το ανοικτοί κώλοι ξέχασε, μεγάλη προοδευτική παράλειψις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξέρω τι έκανες στην κατοχή
Re: Ξέρω τι έκανες στην κατοχή
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Όταν το πρόβλημα ήταν οι λάθρο το ΚΚΕ κοίταζε αυτούς που αναδεικνύουν το πρόβλημα.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:05 Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της ΚΝΕ που επισκέφθηκαν τα υπό κατάλψη σχολεία στην Μακεδονία και μοίρασαν τα παρακάτω υπέροχα επιμορφωτικά φυλάδια.
Ή αν θες άλλη παροιμία : το πολύ το κάπα κάπα φτιάνει το παιδί μαλάκα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Μπερδεύεσαι. Για τα νάζουλα λέει το φυλάδιο όχι για τα παιδιά. Η μήπως εννοείς ότι τα παιδιά που κάνουν τις καταλήψεις είναι νάζουλα; Αν είναι να μας το πείτε βρε αδερφέ διότι άλλα ισχυρίζεστε.run έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 09:43 η κνε ξερει τι κανανε τα παιδια στην κατοχη
μπετον αρμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- Μετανάστρια
Οι "λάθρο" τώρα τι σχέση έχουν με τις καταλήψεις ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών; Οι μετανάστες την υπέγραψαν;Μπίστης έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:17Όταν το πρόβλημα ήταν οι λάθρο το ΚΚΕ κοίταζε αυτούς που αναδεικνύουν το πρόβλημα.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:05 Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της ΚΝΕ που επισκέφθηκαν τα υπό κατάλψη σχολεία στην Μακεδονία και μοίρασαν τα παρακάτω υπέροχα επιμορφωτικά φυλάδια.
το ισχυρίζεστε δεν παειΜετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 14:25Μπερδεύεσαι. Για τα νάζουλα λέει το φυλάδιο όχι για τα παιδιά. Η μήπως εννοείς ότι τα παιδιά που κάνουν τις καταλήψεις είναι νάζουλα; Αν είναι να μας το πείτε βρε αδερφέ διότι άλλα ισχυρίζεστε.run έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 09:43 η κνε ξερει τι κανανε τα παιδια στην κατοχη
μπετον αρμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καταμονος είμαι από τον καιρο του γεναρη του 2004 που αρχισα να γραφω στο φορουμ
ο τιτλος που εβαλλαν τα κνιτουδια είναι περα για περα μπαχαλο
μιας κι ευκολα εννοείται πως...απευθύνεται στα παιδια που κανουν καταληψεις
κι εγω θα το τρεξω ολιγον ολιγακι
γιατι εχειμεγαλη πλακα
ξερω τι εκανες στην κατοχη,γκαπ μπετον αρμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
υγ από την εποχη των εξτρεμ χρονων μου στη μακα εβαζα την κνε κι το κκε,τραμπουκοι σοσιαλφασιστες κτλ κτλ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Καλούτσικα, αλλά όχι τόσο καλό οσο την αφίσσα που αποκυρήξε το ΚΚΕ.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:05 Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της ΚΝΕ που επισκέφθηκαν τα υπό κατάλψη σχολεία στην Μακεδονία και μοίρασαν τα παρακάτω υπέροχα επιμορφωτικά φυλάδια.
![]()
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Αφού το κνίτικο πρότζεκτ αναφερόταν όχι μόνο στο επίμαχο ζήτημα αλλά στην ΧΑ γενικότερα.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 14:27Οι "λάθρο" τώρα τι σχέση έχουν με τις καταλήψεις ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών; Οι μετανάστες την υπέγραψαν;Μπίστης έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:17Όταν το πρόβλημα ήταν οι λάθρο το ΚΚΕ κοίταζε αυτούς που αναδεικνύουν το πρόβλημα.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:05 Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά της ΚΝΕ που επισκέφθηκαν τα υπό κατάλψη σχολεία στην Μακεδονία και μοίρασαν τα παρακάτω υπέροχα επιμορφωτικά φυλάδια.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ξέρουμε τι έκαναν ΟΛΟΙ στην κατοχή.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
''Εκτός από τους δικούς μας που ξέρουμε αλλά δεν το λέμε''
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Μετανάστρια
Είχε σκοπό να ενημερώσει τα παιδιά στο συγκεκριμένο πλαίσιο (με τα αύγουλα να σεργιανίζουν στις καταλήψεις) περί του ποιόντος των Κλούβιων Αυγών. Η μετανάστευση τι σχέση έχει; Πατριωτισμό και μακεδονισμό πουλάνε τα αυγά στη συγκεκριμένη κατάσταση.Μπίστης έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:07Αφού το κνίτικο πρότζεκτ αναφερόταν όχι μόνο στο επίμαχο ζήτημα αλλά στην ΧΑ γενικότερα.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 14:27Οι "λάθρο" τώρα τι σχέση έχουν με τις καταλήψεις ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών; Οι μετανάστες την υπέγραψαν;Μπίστης έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:17
Όταν το πρόβλημα ήταν οι λάθρο το ΚΚΕ κοίταζε αυτούς που αναδεικνύουν το πρόβλημα.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Πώς δεν έχει; Είναι το πολιτικό προϊόν της ΧΑ μαζί με τον αντικομμουνσιμό.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:18Είχε σκοπό να ενημερώσει τα παιδιά στο συγκεκριμένο πλαίσιο (με τα αύγουλα να σεργιανίζουν στις καταλήψεις) περί του ποιόντος των Κλούβιων Αυγών. Η μετανάστευση τι σχέση έχει; Πατριωτισμό και μακεδονισμό πουλάνε τα αυγά στη συγκεκριμένη κατάσταση.Μπίστης έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:07Αφού το κνίτικο πρότζεκτ αναφερόταν όχι μόνο στο επίμαχο ζήτημα αλλά στην ΧΑ γενικότερα.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 14:27
Οι "λάθρο" τώρα τι σχέση έχουν με τις καταλήψεις ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών; Οι μετανάστες την υπέγραψαν;
Για τον καιρό να γράψεις, οι Χρυσαυγίτες θα σου πουν για τον εμφύλιο και τους μετανάστες.
Ξέρουμε τι έκαναν Ο Λ Ο Ι στην κατοχή.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Σπάστε το μονοπώλιο να ψωνίσουμε και από αλλού.Μετανάστρια έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:18 Πατριωτισμό και μακεδονισμό πουλάνε τα αυγά στη συγκεκριμένη κατάσταση.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Και οι Ταγματασφαλίτες και οι λοιποί συνεργάτες των Γερμανών κύριε;Chainis έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:29Ξέρουμε τι έκαναν Ο Λ Ο Ι στην κατοχή.
Ο Λ Ο Ιbrb και tyt έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 15:32Και οι Ταγματασφαλίτες και οι λοιποί συνεργάτες των Γερμανών κύριε;
Κι αυτοί για τους οποίους εσύ έχεις άγνοια.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