Ερμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:59
talaipwros έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:53
Ερμής έγραψε: 07 Αύγ 2024, 16:46
Δεν έχετε καταλάβει οτι υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που δε σκέφτεται το αύριο. Σου λέει οτι φάμε , οτι πιούμε και οτι αρπάξει η πατούρα μας, αυριο βλέπουμε πως θα τη βολέψουμε.
το είχε πει κ ο φοσίλις σε άλλο νήμα πιο παλιά.
Τι να σου πω δε μπορώ να μπω στη λογική του τύπου, "εχω μαζέψει όλα όλα 4-5 χιλιάδες σε ένα χρόνο, θα πάω να τα φάω όλα στις διακοπές και το Σεπτέμβριο θα κλαίω γιατι δεν έχω να πληρώσω το ρεύμα"
Γνωστός μου ετοιμάζεται για βαλκανοτουρ μεσα του μηνα, γυρω στο 10ημερο, Βελιγράδι-Ζάγκρεμπ-Ντουμπρόβνικ-Σπλιτ και ολη αυτη η ακτη της Αδριατικής μεχρι κατω Αλβανία, εχει κλεισει εισιτηρια, διαμονές κτλ 3 μηνες πριν, και ολο αυτο το 3μηνο μεχρι σημερα εχει κανει το σκατό του παξιμάδι, εχει χαθεί τελείως απο την παρεα, ουτε για καφέ δεν βγαινει, εχει κοψει καθε ντελιβερι και το 'χει ρίξει στη μαγειρική, βγαινει απο το σπιτι για περπάτημα μονο για να βγάλει το σκύλο, και αν δεν ειχε σκυλο παιζει να μην εβγαινε ουτε για αυτο, θα ηταν Κωσταλέξι κανονικό.
Δεν ξερω τι λεφτα ετοιμάζεται να σκάσει εκει, αλλά αυτο το να σταματήσω εγω ολη μου τη ζωή για 3 μηνες, μονο και μονο για να διακοπάρω ουτε 1,5 βδομάδα συνολικά, δεν θα άντεχα να το κανω. Το θεωρώ ξεφτίλα.
Και να πω οτι ηταν κανενα φτωχαδάκι οκ, αλλά δεν ειναι. Νορμαλ μεσοαστός ειναι.