Libre arbitre έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:24
Να πάρει πόδι αυτός που σε έχει κάνει ρόμπα; Θα' θελες πολύ.
Στα παπάρια μου αν μείνει ή όχι. Αν συνεχίσει να μιλάει σαν ζώο θα φύγει. Δεν είναι θέμα επιθυμίας. Πρέπει κάποια στιγμή να ενηλικιωθείς και να σταματήσεις να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή εσύ θα ήθελες να μην βρίσκονται στο φόρουμ όσοι αποκαλύπτουν την ένδεια των "επιχειρημάτων" σου δεν σημαίνει ότι όλοι σκέφτονται όπως εσύ.
Αυτό ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην φαντασία σου, με ρόμπες και μαλακίες, από άτομα που μετά βίας φαίνεται να έχουν βγάλει το δημοτικό με βάση όσα λένε. Σε έχω βάλει κι εσένα και τον άλλον πολλές φορές στην θέση σας σ' αυτό το νήμα αλλά δεν έχεις την απαραίτητη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβεις ούτε καν αυτό το γεγονός. Δεν συζητάω για το αν καταλαβαίνεις τι έχω πει, αυτό πέρασε και δεν ακούμπησε.
Δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύει η φυσική, δεν καταλαβαίνεις τι είναι η παγκόσμια θέρμανση και πώς δουλεύει ο μηχανισμός που την προκαλεί, δεν καταλαβαίνεις τι είναι η κλιματική αλλαγή. Γενικότερα δεν καταλαβαίνεις, αυτό το έχω αποδεχτεί.
Αλλά, έτσι, για να γελάσουμε, πες μας τι νομίζεις ότι είναι η παγκόσμια θέρμανση, τι την προκαλεί και πώς λειτουργεί. Τι συμβαίνει δηλαδή. Όχι ότι έχει σχέση με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχεις ποστάρει σ' αυτό το νήμα.