πάλι την παλαβη εε; κρίμαhellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2024, 00:33Λυπάμαι που δεν τις διδάχθηκες στο σχολείο. Εννοείται πως και η πυρηνική ενέργεια είναι πράσινη.Machine ghost έγραψε: 10 Αύγ 2024, 00:17 εγγενως, παραπλευρη διαδικασια, καταλάβαινεις πως ακομα και σαν λέξεις ειναι του πεταματού, εε;
Να συζητήσεις σοβαρά με κάποιον είναι δύσκολο. Αφενός χρειάζεται να έχεις γνώσεις, αφετέρου να ξέρεις να συζητάς σαν άνθρωπος, αφετρίτου να μην είσαι εμμονικός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορεί η Αυστραλία να γίνει υπερδύναμη πρασίνου υδρογόνου?
-
Machine ghost
Re: Μπορεί η Αυστραλία να γίνει υπερδύναμη πρασίνου υδρογόνου?
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
το διάβασα, δεν έχω ιδέα σόρι, δεν είναι η ειδικότης μου
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Machine ghost
λες και είναι η δικιά μας ειδικότητα!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τώρα κατάλαβα, μονατομικό ήθελες να πεις, μονομοριακό δεν έχει νόημα, όλα μονομοριακά είναι. Όχι, το υδρογόνο δεν είναι μονατομικό, ο τύπος του σε συνηθισμένες συνθήκες είναι Η2.Machine ghost έγραψε: 09 Αύγ 2024, 23:59παρεκτος που δινεις την απαντηση μονος σου . μονομοριακο σημαινει χμμμ πως το μόριο του δεν του αρέσουν δεσμοι με ομοια του , α και ξεχασα ειναι ελαφρυ.Green Dragon έγραψε: 09 Αύγ 2024, 23:53 Τι θα πει μονομοριακό;
Κάνει διαπίδυση γιατί έχει μικρά μόρια.
πολλά ξεχνάω αλλο ενα μη αναμενομενο αρνητικό, ειναι πως είναι ζαμφηνο!
και ενα αλλο πως η βιομηχανικη παραγωγη του ειναι ευκολη φθηνη και καλα εδραιωμενη απο παλια
-
Machine ghost
οχι μονομοριακο , δεν κάνει κανένα δεσμό με τo ιδιο! μονοατομικο ειναι το HeGreen Dragon έγραψε: 10 Αύγ 2024, 13:29Τώρα κατάλαβα, μονατομικό ήθελες να πεις, μονομοριακό δεν έχει νόημα, όλα μονομοριακά είναι. Όχι, το υδρογόνο δεν είναι μονατομικό, ο τύπος του σε συνηθισμένες συνθήκες είναι Η2.Machine ghost έγραψε: 09 Αύγ 2024, 23:59παρεκτος που δινεις την απαντηση μονος σου . μονομοριακο σημαινει χμμμ πως το μόριο του δεν του αρέσουν δεσμοι με ομοια του , α και ξεχασα ειναι ελαφρυ.Green Dragon έγραψε: 09 Αύγ 2024, 23:53 Τι θα πει μονομοριακό;
Κάνει διαπίδυση γιατί έχει μικρά μόρια.
πολλά ξεχνάω αλλο ενα μη αναμενομενο αρνητικό, ειναι πως είναι ζαμφηνο!
και ενα αλλο πως η βιομηχανικη παραγωγη του ειναι ευκολη φθηνη και καλα εδραιωμενη απο παλια
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
hellegennes έγραψε: 09 Αύγ 2024, 22:45 Και στην Ευρώπη πέφτουν χρήματα και στηρίζει η ΕΕ αλλά είναι κοροϊδία και απάτη. Το υδρογόνο δεν πρόκειται να δώσει λύση, απλά τρώει κονδύλια που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για ΑΠΕ που ξέρουμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε γρήγορα και λειτουργούν.
Τι να πω. Υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν ότι το υδρογόνο μπορεί να αποτελέσει λύση;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Dwarven Blacksmith
Το υδρογόνο είναι μια απάτη που συντηρεί η βιομηχανία φυσικού αερίου για να λέει ότι κάποτε όλες αυτές οι υποδομές θα γίνουν υδρογόνο, δε θα πάνε χαμένες.
Κάποιες εφαρμογές βγάζουν νόημα, για καύση υψηλής θερμοκρασίας πχ και ίσως κάποτε για αεροπλάνα. Αλλά όχι για αποθήκευση, ούτε για οικιακή θέρμανση.
