!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 11 Αύγ 2024, 14:28 δεν βαρέθηκες
Βαρέθηκα να σε γελοιοποιώ, όπως και τις μαλακισμένες προσπάθειές σου να πείσεις ότι είσαι γκέι.

Τα υπόλοιπα που είναι στην φαντασία σου με αφήνουν παγερά αδιάφορο, δεν με αφήνει όμως αδιάφορο η συμπεριφορά σου. Καλά γελάσαμε με την κατάντια σου, αλλά από εδώ και πέρα θα μιλάς σαν άνθρωπος ή θα πάρεις πόδι. Απλά είναι τα πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Να πάρει πόδι αυτός που σε έχει κάνει ρόμπα; Θα' θελες πολύ.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 11 Αύγ 2024, 21:33 40άρι και σήμερα τα Σέρρας

21 μέρες ως τώρα όλο το καλοκαίρι.

Εικόνα
Δώσε πόνο...
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:08

Βαρέθηκα να σε γελοιοποιώ, όπως και τις μαλακισμένες προσπάθειές σου να πείσεις ότι είσαι γκέι.

Μαλάκες ο ψέκας έχει περιέλθει σε τέτοιο πανικό με το δημόσιο ξεφτίλισμα που του κάνω για την ανικανότητα του να απαντήσει στις επίσημες ανακοινώσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου που το μόνο επιχείρημα του για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα είναι να λέει οτι δεν είμαι γκέι :lol:

Εγώ σας είπα, κλέβουμε εκκλησία με τον καραψέκα τουρίστα. Για λύπηση το παιδί λέμε.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:06
Η κλιματική αλλαγή δεν έχει κάποια σχέση με αυτό το νήμα-μνημείο ψευδεπιστήμης.
Το μνημείο ψέκας ρε μας εγκαλεί για ''ψευδεπιστήμη'' όταν αδυνατεί να απαντήσει στις επιστημονικές δημοσιεύσεις των διδακτόρων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για το φετινό καλοκαίρι που έχει διαλύσει τα πάντα.

Μαλάκες ο ψέκας έχει φάει τόσο γέρο ρεζιλίκι που το μόνο που του έχει απομείνει είναι να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα :P
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Libre arbitre έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:24 Να πάρει πόδι αυτός που σε έχει κάνει ρόμπα; Θα' θελες πολύ.
Στα παπάρια μου αν μείνει ή όχι. Αν συνεχίσει να μιλάει σαν ζώο θα φύγει. Δεν είναι θέμα επιθυμίας. Πρέπει κάποια στιγμή να ενηλικιωθείς και να σταματήσεις να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή εσύ θα ήθελες να μην βρίσκονται στο φόρουμ όσοι αποκαλύπτουν την ένδεια των "επιχειρημάτων" σου δεν σημαίνει ότι όλοι σκέφτονται όπως εσύ.

Αυτό ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην φαντασία σου, με ρόμπες και μαλακίες, από άτομα που μετά βίας φαίνεται να έχουν βγάλει το δημοτικό με βάση όσα λένε. Σε έχω βάλει κι εσένα και τον άλλον πολλές φορές στην θέση σας σ' αυτό το νήμα αλλά δεν έχεις την απαραίτητη αντιληπτική ικανότητα για να καταλάβεις ούτε καν αυτό το γεγονός. Δεν συζητάω για το αν καταλαβαίνεις τι έχω πει, αυτό πέρασε και δεν ακούμπησε.

Δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύει η φυσική, δεν καταλαβαίνεις τι είναι η παγκόσμια θέρμανση και πώς δουλεύει ο μηχανισμός που την προκαλεί, δεν καταλαβαίνεις τι είναι η κλιματική αλλαγή. Γενικότερα δεν καταλαβαίνεις, αυτό το έχω αποδεχτεί.

Αλλά, έτσι, για να γελάσουμε, πες μας τι νομίζεις ότι είναι η παγκόσμια θέρμανση, τι την προκαλεί και πώς λειτουργεί. Τι συμβαίνει δηλαδή. Όχι ότι έχει σχέση με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχεις ποστάρει σ' αυτό το νήμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:57 Το μνημείο ψέκας ρε μας εγκαλεί για ''ψευδεπιστήμη'' όταν αδυνατεί να απαντήσει στις επιστημονικές δημοσιεύσεις των διδακτόρων του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για το φετινό καλοκαίρι που έχει διαλύσει τα πάντα.
Δεν υπάρχει καμμιά επιστημονική δημοσίευση που να υποστηρίζει ό,τι λες, οι κλιματολόγοι δεν ασχολούνται με τον καιρό, οι επιστήμονες γενικά δεν χρησιμοποιούν τέτοια γλώσσα, με διαλύσεις και λοιπές, εφηβικές, βλακώδεις εκφράσεις, ούτε έχεις την ικανότητα να διαβάσεις επιστημονική δημοσίευση και να καταλάβεις τι λέει. Το έχεις αποδείξει ήδη πολλές φορές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:58
Δεν καταλαβαίνεις πώς δουλεύει η φυσική
Ρε ψέκα, έλα λέμε απάντα εδώ αφου ξέρεις από επιστήμη.

Άσε το Libre κ μίλα εδώ μαζί μου.

4 φορές σου έχω ζητήσει να απαντήσεις στις επιστημονικές δημοσιεύσεις του ΕΑΑ.

Απάνταα ρε ψέκα να δούμε κ εμείς την επιστημοσύνη σου :003:

1. Ιούνιος 2024 θερμότερος ΟΛΩΝ των εποχών κατά μέσο όρο στη συντριπτική πλειοψηφία της χώρας. Εδώ η επιστημονική τεκμηρίωση από ΕΑΑ:
https://taygetus.meteo.gr/article_view.cfm?entryID=3302
Εικόνα

2. Ιούλιος 2024 θερμότερος ΟΛΩΝ των εποχών κατά μέσο όρο στη συντριπτική πλειοψηφία της χώρας. Εδώ η επιστημονική τεκμηρίωση από ΕΑΑ:
https://taygetus.meteo.gr/article_view.cfm?entryID=3341
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2024, 23:01 Δεν υπάρχει καμμιά επιστημονική δημοσίευση
Υπάρχουν 2 δημοσιεύσεις που λένε οτι ο φετινός Ιούνιος και Ιούλιος είναι οι θερμότεροι όλων των εποχών στην χώρα όταν εσύ μας έλεγες οτι ''σιγα μωρέ έκανε 5-10 μέρες 36 βαθμούς''

Δεν σε ξεφτιλίζω μόνο εγώ ρε ψέκα. Σε ξεφτιλίζει το επιστημονικό προσωπικό της χώρας.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Libre arbitre έγραψε: 11 Αύγ 2024, 22:24 Να πάρει πόδι αυτός που σε έχει κάνει ρόμπα; Θα' θελες πολύ.

Αυτό ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην φαντασία σου, με ρόμπες και μαλακίες, από άτομα που μετά βίας φαίνεται να έχουν βγάλει το δημοτικό με βάση όσα λένε.
Θες να σου ξαναβάλω όσα σκόπιμα δεν μου απάντησες δύο φορές; Το δικό σου παράδειγμα ανέτρεψα δύο φορές αλλά έκανες πως δεν το είδες. :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 11 Αύγ 2024, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 11 Αύγ 2024, 23:02

1. Ιούνιος 2024 θερμότερος ΟΛΩΝ των εποχών κατά μέσο όρο στη συντριπτική πλειοψηφία της χώρας. Εδώ η επιστημονική τεκμηρίωση από ΕΑΑ:
Εικόνα

2. Ιούλιος 2024 θερμότερος ΟΛΩΝ των εποχών κατά μέσο όρο στη συντριπτική πλειοψηφία της χώρας. Εδώ η επιστημονική τεκμηρίωση από ΕΑΑ:
Εικόνα

Για αρχή, αυτά δεν είναι επιστημονικές δημοσιεύσεις. Είναι αδύνατον να κάνω κουβέντα με άτομο που νομίζει ότι μια αναφορά από ένα μετεωρολογικό site είναι επιστημονική δημοσίευση στον τομέα της κλιματολογίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2024, 23:08
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 11 Αύγ 2024, 23:02

Εικόνα

Εικόνα

Για αρχή, αυτά δεν είναι επιστημονικές δημοσιεύσεις. Είναι αδύνατον να κάνω κουβέντα με άτομο που νομίζει ότι μια αναφορά από ένα μετεωρολογικό site είναι επιστημονική δημοσίευση στον τομέα της κλιματολογίας.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

hellegennes έγραψε: 11 Αύγ 2024, 23:08
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Ναι σαφώς δεν είναι journal, είναι απλά το επίσημο site του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το οποίο verbatim αναφέρει:
Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά μετεωρολογικά δεδομένα τα οποία ανέλυσε η επιστημονική ομάδα του meteo.gr/Ε.Α.Α
Αλλά άκου τώρα τι παίζει αφού είσαι καταφανέστατα άσχετη με την μετεωρολογία. Όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη συνέχεια βγαίνουν σε peer reviewed journals με κύριους συγγραφείς συνήθως τον Δρ. Λαγουβάρδο και την Δρ. Φούντα οι οποίοι είναι πρωτοπόροι στην έρευνα των μετεωρολογικών δεδομένων του ΕΑΑ.

Άσχετη ψέκα, αυτά θα τα γνώριζες αν στοιχειωδώς ακολοθούσες το ερευνητικό έργο των υπογραφόντων των παραπάνω ανακοινώσεων του ΕΑΑ.

Μαλάκες σας το είπα, είναι κρίμα ο ψέκας. Και την εκκλησία που κλέβεις λιγότερη λύπηση προκαλεί.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Τζάμπα προσπαθείς να το σώσεις. Δεν έχεις ιδέα τι είναι επιστημονική δημοσίευση. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεις ότι, αν πήρες απολυτήριο από το δημοτικό, είναι απόδειξη της κατάντιας του εκπαιδευτικού μας συστήματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ούτε εγώ ήξερα τελειώνοντας το δημοτικό, τι είναι επιστημονική δημοσίευση :cry
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”