Τα κίνητρα του δράστη δεν μας τα λένε ακόμη. Για να μην μας τα λένε, δεν συμφέρει την "πολιτική ορθότητα". Αυτό που κοροϊδεύεις πάντως συμβαίνει. Στις ΗΠΑ τις προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει κάμποσες τρομοκρατικές επιθέσεις μαύρων σοβινιστών σε λευκούς. Αλλά και στην Γαλλία πριν κάτι μήνες, μια ομάδα Αφρικανών μεταναστών είχε κάνει βίαιη δολοφονική επιδρομή σε ένα γαλλικό χωριό λευκών και είχαν δολοφονήσει έναν νεαρό.Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:40Golden Age έγραψε: 06 Αύγ 2024, 13:56Μπορεί όμως να είχε μπλέξει με τίποτε κύκλους μαύρων σοβινιστών και για αυτό να επιτέθηκε σε λευκούς.Mitharadir έγραψε: 06 Αύγ 2024, 13:52
Ο δράστης δεν ήταν μουσουλμάνος.Χριστιανος ήταν και μάλιστα από οικογένεια πολύ δραστήρια στην τοπική εκκλησία μεταναστών.
![]()
Αν δεν πετάξεις την χυδαιότητα σου δεν μπορείς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
- Golden Age
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Σαφώς και δεν τη συμφέρει. Και ακριβώς γι' αυτό όλες οι πεντικιουρίστας αντιφά ασχολούνται με τα νύχια του ελέφαντα, που κρύβεται πίσω από τις ροζ τριανταφυλλιές.Golden Age έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:43Τα κίνητρα του δράστη δεν μας τα λένε ακόμη. Για να μην μας τα λένε, δεν συμφέρει την "πολιτική ορθότητα". Αυτό που κοροϊδεύεις πάντως συμβαίνει. Στις ΗΠΑ τις προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει κάμποσες τρομοκρατικές επιθέσεις μαύρων σοβινιστών σε λευκούς. Αλλά και στην Γαλλία πριν κάτι μήνες, μια ομάδα Αφρικανών μεταναστών είχε κάνει βίαιη δολοφονική επιδρομή σε ένα γαλλικό χωριό λευκών και είχαν δολοφονήσει έναν νεαρό.Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:40Golden Age έγραψε: 06 Αύγ 2024, 13:56
Μπορεί όμως να είχε μπλέξει με τίποτε κύκλους μαύρων σοβινιστών και για αυτό να επιτέθηκε σε λευκούς.
![]()
Είναι η κλίση τους τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
https://www.facebook.com/thegrocerdaugh ... 7REf98cUXSGreen Dragon έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:43Η βρετανική κυβέρνηση καλά θα κάνει να οργιστεί με το χάλι στο οποίο κατάντησε την χώρα αυτή και η προκάτοχοί της.Mitharadir έγραψε: 06 Αύγ 2024, 12:51 Οργισμένη η Βρετανική κυβέρνηση με τα σχόλια Μασκ για εμφύλιο στη Βρετανία:
https://www.protothema.gr/world/article ... /#Comments .
https://twitter.com/realmrsthatcher/sta ... 90?lang=en
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 06 Αύγ 2024, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Θα ήταν πιο πιστευτοί αν τα τζάμια βγάζαν φετβά εναντίον της ισλαμικής βίας. Αλλά για κάποιον μυστήριο λόγο, τσιμουδιά...Orion22 έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:33 καλό το σκετσάκι,![]()
καλλίτερος ο επίλογος:
do not cross the boundaries that islam has given you
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Δεν "προσπάθησα να διαφοροποιηθώ". Σου εξήγησα (και το γνωρίζεις άλλωστε), ότι δεν εκπροσωπώ την συγκεκριμένη ομάδα. Εσύ πάλι για κάποιο λόγο που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι, εμμένεις να θεωρείς ότι τους εκπροσωπώ, λες και γνωρίζεις καλύτερα από εμένα ποιος είμαι, τι είμαι, και τι στηρίζω. Οπότε ναι, εσύ το έχεις το πρόβλημα, όχι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:38Βλέπεις να έχω κάποιο πρόβλημα με τις ισοπεδώσεις; Εσύ προσπάθησες να διαφοροποιηθείς άρα εσύ έχεις το πρόβλημα.
Εγώ απλώς πετάω στα οργανικά απόβλητα όλους τους χαρακτηρισμούς σας.
Ούτε για ανακύκλωση, δεν λένε. Για πλάκα, ναι.
Δεν αντέχω άλλες καταθέσεις ψυχής.Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:50Δεν "προσπάθησα να διαφοροποιηθώ". Σου εξήγησα (και το γνωρίζεις άλλωστε), ότι δεν εκπροσωπώ την συγκεκριμένη ομάδα. Εσύ πάλι για κάποιο λόγο που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι, εμμένεις να θεωρείς ότι τους εκπροσωπώ, λες και γνωρίζεις καλύτερα από εμένα ποιος είμαι, τι είμαι, και τι στηρίζω. Οπότε ναι, εσύ το έχεις το πρόβλημα, όχι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:38Βλέπεις να έχω κάποιο πρόβλημα με τις ισοπεδώσεις; Εσύ προσπάθησες να διαφοροποιηθείς άρα εσύ έχεις το πρόβλημα.Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:29
Αυτό είναι δικό σου πρόβλημα καλή μου, όχι δικό μου. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Ε, τότε σταμάτα να καταθέτεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:52Δεν αντέχω άλλες καταθέσεις ψυχής.Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:50Δεν "προσπάθησα να διαφοροποιηθώ". Σου εξήγησα (και το γνωρίζεις άλλωστε), ότι δεν εκπροσωπώ την συγκεκριμένη ομάδα. Εσύ πάλι για κάποιο λόγο που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι, εμμένεις να θεωρείς ότι τους εκπροσωπώ, λες και γνωρίζεις καλύτερα από εμένα ποιος είμαι, τι είμαι, και τι στηρίζω. Οπότε ναι, εσύ το έχεις το πρόβλημα, όχι εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:38
Βλέπεις να έχω κάποιο πρόβλημα με τις ισοπεδώσεις; Εσύ προσπάθησες να διαφοροποιηθείς άρα εσύ έχεις το πρόβλημα.
Δεν καταθέτω παπαριές τύπου "εγώ και οι ιδέες μου" καλό μου.Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:53Ε, τότε σταμάτα να καταθέτεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:52Δεν αντέχω άλλες καταθέσεις ψυχής.Allah έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:50
Δεν "προσπάθησα να διαφοροποιηθώ". Σου εξήγησα (και το γνωρίζεις άλλωστε), ότι δεν εκπροσωπώ την συγκεκριμένη ομάδα. Εσύ πάλι για κάποιο λόγο που μόνο εσύ αντιλαμβάνεσαι, εμμένεις να θεωρείς ότι τους εκπροσωπώ, λες και γνωρίζεις καλύτερα από εμένα ποιος είμαι, τι είμαι, και τι στηρίζω. Οπότε ναι, εσύ το έχεις το πρόβλημα, όχι εγώ.
Τη χ ή ψ άποψη που έχω για τα θέματα ή σκέτο δούλεμα για τους πεντικιουρίστας ευαισθητοποιημένους, καταθέτω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο ακροαριστερος Woke πρωθυπουργος δεν εξοργιστηκε απο τις δολοφονιες παιδιων
Αλλα απο τις διαμαρτυριες για τις δολοφονιες των παιδιων
Σιχαμα Ε ΣΙΧΑΜΑ
Αλλα απο τις διαμαρτυριες για τις δολοφονιες των παιδιων
Σιχαμα Ε ΣΙΧΑΜΑ
ο διαχωρισμός ότι το πρόβλημα είναι μόνο με μουσουλμάνους μετανάστες είναι νεος κάποιοι τύποι Πατησιώτης τον προώθησαν επειδή δεν έπιανε το απολυτο μοντέρνο κακό (εκ των ΗΠΑ) τον ρατσισμό /ουσιαστικά τυπικό εθνικισμό. και για να τους πληρώνουν κάποιοι την σύνταξη. Σε τελική μια χαρά συντάχτηκαν αυτοί "Χριστιανοί" αφρικάνοι μουσουλμάνοι κατά των γηγενών. Το ποιος φταιει και αρχισε κλπ δεν εχει ουδεμία σημασία, εφτιαξες ένα εκρηκτικό ασταθές μίγμα θα σκάσει με τον ένα ή άλλο τρόπο.. Τώρα περνάμε στη φάση όποιος νικήσει.Manolis έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:10μπράβο ακροδεξιά βία αλλά κανονικά αφού ήταν φανατικός χριστιανός δράστης γιατί να μην κάψουν των χριστιανών με αυτή τη λογική?τότε δε θα λέτε ακροαριστερή βία?Dorian έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:09 Γιατί δεν αλλάζει ο παραπλανητικός τίτλος του νήματος; πορείες διαμαρτυρίας και επεισόδια γίνονται κατά των μεταναστών με αφορμή το σφάξιμο τριών μικρών παιδιών από ένα. Το κριτήριο χριστιανός μουσουλμάνος, δεν ξέρω ποιος το έθεσε ως προαπαιτούμενο.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
https://twitter.com/akrokentrwos_2/stat ... 9392098500
Σταρμέραρε μην μασάς, βγαλε ένα έξτρα επίδομα για τα "παιδιά" που εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το αντινατιβιστικό σου πλάνο
και εννοείται, μην χαριστείς στο τσογλάνι που βγήκε να υπερασπιστεί την περιουσία του/το μαγαζί του...
