Δεν δέχονται πίσω την Βρετανία - τουλάχιστον θα το επανεξετάσουν σε 20 χρόνια περίπου...talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2024, 21:39 Στην τελική αν δεν θενε μουσουλμάνους, ας ψηφιζουν να ξαναμπουν ΕΕ
.
Δεν δέχονται πίσω την Βρετανία - τουλάχιστον θα το επανεξετάσουν σε 20 χρόνια περίπου...talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2024, 21:39 Στην τελική αν δεν θενε μουσουλμάνους, ας ψηφιζουν να ξαναμπουν ΕΕ
Ισχύει, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ήμουν κι εγώ εκεί όταν δεν συνέβη.Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2024, 21:38Ήδη αλωνίζουν οι ισλαμιστές στο UK.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2024, 21:35Κανεις δεν αλωνίζει, που ειδες να προτείνει καποιος να αλωνιζει κανείς;Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2024, 21:34
Οπότε τι μας λες ; Αφήνουμε τους ισλαμιστές να αλωνίζουν και βρίζουμε τους ακροδεξιούς μπρεξιτάδες.
Και θα βοηθήσει που αυτό ακριβώς;
Δε διαβάζω pronews.
Με αυτό το ψευδώνυμο και την υπογραφή, είναι τουλάχιστον ποιητική η συμμετοχή σου στο συγκεκριμένο νήμα.Allah έγραψε: 08 Αύγ 2024, 22:05Ισχύει, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ήμουν κι εγώ εκεί όταν δεν συνέβη.Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2024, 21:38Ήδη αλωνίζουν οι ισλαμιστές στο UK.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2024, 21:35
Κανεις δεν αλωνίζει, που ειδες να προτείνει καποιος να αλωνιζει κανείς;
Συγγνώμη, θεωρείς οτι ξερεις καλύτερα απο μενα την αγγλική πραγματικότητα;
Και η δική σου επίσης.Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2024, 22:07Με αυτό το ψευδώνυμο και την υπογραφή, είναι τουλάχιστον ποιητική η συμμετοχή σου στο συγκεκριμένο νήμα.Allah έγραψε: 08 Αύγ 2024, 22:05Ισχύει, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ήμουν κι εγώ εκεί όταν δεν συνέβη.
Και το προηγούμενο εγώ το έγραψα.
Εξαρτάται τι εννοείς "πραγματικότητα". Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ζεις εκεί για να τα ξέρεις και πράγματα που αρκεί να τα δεις έστω μια φορά.talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2024, 22:09Συγγνώμη, θεωρείς οτι ξερεις καλύτερα απο μενα την αγγλική πραγματικότητα;
bullshit detected. Η οξφορντ στρητ ειναι γεματη τουριστες, ασπρους μαυρους ασιατες κλπ πολυ πετυχημενος εμπορικος δρομος (ενας απο τους πολλους) του γουεστμινστερ, με την συγκεκριμενη κουλτουρα που προφανως θελουν να διατηρησουν ως εχει, και ειναι περιφανοι για την μητροπολιτικη τους ταυτοτητα. Ενας μεσος κατοικος της περιοχης εχει γραμμενο στα παπαρια του τον κυριο "oh no!, πηγα εκδρομη με το φροντηστηριο Στρατηγακη δυο μερες στο Λονδινο και παντου ειχε κατι ΜΑΥΡΟΥΣ, oh my god london is falling!!11".Otto Weininger έγραψε: 09 Αύγ 2024, 00:45
Και δεν αναφέρω γενικά θέματα, όπως πχ ότι από το 1997 για να δεις λευκούς Άγγλους στην Oxford έπρεπε να ψάχνεις με το κυαλι.
Otto Weininger έγραψε: 08 Αύγ 2024, 22:07Με αυτό το ψευδώνυμο και την υπογραφή, είναι τουλάχιστον ποιητική η συμμετοχή σου στο συγκεκριμένο νήμα.Allah έγραψε: 08 Αύγ 2024, 22:05Ισχύει, μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ήμουν κι εγώ εκεί όταν δεν συνέβη.
Άλλος είναι με τους ζαίους της Αγγλίας. Φόρεσες κεφίγια και πήρες παλαιστινιακή σημαία για να πας στην αντισυγκέντρωση; Φώναξες "freee free Palestine" για να καταποαλεμήσεις τον ρατσισμό;talaipwros έγραψε: 08 Αύγ 2024, 20:27Ησουν και με τους ζαίους που καιγανε την Αθηνα το 2008 ;