Ακόμη είσαι μάλλον για να γράφεις αυτές τις μαλακιες. Και ένα δεκάχρονο που του την πέφτει αγέλη και του κάνει την μούρη κιμά πχ φταίει αυτό που είναι μαλακας.vantono έγραψε: 11 Αύγ 2024, 21:35Και ισχύει πράγματι αυτό που είπα, δεν τρολαρω. Όλοι όσοι μου έχουν παραπονεθεί για σκυλιά που τους επιτέθηκαν, είναι μαλακες. Είναι αξιοθαύμαστο το ένστικτο του σκύλου απέναντι στους μαλακες.Golden Age έγραψε: 11 Αύγ 2024, 20:45Έχεις βρεθεί ποτέ μόνος βράδυ σε αγέλη αδέσποτων φίλος; Χωρίς αυτά να σε έχουνε δει την ημέρα και να σε ξέρουν.vantono έγραψε: 11 Αύγ 2024, 20:38
Σωστό. Τα σκυλιά σχηματίζουν αγέλες βασικά, και κυνηγάνε τους μαλακες. Γιατί το σκυλί ξέρει, τον μυρίζει το μαλακα, δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν έχουν επιτεθεί σε εμένα και σε ένα σωρό άλλα σοβαρά άτομα που γνωρίζω![]()
Ακόμα κι εγώ εκείνη τη περίοδο που πήγαν να μου επιτεθούν (σε σημειο άγνωστο για μένα, που πρώτη φορα περνούσα από κει και νυχτα) ήμουν μεγάλος μαλακας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει
Re: Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει
Μάλλον σιχαίνονται τις ενυδατικές κρέμες που βάζει στα ευαίσθητα του χεράκια, ο μπούλης που το παίζει σκληρό παλιουκάρι. 
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ενω εσυ που θελεις τριτοκοσμικες εικονες με αγελες σκυλων στους δρομους σαν το Ντιγιαρμπακιρ και την Κανταχαρ, εισαι απο Στοκχολμη και πανω.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2024, 19:52Μια ζωή γατιά είχα στο σπιτ αλλά δε γαμείς, σιγά, η φασούλα είναι όπως έλεγες κι εσύ με την κάουντρι, το να ακούς κάουντρι δεν σε κάνει Αμερικάνο, wannabe σε κάνει όπως και τους υπόλοιπους Άραβες.panos291 έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:51Αχ να μια σκυλομανουλα!sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2024, 17:21
Όχι όχι, δεν είστε πιο Άραβες κι από τους Άραβες εσείς, εσείς ακούτε αμερικάνικη κάουντρι στο χωριό σας.
Δεν έχετε περισσότερα κοινά στοιχεία με ένα ράντομ Άραβα πάρα μαζί μου.
![]()
Δεν είναι ορθολογική ανάλυση αυτό το πράμα που κάνω είναι φουλ συναισθηματισμός.
Φαγάκι.
![]()
![]()
Επίσης άλλο το να είσαι ημιαδιάφορος για τα σκλυά (όπως εγώ πχ) άλλο να δέχεσαι να τα σφάζουν χύμα στο δρόμο, θέλω να πω, οκ, κι εγώ σε αυτό το ελληνιάρικο περιβάλλον μεγάλωσα αλλά δεν αραβοφέρνω ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ μέσα έξω.
![]()
Βεβαια ιδανικα θα ηθελες ενα κρατος που θα μαζεψει αυτα τα ζωα και θα τα παει σε ειδικα κεντρα-ξενοδοχεια, αλλα αφου δεν γινεται θα κανεις πετρα την καρδια και θα ανεχτεις τις αγελες. Παντα με πονο ψυχης αφου εισαι γατομαμα και οχι σκυλομαμα
Εγώ δεν είμαι απλά ημιαμόρφωτος σραβοελληνιάρης και θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθαρίζεις την μύτη εκτός από τα δάχτυλα σου ούτε αναγκαστικά πρέπει να τρως και τα κακάδια μετά.panos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 08:59Ενω εσυ που θελεις τριτοκοσμικες εικονες με αγελες σκυλων στους δρομους σαν το Ντιγιαρμπακιρ και την Κανταχαρ, εισαι απο Στοκχολμη και πανω.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2024, 19:52Μια ζωή γατιά είχα στο σπιτ αλλά δε γαμείς, σιγά, η φασούλα είναι όπως έλεγες κι εσύ με την κάουντρι, το να ακούς κάουντρι δεν σε κάνει Αμερικάνο, wannabe σε κάνει όπως και τους υπόλοιπους Άραβες.