Κάποιες εφαρμογές βγάζουν νόημα, για καύση υψηλής θερμοκρασίας πχ και ίσως κάποτε για αεροπλάνα. Αλλά όχι για αποθήκευση, ούτε για οικιακή θέρμανση.
- hellegennes
Την απάτη μπορεί κανείς να την δει καθαρά σ' αυτό το γράφημα που δείχνει τι έχουμε ήδη και τι υποτίθεται ότι αναμένεται να έχουμε ως το 2030, σύμφωνα με τα πλάνα:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Machine ghost
πάλι τις ίδιες μαλακίες , πάλι ; τι σκατά τρέχει με το μυαλό σου;;; δεν μπορείς να το πεις με δικά σου λόγια; ψάχνεις να βρεις το πιο δυσνοητο παπαρογράφημα να πετάξεις χωρις εξήγηση;hellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2024, 14:46 Την απάτη μπορεί κανείς να την δει καθαρά σ' αυτό το γράφημα που δείχνει τι έχουμε ήδη και τι υποτίθεται ότι αναμένεται να έχουμε ως το 2030, σύμφωνα με τα πλάνα:
![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκεις δυσνόητο. Είναι ένα γράφημα που δείχνει από την μια πλευρά τι χωρητικότητα έχουν τα εγκατεστημένα συστήματα αποθήκευσης υδρογόνου με ηλεκτρόλυση και από την άλλην πλευρά ποιος είναι ο στόχος για το 2030. Μας λέει π.χ. η ΕΕ ότι από τα 0,5 GW θα φτάσει τα 130 GW σε 6 χρόνια. 3% αυτών έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί. Καλή τύχη με το υπόλοιπο 97%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Machine ghost
Με ηλεκτρόλυση!! και δεν καταλαβαινεις τι βρίσκω δυσνόητο , δηλαδη λες ο,τι με ηλεκτρόλυση το παράγουν. πάλι καλα θα μπορουσες να πεις με λατομευση εξορυξηhellegennes έγραψε: 10 Αύγ 2024, 14:58 Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκεις δυσνόητο. Είναι ένα γράφημα που δείχνει από την μια πλευρά τι χωρητικότητα έχουν τα εγκατεστημένα συστήματα αποθήκευσης υδρογόνου με ηλεκτρόλυση και από την άλλην πλευρά ποιος είναι ο στόχος για το 2030. Μας λέει π.χ. η ΕΕ ότι από τα 0,5 GW θα φτάσει τα 130 GW σε 6 χρόνια. 3% αυτών έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί. Καλή τύχη με το υπόλοιπο 97%.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Να σου πω... αφού δεν σκαμπάζεις, γιατί μπαίνεις στην συζήτηση;
Διάβασε για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε και ποια είναι η πηγή του... "παπαρογραφήματος"
https://www.iea.org/energy-system/low-e ... ctrolysers
Διάβασε για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε και ποια είναι η πηγή του... "παπαρογραφήματος"
https://www.iea.org/energy-system/low-e ... ctrolysers
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 10 Αύγ 2024, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Machine ghost έγραψε: 09 Αύγ 2024, 22:52 Ίακχε γιατι το λένε πράσινο; αφου δεν ειναι πράσινο σε ολό τον κυκλο ζωής του; Η Αυστραλία είναι ηδη υπερδύναμη.
Που;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- hellegennes
Στην παραγωγή βιολογικής προέλευσης τοξικών δηλητηρίων.Aitwlos έγραψε: 10 Αύγ 2024, 15:11Machine ghost έγραψε: 09 Αύγ 2024, 22:52 Ίακχε γιατι το λένε πράσινο; αφου δεν ειναι πράσινο σε ολό τον κυκλο ζωής του; Η Αυστραλία είναι ηδη υπερδύναμη.
Που;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αφενός έχει πολλά καγκουρό αφετέρου οσονούπω θα πάρει 2-3 πυρηνικά υποβρύχια.Aitwlos έγραψε: 10 Αύγ 2024, 15:11Machine ghost έγραψε: 09 Αύγ 2024, 22:52 Ίακχε γιατι το λένε πράσινο; αφου δεν ειναι πράσινο σε ολό τον κυκλο ζωής του; Η Αυστραλία είναι ηδη υπερδύναμη.
Που;
Όπως και να το πάρεις δηλαδή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση