!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Οι διαδηλωτές στην ουσία είναι οι " χρήσιμοι ηλιθιοι " του Ελον Μασκ.
Ο οποίος όχι μόνο άφησε τα fake news να διαδίδονται μέσω του Twitter αλλά τα αναδιμοσιευσε και ο ίδιος. Υποψιάζομαι ότι οι λογαριασμοί που ξεκίνησαν το ψέμα με το θρήσκευμα του δράστη να ήταν δικοί του λογαριασμοί.
Ο οποίος όχι μόνο άφησε τα fake news να διαδίδονται μέσω του Twitter αλλά τα αναδιμοσιευσε και ο ίδιος. Υποψιάζομαι ότι οι λογαριασμοί που ξεκίνησαν το ψέμα με το θρήσκευμα του δράστη να ήταν δικοί του λογαριασμοί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Σκέψου ότι μιλάμε για μια χώρα που κάποτε έλεγχε το 1/4 της οικουμένης και ήταν σε θέση να διαχειριστεί επιτυχώς απίστευτα περίπλοκες καταστάσεις, όπως πχ τις σχέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ινδουϊστών και πιστών του παιδεραστή ψευδοπροφήτη σε μια ολόκληρη υποήπειρο. Είναι και αυτή μια ένδειξη της γενικότερης παρακμής της Δύσης.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:18 Επίσης να πώ εδώ ότι κατά τη γνώμη μου πίσω από τις κινήσεις αστυνόμευσης του λόγου που παρατηρούνται στη Μ.Βρετανία δεν κρύβεται ούτε κάποια ιδεολογία, ούτε οι ξυπνητοί, ούτε οι κομμουνιστές, ούτε κάποια φοβερή κυβέρνηση με κακόβουλα σχέδια.
Κρύβεται η αγνή, άκοπη, παραδοσιακή Βρετανική ανικανότητα, απλά τα'χουνε κάνει μουνί και πιάνονται απ'όπου βρούνε μπας και μαζέψουνε το χάος.
Κατά τα άλλα, τα έχουμε ξαναπεί: το πρόβλημα με την ανεξέλεγκτη μετανάστευση είναι ότι άπαξ και ανοίξεις αυτή την πόρτα, μετά δημιουργούνται προβλήματα που δεν λύνονται με βάση το ισχύον κοινωνικό συμβόλαιο στο δυτικό κόσμο. Έρχονται, κατσικώνονται, γεννοβολάνε, απαιτούν σεβασμό της κουλτούρας τους που πράγματι δικαιούνται με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία, και τελικά καταλήγεις με περιπόλους εφαρμογής της σαρίας και την πρωτεύουσά σου πρώτη σε αριθμό κλειτεριδεκτομών στην Ευρώπη. Αναπόφευκτα, όσο και αν τα ΜΜΕ προσπαθούν να κάνουν gloss αυτή την κατάσταση ή και να την εξειδανικεύσουν, υπάρχουν και άνθρωποι που αντιδρούν με βίαιο τρόπο και μάλιστα αδιάκριτα, και ιδού η ''ακροδεξιά βία στην Αγγλία''.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Portia έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:27Κουρασες.OANNHSEA έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:24Allah έγραψε: 11 Αύγ 2024, 12:08
Ναι, δεν έχω ιδέα εγώ (που ζω εκεί από το 1997, εργάζομαι εκεί το 1998, και είμαι πολίτης από το 2010), δεν έχει ιδέα ο Ταλαίπωρος, ο GoBzi, o Navis, και όλοι οι υπόλοιποι με ανάλογη παρουσία, δράση, και συμμετοχή στα τεκταινόμενα, και έχεις εσύ.
Άντε μου στο διάλο ρε μαλακά επιτέλους. Κούρασες. Σπάσε. Ηλίθιε. Ε ηλίθιε.
Τς, τς... τη γλώσσα... You are trully dispicable...
Πες μας την αλήθεια: πασόκος ήσουν όπως και όλη σου η οικογένεια...![]()
Πότε θα καταλάβετε ότι οι κύκλοι γνωριμιών σας (ΕΣΑΣ των μεταναστών) διαφέρουν σημαντικά από των υπόλοιπων Άγγλων;
Με λίγα λόγια δεν διαφέρετε από τους μουσουλμάνους.
Όπως λοιπόν στους κύκλους των μουσουλμάνων δεν υπάρχουν άτομα που είναι ενάντια στους μουσουλμάνους, έτσι και στους δικούς σας κύκλους δεν υπάρχουν άτομα τα οποία να σας λένε ανοιχτά ότι είναι ενάντια στην μετανάστευση...
Έτσι και αλλιώς από αρχές Νοεμβρίου θα αρχίσει να ξετυλίγεται ο επόμενος κύκλος.
Μέχρι τότε μπορείς να γράφεις ότι θέλεις...
ΥΓ
Μην μου πεις ότι σχετίζεσαι με 3D Poison...
.
Εάν κουραστήκατε, τότε απλά μπορείτε να βάλετε το ημερολόγιο στην 1η Νοεμβρίου και να περιμένετε...
Τόσο απλό...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
για αυτό γράφω ότι η Αγγλία και η Γαλλία είναι τελειωμένα κράτη ...γιατί οι αριστεροι παρέα με τους μουσουλμάνους είναι πλέον πλειοψηφια...θα πάρουν στο μέλλον αυτό που τους αξίζει ...Στρακαστρουκας έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:28Ευτυχως ειναι σαφως περισσοτεροι απο τους δεξιους μπετοβλακες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Όχι βρε, θα πεταχτούν από τις ταράτσες.
Παρατηρώ Αυστραλιανές επιρροές στη σκέψη σου ως προς τους προγόνους τους.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:18 Επίσης να πώ εδώ ότι κατά τη γνώμη μου πίσω από τις κινήσεις αστυνόμευσης του λόγου που παρατηρούνται στη Μ.Βρετανία δεν κρύβεται ούτε κάποια ιδεολογία, ούτε οι ξυπνητοί, ούτε οι κομμουνιστές, ούτε κάποια φοβερή κυβέρνηση με κακόβουλα σχέδια.
Κρύβεται η αγνή, άκοπη, παραδοσιακή Βρετανική ανικανότητα, απλά τα'χουνε κάνει μουνί και πιάνονται απ'όπου βρούνε μπας και μαζέψουνε το χάος.
Πομς δεν τους λένε;
ο σωστος τροπος να λιθοβολήσετε μια γυναικα ενας ιμαμης εξηγει στους ελινες μεταναστες
στην αγγλια
«[https://x.com/i/status/1822532133446959133/ee]»
στην αγγλια
«[https://x.com/i/status/1822532133446959133/ee]»
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ακόμα εδώ είσαι βλάκα; Πάρε δρόμο λέμε.OANNHSEA έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:24Allah έγραψε: 11 Αύγ 2024, 12:08Ναι, δεν έχω ιδέα εγώ (που ζω εκεί από το 1997, εργάζομαι εκεί το 1998, και είμαι πολίτης από το 2010), δεν έχει ιδέα ο Ταλαίπωρος, ο GoBzi, o Navis, και όλοι οι υπόλοιποι με ανάλογη παρουσία, δράση, και συμμετοχή στα τεκταινόμενα, και έχεις εσύ.
Άντε μου στο διάλο ρε μαλακά επιτέλους. Κούρασες. Σπάσε. Ηλίθιε. Ε ηλίθιε.
Πότε θα καταλάβετε ότι οι κύκλοι γνωριμιών σας (ΕΣΑΣ των μεταναστών) διαφέρουν σημαντικά από των υπόλοιπων Άγγλων;
Όπως λοιπόν στους κύκλους των μουσουλμάνων δεν υπάρχουν άτομα που είναι ενάντια στους μουσουλμάνους, έτσι και στους δικούς σας κύκλους δεν υπάρχουν άτομα τα οποία να σας λένε ανοιχτά ότι είναι ενάντια στην μετανάστευση...
Έτσι και αλλιώς από αρχές Νοεμβρίου θα αρχίσει να ξετυλίγεται ο επόμενος κύκλος.
