Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2024, 12:29
panos291 έγραψε: 06 Αύγ 2024, 12:23
Πιστεύω οτι 46000 ειναι πολυ μικρος αριθμος για αποβαση σε μια χωρα σαν την Ιαπωνια, αλλα δεν θα μεινω σε αυτο.
Ας πουμε λοιπον οτι εσυ εισαι προεδρος μιας εμπολεμης χωρας και εχεις 2 επιλογες μια που η αποβαση ηταν μονόδρομος αν δεν εριχναν βομβες.
Η πρωτη ειναι να κανεις αποβαση θυσιαζοντας πχ 30000 δικους σου, η δεύτερη να ριξεις βομβες σκοτωνοντας πολλους παραπανω απο την αλλη χωρα.
Ποια διαλεγεις?
Αν εσύ ήσουν πρόεδρος, θα προσπαθούσες να ρίξεις την πρώτη βόμβα σε ένα μέρος με όσο το δυνατό λιγότερους άμαχους σε σύγκριση με μάχιμους κάνοντας με αυτόν τον τρόπο την επίδειξη ισχύος που επιθυμείς απέναντι στο αντίπαλο καθεστώς ή θα προσπαθούσες να την ρίξεις εκεί που θα έκανες μεγάλη ζημιά σε άμαχους και αναλογικά μικρή σε μάχιμους;
Θα μπορουσαν να εριχναν τις βομβες σε ενα ακατοικητο νησι εκει διπλα για να σφιξουν οι κωλοι.
Ομως ετσι δε θα μπορουσαν να τεσταρουν το νεο οπλο στο πεδιο.

Αυτο ηταν το θεμα κατα την γνωμη μου, τα υπολοιπα περι τοσοι θα πεθαιναν αλλιως ηταν απλα η καλυψη.
Κυριως ομως μπηκα στην κουβεντα για να προτεινω το απο κατω γαματο ανιμε.
https://www.youtube.com/watch?v=4vPeTSRd580
Αφορα γεγονοτα μετα την εκρηξη της βομβας και το πως δυο μικρα αδερφια προσπαθησαν να επιβιωσουν στα νεα δεδομενα μετα απο αυτο.
Την εχω δει μια φορα, ειναι απ τις καλυτερες ταινιες που εχω δει αλλα δεν αντεξα ποτε να την δω ξανα. Viewers discretion is advised, ειναι πολυ σκληρη και πικρη.