!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 14:15
sharp έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:49
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:18 Επίσης να πώ εδώ ότι κατά τη γνώμη μου πίσω από τις κινήσεις αστυνόμευσης του λόγου που παρατηρούνται στη Μ.Βρετανία δεν κρύβεται ούτε κάποια ιδεολογία, ούτε οι ξυπνητοί, ούτε οι κομμουνιστές, ούτε κάποια φοβερή κυβέρνηση με κακόβουλα σχέδια.

Κρύβεται η αγνή, άκοπη, παραδοσιακή Βρετανική ανικανότητα, απλά τα'χουνε κάνει μουνί και πιάνονται απ'όπου βρούνε μπας και μαζέψουνε το χάος.
Παρατηρώ Αυστραλιανές επιρροές στη σκέψη σου ως προς τους προγόνους τους. :lol:

Πομς δεν τους λένε;
Η ανθρώπινη τάση προς ανικανότητα είναι απέραντη κατά τη γνώμη μου, δεν έχει σημασία αν είσαι έλληνας, άγγλος η αυστραλός. Η διαφορά είναι αν θα αφεθείς να σε καθοδηγήσει ο Μάρκος Αυρήλιος ή ο Μάρκος Σεφερλής, οι Άγγλοι έχουν αφεθεί προς τον δεύτερο εδώ και καιρό.

αυτή η constable σα να έχει μήλο του Αδάμ
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 11 Αύγ 2024, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 14:15
sharp έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:49
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:18 Επίσης να πώ εδώ ότι κατά τη γνώμη μου πίσω από τις κινήσεις αστυνόμευσης του λόγου που παρατηρούνται στη Μ.Βρετανία δεν κρύβεται ούτε κάποια ιδεολογία, ούτε οι ξυπνητοί, ούτε οι κομμουνιστές, ούτε κάποια φοβερή κυβέρνηση με κακόβουλα σχέδια.

Κρύβεται η αγνή, άκοπη, παραδοσιακή Βρετανική ανικανότητα, απλά τα'χουνε κάνει μουνί και πιάνονται απ'όπου βρούνε μπας και μαζέψουνε το χάος.
Παρατηρώ Αυστραλιανές επιρροές στη σκέψη σου ως προς τους προγόνους τους. :lol:

Πομς δεν τους λένε;
Η ανθρώπινη τάση προς ανικανότητα είναι απέραντη κατά τη γνώμη μου, δεν έχει σημασία αν είσαι έλληνας, άγγλος η αυστραλός. Η διαφορά είναι αν θα αφεθείς να σε καθοδηγήσει ο Μάρκος Αυρήλιος ή ο Μάρκος Σεφερλής, οι Άγγλοι έχουν αφεθεί προς τον δεύτερο εδώ και καιρό.
Όλος ο κόσμος είναι έτσι. Πόσοι ασχολούνται με τους Αυρηλίους και πόσοι με τους Σεφερλήδες;
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Allah έγραψε: 11 Αύγ 2024, 12:08
OANNHSEA έγραψε: 10 Αύγ 2024, 22:55
Allah έγραψε: 10 Αύγ 2024, 19:37

Ναι, όπως ο Ζήκος που αμα ξεδιπλωθεί θα γίνει ιένα κι'ενενjήντα και κούνια που μας κούναγε... :smt005:

Το ξαναγράφω: δεν έχετε ιδέα τι παίζει στην Αγγλία...
Ναι, δεν έχω ιδέα εγώ (που ζω εκεί από το 1997, εργάζομαι εκεί το 1998, και είμαι πολίτης από το 2010), δεν έχει ιδέα ο Ταλαίπωρος, ο GoBzi, o Navis, και όλοι οι υπόλοιποι με ανάλογη παρουσία, δράση, και συμμετοχή στα τεκταινόμενα, και έχεις εσύ.

Άντε μου στο διάλο ρε μαλακά επιτέλους. Κούρασες. Σπάσε. Ηλίθιε. Ε ηλίθιε.
υπάρχει όμως και η πιθανότητα εσείς οι expats να ζείτε στη φούσκα σας και στο μικρόκοσμο σας που αποτελείται από παρόμοιους με σας ανθρώπους
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

dna replication έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:14

Ναι, δεν έχω ιδέα εγώ (που ζω εκεί από το 1997, εργάζομαι εκεί το 1998, και είμαι πολίτης από το 2010), δεν έχει ιδέα ο Ταλαίπωρος, ο GoBzi, o Navis, και όλοι οι υπόλοιποι με ανάλογη παρουσία, δράση, και συμμετοχή στα τεκταινόμενα, και έχεις εσύ.

υπάρχει όμως και η πιθανότητα εσείς οι expats να ζείτε στη φούσκα σας και στο μικρόκοσμο σας που αποτελείται από παρόμοιους με σας ανθρώπους
:fp:
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:13
Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:04
sharp έγραψε: 11 Αύγ 2024, 12:50 Δεν νομίζω ότι ισχύει το τελευταίο. Το Φεησμπουκ έχει προσλάβει πολύ κόσμο που σβήνει καθημερινά πολλά σχόλια, επειδή κρίνονται ρατσιστικά. Άλλωστε σε ποια Αμερικάνικη πρακτική αναφέρεσαι, όλο το Ίντερνετ Αμερικάνικο είναι :lol:
Αναφέρομαι σε νόμους περί ελευθερίας του λόγου που ισχύουν στην Αμερικάνικη επικράτεια.
Δεν είμαι δικηγόρος, πόσο μάλλον Αμερικάνος δικηγόρος, απλά από όσο έχω καταλάβει. Μπορεί να κάνω λάθος.
Το έγραψα και εγώ προηγουμένως.Αυτό ισχύει στην Αμερική.

https://constitution.congress.gov/const ... endment-1/

To παιγνίδι λοιπόν εκεί παίζεται αλλιώς,με τον οικονομικό αποκλεισμό (cancel culture).Mπορείς να λες ότι θέλεις χωρίς να μπορεί να σε συλλάβει η αστυνομία αλλά εάν τα λες μόνος σου στην ερημιά δεν σε ακούει κανείς.Έτσι το Φέισμπουκ που είναι ΙΔΙΩΤΙΚΗ επιχείρηση μπορεί να σβήνει όσα σχόλια θέλει που γράφονται σε αυτό.
Αυτό το σύστημα έχει ως προυπόθεση όμως ότι υπάρχει ένα καρτέλ ιδιωτικών εταιριών που όλες κάνουν λογοκρισία.Εάν υπάρξει μια μεγάλη που δεν το θέλει όπως του Μασκ,το καρτέλ δεν μπορεί να λογοκρίνει τίποτε.
Σε συζητήσεις με Αμερικάνους δεν ισχύει ούτε η ντόπια μπαρμπαδολογική "μαγαζί μου είναι ότι θέλω κάνω", από τη στιγμή που ολα αυτά τα μέσα θεωρούνται και αυτοαποκαλούνται πλατφόρμες και όχι εκδότες Publishers. Στους όρους σε βάζουν να δεχτείς μάλιστα ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη για ότι ποστάρεις εσύ ή κάποιος άλλος. Ένας εκδότης κλασικής εφημερίδας ή βιβλίων πήγαινε στα δικαστήρια πάντα και ο ίδιος για συκοφαντική δυσφήμιση. Ένας με πίνακα ανακοινώσεων όχι. Φυσικα λόγω μεγέθους ισχύος και επειδή ταυτίζονται με την πολιτική της αρχουσας τάξης και με απλά λόγια τους παίρνει και σβήνουν και κάνουν ότι θέλουν.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

εκπληκτικό νήμα, σχεδόν όλοι οι νεοδημοκράτες & ιδιαιτερα μητσοτακικοί του φορουμ, (μαζί με τους κουκουέδες ουρά) αυτοί που δήθεν θα συγκρατούσαν την λαθρομετανάστευση, συντάσσονται απόλυτα με τους εργατικούς πανηγυρίζουν που το ξεπουλημένο κράτος κυνήγησε όσους διαμαρτύρονταν για την εκρηκτική λαθρομετανάστευση στην Βρετανία με αφορμή το σφάξιμο 3 μικρών κοριτσιων από μετανάστη. Δεν είπε κανείς ότι θα έριχναν το πανίσχυρο αστυνομικό κράτος της Βρεττανίας αλλά ότι οι προβλέψεις ότι η εσωτερική ειρήνη της Ευρώπης με την λαθρομετανάστευση τελειώνει και θα ακολουθούν συνεχώς φυλετικές συγκρούσεις. Μαζί με άλλες εργασιακά ολο και χειρότερα συνεχώς δικαιόνται όσοι τις "καλές" εποχές προειδοποιούσαν ενώ οι υπολοιποι χαζογελου΄σαν ή ονειροβατούσαν με μαρξιστικολενινιστικές επαναστασεις.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

dna replication έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:14

Aπό το "υπάρχει η πιθανότητα" μέχρι το "δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει στη χώρα που ζείτε" (και μάλιστα το τελευταίο με βεβαιότητα και στόμφο και ύφος σαράντα καρδιναλίων) είναι, όπως και να το κάνουμε, λίγο παραπάνω από δυο τσιγάρα δρόμος.
Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah »

Dorian έγραψε: 11 Αύγ 2024, 16:25 εκπληκτικό νήμα, σχεδόν όλοι οι νεοδημοκράτες & ιδιαιτερα μητσοτακικοί του φορουμ, (μαζί με τους κουκουέδες ουρά) αυτοί που δήθεν θα συγκρατούσαν την λαθρομετανάστευση, συντάσσονται απόλυτα με τους εργατικούς πανηγυρίζουν που το ξεπουλημένο κράτος κυνήγησε όσους διαμαρτύρονταν για την εκρηκτική λαθρομετανάστευση στην Βρετανία με αφορμή το σφάξιμο 3 μικρών κοριτσιων από μετανάστη. Δεν είπε κανείς ότι θα έριχναν το πανίσχυρο αστυνομικό κράτος της Βρεττανίας αλλά ότι οι προβλέψεις ότι η εσωτερική ειρήνη της Ευρώπης με την λαθρομετανάστευση τελειώνει και θα ακολουθούν συνεχώς φυλετικές συγκρούσεις. Μαζί με άλλες εργασιακά ολο και χειρότερα συνεχώς δικαιόνται όσοι τις "καλές" εποχές προειδοποιούσαν ενώ οι υπολοιποι χαζογελου΄σαν ή ονειροβατούσαν με μαρξιστικολενινιστικές επαναστασεις.
Ψέμα 1: "από μετανάστη" (όχι ειναι Βρετανός πολίτης, γεννημένος στη χώρα).

Ψέμα 2: "εκρηκτική λαθρομετανάστευση στην Βρετανία" (όχι, τα νούμερα διαψεύδουν)

Ψέμα 3: "κυνήγησε όσους διαμαρτύρονταν" (όχι, κυνήγησε όσους βγήκαν να σπάσουν, να κάψουν και να κάνουν πλιάτσικο)

Κερδίσατε. Enjoy:

:sal9:
Άβαταρ μέλους
Navis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Navis »

Allah έγραψε: 11 Αύγ 2024, 17:57
Dorian έγραψε: 11 Αύγ 2024, 16:25 εκπληκτικό νήμα, σχεδόν όλοι οι νεοδημοκράτες & ιδιαιτερα μητσοτακικοί του φορουμ, (μαζί με τους κουκουέδες ουρά) αυτοί που δήθεν θα συγκρατούσαν την λαθρομετανάστευση, συντάσσονται απόλυτα με τους εργατικούς πανηγυρίζουν που το ξεπουλημένο κράτος κυνήγησε όσους διαμαρτύρονταν για την εκρηκτική λαθρομετανάστευση στην Βρετανία με αφορμή το σφάξιμο 3 μικρών κοριτσιων από μετανάστη. Δεν είπε κανείς ότι θα έριχναν το πανίσχυρο αστυνομικό κράτος της Βρεττανίας αλλά ότι οι προβλέψεις ότι η εσωτερική ειρήνη της Ευρώπης με την λαθρομετανάστευση τελειώνει και θα ακολουθούν συνεχώς φυλετικές συγκρούσεις. Μαζί με άλλες εργασιακά ολο και χειρότερα συνεχώς δικαιόνται όσοι τις "καλές" εποχές προειδοποιούσαν ενώ οι υπολοιποι χαζογελου΄σαν ή ονειροβατούσαν με μαρξιστικολενινιστικές επαναστασεις.

Ψέμα 2: "εκρηκτική λαθρομετανάστευση στην Βρετανία" (όχι, τα νούμερα διαψεύδουν)

Ψέμα 3: "κυνήγησε όσους διαμαρτύρονταν" (όχι, κυνήγησε όσους βγήκαν να σπάσουν, να κάψουν και να κάνουν πλιάτσικο)

Κερδίσατε. Enjoy:

ακριβως! απλα πραματα
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Allah έγραψε: 11 Αύγ 2024, 17:57

Κερδίσατε. Enjoy:

Σχετικά με το «Ψεμα 1», αν ο ανθρωπος δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ενσωματωμένος στην κοινωνία του, ακόμα και μετά από μια ολόκληρη γένια, τότε όχι μόνο είναι μετανάστης, αλλά είναι και ΚΑΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, δεν πα να γεννήθηκε στα ανάκτορα της Ελισάβετ.

Αμα δε αποδειχθεί τελικά οτι είχε Ισλαμοποιηθει (γιατι πολύ μόκο κάνουνε τώρα, και αν ήταν απλώς τρελλάκιας θα το είχαν διατυμπανίσει) τότε έχει να γινει το έλα να δεις.

Τόχω ξαναπεί, αν δεν βγάλουν φετβά οι Μουσλιμ ενάντια στον τζιχαντισμό, απλα δεν είναι να τους πιστεύεις. Ξέρεις πόσοι ευπρεπείς οικογενειάρχες χαίρονται στα κρυφά με σφαγές τέτοιες; Τι, επειδή το κρύβουν; Εγώ το γνωρίζω απο πρώτο χέρι, γιατί κάνω παρέα με πολλούς και τους αφήνω να λένε.

Τώρα αν πιστεύεις οτι το 2 και το 3 είναι ψέματα, απλά δεν ξέρεις σε ποια χώρα ζεις. Και μάλλον ουτε ποτέ θα καταλάβεις. Ανήκεις στην μερίδα που οι οπαδοι του Σαρία εδω πέρα θεωρούν χρήσιμους ηλήθιους και γελάνε εις βάρος σας οταν δεν είστε εκει.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Το πάθος για μπαχαλο και λουτινγκ, αυτός ο συλλογικός απελευθερωτικός εκστασιασμος, είναι κατανοητός, ωστόσο, απλά πρέπει να μην μπλέκεται με αντιδραστικους σκοπούς, όπως και και στα πλαίσια της κοινωνικής εξεγερσης να αποτελεί δευτερεύον παραγοντας. Αυτοί με το που είδαν μια ειδηση πως ένας μετανάστης έκανε έγκλημα, βγήκαν τρεις και ο κούκος να σπάσουν κατάστηματα. Πάλι καλά πάντως που δεν ήταν τίποτα σοβαροί πογκρομακηδες/ρατσιστές με σχέδιο και τακτική, απλά ακίνδυνοι ενθουσιώδεις λουτερς.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:48 Πάλι καλά πάντως που δεν ήταν τίποτα σοβαροί πογκρομακηδες/ρατσιστές με σχέδιο και τακτική, απλά ακίνδυνοι ενθουσιώδεις λουτερς.
Αυτό.
Σοβαροί πογκρομάκηδες δεν υπάρχουν στην χώρα (ίσως μς εξαίρεση την Β.Ι. δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, είναι κάπως περίεργοι... :smt005: )

Εδώ έχουμε μόνο τα καμάρια του Σταρμερ, που αν δεν τα έκαναν από μόνοι τους, μπορεί και να τους πλήρωνε... :P
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

απευθύνεσαι σε ανθρώπους που πήγανε να ζήσουν στη ΜΒ σαν χωριάτες και ακόμη τέτοιοι παραμένουν...νομίζουν ότι αν γλύψουν την κυρίαρχη τάση της χώρας θα γίνουν αποδεκτοί ...νομιζουν
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Imperium έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:57
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:48 Πάλι καλά πάντως που δεν ήταν τίποτα σοβαροί πογκρομακηδες/ρατσιστές με σχέδιο και τακτική, απλά ακίνδυνοι ενθουσιώδεις λουτερς.
Αυτό.
Σοβαροί πογκρομάκηδες δεν υπάρχουν στην χώρα (ίσως μς εξαίρεση την Β.Ι. δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, είναι κάπως περίεργοι... :smt005: )

Εδώ έχουμε μόνο τα καμάρια του Σταρμερ, που αν δεν τα έκαναν από μόνοι τους, μπορεί και να τους πλήρωνε... :P
Καλά, εκεί έχουν στερητικα επειδή είναι τόσα χρόνια χωρίς τζερτζελα, αλλά δεν έχουν και μετανάστες, άρα θα ήταν λίγο γελοίο να συνεχίσουν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”