ΥΓ
Και μην τολμήσεις να αναφερθείς ξανά στην οικογένειά μου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι θα γινει την 1η Νοεμβριου?OANNHSEA έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:39Portia έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:27Κουρασες.OANNHSEA έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:24
ΥΓ
.
Εάν κουραστήκατε, τότε απλά μπορείτε να βάλετε το ημερολόγιο στην 1η Νοεμβρίου και να περιμένετε...
Τόσο απλό...
.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Η ανθρώπινη τάση προς ανικανότητα είναι απέραντη κατά τη γνώμη μου, δεν έχει σημασία αν είσαι έλληνας, άγγλος η αυστραλός. Η διαφορά είναι αν θα αφεθείς να σε καθοδηγήσει ο Μάρκος Αυρήλιος ή ο Μάρκος Σεφερλής, οι Άγγλοι έχουν αφεθεί προς τον δεύτερο εδώ και καιρό.sharp έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:49Παρατηρώ Αυστραλιανές επιρροές στη σκέψη σου ως προς τους προγόνους τους.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:18 Επίσης να πώ εδώ ότι κατά τη γνώμη μου πίσω από τις κινήσεις αστυνόμευσης του λόγου που παρατηρούνται στη Μ.Βρετανία δεν κρύβεται ούτε κάποια ιδεολογία, ούτε οι ξυπνητοί, ούτε οι κομμουνιστές, ούτε κάποια φοβερή κυβέρνηση με κακόβουλα σχέδια.
Πομς δεν τους λένε;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
πολυ σωστη η συγκριση με τον αυρηλιο ! ομως και εμεις εδω στο ελλαντα εχουμε σοβαρατοτο προβλημαChilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 14:15Η ανθρώπινη τάση προς ανικανότητα είναι απέραντη κατά τη γνώμη μου, δεν έχει σημασία αν είσαι έλληνας, άγγλος η αυστραλός. Η διαφορά είναι αν θα αφεθείς να σε καθοδηγήσει ο Μάρκος Αυρήλιος ή ο Μάρκος Σεφερλής, οι Άγγλοι έχουν αφεθεί προς τον δεύτερο εδώ και καιρό.sharp έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:49Παρατηρώ Αυστραλιανές επιρροές στη σκέψη σου ως προς τους προγόνους τους.Chilloutbuddy έγραψε: 11 Αύγ 2024, 13:18 Επίσης να πώ εδώ ότι κατά τη γνώμη μου πίσω από τις κινήσεις αστυνόμευσης του λόγου που παρατηρούνται στη Μ.Βρετανία δεν κρύβεται ούτε κάποια ιδεολογία, ούτε οι ξυπνητοί, ούτε οι κομμουνιστές, ούτε κάποια φοβερή κυβέρνηση με κακόβουλα σχέδια.
Πομς δεν τους λένε;
απο την αγγλια ασχετα αν δεν το εχουν αντιληφθει ακομη
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Ο Σταρμερ εφαρμόζει Θατσερική οικονομική πολιτική στην χώρα. Ήδη έκοψε τα επιδόματα θέρμανσης στους συνταξιούχους, εν μέσω κατακραυγής.
Αυτές οι μαλακίες με δήθεν ακρα-δεξία ήταν ο τέλειος αντιπερασπισμός. Στο πιτς φιτίλι τους είχε μαζέψει τους αχαΐρευτους αν ήθελε, και με μια απλή διαβεβαίωση οτι ΑΝ ήταν Ισλαμική βία η σφαγή στο Σάουθπορτ θα αντιμετωπιζόταν ανάλογα, έληγε το θέμα επι τόπου. Αλλά δεν συνέφερε αυτό, βλέπεις...
Αυτές οι μαλακίες με δήθεν ακρα-δεξία ήταν ο τέλειος αντιπερασπισμός. Στο πιτς φιτίλι τους είχε μαζέψει τους αχαΐρευτους αν ήθελε, και με μια απλή διαβεβαίωση οτι ΑΝ ήταν Ισλαμική βία η σφαγή στο Σάουθπορτ θα αντιμετωπιζόταν ανάλογα, έληγε το θέμα επι τόπου. Αλλά δεν συνέφερε αυτό, βλέπεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 11 Αύγ 2024, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 0 Απαντήσεις