!!! DEVELOPMENT MODE !!!
AfD - η τελική λύση για το στεγαστικό;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Golden Age
Re: AfD - η τελική λύση για το στεγαστικό;
Μήπως τους το πρότειναν Κινέζοι σύμβουλοι; Έχουν κάτι τέτοιους στο κόμμα.
- Green Dragon
Πολύ έξυπνη αφίσσα, πολλαπλό το μήνυμα.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ε, ορθώς έχει ειπωθεί ότι αυτούς κάθε 50 χρόνια πρέπει να τους βομβαρδίζει κάποιος μέχρι ισοπεδώσεως. Δεν χρειάζεται να ξέρουμε τον λόγο, ξέρουν αυτοί.
Να υποθέσω ότι η πρόταση τους για το στεγαστικό είναι να χτίσουν σπίτια με δωρικό ρυθμό με μαιανδρους εξου και ο δωρικος χαιρετισμός
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Είχαμε τους ναζί και τον ναζισμό από το Νατσιονάλ Ζοτσιαλίστισhε Ντόιτσhες Άρμπαιτς Παρτάι. Εδώ πως θα τους πούμε; Άλτερς και αλτερισμός από το Αλτερνατίβ φία Ντόιτσλαντ;
-
Δημοκράτης
Έχω μια απορία, οι γερμανοι δεν είναι τόσο ξανθοί γαλανοματηδες όσο οι ολλανδοι, σουηδοι, Δανοί, Ισλανδία ή οι πολωνοι που και γενικώς βοριοευρωπαιοι ή οι σλαβοι που ειναι διπλα τους. Οι περισσότεροι μελαχρινόι θα ελεγα είναι . Γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους ξανθούλα γαλανοματηδες όταν οι ίδιοι στην πλειοψηφία τους δεν ανήκουν στην "φυλη"
Οι κοντοποδαροι Ελλαδίτες γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους αρχαίους Έλληνες;Δημοκράτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:44 Έχω μια απορία, οι γερμανοι δεν είναι τόσο ξανθοί γαλανοματηδες όσο οι ολλανδοι, σουηδοι, Δανοί, Ισλανδία ή οι πολωνοι που και γενικώς βοριοευρωπαιοι ή οι σλαβοι που ειναι διπλα τους. Οι περισσότεροι μελαχρινόι θα ελεγα είναι . Γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους ξανθούλα γαλανοματηδες όταν οι ίδιοι στην πλειοψηφία τους δεν ανήκουν στην "φυλη"
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Εμπεδοκλής
Με βάση τα ευρήματα της αρχαιολογίας κατά την ανασκαφή τάφων οι Έλληνες ήταν κοντοί.Beria έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:46Οι κοντοποδαροι Ελλαδίτες γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους αρχαίους Έλληνες;Δημοκράτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:44 Έχω μια απορία, οι γερμανοι δεν είναι τόσο ξανθοί γαλανοματηδες όσο οι ολλανδοι, σουηδοι, Δανοί, Ισλανδία ή οι πολωνοι που και γενικώς βοριοευρωπαιοι ή οι σλαβοι που ειναι διπλα τους. Οι περισσότεροι μελαχρινόι θα ελεγα είναι . Γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους ξανθούλα γαλανοματηδες όταν οι ίδιοι στην πλειοψηφία τους δεν ανήκουν στην "φυλη"
Beria έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:46Οι κοντοποδαροι Ελλαδίτες γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους αρχαίους Έλληνες;Δημοκράτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:44 Έχω μια απορία, οι γερμανοι δεν είναι τόσο ξανθοί γαλανοματηδες όσο οι ολλανδοι, σουηδοι, Δανοί, Ισλανδία ή οι πολωνοι που και γενικώς βοριοευρωπαιοι ή οι σλαβοι που ειναι διπλα τους. Οι περισσότεροι μελαχρινόι θα ελεγα είναι . Γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους ξανθούλα γαλανοματηδες όταν οι ίδιοι στην πλειοψηφία τους δεν ανήκουν στην "φυλη"

- Green Dragon
Με κεκαμμένο το χέρι;zteo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:02 Να υποθέσω ότι η πρόταση τους για το στεγαστικό είναι να χτίσουν σπίτια με δωρικό ρυθμό με μαιανδρους εξου και ο δωρικος χαιρετισμός
τι ακριβως σας πειραξε με την εικονα ; και για τον νηματοθετη το ερωτημα
Ημαρτον! Δεν μπορούμε να σηκώσουμε λίγο το χεράκι μας, αμέσως να μας πούνε ναζίnemo έγραψε: 07 Αύγ 2024, 10:12 τι ακριβως σας πειραξε με την εικονα ; και για τον νηματοθετη το ερωτημα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν είναι όλοι οι Ελλαδίτες κοντοπόδαροι Beria.Beria έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:46Οι κοντοποδαροι Ελλαδίτες γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους αρχαίους Έλληνες;Δημοκράτης έγραψε: 07 Αύγ 2024, 09:44 Έχω μια απορία, οι γερμανοι δεν είναι τόσο ξανθοί γαλανοματηδες όσο οι ολλανδοι, σουηδοι, Δανοί, Ισλανδία ή οι πολωνοι που και γενικώς βοριοευρωπαιοι ή οι σλαβοι που ειναι διπλα τους. Οι περισσότεροι μελαχρινόι θα ελεγα είναι . Γιατί έχουν τόσο κόλλημα με τους ξανθούλα γαλανοματηδες όταν οι ίδιοι στην πλειοψηφία τους δεν ανήκουν στην "φυλη"
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πεστο και χαιρετισμο ναζι !και τι εγινε; σε φωτο πολλες φορες βλεπουμε σηκωμενα χερια
αλλα δεν ενοχλησε αυτο αλλα η εικονα που δειχνει το φυσιολογικο ...αν εδειχνε εναν μαυρο
με λευκη και παιδια μιγαδες δεν θα σας ξενιζε τοσο
και φτανω στο συμπερασμα οτι η γουοκ προπαγανδα σας διαπερασε τον εγκεφαλο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 291 Απαντήσεις
- 7382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής