Navis έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:51
Δεν ηταν μονο το Λονδινο, ηταν γενικα οι μητροπολιτικες περιοχες με βαθια αστικη κουλτουρα, που κατα περιεργο τροπο ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (για ΕΕ, αλλα και απο Ασια) που ψηφισαν ΚΑΤΑ του μπρεξιτ. Δηλαδη Οξμπριτζ, Λιβερπουλ, Μαντσεστερ, Καρντιφ, Ενδιβουργο/Γλασκωβη. Εαν πας ομως πχ Λινκολν Γιορκσαιρ που ειναι τιγκα λευκους τσαβαδες προλεταριους, ε .. εκει μπρεξιτ σταθερα. Και φαγανε το ΣΚΑΤΟ απο το μπρεξιτ τα τελευταια 8 χρονια. Κλαινε τη μοιρα τους και δε ξερουν και ποιος τους φταιει. Χτες ο Ισπανος, σημερα ο Μαυρος απο τη Ρουαντα, αυριο θα βρουνε κατι αλλο εκτος απ'το ξερο τους το κεφαλι.
Navis έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:51
Δεν ηταν μονο το Λονδινο, ηταν γενικα οι μητροπολιτικες περιοχες με βαθια αστικη κουλτουρα, που κατα περιεργο τροπο ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (για ΕΕ, αλλα και απο Ασια) που ψηφισαν ΚΑΤΑ του μπρεξιτ. Δηλαδη Οξμπριτζ, Λιβερπουλ, Μαντσεστερ, Καρντιφ, Ενδιβουργο/Γλασκωβη. Εαν πας ομως πχ Λινκολν Γιορκσαιρ που ειναι τιγκα λευκους τσαβαδες προλεταριους, ε .. εκει μπρεξιτ σταθερα. Και φαγανε το ΣΚΑΤΟ απο το μπρεξιτ τα τελευταια 8 χρονια. Κλαινε τη μοιρα τους και δε ξερουν και ποιος τους φταιει. Χτες ο Ισπανος, σημερα ο Μαυρος απο τη Ρουαντα, αυριο θα βρουνε κατι αλλο εκτος απ'το ξερο τους το κεφαλι.
Ναι βεβαια, οι λογοι για το μπρεξιτ ειναι πολλοι, αλλα δεν ειναι στο θεμα μας. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αυτοι οι πληθυσμοι ειναι ιδιαιτερα ευαλωτοι σε δημαγωγους οπως πχ ο Φαρατζ η' ο Τομυ Ρομπινσον - οι οποιοι τους χρησιμοποιουνε για τους δικους τους σκοπους. Οταν θα περασει το θεμα (οπως πχ με το μπρεξιτ τοτε) θα δουνε τι κατορθωσανε, δηλαδη μια τρυπα στο νερο. Η θεση ολου αυτου του οχλου μεθαυριο θα ειναι χειροτερη απο οτι ηταν χτες, κοκ.
Και οι χούλιγκαν που σκοτωνοντουσαν δεκαετίες 80-90 μουσουλμάνοι ήταν, πασίγνωστο. Ήρθαν για να καταστρέφουν την φιλήσυχη αγγλική νεολαία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:12
Έχει ένα δίκιο ο Allah από πάνω (PBUH)
Eσείς που μένετε Αγγλία για πείτε. Έχει θέμα ο μέσος πολίτης με τους μετανάστες ή όχι;
Ανατολικό Λονδίνο. Ποτέ κανένα πρόβλημα με μετανάστες.
Η μόνη φορά που είχα (ας πούμε) "πρόβλημα" ήταν κάποια χρόνια σε ένα κωλοχώρι στη μέση του κάμπου της κεντρικής Αγγλίας, κάπου ανάμεσα σε Bedford και Northampton, που ήμουν ένας από τους ελάχιστους με ξένη καταγωγή.
Νόμιζα για καιρό ότι τους στράβωνε η φάτσα και η προφορά μου - δεν ήταν Λονδίνο που δεν σε προσέχει κανείς, εκεί ξεχώριζα σαν τη μύγα μες στο γάλα. Αλλά τα ίδια έκαναν και με την σύζυγο που έχει αναγνωρίσιμη Ουαλλική προφορά (και φάτσα).
Κάποια στιγμή έμαθα από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ότι το συγκεκριμένο κωλοχώρι είναι ειδική περίπτωση, όπου είσαι "ξένος" ακόμα και όταν είσαι ντόπιος από το διπλανό χωριό. Οπότε το πήρα στο αστείο και σταμάτησα να δίνω σημασία.
Με μετανάστες πιο σκουρόχρωμους από εμένα, δεν είχα ποτέ απολύτως κανένα πρόβλημα. Βασικά τόσα χρόνια οι μόνοι "μετανάστες" με τους οποίους είχα πρόβλημα στο Λονδίνο ήταν κάτι Ναπολιτάνοι κάγκουρες σε γειτονικό διαμέρισμα, που ήταν μονίμως χασισωμένοι και έκαναν συνέχεια φασαρία. Αλλά τελικά επειδή ήταν κοπρίτες, κάποια στιγμή έμειναν όλοι άνεργοι, αφήσανε κάποια νοίκια απλήρωτα με αποτέλεσμα να φάνε έξωση από τον ιδιοκτήτη.
Α, και κάτι άλλο: Δεν υπάρχουν no-go areas. Ή, αν υπάρχουν είναι τόσο καλά κρυμμένες που από το 2013 που μετακόμισα από την επαρχία στο Ανατολικό Λονδίνο, δεν έχω καταφέρει να τις βρώ. Υπάρχουν περιοχές που εμφανώς κατοικούνται κυρίως από μουσουλμάνους, αλλά η διελεύση δεν απαγορεύεται από κανέναν, και δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο επικίνδυνες από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της πόλης. Μπορώ να σου πώ και ίσως λίγο πιο ασφαλείς, μια και η πιθανότητα να σου την πέσουν πιωμένοι νεάντερταλ στις 11πμ που βγαίνουν από τις πάμπ που κλείνουν, είναι σοβαρά μειωμένη.
Η προσωπικη μου εμπειρα - δουλευα για χρονια στο Γουντ Γκρην καποτε (πηγαινα πρωι εφευγα βραδυ), η περιοχη δημογραφικα ειναι απο τις πιο "μαυρες" του Λονδινου. Ποτε κανενα προβλημα, παρακαρισμα στο δρομο, πηγαινα στις αγορες τους, ολα μια χαρα. Αντιθετως στο ΧΑΛΛ (που εκανα επισης - και που γινονται μπαχαλα αυτες τις μερες) βγαιναμε με φοβο για πεσιματα απο ΛΕΥΚΟΥΣ που θα σε καταλαβαινανε απο το κοψιμο και την προφορα (και ναι μου την εχουν πεσει). Μαυρος δε μου την επεσε ποτε. Ουτε μουσουλμανος, αν και καποτε ζουσα διπλα απο τζαμί. Γαματη περιοχη, τα καλυτερα κεμπαμπτζιδικα κλπ , απλως ειχε λιγο παραπανω κινηση το απογευμα λογω προσευχης. Γενικα η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι υσηχοι και κοιτανε ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ (* γιατι εχουνε δουλεια, δε περιφερονται ολη μερα στους δρομους ψαχνοντας για φασαριες). Για τους δε Ινδους εχω επισης σεβασμο, προσεχουν τις οικογενειες και τα παιδια τους με ονειρα να γινουν δικηγοροι γιατροι κλπ. Μιλαμε παντα για δευτερης/τριτης γενειας, αλλα τους αναφερω εδω σαν Ινδους (αν και ειναι γεννημενοι πολιτες ΜΒ) απλως για να καταλαβαινομαστε. Γιατι ενας σκουροδερμος ασιατης για τον μεσο ελληνα σχολιαστη (βλ πχορουμ) ειναι ο "Ινδος", αν και μπορει να μην εχει δει Ινδια ποτε στη ζωη του.
Οι Ινδοί είναι η πλειοψηφία των πληροφορικάριων εδώ και χρόνια. Αλλά δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πλειοψηφία των μουσουλμάνων που ακόμη και μετά την τρίτη γενιά, διατηρούν τα "χούγια" της οικογένειας. Άλλη θρησκεία, άλλη ράτσα. Και ο Σουνακ Ινδική καταγωγή έχει και είναι παντρεμένος με μια πάμπλουτη Ινδή, σιγά μην είχε ανάγκη τα επιδόματα του uk.
Και μία ακόμη ερώτηση. Ξέρεις πολλές περιπτώσεις εγκληματιών (ανηλίκων ή μη) που να μην κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, το παραμικρό στοιχείο για τους ίδιους, τις συνήθειες τους κλπ πρίν τη δίκη; Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Για πες.
Και κάτι άλλο. Από τη στιγμή που οι παπάρες οι Άγγλοι επιχειρούν εφόδους ακόμη και στα σπίτια ένεκα ρατσιστικών συνθημάτων στα σοσιαλμήντια, ελπίζω να έχουν ήδη καταχωρηθεί και οι δημοσιεύσεις του μικρού και τριανταφυλλένιου.
Με λίγα λόγια, όποιος δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της παράνοιας που παίζει αυτή τη στιγμή στο uk, είναι ο απόλυτος κουτοπόνηρος ή βλαξ (που στην τελική τό ίδιο είναι).
Μεσα σε δυο μερες δωσανε στη δημοσιοτητα το ονομα του. Παροτι - "The identity of defendants and witnesses under the age of 18 who are subject to criminal proceedings in youth courts is protected by automatic reporting restrictions under Section 49 of the Children and Young Persons Act 1933"
Μηπως θελεις να ερθει και να λαβει προσωπικα τη γνωμαρα σου το Liverpool crown court για το πως θα χειριστει αυτο το θεμα ?
Ποιος σου ειπε οτι εχει "δημοσιευσεις καταχωρημενες". Γνωριζεις με βεβαιοτητα οτι ειχε και οτι συνωμοτουν για να τις εξαφανισουν ? Οι Αγγλοι που δημοσιευουν αντιστοιχα ρατσιστικα κειμενα η' καλουν σε μπαχαλα κλπ εχουν επιπτωσεις απο τον νομο - τον Online safety bill. Αμα δε σας αρεσει λυπαμε, αλλα αυτος ειναι ο νομος. Νομιζω κατι αντιστοιχο εχει και Ελλαδα.
Μα δεν αμφισβητεί ο οποιοσδήποτε τις εφαρμογές του νόμου. Στην τελική, ό,τι ισχύει στο uk, ισχύει και στο πιο σοφτ στην Ελλάδα.
Και αυτό ακριβώς είναι το κωμικοτραγικό στοιχείο, ότι όλοι οι αντιεξουσιαστές στα ζόρικα, χρησιμοποιούν ως ιδεολογικό σωσίβιο τους νόμους της συντήρησης, που θεωρητικώς θέλουν να καταρρίψουν.
Είναι ή δεν είναι οι απόλυτοι παπάρες;
Συγνωμη δε μιλαω καγκουροΚλιγκονεζικα για να καταλαβω τι θελεις να πεις. Με χανεις καπου αναμεσα στους διπλους σαρκασμους και τις εξυπναδες για εναν πιο μικρο κυκλο Φορουματζιδων που μπορουν να σε αποκρυπτογραφισουν, εγω παντως οχι. Εαν θελεις να πεις κατι διαφορετικο απο αυτο που γνωριζουμε ηδη (δηλαδη οτι η ανεξαρτητη αρχη (δικαστικη) φερθηκε συμφωνα με το γραμμα του νομου), μπορεις να το κανεις με καποιο ρεφερενς, εαν υπαρχει κατι τετοιο.
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:12
Έχει ένα δίκιο ο Allah από πάνω (PBUH)
Eσείς που μένετε Αγγλία για πείτε. Έχει θέμα ο μέσος πολίτης με τους μετανάστες ή όχι;
Η μόνη φορά που είχα (ας πούμε) "πρόβλημα" ήταν κάποια χρόνια σε ένα κωλοχώρι στη μέση του κάμπου της κεντρικής Αγγλίας, κάπου ανάμεσα σε Bedford και Northampton, που ήμουν ένας από τους ελάχιστους με ξένη καταγωγή.
Νόμιζα για καιρό ότι τους στράβωνε η φάτσα και η προφορά μου - δεν ήταν Λονδίνο που δεν σε προσέχει κανείς, εκεί ξεχώριζα σαν τη μύγα μες στο γάλα. Αλλά τα ίδια έκαναν και με την σύζυγο που έχει αναγνωρίσιμη Ουαλλική προφορά (και φάτσα).
Κάποια στιγμή έμαθα από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ότι το συγκεκριμένο κωλοχώρι είναι ειδική περίπτωση, όπου είσαι "ξένος" ακόμα και όταν είσαι ντόπιος από το διπλανό χωριό. Οπότε το πήρα στο αστείο και σταμάτησα να δίνω σημασία.
Με μετανάστες πιο σκουρόχρωμους από εμένα, δεν είχα ποτέ απολύτως κανένα πρόβλημα. Βασικά τόσα χρόνια οι μόνοι "μετανάστες" με τους οποίους είχα πρόβλημα στο Λονδίνο ήταν κάτι Ναπολιτάνοι κάγκουρες σε γειτονικό διαμέρισμα, που ήταν μονίμως χασισωμένοι και έκαναν συνέχεια φασαρία. Αλλά τελικά επειδή ήταν κοπρίτες, κάποια στιγμή έμειναν όλοι άνεργοι, αφήσανε κάποια νοίκια απλήρωτα με αποτέλεσμα να φάνε έξωση από τον ιδιοκτήτη.
Α, και κάτι άλλο: Δεν υπάρχουν no-go areas. Ή, αν υπάρχουν είναι τόσο καλά κρυμμένες που από το 2013 που μετακόμισα από την επαρχία στο Ανατολικό Λονδίνο, δεν έχω καταφέρει να τις βρώ. Υπάρχουν περιοχές που εμφανώς κατοικούνται κυρίως από μουσουλμάνους, αλλά η διελεύση δεν απαγορεύεται από κανέναν, και δεν είναι ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο επικίνδυνες από οποιαδήποτε άλλη περιοχή της πόλης. Μπορώ να σου πώ και ίσως λίγο πιο ασφαλείς, μια και η πιθανότητα να σου την πέσουν πιωμένοι νεάντερταλ στις 11πμ που βγαίνουν από τις πάμπ που κλείνουν, είναι σοβαρά μειωμένη.
Ωραίος
Από Ισλαμιστές, τζαμιά με φανατικούς Ιμάμηδες, οργανωμένους καθυστέρες τύπου Ali Dawah και Mo Hijab έχεις δεί τίποτα στην πραγματική ζωή;
Στην πραγμάτική ζωή όχι. Υπάρχουν, αλλά δεν είναι οι πανταχού παρόντες που υποστηρίζει το αφήγημα της "αντικατάστασης πληθυσμών". Γενικά αυτούς δεν τους συμπαθεί κανείς, και δεν είναι καλοδεχούμενοι πουθενά, ούτε μεταξύ της πλειοψηφίας των μουσουλμάνων η οποία δεν θέλει κανένα πάρε-δώσε με δαύτους γιατί είναι μπελάς όπου κάνουν να εμφανιστούν. Πιο πολύ θα δεις κανένα ξεκάρφωτο αυτοκόλλητο ή σύνθημά τους σε πόρτα δημόσιας τουαλέτας, παρά κάποια πραγματικά επικίνδυνη δραστηριότητα. Πολύ παλιά (τέλη προηγούμενου αιώνα...) που ήμουν φοιτητής εμφανίστηκαν 1-2 φορές κάτι τέτοιοι καμμένοι με τις κελεμπίες στο campus και πήγαν να μοιράσουν κάτι φυλλάδια με μαλακίες τύπου "Islam is the future of Britain" και απλά τους πήρε σηκωτούς το προσωπικό ασφαλείας και τους πέταξε έξω χωρίς να κουνηθεί φύλλο.
Γενικά, στο Λονδίνο o μόνος "λευκός" που κινδυνεύει (όχι εντελώς άδικα) αν πάει να χωθεί ανάμεσα σε Μουσουλμάνους είναι ο Steven Yaxley-Lennon (γνωστός στην πιάτσα με το ψευδώνυμο Tommy Robinson). Άντε και ο Nigel Farage, αλλά μέχρι γιαούρτωμα, όχι κάποια σοβαρή μορφή κινδύνου.
Οι Ινδοί είναι η πλειοψηφία των πληροφορικάριων εδώ και χρόνια. Αλλά δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πλειοψηφία των μουσουλμάνων που ακόμη και μετά την τρίτη γενιά, διατηρούν τα "χούγια" της οικογένειας. Άλλη θρησκεία, άλλη ράτσα. Και ο Σουνακ Ινδική καταγωγή έχει και είναι παντρεμένος με μια πάμπλουτη Ινδή, σιγά μην είχε ανάγκη τα επιδόματα του uk.
Η πλειοψηφια των γουατ ? απο που βγαινει αυτο το νουμερο ?
Η πλειοψηφια των μουσουλμανων διατηρει τα "χουγια" - χουγια ειναι αυτα, μας εξηγεις ?
1. Παραδόξως υπήρξαν στο uk, καταγεγραμμένες εγκληματικές δραστηριότητες από "ευάλωτες μειοψηφίες" που πέρασαν τέρμα αβαβά με σχεδόν κτηνώδη τρόπο συγκάλυψης.
2. Συνεχίζεις να εστιάζεις σε προσωπικές αναφορές, ενώ εγώ σας βλέπω απλώς ως είδος, χωρίς καμμία διάθεση προσωπικής αντιπαράθεσης.
1. Μπορείς να αναφέρεις έστω και μία; (spoiler alert: όχι, δεν μπορείς)
2. Ε, μην ανησυχείς, κι εγώ ως είδος σε βλέπω (ποιοι είμαστε "εμείς";)
1. Έχουν ήδη αναφερθεί και όχι δεν είναι λαϊκισμοί των κίτρινων μπρεξιτοφυλλάδων. Ειλικρινά βαριέμαι να αρχίσω παράθεση τεκταινόμενων διαφορετικής αντιμετώπισης των μεν και των δεν. Μπορείς να το πάρεις και ως υπεκφυγή.
2. Δεν ανησυχώ.
Και κάτι σχετικόασχετο. Επειδή το έχεις ρίξεις στο ιντελεκτουέλ μουντ, ποια ακριβώς είναι η διαφορά που διακρίνεις μεταξύ των ελληναριών ούγκανων από τα εγγλέζικα τσαβάκια;
Ο τραποτσαβακισμός είναι διεθνές προχωκαγκούρικο μαστ αγαπητέ μου.
1. Εντάξει. Θα το πάρω.
2. Εντάξει.
Η απάντηση στην ερώτηση που έκανες: Καμμία διαφορά, ακριβώς το ίδιο είναι.
Ωραίος
Από Ισλαμιστές, τζαμιά με φανατικούς Ιμάμηδες, οργανωμένους καθυστέρες τύπου Ali Dawah και Mo Hijab έχεις δεί τίποτα στην πραγματική ζωή;
Στην πραγμάτική ζωή όχι. Υπάρχουν, αλλά δεν είναι οι πανταχού παρόντες που υποστηρίζει το αφήγημα της "αντικατάστασης πληθυσμών". Γενικά αυτούς δεν τους συμπαθεί κανείς, και δεν είναι καλοδεχούμενοι πουθενά, ούτε μεταξύ της πλειοψηφίας των μουσουλμάνων η οποία δεν θέλει κανένα πάρε-δώσε με δαύτους γιατί είναι μπελάς όπου κάνουν να εμφανιστούν. Πιο πολύ θα δεις κανένα ξεκάρφωτο αυτοκόλλητο ή σύνθημά τους σε πόρτα δημόσιας τουαλέτας, παρά κάποια πραγματικά επικίνδυνη δραστηριότητα. Πολύ παλιά (τέλη προηγούμενου αιώνα...) που ήμουν φοιτητής εμφανίστηκαν 1-2 φορές κάτι τέτοιοι καμμένοι με τις κελεμπίες στο campus και πήγαν να μοιράσουν κάτι φυλλάδια με μαλακίες τύπου "Islam is the future of Britain" και απλά τους πήρε σηκωτούς το προσωπικό ασφαλείας και τους πέταξε έξω χωρίς να κουνηθεί φύλλο.
Γενικά, στο Λονδίνο o μόνος "λευκός" που κινδυνεύει (όχι εντελώς άδικα) αν πάει να χωθεί ανάμεσα σε Μουσουλμάνους είναι ο Steven Yaxley-Lennon (γνωστός στην πιάτσα με το ψευδώνυμο Tommy Robinson). Άντε και ο Nigel Farage, αλλά μέχρι γιαούρτωμα, όχι κάποια σοβαρή μορφή κινδύνου.
Πριν 10 χρόνια σπέρνανε τα islam patrols στο Λονδίνο. Σήμερα δεν ξέρω τι παίζει.
Navis έγραψε: 06 Αύγ 2024, 16:09
Ναι βεβαια, οι λογοι για το μπρεξιτ ειναι πολλοι, αλλα δεν ειναι στο θεμα μας. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι αυτοι οι πληθυσμοι ειναι ιδιαιτερα ευαλωτοι σε δημαγωγους οπως πχ ο Φαρατζ η' ο Τομυ Ρομπινσον - οι οποιοι τους χρησιμοποιουνε για τους δικους τους σκοπους. Οταν θα περασει το θεμα (οπως πχ με το μπρεξιτ τοτε) θα δουνε τι κατορθωσανε, δηλαδη μια τρυπα στο νερο. Η θεση ολου αυτου του οχλου μεθαυριο θα ειναι χειροτερη απο οτι ηταν χτες, κοκ.
Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 16:14
Εδω να πουμε και για την μεγαλη αλλαγη απο το 2005 και μετα με το hate speech act (μετα το μπαχαλο του τρομοκρατικου του '05) που γενικα τους ξεκληρησανε τους χεητ-σπιτς μουσουλμανους σε κατι τεμενη στο Λονδινο πχ Φινζμπουρυ παρκ (Abu Hamza al-Masri) και ειναι σε πολυ μεγαλυτερη επιφυλακη.
Καμμενους βλεπω στο δρομο διαφορους που δινουν βιβλιαρακια για Ισλαμ η' για τον Χριστο (γιαχωβαδες), το κανουνε βεβαια ειρηνικα - οσο ειρηνικα μπορεις να πεις στον αλλο οτι αν δεν ακολουθησεις το παραμυθακι μου θα καεις στην κολαση, αλλα οκ..
Η πλειοψηφια των μουσουλμανων διατηρει τα "χουγια" - χουγια ειναι αυτα, μας εξηγεις ?
Όχι, δεν έχω διάθεση για περαιτέρω εξηγήσεις τώρα. Όταν έχω, θα κάνω τις αντίστοιχες παραθέσεις.
Όχι, δεν έχω διάθεση για περαιτέρω εξηγήσεις τώρα. Όταν έχω, θα κάνω τις αντίστοιχες παραθέσεις.
Προς το παρόν, καλό σας απόγευμα.
Ελα Γαλη, παμε να κραξουμε ζαιους σε κανα αλλο νημα γιατι εδω ειναι δυσκολα τα πραγματα.
Οι αθεοφοβοι δεν φαινεται να συγκινουνται απο την πληροφορηση που τους παρεχουμε για την χωρα στην οποια διαβιουν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 16:14
Γενικά, στο Λονδίνο o μόνος "λευκός" που κινδυνεύει (όχι εντελώς άδικα) αν πάει να χωθεί ανάμεσα σε Μουσουλμάνους είναι ο Steven Yaxley-Lennon (γνωστός στην πιάτσα με το ψευδώνυμο Tommy Robinson).
Αυτός τί παίζει; τον πέτυχα σε ένα ποντκαστ ξεκάρφωτα που έλεγε την ιστορία του, πειστικός φαινότανε, κλασσικό αγγλαγγουράκι αμόρφωτο αλλά συμπαθητικό με καλό σομπ στόρι τύπου με βούτηξαν οι μπάτσοι αλλά δεν έφταιγα κλπ
Λίγο σπινταρισμένος, κάτι πρέπει να κουμπώνει, έκανε λίγο τουίκινγκ μπρος-πίσω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
μια συμμορια απο μερικους αρρωστους μλκες σε μια τεραστια μεγαλουπολη, που φαγανε απο 5 χρονια ο καθενας κυριως για Αντι-Σοσιαλ μπηχειβιορ (χωρις να εχει χυθει αιμα η' αλλο εγκλημα βιας η' ληστειας). Τους οποιους τους καταδικασε αμεσα και η κοινοτητα τους.