Αυτή το είπε..Εγώ θα χορεψω τον χορό της κοιλιάς..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σιγά τον πόλεμο.tanipteros έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:15επ...τι κάνεις εσύ εδώ....;;; γρήγορα στο ΠΑΚΥ...πίσω στην ασφάλεια εδώ είναι εμπόλεμη ζώνη...
Οι περισσότεροι από δαύτους είναι τέρμα συντηρούκλες. Αν τους αφαιρέσεις τα θετικά της δυστοπικιάς συντήρησης, που αποδέχονται ή κυνηγούν, θα αρχίσουν να αλυχτούν στους δρόμους.
Καρατσεκαρισμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην ΚίναSid Vicious έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:18Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:13 Πάντως, είπαμε, με το που παρέδωσαν την τιμημένη σημαία μας, την ελληνορθόδοξη, στα χέρια των βδελυγμάτων, λαμπάδιασε ο τόπος και καίγονται τα πάντα.![]()
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Α.....ούτε καλαματιανό ξέρω....Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:16 Εδώ την είδε Απολλώνιος ο Τομ Κρουζ, τί θες κι εσύ μπουμπού;
Εσένα θα σε χορέψω καλαματιανό, είσαι πιο ζουζούνα, εγώ με την Πασίφω είμαστε βαριές ως προσωπικόττηες![]()
![]()
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- taxalata xalasa
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:13Ακόμη ένας παπάρας που την έχει δει "κεραυνός του Διός" σε όσους τον αμφισβητούν.
Αν οι μόντυ πάιθονς σας είχαν ανακαλύψει πριν αποσυρθούν, θα είχαμε τρελλές στιγμές παγκόσμιας δόξας του ελληνίζοντος είδους.

βολεψου με αυτο... δεν ειμαστε για πολλά εξοδα τωρα... το άλλο το ηλεκτρονικο θα στο στειλω την πρωτοχρονια για δωρο νεου ετους...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:13Ακόμη ένας παπάρας που την έχει δει "κεραυνός του Διός" σε όσους τον αμφισβητούν.
Αν οι μόντυ πάιθονς σας είχαν ανακαλύψει πριν αποσυρθούν, θα είχαμε τρελλές στιγμές παγκόσμιας δόξας του ελληνίζοντος είδους.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
καλά, θα σου πω ένα της τάβλας τότε, μη φοβάσαι, καθιστή θα είσαιAndromachi έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:20Α.....ούτε καλαματιανό ξέρω....Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:16 Εδώ την είδε Απολλώνιος ο Τομ Κρουζ, τί θες κι εσύ μπουμπού;
Εσένα θα σε χορέψω καλαματιανό, είσαι πιο ζουζούνα, εγώ με την Πασίφω είμαστε βαριές ως προσωπικόττηες![]()
![]()
![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
Ντάξει τοτενες....Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:22καλά, θα σου πω ένα της τάβλας τότε, μη φοβάσαι, καθιστή θα είσαιAndromachi έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:20Α.....ούτε καλαματιανό ξέρω....Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:16 Εδώ την είδε Απολλώνιος ο Τομ Κρουζ, τί θες κι εσύ μπουμπού;
![]()
![]()
![]()
και συνεχίζ/ουν/τε
Spoiler
ά, τα περιανεμικά στα περιανεμικά, ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 12 Αύγ 2024, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Sid Vicious
Πάντως Θεσσαλονίκη όταν έπαιξαν τελευταία φορά οι Watain δεν έγινε τίποταSaturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:20αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην ΚίναSid Vicious έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:18Saturn έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:13 Πάντως, είπαμε, με το που παρέδωσαν την τιμημένη σημαία μας, την ελληνορθόδοξη, στα χέρια των βδελυγμάτων, λαμπάδιασε ο τόπος και καίγονται τα πάντα.![]()
![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Δεν ισχυρίστηκα κάτι διαφορετικό βρε μπαζοχυμένο. Αν θεωρείς τα αγγούρια ως πιο ενεργειακά από το μίζερο πολύτιμο σου, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.taxalata xalasa έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:21ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:13Ακόμη ένας παπάρας που την έχει δει "κεραυνός του Διός" σε όσους τον αμφισβητούν.
βολεψου με αυτο... δεν ειμαστε για πολλά εξοδα τωρα... το άλλο το ηλεκτρονικο θα στο στειλω την πρωτοχρονια για δωρο νεου ετους...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Andromachi
Να φέρω και πιάτα για σπάσιμο????Πασιφάη έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:20Αυτή το είπε..Εγώ θα χορεψω τον χορό της κοιλιάς..![]()
Έχει πλάκα πάντως το ξεδίπλωμα του νταϊβέρσιτυ των ελληνοπρεπών, δεν έχει; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να πάμε πάλι στα δικά μας, η Ελλάδα στην εμποροπανήγυρη δεν έχει καμιά δουλειά. Μιλώ για την Ελλάδα, την Ελλάδα ΜΟΥ, την χώρα μου, πώς την κατάντησαν έτσι, ντόπιοι και ξένοι πραματευτάδες...καίγεται από τις φωτιές, πνίγεται από τις βροχές, πνίγεται στα rbnb, ο κόσμος ένα χάλι μαύρο, έχει αλλάξει όψη το μούτρο του από την ξετσιπωσιά και την ασυδοσία και την βλασφημία κι έχεις και τους Γάλους να σου μπήγουν το τιμημένο σου σύμβολο στο βωμό του Βάαλ, εκείνου που τρώει τα παιδιά τους, και οι τυφλοί και προσκυνημένοι να αλαλάζουν εκστασιασμένοι γιατί αναγνωρίστηκε η αξία τους από τις Βερσαλίες....ὠϊμέ !
ΥΓ: Κορίτσια, το νήμα είναι θρίλερ και θρήνος, κακώς τα λέμε εδώ πέρα, στο ΠΑ γρήγορα
ΥΓ: Κορίτσια, το νήμα είναι θρίλερ και θρήνος, κακώς τα λέμε εδώ πέρα, στο ΠΑ γρήγορα
Βρε εδώ μιλούν για ουρές και μετά τις προωθούνΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 19:30 Έχει πλάκα πάντως το ξεδίπλωμα του νταϊβέρσιτυ των ελληνοπρεπών, δεν έχει;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 5117 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1