ST48410 έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:18
Ωστόσο μην πας στο άλλο άκρο. Βλέπω συχνά με τα μάτια μου ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια* και αυτό είναι θέαμα που δεν το είχα ξαναδεί στην δεκαετία του 80 που ας πούμε το βιωτικό μας επίπεδο ήταν χαμηλότερο.
τωρα υπρχχουν πολλοι περισσοτεροι που καρπονωνται την κοινωνικη βοηθεια
οποτε ειναι λογικο να βλεπεις απορους Ελληνες
hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 00:48
Η αναφορά μου στο junk food ήταν ότι κοστίζει λιγότερο από την ισορροπημένη διατροφή και οδηγεί σε παχυσαρκία. Τα υπόλοιπα είναι η μπάλα που πήρε ο τρομπονιασμός σου.
Δεν νομίζω ότι πάει έτσι. Ο άλλος που δεν έχει να φάει μάλλον δεν έχει και κουζίνα να μαγειρέψει ούτε να πληρώσει ηλεκτρικό. Θα πάρει 2 πιτόγυρα και τέρμα.
την μια μερα
την επομενη;
περα που αυτο που λες ειναι λαθος,
μιλας για διαφορετικο θεμα
Η αναφορά μου στο junk food ήταν ότι κοστίζει λιγότερο από την ισορροπημένη διατροφή και οδηγεί σε παχυσαρκία. Τα υπόλοιπα είναι η μπάλα που πήρε ο τρομπονιασμός σου.
Ένα πρόβειο γιαούρτι κοστίζει 1 ευρώ, το ίδιο και ένα πατατάκι και μια σοκολάτα. Ναι, έχει και ακριβότερα, όπως έχει και ακριβότερα γιαούρτια. Φυσικά, ένα πρόβειο γιαούρτι δεν σε χορταίνει όπως και μια σοκολάτα κι ένα πατατάκι.
Ποιο ήταν είπαμε το νόημα του ποστ σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
SuperRogue έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 23:54
Προφανώς δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις συνολικά σε αυτό το θρεντ, μιας τρομπόνιάζεσε σε κάθε ξεχωριστό ποστ -όπως το παραπάνω- και στην τελική υπεκφεύγεις με την τεχνική στρίβειν δια του αστεϊσμού.
Οπότε θα σε ξαναρωτήσω όσο πιο ευθέως μπορώ: τι νομίζεις ότι εννοείς με το 40η Θεση η Ελλαδα αναμεσα σε 196 χωρες Τρωμε καλά
γιατί το ότι δεν έχεις θερμιδικό έλλειμμα δεν σημαίνει ότι τρως καλά.
Στηθηκε ενας μυθος γυρω απο την κριση στην Ελλαδα που προκαλεσε υποσιτισμο
Αυτο ειναι το αρχικο point του νηματος
Στην πορεια πηρε και αλλη τροποι
Εμφανιστηκαν διαφοροι που υποστηριξαν οτι η κριση προκαλεσε αυξηση της παχυσαρκιας η οποια κατ ουσιαν πλοκληθηκε απο υποσιτισμο
Προκειται για ακομη εναν ελληνικο μυθο με αντιμνημονιακες καταβολες
Δεν υπαρχει σοβαρη επιπτωση της κρισης στο θεμα του υποσιτισμου των Ελληνων
Δεν είναι καθόλου μύθος. Υποσιτισμός σημαίνει «ανεπαρκής διατροφή σε ποσότητα ή σε θρεπτικά συστατικά». Το πρώτο, όπως έχει ειπωθεί κι από άλλους στο νήμα, τείνει να εκλείψει στον πλανήτη. Το δεύτερο καθόλου. Στην Ελλάδα χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση στα χρόνια της κρίσης.
Εννοείται ότι ευθύνεται εμμέσως σε τεράστιο βαθμό η μνημονιακή πολιτική και του δικού σου κόμματος και των υπολοίπων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:28
Δεν είναι καθόλου μύθος. Υποσιτισμός σημαίνει «ανεπαρκής διατροφή σε ποσότητα ή σε θρεπτικά συστατικά». Το πρώτο, όπως έχει ειπωθεί κι από άλλους στο νήμα, τείνει να εκλείψει στον πλανήτη. Το δεύτερο καθόλου. Στην Ελλάδα χειροτέρεψε πολύ η κατάσταση στα χρόνια της κρίσης.
