Και χαζοσειρά να ήταν περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε, σωστός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κι εγώ έτσι το θεωρώ μέχρι να αγγίξουν προσωπικά δεδομέναΣτύξ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 20:35Το θεωρώ ηλίθιο έως ανοϊκό να μαλώνουν άγνωστες περσόνες μεταξύ τους στο διαδίκτυο.Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 20:27 Στύγιε, κάτσε λίγο στην άκρη σου γιατί τα λεγόμενα του κυρίου κατα περιόδους είναι λίγο, ας το πούμε, περίεργα...
Από κει και πέρα "ο νοών νοείτω " κι ο "έχων ώτα ακούειν, ακουέτω".
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ναι ο Παρθενωνας ηταν δυο με τρεις αιωνες μετα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 20:33Και βάσει ποιου σκεπτικού πρέπει να παίζει συγχρονισμός των Ολυμπιακών με τον Παρθενώνα;BILLO έγραψε: 12 Αύγ 2024, 20:16Αρα την εντελως παλια εποχη. Πιο παλια κι απ το Παρθενωνα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 20:12
Οι Ολυμπιακοί αγώνες εκφράζουν την επικράτηση του καλύτερου και αυτό δεν είναι αποδεκτό γιατί θεωρείται ρατσισμός από τον κάθε αντιαθλητικό παπάρα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.
Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέμε.
Αν δεν κάνω λάθος τα κυκλαδικά εδώλια που έπαιξαν ως κυρίαρχα στοιχεία στην τελετή έναρξης των Αθηνών, υπήρχαν πολύ πριν την ανέγερση του Παρθενώνα.
Αν μπορεί κάποιος συντονιστής να μου απαντήσει, επειδή ο δικηγόρος μου τρέχει με το σπίτι του στον Βαρνάβα, επιτρέπεται με συγκατάθεση δημόσια του συνομιλητή εδώ, να δημοσιεύσω διευθύνσεις ηλεκτρονικές και συνομιλίες ή έστω να τις ανεβάσω με κεκαλυμμένο μέρος των προσωπικών στοιχείων;;;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- omg kai 3 lol
εχασες διαβολικα πραγματα..
οι μπαρμπαδες ειδαν το χρυσο αχινο πηραν τη βαλεριανα τους και πεσαν για υπνο, τα οργια ξεκινησαν αμεως μετα
επειδη σου ειπε οτι παλια ησουν απο θεσσαλονικη και τωρα αθηναια ;Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 20:40 Αν μπορεί κάποιος συντονιστής να μου απαντήσει, επειδή ο δικηγόρος μου τρέχει με το σπίτι του στον Βαρνάβα, επιτρέπεται με συγκατάθεση δημόσια του συνομιλητή εδώ, να δημοσιεύσω διευθύνσεις ηλεκτρονικές και συνομιλίες ή έστω να τις ανεβάσω με κεκαλυμμένο μέρος των προσωπικών στοιχείων;;;
αν ειναι μονο για αυτο μην το προχωρησεις -δεν αξιζει
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δε φτάνεις τη ψυχη και τη δύναμη της
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Τελικά εμφανίστηκε ο πεπτωκός;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- tanipteros
ήταν λέει "εξερευνητής" όχι πεπτωκός
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
όχι, γιατί σε παλαιότερο νήμα, νομίζω στο περί ανέμων, σε κάτι κουβέντες εκεί, έπιασε και έγραφε κάτω από εμένα και υπονοούσε αηδίες για κάποια θεσσαλονικιά από το φόρουμ που είχε συνομιλίες μαζί της κάποτε και του την έπεφτε άσχημα.nemo έγραψε: 12 Αύγ 2024, 20:44επειδη σου ειπε οτι παλια ησουν απο θεσσαλονικη και τωρα αθηναια ;Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 20:40 Αν μπορεί κάποιος συντονιστής να μου απαντήσει, επειδή ο δικηγόρος μου τρέχει με το σπίτι του στον Βαρνάβα, επιτρέπεται με συγκατάθεση δημόσια του συνομιλητή εδώ, να δημοσιεύσω διευθύνσεις ηλεκτρονικές και συνομιλίες ή έστω να τις ανεβάσω με κεκαλυμμένο μέρος των προσωπικών στοιχείων;;;
αν ειναι μονο για αυτο μην το προχωρησεις -δεν αξιζει
Αυτά σε εμένα, δεν περνάνε
Και θα του γαμήσω το ταμ τιριρίμ, καθόλου χριστιανικά
Απ τον πατριαρχη στο στραπον ενα τσιγαρο δρομος 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Sid Vicious
Εντάξει ερωτεύτηκα σφόδρα πωπωωω
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Εμένα πάντως μου άρεσε η λήξη..... 
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
κάποια πράγματα, έχουν κάποια όρια
και με τα δικά μου τα όρια καλό είναι να μην παίζει κανείς
γιατί ξέρεις πώς κάνει μπαμ όποιος έχει και πολλή υπομονή στην ζωή του γενικότερα
Εκαμα σαμπ στο νημα .
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 5133 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1