Κάτι σου μένει από το yt, δεν είναι ο εγκεφαλικός πολτός των άλλων σοσιαλ, ειδικά κάτι tik tok , έχει περιεχόμενο.GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:05Ναι αλλά στην τελική αυτά τα μακροσκελή βίντεο ενδιαφέροντος σου προσφέρουν αχρειαστες πληροφορίες. Σήμερα πχ είδα βίντεο για το Ιράκ, το Quake, το iPhone 15, Diablo 2, Ουκρανία, Μασκ, Age of Mythology, μουσουλμανική αιμομιξία*. Στο τέλος της ημέρας τι ακριβώς έχω κερδίσει εκτός από το κάψιμο στον εγκέφαλο με άχρηστες πληροφορίες;;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2024, 17:39Το yt δεν προσφέρεται για κάψιμο, γιατί δεν έχει διαδραστικότητα, απλά το ψάχνεις για να βλέπεις μακροσκελή βίντεο ενδιαφέροντος.GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 17:37 Από την λίστα είχα μόνο το X, αλλά το έσβησα κυριολεκτικά μόλις τώρα.![]()
Το X μετά τον Μασκ έχει καταντήσει ένας ρατσιστικός οχετός από ιντερνετικούς φελλούς. Το Facebook το έχω απενεργοποίησει από το 2017, έχω μόνο messenger για να μιλάω με φίλους.
Netflix/Prime τα έχω, αλλά τα χρησιμοποιώ παρά πολύ σπάνια. Παιχνίδια έχω ένα σκάκι και sudoku.
Το μόνο που δεν μπορώ να ξεφορτωθω εύκολα λόγο Android είναι το YouTube στο οποίο καίγομαι καθημερινά.![]()
Spoiler
*
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απεγκατέστησα τελείως από το κινητό...
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Απεγκατέστησα τελείως από το κινητό...
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Dwarven Blacksmith
Εξαρτάται από το τι θα κάνεις όταν το κλείσεις. Καμια φορά πρέπει να κάνεις brainrotmaxxGoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:05Ναι αλλά στην τελική αυτά τα μακροσκελή βίντεο ενδιαφέροντος σου προσφέρουν αχρειαστες πληροφορίες. Σήμερα πχ είδα βίντεο για το Ιράκ, το Quake, το iPhone 15, Diablo 2, Ουκρανία, Μασκ, Age of Mythology, μουσουλμανική αιμομιξία*. Στο τέλος της ημέρας τι ακριβώς έχω κερδίσει εκτός από το κάψιμο στον εγκέφαλο με άχρηστες πληροφορίες;;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2024, 17:39Το yt δεν προσφέρεται για κάψιμο, γιατί δεν έχει διαδραστικότητα, απλά το ψάχνεις για να βλέπεις μακροσκελή βίντεο ενδιαφέροντος.GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 17:37 Από την λίστα είχα μόνο το X, αλλά το έσβησα κυριολεκτικά μόλις τώρα.![]()
Το X μετά τον Μασκ έχει καταντήσει ένας ρατσιστικός οχετός από ιντερνετικούς φελλούς. Το Facebook το έχω απενεργοποίησει από το 2017, έχω μόνο messenger για να μιλάω με φίλους.
Netflix/Prime τα έχω, αλλά τα χρησιμοποιώ παρά πολύ σπάνια. Παιχνίδια έχω ένα σκάκι και sudoku.
Το μόνο που δεν μπορώ να ξεφορτωθω εύκολα λόγο Android είναι το YouTube στο οποίο καίγομαι καθημερινά.![]()
Spoiler
*
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο εθισμός στο phorum.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το facebook και οτιδηποτε παιζει απο browser ο μονος λογος να το εχεις στο κινητο σου ειναι για να στελνει βιομετρικα, τοποθεσια, ηχο στους διαφημιστες καθως και να σε πρηζει στις ειδοποιησεις.Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 17:23 ... και βρήκα την υγειά μου:
X
Quora
Παιχνίδια (βασικά μόνο το Angry Birds είχα)
Ειδησεογραφικά (Guardian, Καθημερινή, κτλ)
Netflix
Prime Video
... και μερικά ακόμα που μοναδικό σκοπό ύπαρξης είχαν την ψυχαναγκαστική κατανάλωση περιεχομένου - ως επί το πλείστον βλακώδους.
Ειδικά για τα υπογραμμισμένα, δεν απεγκατέστησα απλώς, αλλά έκλεισα/έσβησα/ακύρωσα και τους λογαριασμούς. Να μην τα ξαναπιάσω ποτέ, ούτε από το κινητό, ούτε από το PC, ούτε από πουθενά.
Τρεις μέρες τώρα έχω ηρεμήσει, έχω χαλαρώσει, και έχω πάρει πίσω ένα μέχρι πρότινος χαμένο 50% της υπόλοιπης ζωής μου. Προλαβαίνω να κάνω πράγματα, κοιμάμαι καλύτερα, περνάω όμορφα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Το Netflix και το Prime δεν καταλαβαινω γιατι τα βαζεις στην ιδια κατηγορια, αν θες να δεις μια ταινια βλεπεις αν δε θες δε βλεπεις, εγω εχω να δω netlix δυο βδομαδες ενω πριν εβλεπα μια βδομαδα σχεδον συνεχομενα, κανενας ψυχαναγκασμος, ισως βεβαια λιγο μαλακια να βλεπεις απο οθονιτσα κινητου.
Γενικα οταν πληρωνεις συνδρομη ειναι κοστος για αυτους να χρησιμοποιεις την εφαρμογη, οχι κερδος. Ενω οταν δεν πληρωνεις εισαι το προϊον και τους συμφερει να σε εχουν μεσα συνεχεια (και οσο πιο βαθια γινεται εξ ου και η εφαρμογη).
Γενικά στο 99% των περιπτώσεων δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουν εφαρμογή, παρά μόνο το να παίρνουν πληροφορίες και να σε πρήζουν. Όλοι μπορούν να έχουν responsive ιστοσελίδες και οι περισσότεροι έχουν κιόλας.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:11Εξαρτάται από το τι θα κάνεις όταν το κλείσεις. Καμια φορά πρέπει να κάνεις brainrotmaxxGoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:05Ναι αλλά στην τελική αυτά τα μακροσκελή βίντεο ενδιαφέροντος σου προσφέρουν αχρειαστες πληροφορίες. Σήμερα πχ είδα βίντεο για το Ιράκ, το Quake, το iPhone 15, Diablo 2, Ουκρανία, Μασκ, Age of Mythology, μουσουλμανική αιμομιξία*. Στο τέλος της ημέρας τι ακριβώς έχω κερδίσει εκτός από το κάψιμο στον εγκέφαλο με άχρηστες πληροφορίες;;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2024, 17:39
Το yt δεν προσφέρεται για κάψιμο, γιατί δεν έχει διαδραστικότητα, απλά το ψάχνεις για να βλέπεις μακροσκελή βίντεο ενδιαφέροντος.
Spoiler
*
Το θέμα είναι τι θα έπρεπε να κάνεις αντί να βλέπεις YouTube (ή οτιδήποτε άσχετο κάνεις).
- Dwarven Blacksmith
Ε κανονικά θα έπρεπε να βρω τη θεμελιώδη αντίφαση του δυτικού καπιταλισμού και μετά να προτείνω δρόμους για την ανατροπή του.GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 19:00Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:11Εξαρτάται από το τι θα κάνεις όταν το κλείσεις. Καμια φορά πρέπει να κάνεις brainrotmaxxGoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:05
Ναι αλλά στην τελική αυτά τα μακροσκελή βίντεο ενδιαφέροντος σου προσφέρουν αχρειαστες πληροφορίες. Σήμερα πχ είδα βίντεο για το Ιράκ, το Quake, το iPhone 15, Diablo 2, Ουκρανία, Μασκ, Age of Mythology, μουσουλμανική αιμομιξία*. Στο τέλος της ημέρας τι ακριβώς έχω κερδίσει εκτός από το κάψιμο στον εγκέφαλο με άχρηστες πληροφορίες;;
Spoiler
*
Το θέμα είναι τι θα έπρεπε να κάνεις αντί να βλέπεις YouTube (ή οτιδήποτε άσχετο κάνεις).
ο ψυχαναγκασμός δεν θεραπεύεται με θεραπεία σοκ...θα τον αντικαταστήσει κάποιος νεος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δεν είναι πιο απλό να σταθείς στην ουρά για ρεντ παςς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Αύγ 2024, 19:04Ε κανονικά θα έπρεπε να βρω τη θεμελιώδη αντίφαση του δυτικού καπιταλισμού και μετά να προτείνω δρόμους για την ανατροπή του.GoBzi έγραψε: 06 Αύγ 2024, 19:00Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Αύγ 2024, 18:11 Εξαρτάται από το τι θα κάνεις όταν το κλείσεις. Καμια φορά πρέπει να κάνεις brainrotmaxx
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
nostromos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 19:07 ο ψυχαναγκασμός δεν θεραπεύεται με θεραπεία σοκ...θα τον αντικαταστήσει κάποιος νεος
- Fata_Morgana
Μόνο fb,insta και yt χρησιμοποιώ για τα βιντεάκια. Ο αληθινός αγώνας είναι το φορουμ.
Κάνε για να βλέπεις τα stories μου, δικέ μου!Ανίκητος έγραψε: 06 Αύγ 2024, 17:30 Τὸ Κουόρα τόσο χάλια; Σὲ Ἰνστα - Ἰξ - Ρεντιτ δὲν ἔχω κάνει λογαριασμό, νὰ κάνω;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
αμα εισαι μαγκας, κανεις απεξαρτηση απο το πχορουμ. τωρα ειναι σαν να μας λες εκοψα το τσιγαρο και τις μπυρες, αλλα ακομη πινω πρεζα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τέλεια.Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 17:23 ... και βρήκα την υγειά μου:
X
Quora
Παιχνίδια (βασικά μόνο το Angry Birds είχα)
Ειδησεογραφικά (Guardian, Καθημερινή, κτλ)
Netflix
Prime Video
... και μερικά ακόμα που μοναδικό σκοπό ύπαρξης είχαν την ψυχαναγκαστική κατανάλωση περιεχομένου - ως επί το πλείστον βλακώδους.
Ειδικά για τα υπογραμμισμένα, δεν απεγκατέστησα απλώς, αλλά έκλεισα/έσβησα/ακύρωσα και τους λογαριασμούς. Να μην τα ξαναπιάσω ποτέ, ούτε από το κινητό, ούτε από το PC, ούτε από πουθενά.
Τρεις μέρες τώρα έχω ηρεμήσει, έχω χαλαρώσει, και έχω πάρει πίσω ένα μέχρι πρότινος χαμένο 50% της υπόλοιπης ζωής μου. Προλαβαίνω να κάνω πράγματα, κοιμάμαι καλύτερα, περνάω όμορφα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Έχεις δεκαπλάσιο χρόνο για να μπαίνεις στο παρόν Ίδρυμα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1784 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 17 Απαντήσεις