Εννοείται ότι ευθύνεται εμμέσως σε τεράστιο βαθμό η μνημονιακή πολιτική και του δικού σου κόμματος και των υπολοίπων.
Και απο που ειπαμε προκυπτει οτι χειροτερεψε στην Ελλαδα η κατασταση στο θεμα του υποσιτισμου και μαλσιτα λογο της της μνημονιακης πολιτικης;
Απο πουθενα λεω εγω
Μονιο στην φαντασια σου προεκυψε κατι τετοιο
Καμια φορα διαβαζοντας τετοια σχολια πιανω τον εαυτο μου στιγμιαια να ευχεται να ηταν αλλιως τα πραγματα,να μην εφαρμοζοταν τα μνημονια ,να χρεοκωπουσε ατακτα η χωρα για να δουν καποιοι σαν κι εσενα τι σημαινει πραγματκη πεινα.
Αλλα ειναι στιγμιαιο μετα λεω πως δεν γινεται εξαιτιας σχολιων σαν των δικων σου να ευχομαι να πεινασει ο κοσμος
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Ένα πρόβειο γιαούρτι κοστίζει 1 ευρώ, το ίδιο και ένα πατατάκι και μια σοκολάτα. Ναι, έχει και ακριβότερα, όπως έχει και ακριβότερα γιαούρτια. Φυσικά, ένα πρόβειο γιαούρτι δεν σε χορταίνει όπως και μια σοκολάτα κι ένα πατατάκι.
Ποιο ήταν είπαμε το νόημα του ποστ σου;
οτι το junk food ΔΕΝ κοστίζει περισοτερο
ρε παπαρα
μουυ λες οτι δε χορταινει το προβιο,η μπριζολα και το φιλετο κκοτοπουλο τους ενος ευρο
και σε παιρνω στα σοβαρα;
Παρε στα σοβαρα την συγκριση ντοματας με μακαρονια
Εκει εδωσε ρεστα
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ρασπουτιν έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:37
μουυ λες οτι δε χορταινει το προβιο,η μπριζολα και το φιλετο κκοτοπουλο τους ενος ευρο
Τι λες, ρε καμένε εγκέφαλε, που 1 ευρώ φιλέτο κοτόπουλο (δηλαδή 100 γραμμάρια) σε χορταίνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:31
Και απο που ειπαμε προκυπτει οτι χειροτερεψε στην Ελλαδα η κατασταση στο θεμα του υποσιτισμου και μαλσιτα λογο της της μνημονιακης πολιτικης;
Απο πουθενα λεω εγω
Εσύ μπορείς να λες ό,τι μαλακία θέλεις. Άλλωστε αυτό κάνεις πάντα. Τα υπόλοιπα έχουν κατατεθεί στο νήμα κι ακόμη μια φορά τον ήπιες από παντού. Άνοιξε άλλο νήμα τώρα, γιατί σε αρέσει να τα πίνεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εχεις καταθεσει στο νημα στοιχεια που δειχνουν οτι χειροτερεψε δραματικα η κατασταση του υποσιτισμου στην χωρα λογο της πολιτικης των μνημονιων;
Σε ποια σελιδα;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:47
εχεις καταθεσει στο νημα στοιχεια που δειχνουν οτι χειροτερεψε δραματικα η κατασταση του υποσιτισμου στην χωρα λογο της πολιτικης των μνημονιων;
Σε ποια σελιδα;
από τις ώρες που μπαίνεις και τις ορεξούλες που έχεις, μάλλον άεργος είσαι
Naida έγραψε: 08 Δεκ 2018, 09:08
Δε μ' αρέσει η φάτσα της.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:47
Σε ποια σελιδα;
Εσύ, στην πρώτη σελίδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ρασπουτιν έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 01:37
Τι λες, ρε καμένε εγκέφαλε, που 1 ευρώ φιλέτο κοτόπουλο (δηλαδή 100 γραμμάρια) σε χορταίνει.
7 ευρω το κιλο μπορεις ναβρεις
υπολογισε
το θεμα ειναι οτι το τζανκ φουντ κοστιζει ακριβοτερα
7 ευρώ το κιλό κάνει πριν το ψήσεις. Εσύ μπορεί να θεωρείς ότι αυξάνει και σε μάζα ψήνοντάς το κι όχι το αντίθετο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,