!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Ρίχνουν τα μεροκαματα.Frappezitis έγραψε: 06 Αύγ 2024, 20:37 Η επίσημη ανακοίνωση για την δολοφονία των τριών κοριτσιών κάνει λόγο για 17χρονο Χριστιανό που γεννήθηκε στην Βρετανία
Σε όλα τα Σοσιαλ τα φασισταρια αναπαράγουν το "λαθρομετανάστης"με αποτέλεσμα τα γενικευμένα επεισόδια εναντίον των προσφύγων
Να τους πάρετε σπίτι σας
για αυτο εγω ψηφιζω απο μικρο παιζι κκε για τον πονο των προσφυγωνnyxtovios έγραψε: 06 Αύγ 2024, 23:56Ρίχνουν τα μεροκαματα.Frappezitis έγραψε: 06 Αύγ 2024, 20:37 Η επίσημη ανακοίνωση για την δολοφονία των τριών κοριτσιών κάνει λόγο για 17χρονο Χριστιανό που γεννήθηκε στην Βρετανία
Σε όλα τα Σοσιαλ τα φασισταρια αναπαράγουν το "λαθρομετανάστης"με αποτέλεσμα τα γενικευμένα επεισόδια εναντίον των προσφύγων
Να τους πάρετε σπίτι σας
Ε δεν τα είπες σε εμένα μάλλον... Η ανοχή στα ορφανά της Ζαρουλια κάπου τέλοςnemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:20ποιον ορο ρε συ εγω εχω πει χειροτεραAitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:16Ψυχουλα και πρώην Χρυσαυγιτης που να κάνει χαρακτηρισμούς δεν κολλάει. Το όρο που χρησιμοποιεισε θα τον βάλει εκεί που ξέρει. Μαθημενο να ξεφτιλιζεται είναι το αμόρφωτο γίδι που την έβγαλε καθαρή και θα μας κάνει μάθημα ενώ πούλησε όλους τους πρώην συναγωνιστές τουnemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:12
τον βρηκες ψυχουλα και τον κοπανας ! και να πω οτι εχεις και ενα δικιο ..
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
αν ηταν προσωπικο ...δεν παιρνω θεση εγω το εννοουσα σε γενικοτητεςAitwlos έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:10Ε δεν τα είπες σε εμένα μάλλον... Η ανοχή στα ορφανά της Ζαρουλια κάπου τέλοςnemo έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:20ποιον ορο ρε συ εγω εχω πει χειροτεραAitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:16
Ψυχουλα και πρώην Χρυσαυγιτης που να κάνει χαρακτηρισμούς δεν κολλάει. Το όρο που χρησιμοποιεισε θα τον βάλει εκεί που ξέρει. Μαθημενο να ξεφτιλιζεται είναι το αμόρφωτο γίδι που την έβγαλε καθαρή και θα μας κάνει μάθημα ενώ πούλησε όλους τους πρώην συναγωνιστές του
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αυτό που γουστάρω εγώ είναι οι φάσεις όπου οι Έλληνες μετανάστες έχουν άποψη για τα ελληνικά τεκταινόμενα...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
https://twitter.com/PhilipProudfoot/sta ... 3493768200
βραζει ο λαος απο το χαδι της δικαιοσυνης στους τραμπουκους
Σταρμερ σοβαρεψου!
βραζει ο λαος απο το χαδι της δικαιοσυνης στους τραμπουκους
Σταρμερ σοβαρεψου!
https://twitter.com/SamanthaTaghoy/stat ... 3008683281
ποια νομίζεις οτι είσαι ρε τσουλάκι που θα βγεις να μιλήσεις για τα πάκιζ που σε βιάζαν από μικρο κορίτσι;
Σταρμέραρος και ΗΒ 2.0
ποια νομίζεις οτι είσαι ρε τσουλάκι που θα βγεις να μιλήσεις για τα πάκιζ που σε βιάζαν από μικρο κορίτσι;
Σταρμέραρος και ΗΒ 2.0
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Νομίζω ότι μετά το πρότζεκτ των λαζογερμανών των σέβεντις, μας προέκυψαν και οι λαζοάγγλοι και όχι μόνον.
Πολιτισμικός κόλαφος, λέμε.
Πολιτισμικός κόλαφος, λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εγω που εχουν αποψη για μεταναστες οντας οι ιδιοι μεταναστες χωρις να λαμβανουν την γνωμη των αγγλωνΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:26 Αυτό που γουστάρω εγώ είναι οι φάσεις όπου οι Έλληνες μετανάστες έχουν άποψη για τα ελληνικά τεκταινόμενα...
![]()
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αυτή προφανώς είναι παλιά συνέντευξη την οποία ανέσυρε ο Έλον που έχει γίνει πρόβλημα για τους συμπεριληπτικούς.Orion22 έγραψε: 07 Αύγ 2024, 00:31 https://twitter.com/SamanthaTaghoy/stat ... 3008683281
Σταρμέραρος και ΗΒ 2.0
Ας απαγορεύσει το τουήτερ ο Στέρμερ για να γλυτώσει και να μπει στην κατηγορία Πούτιν.
-
talaipwros
Μια χαρά τη λαμβάνουν την άποψη και όχι μόνον στο uk. Και ακριβώς γι' αυτό ενσωματώνονται ιδεολογικώς, στην τρέχουσα νοοτροπία των αρχών της κάθε χώρας, για παραπάνω δεν τους παίρνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε ο Ελον εγραψε οτι ειναι αναποφευκτος ο εμφυλιος, χαχα καλα κανω και τον εχω mute.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 0 Απαντήσεις