Επίσης άλλο το να είσαι ημιαδιάφορος για τα σκλυά (όπως εγώ πχ) άλλο να δέχεσαι να τα σφάζουν χύμα στο δρόμο, θέλω να πω, οκ, κι εγώ σε αυτό το ελληνιάρικο περιβάλλον μεγάλωσα αλλά δεν αραβοφέρνω ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ πολύ μέσα έξω.
![]()
Βεβαια ιδανικα θα ηθελες ενα κρατος που θα μαζεψει αυτα τα ζωα και θα τα παει σε ειδικα κεντρα-ξενοδοχεια, αλλα αφου δεν γινεται θα κανεις πετρα την καρδια και θα ανεχτεις τις αγελες. Παντα με πονο ψυχης αφου εισαι γατομαμα και οχι σκυλομαμα![]()
Επίσης είμαι από αυτούς τους περίεργους που ΔΕΝ παίζουν με το μικρό πουλάκι τους βλέποντας νεκρά βρέφη, ξες.
https://vm.tiktok.com/ZGecJCx1D/
Είναι καταπληκτικό πάντως πόσο καλά ελληνικά μπορείτε να μάθετε εσείς οι Άραβες. Μπράβο, όχι αλήθεια, μπράβο.
Μόνον τριτοκοσμικές εικόνες με αγέλες σκύλων στους δρόμους όπως στο Ντιγιαμπακίρ, αυτό, αυτό θέλω, μόνον αυτό.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σου εχω πει οτι διαδικτυακες προσβολες δεν δουλευουν σε μενα, αλλα αρνεισαι να το καταλαβεις και συνεχιζεις.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:49Εγώ δεν είμαι απλά ημιαμόρφωτος σραβοελληνιάρης και θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθαρίζεις την μύτη εκτός από τα δάχτυλα σου ούτε αναγκαστικά πρέπει να τρως και τα κακάδια μετά.panos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 08:59Ενω εσυ που θελεις τριτοκοσμικες εικονες με αγελες σκυλων στους δρομους σαν το Ντιγιαρμπακιρ και την Κανταχαρ, εισαι απο Στοκχολμη και πανω.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2024, 19:52
Μια ζωή γατιά είχα στο σπιτ αλλά δε γαμείς, σιγά, η φασούλα είναι όπως έλεγες κι εσύ με την κάουντρι, το να ακούς κάουντρι δεν σε κάνει Αμερικάνο, wannabe σε κάνει όπως και τους υπόλοιπους Άραβες.
![]()
Βεβαια ιδανικα θα ηθελες ενα κρατος που θα μαζεψει αυτα τα ζωα και θα τα παει σε ειδικα κεντρα-ξενοδοχεια, αλλα αφου δεν γινεται θα κανεις πετρα την καρδια και θα ανεχτεις τις αγελες. Παντα με πονο ψυχης αφου εισαι γατομαμα και οχι σκυλομαμα![]()
Επίσης είμαι από αυτούς τους περίεργους που ΔΕΝ παίζουν με το μικρό πουλάκι τους βλέποντας νεκρά βρέφη, ξες.
![]()
Είναι καταπληκτικό πάντως πόσο καλά ελληνικά μπορείτε να μάθετε εσείς οι Άραβες. Μπράβο, όχι αλήθεια, μπράβο.
![]()
![]()
Θα σου πω λοιπον κατι που θα σου φανει απιστευτο, αλλα ο μονος εδω μεσα που πιστευει πως εισαι εξυπνος εισαι εσυ ο ιδιος πραγμα καθολου περιεργο μια που ολοι οι ηλιθιοι εχουν αισθημα μεγαλειου. Τι να κανουμε, σε μενα επεσε το βαρυ φορτιο να σου το πω
Κάπου ωπα λιγοvantono έγραψε: 11 Αύγ 2024, 20:38
Αδέσποτο σκυλί εντός νομού Αττικής όπου έχω βρεθεί, έχω να δω πάνω από 10ετια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αληθεια λεει. Απλα αποφευγουν τον βαντονο μας γιατι ειναι απασχολημενα να κυνηγανε μαλακες. Γι'αυτο δεν τα βλεπει.
