!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση πυρκαγιών
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Κυβέρνηση πυρκαγιών
Δεν μπορει ανθρωπινος παραγοντας να αντιμετωπισει τετοιου μεγεθους πυρκαγιες. Το πυροθερμικο φορτιο και τα μετωπα ειναι τεραστια.
Οσοι γραφουν γιατι δεν εχουμε beriev ρωσικα, ειναι γελοιοι. Και παλι η φωτια δεν αντιμετωπιζεται. Μονο περιοριζεται καπως.
Οσοι γραφουν γιατι δεν εχουμε beriev ρωσικα, ειναι γελοιοι. Και παλι η φωτια δεν αντιμετωπιζεται. Μονο περιοριζεται καπως.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Tιμημένο Χαμουτζιστάν.Πότε καίγονται,πότε πλημμυρίζουν,πότε αποκλείονται απ' τα χιόνια.
Ρε σεις πως γίνεται να έχει μπει στα Βριλήσσια η φωτιά, τα Βριλήσσια είναι καθαρά οικιστική ζώνη, δεν έχει πράσινο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είπαμε να μην μπω σε κουβέντα με ανώμαλους.foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:14Ειναι 100% συννομο συμφωνα με τον κανονισμο πυροπροστασιας που ενεργοποιηθηκε αρχες Ιουνιου; Πχ φυτρωνει κανενα χαμομηλι σε ακτινα 2 μετρων ή ειναι μονο χαλικι ή τσιμεντο οπως λεει ο κανονισμος;Aitwlos έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:38 Εγώ πάντως το σπιτάκι μου το έχω ασφαλίσει καιρό για να μην μπαίνω σε κουβέντα με τους ανώμαλους. .
Προσοχη, εχουν αναβληθει τα προστιμα (με απλη προφορικη δηλωση), οχι το γεγονος οτι εχεις υποχρεωση να εισαι συννομος.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Μαδουραίος
Η παραίτηση αυτής της κυβέρνησης εδώ και τώρα θα έπρεπε να είναι κοινή απαίτηση όλων πλέον. Η πυρκαγιά καίει δεδομένα σε πυκνό οικιστικό ιστό. Μιλάμε για αδιανόητες καταστάσεις σε πολιτισμένη χώρα της ΕΕ.
Στο Λοφο που ειναι δασος.Ερμής έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:34 Ρε σεις πως γίνεται να έχει μπει στα Βριλήσσια η φωτιά, τα Βριλήσσια είναι καθαρά οικιστική ζώνη, δεν έχει πράσινο
-
Machine ghost
έχει δεντροστοιχίεςΕρμής έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:34 Ρε σεις πως γίνεται να έχει μπει στα Βριλήσσια η φωτιά, τα Βριλήσσια είναι καθαρά οικιστική ζώνη, δεν έχει πράσινο
Χασκογελάνε τα δάσα.
Το 2021 ειχαμε παλι φωτια στο Βαρναβα αλλα τοτε το ρωσικο Μπεριεβ την εσβησε προτου επεκταθει.
.
.
Αρα η απαντηση ειναι οχι. Και δεν εχεις διαβασει και το συμβολαιο.Aitwlos έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:38Είπαμε να μην μπω σε κουβέντα με ανώμαλους.foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:14Ειναι 100% συννομο συμφωνα με τον κανονισμο πυροπροστασιας που ενεργοποιηθηκε αρχες Ιουνιου; Πχ φυτρωνει κανενα χαμομηλι σε ακτινα 2 μετρων ή ειναι μονο χαλικι ή τσιμεντο οπως λεει ο κανονισμος;Aitwlos έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:38 Εγώ πάντως το σπιτάκι μου το έχω ασφαλίσει καιρό για να μην μπαίνω σε κουβέντα με τους ανώμαλους. .
Προσοχη, εχουν αναβληθει τα προστιμα (με απλη προφορικη δηλωση), οχι το γεγονος οτι εχεις υποχρεωση να εισαι συννομος.
Κρετινε.
-
Machine ghost
αληθεια σου λέει πάντως.Aitwlos έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:38Είπαμε να μην μπω σε κουβέντα με ανώμαλους.foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:14Ειναι 100% συννομο συμφωνα με τον κανονισμο πυροπροστασιας που ενεργοποιηθηκε αρχες Ιουνιου; Πχ φυτρωνει κανενα χαμομηλι σε ακτινα 2 μετρων ή ειναι μονο χαλικι ή τσιμεντο οπως λεει ο κανονισμος;Aitwlos έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:38 Εγώ πάντως το σπιτάκι μου το έχω ασφαλίσει καιρό για να μην μπαίνω σε κουβέντα με τους ανώμαλους. .
Χασκογελάνε τα δάσα.
Είναι όχι, ναι , δεν ξέρω. Ότι θες εσύ ανώμαλε.foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:42Αρα η απαντηση ειναι οχι. Και δεν εχεις διαβασει και το συμβολαιο.Aitwlos έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:38Είπαμε να μην μπω σε κουβέντα με ανώμαλους.foscilis έγραψε: 12 Αύγ 2024, 15:14
Ειναι 100% συννομο συμφωνα με τον κανονισμο πυροπροστασιας που ενεργοποιηθηκε αρχες Ιουνιου; Πχ φυτρωνει κανενα χαμομηλι σε ακτινα 2 μετρων ή ειναι μονο χαλικι ή τσιμεντο οπως λεει ο κανονισμος;
Κρετινε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση