Ερμής έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:59
Όταν πιάσει η φωτιά δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Το θέμα είναι η πρόληψη.
μια χαρά μπορεις να κάνεις. με τα κατάλληλα εργαλεία και τους κατάλληλα εκπαιδευμένους να τα χρησιμοποιούν.
Δεν σπαταλάς δισεκατομμύρια για ιπτάμενα νεροπίστολα (air tractors/fireboss), απλά και μόνο για τις μίζες μαμουθ των κομματόσκυλων.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εγώ μίλησα σε σένα, αλλά ξέχασα ότι μιλάω σε φλώρο.
Και φυσικά θα σε προσβάλλω. Τολμάς και μιλάς πολιτική στάση ρε γελοίε στο θέμα της φωτιάς σε μενα;
Μπαίνεις στο νήμα, δεν έχεις ιδέα τι στον πούτσο γίνεται με την φωτιά, ποιοι επιχειρήσουν, πως κλπ , γράφεις ένα "παραιτηθείτε δεν έχετε αρχίδια" και κατά τα άλλα σε νοιάζει η φωτιά.
Όχι φλώρε. Σε νοιάζει το πολιτικό όφελος (που δε θα έχεις) και είσαι ένα νήμα πριν φτάσεις να παρακαλάς για νεκρούς μαζί με τους ζαίους.
Εσένα σε νοιάζει μόνο το κόμμα σου. Στα αρχίδια σου όλα τα υπόλοιπα. Εγώ δεν έχω κανένα κομματικό προϊστάμενο. Δεν είμαι καν μέλος της φωνής λογικής. Ο ανίκανος πρέπει να παραιτείται γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ τα έχει κανει σκατα με τις φωτιές. Εγώ είμαι ελεύθερος άνθρωπος και όχι κομματόσκυλο του κέρατα που παίρνει γραμμή από την ομάδα αληθειας. Οι γέροι κάποτε πεθαίνουν. Η ΝΔ έχει ημερομηνία λήξης
Και οι εθνοζαίοι που γέρασαν πριν την ώρα τους, επίσης.
Εγώ μίλησα σε σένα, αλλά ξέχασα ότι μιλάω σε φλώρο.
Και φυσικά θα σε προσβάλλω. Τολμάς και μιλάς πολιτική στάση ρε γελοίε στο θέμα της φωτιάς σε μενα;
Μπαίνεις στο νήμα, δεν έχεις ιδέα τι στον πούτσο γίνεται με την φωτιά, ποιοι επιχειρήσουν, πως κλπ , γράφεις ένα "παραιτηθείτε δεν έχετε αρχίδια" και κατά τα άλλα σε νοιάζει η φωτιά.
Όχι φλώρε. Σε νοιάζει το πολιτικό όφελος (που δε θα έχεις) και είσαι ένα νήμα πριν φτάσεις να παρακαλάς για νεκρούς μαζί με τους ζαίους.
Εσένα σε νοιάζει μόνο το κόμμα σου. Στα αρχίδια σου όλα τα υπόλοιπα. Εγώ δεν έχω κανένα κομματικό προϊστάμενο. Δεν είμαι καν μέλος της φωνής λογικής. Ο ανίκανος πρέπει να παραιτείται γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ τα έχει κανει σκατα με τις φωτιές. Εγώ είμαι ελεύθερος άνθρωπος και όχι κομματόσκυλο του κέρατα που παίρνει γραμμή από την ομάδα αληθειας. Οι γέροι κάποτε πεθαίνουν. Η ΝΔ έχει ημερομηνία λήξης
Εσένα δεν θα σε πάρω σοβαρά. Το 80% του φόρουμ σε έχει πάρει στο ψιλό.
Εσένα δεν θα σε πάρω σοβαρά. Το 80% του φόρουμ σε έχει πάρει στο ψιλό.
Ναι, και;
Από πού προκύπτει ότι το παίζω ινφλουένσερ για τον κάθε παπάρα;
likosmokeses έγραψε: 12 Αύγ 2024, 17:21
Απειλείται το Εθνικό Αστεροσκοπείο.
Άλλο ένα αυθαίρετο...
Το πιο τραγικό με το Εθνικό Αστεροσκοπείο είναι πως ο Μητσοτάκης θέλησε να το εντάξει διοικητικά στην Πολιτική Προστασία επειδή ενοχλούσαν οι ανακοινώσεις του που ξεφτίλιζαν λίγο πολύ τη διαχείριση των έκτακτων φαινομένων και των καταστροφών από τη Νέα Δημοκρατία.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
otto σε πολλα εχεις δικιο αλλα σε αυτο αδικο ..οπως ειναι δομημενο στο συστημα κατασβεσης
δεν λειτουργει ..οι φωτιες αφηνονται μεχρι να μην υπαρχει τιποτα αλλο να καει
και αυτο δεν το λες και σωστη αντιμετωπιση πυρκαγιων ...αλλα πληρη αδιαφορα
που νομιζω οτι θα εχει σχεση και με μιζες