Ντροπή να χαλάνε τις διακοπές του Κούλη.βοθρατζης έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:49 ησυχάστε
έρχεται ο μεσσίας να μας σώσει
Στην Αθήνα εσπευσμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης λόγω των πυρκαγιών
https://www.protothema.gr/politics/arti ... purkagion/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση πυρκαγιών
Re: Κυβέρνηση πυρκαγιών
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Ευτυχώς που τρέξαμε για χαρτομάνι και πληρώσαμε να καθαρίσουμε οικόπεδα και δεν πιάσαμε φωτιά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Ε έβγαλες και τιμή; Ξέρω πόσο το ασφαλισα και για ποιο λόγο. Αν μου έδιναν 300.0000 θα το έκαιγε μόνος μου. Ανώμαλε. Αλλά ξέρεις εσύfoscilis έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:46 Ο Αιτωλος νομιζει αμα καει θα του πουνε οριστε 300 χιλιαρικα. 4 χρονια χαρτια θα μαζευεις ηλιθιε και θα πρεπει ολα να ειναι στην εντελεια. Και αν εκανες τον κοπο να διαβασεις τον κανονισμο πυροπροστασιας θα εβλεπες οτι δεν ειναι.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Ρε σεις, έχει κανείς σημαδεμένη την διαδρομή της φωτιάς στον χάρτη; εντάξει, δεν το έχω με την γεωγραφία κι όλας αλλά πώς στο καλό έφτασε η φωτιά στα Βριλήσσια από τον Βαρνάβα; δεν παρεμβάλλονται οικισμοί ανάμεσα; 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εν τω μεταξύ στις Σέρρες καίει για 26η ημέρα στον Όρβηλο. Παρθένο δάσος, αλλά δεν το είχα ακούσει καν.
Γι' αυτό που συμβαίνει δεν ξέρω τι να πω.
- Frappezitis
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εκεί δεν είναι δίπλα στην Αθήνα, το κρύβεις στα ΜΜΕ και όλα καλά. Αυτή τη φωτιά απλά δεν μπορούν να την κρύψουν.Antares έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:12 Εν τω μεταξύ στις Σέρρες καίει για 26η ημέρα στον Όρβηλο. Παρθένο δάσος, αλλά δεν το είχα ακούσει καν.
Ετοιμαστείτε να μας βάλουν με το ζόρι να πληρώνουμε ασφάλεια πυρός. Κάτι τέτοιες αφορμές ψάχνουν για να μοιράζουν δουλειές στους φίλους τους και να ρίχνουν πρόστιμα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Frappezitis

Αυτή η βιβλική καταστροφή είναι αποτέλεσμα της πολιτικής της καπιταληστικης συμμορίας της δεξιας που κυβερναει , με χορηγό την ψήφο σου,κυρ Παντελή!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Να έχεις σπίτι κοντά σε δασική έκταση και να μην έχεις ασφαλισμένο το σπίτι για φωτιά τουλάχιστον.Awesomatic έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:18Εκεί δεν είναι δίπλα στην Αθήνα, το κρύβεις στα ΜΜΕ και όλα καλά. Αυτή τη φωτιά απλά δεν μπορούν να την κρύψουν.Antares έγραψε: 12 Αύγ 2024, 16:12 Εν τω μεταξύ στις Σέρρες καίει για 26η ημέρα στον Όρβηλο. Παρθένο δάσος, αλλά δεν το είχα ακούσει καν.
Ετοιμαστείτε να μας βάλουν με το ζόρι να πληρώνουμε ασφάλεια πυρός. Κάτι τέτοιες αφορμές ψάχνουν για να μοιράζουν δουλειές στους φίλους τους και να ρίχνουν πρόστιμα.
Σα να γνωρίζεις γκόμενά σε παρτουζα, να την παντρευεσαι και μετά να γκρινιάζεις επειδή έπιασες να την πατικωνουν
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση