τι να πω οταν καθε ποστ σου ειναι προς υπερασπιση γκειδων και μουσουλμάνων:!!!
[/quote]
Για μένα να πεις ότι θέλεις. Αλλά με την οικογένειά μου θα σταματήσεις να ασχολείσαι τώρα. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να κοπούν απότομα τα αστειάκια σου και να κλαίγεσαι.
Allah έγραψε: 10 Αύγ 2024, 11:21
με γυναικα ;οπως λεμε γυναικα;
Πας γυρεύοντας.
Για μένα να πεις ότι θέλεις. Αλλά με την οικογένειά μου θα σταματήσεις να ασχολείσαι τώρα. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να κοπούν απότομα τα αστειάκια σου και να κλαίγεσαι.
[/quote]
δεν προσεβαλα καμια οικογενεια βλακακο !
[/quote]
Κάτι υποννοούσες για τη γυναίκα μου. Κοφτό όσο ακόμα προλαβαίνεις
Allah έγραψε: 10 Αύγ 2024, 11:34
Κάτι υποννοούσες για τη γυναίκα μου. Κοφτό όσο ακόμα προλαβαίνεις
[/quote]
Golden Age έγραψε: 09 Αύγ 2024, 16:07
Εν τω μεταξύ ο Στάρμερ πιέζει τον βασιλιά Κάρολο να βγάλει διάγγελμα. Ήδη το έχει διαρρεύσει στα ΜΜΕ και τα ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα. Τί είναι αυτοί ρε;
Γιατί όχι; Για σύμβολο ενότητας δεν πληρώνεται αυτή η γλάστρα;
συμβολο ενοτητας ποιων ...? των Βρεττανων η των μουσουλμανων με τις παλαιστινιακες σημαιες και τις ματσετες στα χερια ...?
αλλά τώρα διαβάζω θέλουν να τον αναγκάσουν να κάνει και διάγγελμα που θα μιλά περί καταδίκης της "ρατσιστικής" και "ακροδεξιάς" βίας.Ο Κάρολος πρέπει να τους σιχτιρισει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του μπας και σωθεί η κατάσταση που είναι ανεξέλεγκτη με ευθύνη του woke απολυταρχισμού.Κανονικα ο Βασιλιάς στην Αγγλία δεν πρέπει να ασκεί εξουσία διακυβέρνησης αλλά εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση προ πολλού και η άχρηστη Βρετανική κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο.
Το Σύνταγμα του Μονακό προβλέπει πολύ αυξημένες εξουσίες και αρμοδιότητες για τον Μονάρχη και αναφέρει ότι σε περιόδους κοινωνικών και λοιπών κρίσεων ο Μονάρχης έχει την εξουσία να παρακάμπτει εντελώς τον Πρωθυπουργό και να παίρνει στα χέρια του τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο της διακυβέρνησης προσωρινά μέχρι να εκτονωθεί η κρίση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Αύγ 2024, 11:04
Μακαρι να διαμελιστει η πλεον πολυπολυτισμικη χωρα στον κοσμο (ΗΠΑ) αλλα δεν το βλεπω
Δεν γίνεται, χρειάζεται μουσουλμάνους η συνταγή. Γι' αυτό φρόντισε να τους στείλει στην Ευρώπη
Δεν τους έστειλε.Οι βάρκες του Ιάσονα δεν μπορούν να περάσουν τον ωκεανό και την κρίσιμη εποχή η Αμερική ανακαλύφθηκε από κάτι τύπους με σταυρούς ως εκεί πάνω.
Eκεί αγωνίζονται ΑΚΟΜΗ να ενσωματώσουν τους μαύρους και ρίχνουν λεφτά στον πίθο των Δαναίδων.
Στρακαστρουκας έγραψε: 10 Αύγ 2024, 11:04
Μακαρι να διαμελιστει η πλεον πολυπολυτισμικη χωρα στον κοσμο (ΗΠΑ) αλλα δεν το βλεπω
Δεν γίνεται, χρειάζεται μουσουλμάνους η συνταγή. Γι' αυτό φρόντισε να τους στείλει στην Ευρώπη
Δεν τους έστειλε.Οι βάρκες του Ιάσονα δεν μπορούν να περάσουν τον ωκεανό και την κρίσιμη εποχή η Αμερική ανακαλύφθηκε από κάτι τύπους με σταυρούς ως εκεί πάνω.
Eκεί αγωνίζονται ΑΚΟΜΗ να ενσωματώσουν τους μαύρους και ρίχνουν λεφτά στον πίθο των Δαναίδων.
Ακομα πηζεις που ο Ιασωνας και οι κομμουνιστες πρακτορες του Σορος πετυχαν χειραφετηση των μαυρων στις ΗΠΑ? Φανταζομαι τον πατησιωτη και τους αλλους φορουμιτες τι θα γραφανε εν ετη 1860. Μπορει καποιος να το αντιληφθει απο το τι αποψεις εχουν για το Ισραηλ σημερα...
Detective Chief Superintendent Rich Tompkins said: “I hope this case sends a very clear message to people who think they can hide behind a screen and publish hateful, racially prejudiced posts without consequence.
“This case is not an example of preventing ‘freedom of speech’ as a small minority of people will claim.
“It is about standing up for what is right and protecting our communities from fear of violence. After all, freedom of speech is not freedom to spread racial hatred.