!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Imperium

Re: Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

Μπίστης έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:51 Γιατί δεν τα στέλνει στην Ελλάδα?
Εμείς δεν λέμε όχι σε τίποτα :102:
Δεν προβλέπεται αυτό απ' την νομοθεσία.

Πρέπει ΕΜΕΙΣ να κάνουμε αίτηση εντος 30 ημερών. Κινηθείτε...
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Χαμός στην Τουρκία. Ο Ερντογάν έδωσε ελεύθερο να σκοτώνει αδέσποτα σκυλιά όποιος θέλει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Υιοθετήστε τουρκικά σκυλάκια :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Imperium

Aitwlos έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:42
Imperium έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:41
Aitwlos έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:37
Μπήκε και το Μεξικο στην κουβέντα; Βρε μήπως είσαι Μεξικάνα γυναίκα πρώην βουλευτή από το Αγρίνιο που μας μίλαγε για το καθαρό του αίματος ;
Κατάλαβα.

Σου θίξαμε το τσιχουάχουα.
Κατάλαβα..

Είσαι Μεξικανή.
Δεν ειμαι εγώ που κουβαλάω τσιχουάχουα στην τσάντα μου, χρυσή μου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μπίστης έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:51 Γιατί δεν τα στέλνει στην Ελλάδα?
Εμείς δεν λέμε όχι σε τίποτα :102:
Θα τα περνανε οι Τούρκοι φιλοζωοι από τον Έβρο να σωθούν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Imperium έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:56
Aitwlos έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:42
Imperium έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:41
Κατάλαβα.

Σου θίξαμε το τσιχουάχουα.
Κατάλαβα..

Είσαι Μεξικανή.
Ούτε εγώ είχα άντρα με συμπατριώτισσά σου γυναίκα και Αλβανούς βοσκούς καλή μου.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

4 εκατομμυρια αδεσποτα βρωμοσκυλα εχουν λεει. Μπράβο στον Ταγιπαρο, θα ψηφισω οποιον κανει το ιδιο και εδω κι ας είναι και το ΚΚΕ.
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Αγγλια ΗΠΑ, παλαιότερα είχα ψάξει και τα είχα βρει τωρα βαριεμαι, η επισημη νομοθεσία λεει μετά από ενα πολύ σύντομο χρονικό διαστημα της τάξεως εβδομαδα μήνα αν δεν ζητηθεί το αδέσποτο ή χαμένο ζώο ακολουθεί ευθανασία. ΚΑι τα μαζεύουν αμεσα με το που δουν ενα δεν τα αφήνουν να γυρνοβολάνε για μήνες όπως εδώ. Άλλος τρόπο παγκοσμια δεν πρέπει να εχει ανακαλυφθεί. Φυσικά είναι πιο πολιτισμένοι να μην το πανηγυρίζουν/διατυπυμπανίζουν όπως τις σφαγές που κάνουν οι Τούρκοι διαχρονικά.
Η αίσθηση μου είναι ότι και μας εχουν μειωθεί ίσως άτυπα να γίνεται ευθανασια δεν ξέρω. ή απλώς λόγω φτώχειας είναι σημαντικό έξοδο να μπλέκεις με σκύλους πια.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Imperium

Aitwlos έγραψε: 11 Αύγ 2024, 16:11
Imperium έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:56
Aitwlos έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:42 Κατάλαβα..

Είσαι Μεξικανή.
Ούτε εγώ είχα άντρα με συμπατριώτισσά σου γυναίκα και Αλβανούς βοσκούς καλή μου.
Δεν χρειάζεται, το τσιχουάχουα φτάνει.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην Τουρκία είναι ότι ακριβώς είχαν υιοθετήσει το ίδιο μοντέλο ευζωιας των ζώων όπως εδώ και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.
Μεγάλα δημοτικά καταφύγια, προγράμματα κτηνιατρικής μέριμνας, στειρωσεις, σημάνσεις και όλα αυτά δωρεάν.
Όπως ισχύει και σε εμάς περιμέναμε μετά το πέρας 10-15ετιας οπότε και τα στειρωμενα αδέσποτα θα πέθαιναν λόγω γήρατος, το πρόβλημα θα εξαλειφόταν. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε εκεί ούτε εδώ..
Οι Τούρκοι τα σέβονται και τα αγαπάνε γενικά τα ζώα, δεν είναι θέμα θρησκείας. Ειδικά με τα σκυλιά στην Κωνσταντινούπολη, κάποτε επειδή υπήρχε πρόβλημα με αδέσποτα, είχε διατάξει ο σουλτάνος την σύλληψη και τη μεταφορά τους σε κάποιο μικρό βραχονησι των πριγκηπονησων (δεν ήθελαν να τα σκοτώσουν). Όταν αυτά άρχισαν να πεινάνε, να ψοφάνε και να κανιβαλιζονται, οι κραυγές τους ακούγονταν μέχρι την πόλη και τρόμαζαν τους κατοίκους. Όταν κάποιο κακό τους βρήκε λίγο αργότερα, το απέδωσαν στην πράξη αυτή και από τότε δεν τους πάει να τα θανατώσουν, το θεωρούν κακό σημάδι.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

OANNHSEA

vantono
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Μπίστης έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:54 Υιοθετήστε τουρκικά σκυλάκια :102:
αν υιοθετήσω, μπορώ να το ταίζω χοιρινό; ξέρεις;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Imperium

Japetus έγραψε: 11 Αύγ 2024, 17:01 Το πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην Τουρκία είναι ότι ακριβώς είχαν υιοθετήσει το ίδιο μοντέλο ευζωιας των ζώων όπως εδώ και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.
Μεγάλα δημοτικά καταφύγια, προγράμματα κτηνιατρικής μέριμνας, στειρωσεις, σημάνσεις και όλα αυτά δωρεάν.
Όπως ισχύει και σε εμάς περιμέναμε μετά το πέρας 10-15ετιας οπότε και τα στειρωμενα αδέσποτα θα πέθαιναν λόγω γήρατος, το πρόβλημα θα εξαλειφόταν. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη ούτε εκεί ούτε εδώ..
Οι Τούρκοι τα σέβονται και τα αγαπάνε γενικά τα ζώα, δεν είναι θέμα θρησκείας. Ειδικά με τα σκυλιά στην Κωνσταντινούπολη, κάποτε επειδή υπήρχε πρόβλημα με αδέσποτα, είχε διατάξει ο σουλτάνος την σύλληψη και τη μεταφορά τους σε κάποιο μικρό βραχονησι των πριγκηπονησων (δεν ήθελαν να τα σκοτώσουν). Όταν αυτά άρχισαν να πεινάνε, να ψοφάνε και να κανιβαλιζονται, οι κραυγές τους ακούγονταν μέχρι την πόλη και τρόμαζαν τους κατοίκους. Όταν κάποιο κακό τους βρήκε λίγο αργότερα, το απέδωσαν στην πράξη αυτή και από τότε δεν τους πάει να τα θανατώσουν, το θεωρούν κακό σημάδι.
Θενκς, δεν το ήξερα.

Μαχμούτ Β', λίγο μετά το Τανζιματ.

https://www.amusingplanet.com/2021/11/t ... sacre.html
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:45 σκυλοκαύτωμα - ντόγκοκοστ
Dogrom.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:27
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Αύγ 2024, 15:18 Αν βρούμε τη δικαιολογία
Δεν θα σου αρέσει.Το κοράνι λέει ότι είναι ακάθαρτα ζώα.Ο Αλλάχ είναι μεγάλος. :D
εκτος απο τα Σαλουκι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”