- Αυτά τα "είναι μόνο η αρχή" τα έχουμε ακούσει από παλιά. Και τίποτα δεν συμβαίνει. Λυσσάνε λίγο οι ρατσιστές μετά τον ηθικό πανικό και μετά πάλι στα καβούκια τους.Πτολεμαίος έγραψε: 04 Αύγ 2024, 23:22Λυπηρό είναι που όντως πιστεύετε ότι άνθρωποι από κράτη στου διαόλου την μάνα, με τελείως διαφορετικές κουλτούρες και με τελείως άλλες απόψεις για την αξία της ανθρώπινης ζωής, μπορούν να συνυπάρξουν με τους Ευρωπαίους.
Δεν μπορεί να γίνει αυτό (και όχι, μην μου βάλεις ηλιθια λινκ σαν αυτά που ποσταρεις, είναι εξαιρέσεις).
Δεν μπορεί να συνυπάρξει ο Ευρωπαίος με πακια, Σομαλόυς κλπ.
Δεν μπορεί να συνυπάρξει ο χριστιανός με τον μουσουλμανο.
Δεν μπορεί να συνυπάρξει ο άνθρωπος με τον γύφτο.
Ότι βλέπετε είναι μοναχα η αρχή.
Μονα ζυγά δικά σας δεν γίνεται.
Αν θέλετε λιγότερη ακροδεξιά, σταματήστε να πιστεύετε να προπαγανδιζετε και να υποστηρίζετε τις αλληλεγγύες διεθνιστικες σας αρλούμπες.
Θα το ξαναπώ ότι είμαι υπέρ της μετανάστευσης με αυστηρή ποσόστωση και φυσικά χαρτιά, να ξέρουμε τι έρχεται.
Εσείς τους θέλετε όλους εδώ για να πέσει ο καπιταλισμός και η Δύση.
Ε δεν πρόκειται να φύγουμε εμείς για να έρθουνε οι άλλοι.
Ότι γίνεται τώρα στην Αγγλία, θα γίνεται πιο συχνά και πιο συχνά και πιο συχνά.
Και στην τελική γιατί σκάτε;
Εσείς δεν είσαστε υπέρ των διαδηλώσεων και των μπαχαλων;
Τωρα σας χαλάει όταν ο κόσμος βγαίνει στους δρόμους;
Ο κόμπος μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμα στο χτένι αλλά το χτένι έχει μπει στα μαλλιά.
Θέμα χρόνου να σκαλώσει στον κόμπο.
ΥΓ Α ρε καργιόλη Ρόμπερτ Χάουαρντ πόσο δίκιο είχες πριν 100 χρόνια .
Φοβερη προειδοποίηση που δεν την λαμβάνει κανεις - πλην λίγων - υπόψη.
- Μια χαρά υπήρχε και υπάρχει ο χριστιανός με το μουσουλμάνο. Μεγαλοποιείς περιστατικά "μοναχικών λύκων" μερικοί εκ των οποιών δρουν όχι από ιδεολογία αλλά από ψυχική ασθένεια, γιατί βολεύει το αφήγημά σου. Χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες στις δυτικές χώρες πώς κάνουν τη δουλειά τους και δεν πειράζουν κανέναν;
-Δεν ξέρω ποιιους εννοείς με το "εσείς". Εγώ είμαι υπέρ των διαδηλώσεων αλλά όχι των βίαιων διαδηλώσεων. Φαντασιακά αυτά που γράφεις περί πτώσης καπιταλισμού και δύσης. Αν κάποιος ξεχνά τις αξίες της δύσης είναι όλοι οι εθνικιστές και ρατσιστές. Διότι στις αξίες της δύσης δεν είναι ούτε οι διακρίσεις με βάση τη "φυλή", την εθνοτική καταγωγή, το θρήσκευμα κλπ αλλά ούτε και τα χουλιγκανικά μπουλούκια που κυνηγάνε ανθρώπους με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά.
-Μη νομίζεις ότι μερικοί στο Ελλάντα είστε πολύ παραπάνω από τους μουσουλμάνους σε "αξίες". Τις είδαμε τις αξίες σας όταν καθημερινά έχουμε εκατοντάδες περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, εγκαταλείψεις ανθρώπων στην άσφαλτο μετά από ατυχήματα, πέταγμα ανθρώπων στη θάλασσα από το πλοίο σα να μη συμβαίνει τίποτα, ξυλοδαρμούς και δολοφονίες μεταξύ οπαδών-χουλιγκάνων, επιθυμία να μην έχουν άλλοι συμπολίτες σας ίδια δικαιώματα (π.χ. ΛΟΑΤΚΙ), μεγάλο ποσοστό (κυρίως δεξιών) να είναι υπέρ της θανατικής ποινής, οικογενειάρχες μπουρδελάκηδες που τους αρέσει να τους κατουράνε οι πόρνες κλπ.
-Είστε και υποκριτές με τις δυτικές ευρωπαϊκές αξίες. Βλέπετε τους καθολικούς και τους προτεστάντες ως αιρετικούς όποτε σας εξυπηρετεί, δηλαδή όποτε θέλετε να αναδείξετε την ουρθουδουξία σε ανώτερη και σωστή πίστη ή όταν στρέφεστε με αγάπη στη μαμά Ρωσία. Αλλά όταν πρόκειται να καταφερθείτε κατά των μουσουλμάνων τότε ξεχνάτε τα περί αιρέσεων των κουτόφραγκων και ανασύρετε από το ντουλάπι τα λευκά έθνη και τον χριστιανισμό χωρίς "αστερίσκους" εκεί. Επιζητάτε την ενωμένη λευκή Ευρώπη των...αιρετικών. Για γέλια η όλη φάση.