sys3x έγραψε: 07 Αύγ 2024, 19:50
Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 19:46
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 15:02
Για να μη μιλήσουμε για το οικογενειακό δίκαιο και τις σεξουαλικές προτιμήσεις στις επιστολές του Αποστόλου Παύλου που θεωρούνται μέρος της Καινής Διαθήκης...
Δεν υπάρχει καμμία σεξουαλική προτίμηση
Είναι στην Καινή Διαθήκη, δεν θεωρούνται, εκτός αν είσαι αντιχριστιανος ξερολας
Ο Παύλος ήτανε τρομερό μανατζέρι Μπι μου, μάζεψε όλο το χρήμα και έτσι έγινε το μαγαζί.
Ο Τζίσας απ' όσο ξέρω ήτανε ανάρχας μαλλιάς, έριχνες κλωτσές στα παγγάρια με τα φράνγκα.
Θεωρητικά σαν μανατζέρι ήταν τελείως φύρας ο παύλος dude μου... ενώ θα μπορούσε να μαζεύει νόμιμα, δεν πήρε μία για όσα εργάστηκε στην αποστολή του. Ακόμα και για το φαί του, δούλευε.
viewtopic.php?f=33&t=50877&start=150#p3583356
Όπως ακριβώς έκανε και ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός...
Ἔχω δυὸ λογισμούς. Ὁ ἕνας λογισμὸς μοῦ λέγει: Φθάνουν αὐτὰ ὁποὺ εἶπες εἰς τοὺς χριστιανούς, καὶ σήκω πρωΐ πήγαινε καὶ εἰς ἄλλο μέρος νὰ διδάξης. Ὁ ἄλλος μοῦ λέγει: Μὴ πηγαίνεις· κάθισε νὰ τοὺς εἰπῆς καὶ τὰ ἐπίλοιπα καὶ αὔριον φεύγεις. Σεῖς τί λέγετε νὰ φύγω ἢ νὰ καθήσω; -Νὰ καθήσῃς, ἅγιε τοῦ Θεοῦ. -Καλά, παιδιά μου, νὰ καθήσω· ἀμὴ εἶνε καλὰ νὰ δουλεύη ἕνας ἄνθρωπος ἕνα ἀμπέλι, ἢ νὰ βόσκη πρόβατα, καὶ νὰ μὴ φάγη ἐκ τοῦ καρποῦ των; Τώρα καὶ ἐγὼ ἐδῶ ὁποὺ ἦλθα καὶ κοπιάζω εἶνε καλὸν νὰ μὴ μοῦ δώσητε ὀλίγην παρηγορίαν, πληρωμήν; Καὶ τί πληρωμὴν θέλω ἐγώ;
Χρήματα; Καὶ τί νὰ τὰ κάμω; Ἐγώ, μὲ τὴν χάριν τοῦ Θεοῦ,
μήτε σακκούλα ἔχω, μήτε σπίτι, μήτε ἄλλο ράσο· καὶ τὸ σκαμνὶ ὁποὺ ἔχω ἰδικόν σας εἶνε, τὸ ὁποῖον εἰκονίζει τὸν τάφον μου. Ἐτοῦτος ὁ τάφος ἔχει ἐξουσίαν νὰ διδάξη βασιλεῖς, πατριάρχας, ἀρχιερεῖς, ἱερεῖς, ἄνδρας καὶ γυναίκας, νέους καὶ γέροντας καὶ ὅλον τὸν κόσμον.
Ἀνίσως καὶ ἐπεριπατοῦσα διὰ ἄσπρα, θὰ ἤμουν τρελὸς καὶ ἀνόητος· ἀμὴ τί εἶνε ἡ πληρωμή μου;