Σταρμέραρε μην μασάς, βγαλε ένα έξτρα επίδομα για τα "παιδιά" που εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το αντινατιβιστικό σου πλάνο
και εννοείται, μην χαριστείς στο τσογλάνι που βγήκε να υπερασπιστεί την περιουσία του/το μαγαζί του...
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Έλα ρε χυδαίε. Από ποιον περιμένεις να σου πει τα κίνητρά του δράστη;Golden Age έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:43Τα κίνητρα του δράστη δεν μας τα λένε ακόμη. Για να μην μας τα λένε, δεν συμφέρει την "πολιτική ορθότητα". Αυτό που κοροϊδεύεις πάντως συμβαίνει. Στις ΗΠΑ τις προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει κάμποσες τρομοκρατικές επιθέσεις μαύρων σοβινιστών σε λευκούς. Αλλά και στην Γαλλία πριν κάτι μήνες, μια ομάδα Αφρικανών μεταναστών είχε κάνει βίαιη δολοφονική επιδρομή σε ένα γαλλικό χωριό λευκών και είχαν δολοφονήσει έναν νεαρό.Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:40Golden Age έγραψε: 06 Αύγ 2024, 13:56
Μπορεί όμως να είχε μπλέξει με τίποτε κύκλους μαύρων σοβινιστών και για αυτό να επιτέθηκε σε λευκούς.
![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
όπως και ο Κυριάκος και η νουδού άλλωστε.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:11Ο τίτλος είναι απολύτως σαφής και ουδόλως παραπλανητικός.Dorian έγραψε: 04 Αύγ 2024, 16:09 Γιατί δεν αλλάζει ο παραπλανητικός τίτλος του νήματος; πορείες διαμαρτυρίας και επεισόδια γίνονται κατά των μεταναστών με αφορμή το σφάξιμο τριών μικρών παιδιών από ένα. Το κριτήριο χριστιανός μουσουλμάνος, δεν ξέρω ποιος το έθεσε ως προαπαιτούμενο.
Ως κυρίως πρόβλημα θεωρούν την ακροδεξιά βία.
![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Golden Age
Απο την πολιτεία, η οποία δεν τα λέει.Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:00Έλα ρε χυδαίε. Από ποιον περιμένεις να σου πει τα κίνητρά του δράστη;Golden Age έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:43Τα κίνητρα του δράστη δεν μας τα λένε ακόμη. Για να μην μας τα λένε, δεν συμφέρει την "πολιτική ορθότητα". Αυτό που κοροϊδεύεις πάντως συμβαίνει. Στις ΗΠΑ τις προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει κάμποσες τρομοκρατικές επιθέσεις μαύρων σοβινιστών σε λευκούς. Αλλά και στην Γαλλία πριν κάτι μήνες, μια ομάδα Αφρικανών μεταναστών είχε κάνει βίαιη δολοφονική επιδρομή σε ένα γαλλικό χωριό λευκών και είχαν δολοφονήσει έναν νεαρό.
Από ποια πολιτεία ρε χυδαίε. Από την αγγλική ή την ελληνική;Golden Age έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:01Απο την πολιτεία, η οποία δεν τα λέει.Aitwlos έγραψε: 06 Αύγ 2024, 15:00Έλα ρε χυδαίε. Από ποιον περιμένεις να σου πει τα κίνητρά του δράστη;Golden Age έγραψε: 06 Αύγ 2024, 14:43
Τα κίνητρα του δράστη δεν μας τα λένε ακόμη. Για να μην μας τα λένε, δεν συμφέρει την "πολιτική ορθότητα". Αυτό που κοροϊδεύεις πάντως συμβαίνει. Στις ΗΠΑ τις προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει κάμποσες τρομοκρατικές επιθέσεις μαύρων σοβινιστών σε λευκούς. Αλλά και στην Γαλλία πριν κάτι μήνες, μια ομάδα Αφρικανών μεταναστών είχε κάνει βίαιη δολοφονική επιδρομή σε ένα γαλλικό χωριό λευκών και είχαν δολοφονήσει έναν νεαρό.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 0 Απαντήσεις