Περίεργο για΄τι τους υμνούσες τους καημένους. Εννοώ τους συνεργάτες των Γερμανών (Ταγματαλήτες και λοιπούς)Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:34Ο Λ Ο Ιbrb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:32Και οι Ταγματασφαλίτες και οι λοιποί συνεργάτες των Γερμανών κύριε;
Κι αυτοί για τους οποίους εσύ έχεις άγνοια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρω τι έκανες στην κατοχή
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ξέρω τι έκανες στην κατοχή
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Δείξε μου ένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ ποστ που υμνούσα συνεργάτες των Γερμανών.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:36Περίεργο για΄τι τους υμνούσες τους καημένους. Εννοώ τους συνεργάτες των Γερμανών (Ταγματαλήτες και λοιπούς)Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:34Ο Λ Ο Ιbrb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:32
Και οι Ταγματασφαλίτες και οι λοιποί συνεργάτες των Γερμανών κύριε;
Κι αυτοί για τους οποίους εσύ έχεις άγνοια.
Αλλιώς ζήτα συγνώμη για όσες φορές με έχεις προσβάλει μέχρι τώρα με τους χαρακτηρισμούς σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το ψέμα, η διαστρέβλωση, η αλητεία και η συκοφαντία ευδοκιμούν στο πχόρουμ.Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:57Δείξε μου ένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ ποστ που υμνούσα συνεργάτες των Γερμανών.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:36Περίεργο για΄τι τους υμνούσες τους καημένους. Εννοώ τους συνεργάτες των Γερμανών (Ταγματαλήτες και λοιπούς)
Αλλιώς ζήτα συγνώμη για όσες φορές με έχεις προσβάλει μέχρι τώρα με τους χαρακτηρισμούς σου.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Στο νήμα ''Είμαι με τα Τάγματα ασφαλείας'' δεν βρήκα θα δω στα άλλα.Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:57Δείξε μου ένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ ποστ που υμνούσα συνεργάτες των Γερμανών.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:36Περίεργο για΄τι τους υμνούσες τους καημένους. Εννοώ τους συνεργάτες των Γερμανών (Ταγματαλήτες και λοιπούς)
Εννοείς ότι είσαι κατά των Ταγματασφαλιτών και λοιπών συνεργατών των Γερμανών;
Εννοώ ότι είσαι πολύ χαμηλού IQ αφού κάνεις τέτοιες ερωτήσεις.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:04Στο νήμα ''Είμαι με τα Τάγματα ασφαλείας'' δεν βρήκα θα δω στα άλλα.Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:57Δείξε μου ένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ ποστ που υμνούσα συνεργάτες των Γερμανών.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:36
Περίεργο για΄τι τους υμνούσες τους καημένους. Εννοώ τους συνεργάτες των Γερμανών (Ταγματαλήτες και λοιπούς)
Ψάξε με την άνεση σου κι αν δεν δω παράθεση δικού μου ποστ που να εξυμνεί συνεργάτες των Γερμανών περιμένω την συγνώμη σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Έχουν πάθει τόση ζημιά που όταν βλέπουν κάτι του στυλ "το ΚΚΕ έκανε αυτό" δεν προβληματίζονται γιατί γράφτηκε, από ποιον, αν έγινε ή δεν έγινε, να το ψάξουν λίγο αν υπάρχουν πηγές, η αυτόματη αντίδραση τους είναι "α αυτός είναι ναζί".Nandros έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:02Το ψέμα, η διαστρέβλωση, η αλητεία και η συκοφαντία ευδοκιμούν στο πχόρουμ.Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:57Δείξε μου ένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ ποστ που υμνούσα συνεργάτες των Γερμανών.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:36 Περίεργο για΄τι τους υμνούσες τους καημένους. Εννοώ τους συνεργάτες των Γερμανών (Ταγματαλήτες και λοιπούς)
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Άρα είσαι υπέρ τους; Γιατί δεν το λες ξεκάθαρα και απαντάς σαν πολιτικός;Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:07Εννοώ ότι είσαι πολύ χαμηλού IQ αφού κάνεις τέτοιες ερωτήσεις.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:04Στο νήμα ''Είμαι με τα Τάγματα ασφαλείας'' δεν βρήκα θα δω στα άλλα.Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:57
Δείξε μου ένα ΜΟΝΟ ΕΝΑ ποστ που υμνούσα συνεργάτες των Γερμανών.
Ψάξε με την άνεση σου κι αν δεν δω παράθεση δικού μου ποστ που να εξυμνεί συνεργάτες των Γερμανών περιμένω την συγνώμη σου.
Ή είσαι με τους συνεργάτες των Γερμανών είτε όχι. Κορδελάκια δεν χρειάζονται.
τι εκανε η οπλα στην κατοχη??
εσφαζε τους...αντιδραστικούς
στα γιούρα στην ορθρυ οποιον ...αντιδραστικο εστελνε το εαμ δεν ματαγυριζε
εσφαζε τους...αντιδραστικούς
στα γιούρα στην ορθρυ οποιον ...αντιδραστικο εστελνε το εαμ δεν ματαγυριζε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Όταν λέω για το IQ σου κάτι ξέρω.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:11Άρα είσαι υπέρ τους; Γιατί δεν το λες ξεκάθαρα και απαντάς σαν πολιτικός;Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:07Εννοώ ότι είσαι πολύ χαμηλού IQ αφού κάνεις τέτοιες ερωτήσεις.brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:04
Στο νήμα ''Είμαι με τα Τάγματα ασφαλείας'' δεν βρήκα θα δω στα άλλα.
Ή είσαι με τους συνεργάτες των Γερμανών είτε όχι. Κορδελάκια δεν χρειάζονται.
Λοιπόν επειδή δεν έχεις στοιχειώδη κρίση, αν ψάξεις τα ποστ μου θα βρεις πολλούς τσακωμούς μου με ΧΑιτες.
Επίσης άμα είχες προσέξει την υπογραφή μου κάτι μπορεί να ψιλιαζοσουν αλλά μπα.
Αλλά αφού θέλεις σαφή δήλωση για να την καταλάβεις, ναι, δεν έχω καμία συμπάθεια για τους συνεργάτες των Γερμανών όπως δεν έχω καμία συμπάθεια για τους ακροδεξιούς και τους ακροαριστερούς.
Περιμένω ποστ που υμνώ τους συνεργάτες των Γερμανών η συγνώμη.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Άντε πάλι. Γίνε πολιτικός, έχεις τα προσόντα.Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:48Όταν λέω για το IQ σου κάτι ξέρω.
Λοιπόν επειδή δεν έχεις στοιχειώδη κρίση, αν ψάξεις τα ποστ μου θα βρεις πολλούς τσακωμούς μου με ΧΑιτες.
Αλλά αφού θέλεις σαφή δήλωση για να την καταλάβεις, ναι, δεν έχω καμία συμπάθεια για τους συνεργάτες των Γερμανών όπως δεν έχω καμία συμπάθεια για τους ακροδεξιούς και τους ακροαριστερούς.
Θα περιμένω μία ΣΑΦΗ και κατηγορηματική απάντηση σου.
Αν ήθελα κορδελάκια θα άκουγα τον Τσίπρα (αν και οι άλλοι δεν πάνε πίσω).
brb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:51Άντε πάλι. Γίνε πολιτικός, έχεις τα προσόντα.Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 17:48Όταν λέω για το IQ σου κάτι ξέρω.
Θα περιμένω μία ΣΑΦΗ και κατηγορηματική απάντηση σου.
Αν ήθελα κορδελάκια θα άκουγα τον Τσίπρα (αν και οι άλλοι δεν πάνε πίσω).
Τι ποιο σαφές θέλεις από αυτό που έγραψα ρε στόκε;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Διάβασες - κατάλαβες τι έγραψα πριν;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιαννοπουλίζεις. Μπορεί και να τον ξεπέρασες.Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 18:13
Διάβασες - κατάλαβες τι έγραψα πριν;
Εγώ θα περιμένω απάντηση. Τοποθετήθηκα σαφώς κατά των συνεργατών των Γερμανών.
Άλλος έκανε νήμα για να δηλώσει ότι είναι υπέρ των Ταγμάτων ασφαλείας
Θα περιμένω να τοποθετηθείς κι εσύ.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
στο θεμα των σχολειων η αριστερα εφαγε μεγαλη πουτσα δεν περιμενε τετοια εξελιξη .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ
-
- 17 Απαντήσεις