viewtopic.php?f=30&t=56181&start=90#p3627036
Που τις είδες τις προσβολές πάλι;panos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:56Σου εχω πει οτι διαδικτυακες προσβολες δεν δουλευουν σε μενα, αλλα αρνεισαι να το καταλαβεις και συνεχιζεις.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2024, 11:49Εγώ δεν είμαι απλά ημιαμόρφωτος σραβοελληνιάρης και θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθαρίζεις την μύτη εκτός από τα δάχτυλα σου ούτε αναγκαστικά πρέπει να τρως και τα κακάδια μετά.panos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 08:59
Ενω εσυ που θελεις τριτοκοσμικες εικονες με αγελες σκυλων στους δρομους σαν το Ντιγιαρμπακιρ και την Κανταχαρ, εισαι απο Στοκχολμη και πανω.
![]()
![]()
![]()
Θα σου πω λοιπον κατι που θα σου φανει απιστευτο, αλλα ο μονος εδω μεσα που πιστευει πως εισαι εξυπνος εισαι εσυ ο ιδιος πραγμα καθολου περιεργο μια που ολοι οι ηλιθιοι εχουν αισθημα μεγαλειου. Τι να κανουμε, σε μενα επεσε το βαρυ φορτιο να σου το πω![]()
Ίσα ίσα, γω τα πάω υπέροχα με εσάς τους αραβοτέτχοιους.
Τέσπα, είναι τεράστιο το πλήγμα αλλά θα το αντέξω νομίζω αν και με ενδιαφέρει πάρα πάρα πάρα πολύ η γνώμη της κάθε τελευταίας γαλαζαίας, I care a lot.
.
.
Εντωμεταξύ παίζει πολύ ακόμη να νομίζεις ότι επειδής θεωρώ τέρμα τριτοκοσμικό αυτό που βλέπεις εσύ στην Τουρκία και λες μάσαλλαpanos291 έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:07Αληθεια λεει. Απλα αποφευγουν τον βαντονο μας γιατι ειναι απασχολημενα να κυνηγανε μαλακες. Γι'αυτο δεν τα βλεπει.![]()
viewtopic.php?f=30&t=56181&start=90#p3627036
Είναι τέλειο το πχώρουμ. Γαμάτο.
.
.
Οι Τούρκοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν στη χώρα τους, τους έχει λείψει η γενοκτονία
Στο Ελλαντα και Εουροπα κυνηγούσαν ανθρώπους για εμβόλιο με τό ζόρι και δεν είδα καμμία ευαισθησία κατά του μπογια
Και τώρα οι τουρκαλαδες βρήκαν την ίδια δικαιολογία : για το καλό του συνόλου
Στο Ελλαντα και Εουροπα κυνηγούσαν ανθρώπους για εμβόλιο με τό ζόρι και δεν είδα καμμία ευαισθησία κατά του μπογια
Και τώρα οι τουρκαλαδες βρήκαν την ίδια δικαιολογία : για το καλό του συνόλου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
vantono έγραψε: 11 Αύγ 2024, 21:35 Είναι αξιοθαύμαστο το ένστικτο του σκύλου απέναντι στους μαλακες.
Όταν ο ντογκι είναι χύμα, όταν είναι στο σπίτι δεν καταλαβαίνει πως το αφεντικό του είναι μαλακας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ο καθένας με τον πόνο του.το θέμα είναι το ελεύθερο κυνήγι του σκύλου στην τουρκία και άλλος λέει για τους σκύλους που τρώνε μωρά,άλλος για τα εμβόλια,άλλος για τον ολυμπιακό,οτιναναι
Ανθρωποκυνηγητό ήταν τα εμβόλια απλώς με δυτική επικάλυψηnowhere έγραψε: 12 Αύγ 2024, 12:38 ο καθένας με τον πόνο του.το θέμα είναι το ελεύθερο κυνήγι του σκύλου στην τουρκία και άλλος λέει για τους σκύλους που τρώνε μωρά,άλλος για τα εμβόλια,άλλος για τον ολυμπιακό,οτιναναι
Δηλαδή όταν λέμε οποίος θέλει, πχ βαριέμαι και λέω δεν παίρνω την καραμπίνα να παω για σκυλια;
Δε νομίζω να είναι τόσο χυμα
Δε νομίζω να είναι τόσο χυμα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1142 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age