθρωπος μένει δίπλα στο Αστεροσκοπείο και εξηγεί ότι είχε άδεια και πήγαινε να βοηθήσει στην πυρόσβεση.
Το γεγονός ότι τα τρολ της ΝΔ, μέσα στον πανικό της επικοινωνιακής διαχείρισης αυτού του φιάσκου, μπήκαν στη διαδικασία να στοχοποιήσουν έναν άνθρωπο στο Διαδίκτυο, αναγκάζοντάς τον ν' απολογείται, υπερβαίνει ακόμα και τη συνηθισμένη σκατίλα και αλητεία τους. Το συγκεκριμένο είναι δυνητικά μηνύσιμο.
Ποιο πανικό και ποιο φιάσκο ρε μεγάλε;
4 καταγγελίες κυκλοφόρησαν, η μια ήταν αυτή. Συν το θέμα με τα διαβατήρια.
Σιγά μην εδώ σε εντολή ο Κικιλιας ξέρω γω να ανέβει η φωτο.
Η πιο δύσκολη πυρκαγιά της Αττικής περιορίστηκε σε 36 ώρες συμπεριλαμβανονενης και της νύχτας.
Άντε καθίστε σε κάνα καφενείο να μετράτε αεροπλάνα.
aka "συγνώμη, μαλακία μου που αναπαρήγαγα ανυπόστατες μπούρδες που ως εκ θαύματος ταιριάζουν με το αφήγημα που έχω υιοθετήσει προχωράμε"
Τεν Τεν στα γεραματα ή μερακλής κομμωτής που λέει πρόεδρε το έχω, θα σου κάνω εγώ μια βοιδογλυψια όσα για τις φωτό και θα λες στην μπλεμπα ότι σηκώθηκε το μαλλί από τα πολλά μποφόρ;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
stella έγραψε: 12 Αύγ 2024, 23:10Μούφα είναι - ουάου, έκπληξη.
Ο άνθρωπος μένει δίπλα στο Αστεροσκοπείο και εξηγεί ότι είχε άδεια και πήγαινε να βοηθήσει στην πυρόσβεση.
Το γεγονός ότι τα τρολ της ΝΔ, μέσα στον πανικό της επικοινωνιακής διαχείρισης αυτού του φιάσκου, μπήκαν στη διαδικασία να στοχοποιήσουν έναν άνθρωπο στο Διαδίκτυο, αναγκάζοντάς τον ν' απολογείται, υπερβαίνει ακόμα και τη συνηθισμένη σκατίλα και αλητεία τους. Το συγκεκριμένο είναι δυνητικά μηνύσιμο.
Ποιο πανικό και ποιο φιάσκο ρε μεγάλε; 4 καταγγελίες κυκλοφόρησαν, η μια ήταν αυτή. Συν το θέμα με τα διαβατήρια.
Σιγά μην εδώ σε εντολή ο Κικιλιας ξέρω γω να ανέβει η φωτο.
Η πιο δύσκολη πυρκαγιά της Αττικής περιορίστηκε σε 36 ώρες συμπεριλαμβανονενης και της νύχτας.
Άντε καθίστε σε κάνα καφενείο να μετράτε αεροπλάνα.
Με ονομα και επίθετο;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Είναι προφανές πλέον τι συμβαίνει.
Ρωσοιρανικοι κύκλοι που πολεμούν την Ελλάδα κρύβονται από πίσω.
Θα έλεγα ρωσοτουρκικοι αλλα οι τούρκοι μας στείλανε αεροπλάνα.
Ίσως και βόρεια Κορέα
Τεν Τεν στα γεραματα ή μερακλής κομμωτής που λέει πρόεδρε το έχω, θα σου κάνω εγώ μια βοιδογλυψια όσα για τις φωτό και θα λες στην μπλεμπα ότι σηκώθηκε το μαλλί από τα πολλά μποφόρ;
Τις μέρες υψηλού κινδύνου απαγορευότανε η πρόσβαση σε δασικές περιοχές στους πολίτες για προληπτικούς λόγους.
Στο δάσος έμπαιναν εθελοντές δασοπυροσβέστες , και πυροσβέστες στις άκρες του δρόμου που συνόρευε με δασικές περιοχές ,οι σύλλογοι με τον δήμο έριχναν προληπτικά νερό μπας και προλάβουν κανένα τσιγάρο , οι σύλλογοι με την αστυνομία έκαναν περιπολία για να μην περάσουν πολίτες .
Σε χαράδρες με πυκνή βλάστηση έριχναν προληπτικά με πτητικά μέσα νερό.
Όλα αυτά τα προληπτικά καταργήθηκαν με τον νέο σχεδιασμό του υπουργείου.
ποτε ρε δεν υπηρχε προληπτικη διαβρεξη σε όλον τον κόσμο ακόμα και στην νήσο των γροθων.
παλια διαβρεχανε αγροτικους δασικους δρομους να μην σηκωνουν σκόνη και η υδροφόρα του μπατζανακη του κοινοταρχη ξενυχτουσε σε κανα τριστρατο μπαμπας και γιος με μια αντλιουλα νερου και μια πρασινη μανικα χιλιομπαλωμενη απο το σπιτι.τρωγοντας σουβλακια πίνοντας και ακουγοντας κονταρο στο σιντι!