!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Έλα ρε μαλάκα, πες μας γιατί γελάς, να γελάσουμε κι εμείς λίγο ρε.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Περιμένοντας το χτύπημα του Ιράν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος εναλλακτικά.Δεν θεωρώ ότι θα είναι τρομερό αλλά αποτελεί σίγουρα κλιμάκωση της ήδη εύθραυστης κατάστασης.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Mitharadir έγραψε: 05 Αύγ 2024, 16:15 Περιμένοντας το χτύπημα του Ιράν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος εναλλακτικά.Δεν θεωρώ ότι θα είναι τρομερό αλλά αποτελεί σίγουρα κλιμάκωση της ήδη εύθραυστης κατάστασης.
Το ερώτημα είναι εάν το πιθανό χτύπημα του Ιράν θα αποτελέσει αμυνιστικο άλλοθι για το Ισραήλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2024, 16:05
Ωραία τα CGI και η ιντερνετική προπαγάνδα, αλλά οταν και εάν οι Ιρανοί στήσουν οπλικά συστήματα και σημαδέψουν το Ισραήλ, όπως μας δείχνουν στο βίντεο, θα καταλάβεις γιατί γελάω. Το Ισραήλ δεν είναι Ουκρανία, ούτε το Ιράν Ρωσία.
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Ισραήλ: Εάν δεχτούμε επίθεση, μπορεί να ζητήσουμε πλοία από την Ελλάδα και την Κύπρο – Τι λέει η Λευκωσία

Η υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ Μίρι Ρέγεφ ανακοίνωσε: «Εάν δεχτούμε επίθεση, μπορεί να ζητήσουμε βοήθεια από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία και πλοία από την Αθήνα στην Ελλάδα και τη Λάρνακα στην Κύπρο».

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, είχε προειδοποιήσει την Κύπρο σε προηγούμενη ομιλία του για οποιονδήποτε υποστηρικτικό ρόλο του Ισραήλ σε οποιαδήποτε επίθεση κατά του Λιβάνου.

Κυβερνητική πηγή στη Λευκωσία ερωτηθείσα από την ΕΡΤ διευκρίνισε ότι η Κύπρος δεν δύναται και δεν προτίθεται να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ ή όποιο άλλο κράτος και πως το θέμα αφορά μόνο την παροχή Μέσων, ναυλωμένων από το Ισραήλ, για την εκκένωση πολιτών και άλλες ανθρωπιστικές ανάγκες εάν παραστεί ανάγκη, διευκρινίζοντας ότι το όλο, δεν εμπίπτει ούτε και στο σχέδιο Εστία το οποίο αφορά μόνο τη Γάζα.

Αυτό έρχεται υπό το φως της αναμονής μιας μαζικής επίθεσης της Χεζμπολάχ και του Ιράν στο Ισραήλ μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς στην Τεχεράνη και του στρατιωτικού ηγέτη της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στα νότια προάστια της Βηρυτού.
https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni ... tin-kypro/
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
sys3x

GoBzi έγραψε: 05 Αύγ 2024, 16:23
Ωραία τα CGI και η ιντερνετική προπαγάνδα, αλλά οταν και εάν οι Ιρανοί στήσουν οπλικά συστήματα και σημαδέψουν το Ισραήλ, όπως μας δείχνουν στο βίντεο, θα καταλάβεις γιατί γελάω. Το Ισραήλ δεν είναι Ουκρανία, ούτε το Ιράν Ρωσία.
Χωνεμένο σανό;
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου δε θα πάρω.
Spoiler
ντουντ, εσύ σπάμαρες το τουή μη μπερδεύομαστε άσκοπα ε, τσέκαρε αν θέλεις την υποσημείωση κάτω από αυτό που εσπάμαρες, λίγο κάπου έλεοc. :lol:
Ύστερα σας πειράζει ο Χελώνος μαλάκες μου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που γράφεις, ΔΕΝ είναι για γέλια, πολύ κακώς γελάς κατά την μη ταπεινή μου γνώμη, εκτός κι αν... ξες... δε ξέρω. :102:

.
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

zteo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 16:18
Mitharadir έγραψε: 05 Αύγ 2024, 16:15 Περιμένοντας το χτύπημα του Ιράν θα μπορούσε να είναι ο τίτλος εναλλακτικά.Δεν θεωρώ ότι θα είναι τρομερό αλλά αποτελεί σίγουρα κλιμάκωση της ήδη εύθραυστης κατάστασης.
Το ερώτημα είναι εάν το πιθανό χτύπημα του Ιράν θα αποτελέσει αμυνιστικο άλλοθι για το Ισραήλ.
Προβλέπω θα γίνει περίπου ότι έγινε και την προηγούμενη φορά:το Ιράν θα απολύσει μερικα βλήματα,το Ισραήλ θα αναχαιτίσει και θα πούνε το θέμα έκλεισε.Αν δεν γίνει έτσι θα υπάρξει πρόβλημα διεθνώς
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί να απαντήσει (και γιατί "ειναι υποχρεωμενο" να απαντήσει) το Ιράν. Την προηγούμενη φορά χτύπησαν δικούς τους, ανώτατους αξ/κους, παλιότερα οι ΗΠΑ είχαν χτυπήσει το Σολειμανι κτλ.
Τώρα ποιος ασχολήθηκε να χτυπήσει κάποιον απ' αυτούς, και λένε αυτοί ότι "θα απαντήσουν"?

Μόνο και μόνο επειδή η χαμουρίγια φαγώθηκε σε εδαφος τους?
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

GoBzi έγραψε: 05 Αύγ 2024, 12:04 :lol:
Spoiler
Σπουδαίο πράμα η ΑΙ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

τι λέει θα κάνουν οι χεσμένες κελεμπίες; θα απαντήσουν; :lol: δλδ ποιός τους ρώτησε; :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 17:07 τι λέει θα κάνουν οι χεσμένες κελεμπίες; θα απαντήσουν; :lol: δλδ ποιός τους ρώτησε; :102:
Θα απαντήσουν. Μαζώχτε διάφορες ερωτήσεις να τους τις στείλουμε με ένα μεηλ, θα μας τις απαντήσουν.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2024, 16:31

Χωνεμένο σανό;
Spoiler
ντουντ, εσύ σπάμαρες το τουή μη μπερδεύομαστε άσκοπα ε, τσέκαρε αν θέλεις την υποσημείωση κάτω από αυτό που εσπάμαρες, λίγο κάπου έλεοc. :lol:

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που γράφεις, ΔΕΝ είναι για γέλια, πολύ κακώς γελάς κατά την μη ταπεινή μου γνώμη, εκτός κι αν... ξες... δε ξέρω. :102:
Μα για ιντερνετική προπαγάνδα μίλησα και όντως είναι meme για γέλια.

Expectations:
Αυτά που δείχνει το βίντεο

Reality:
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation ... prov=sfla1
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 16:28
Ισραήλ: Εάν δεχτούμε επίθεση, μπορεί να ζητήσουμε πλοία από την Ελλάδα και την Κύπρο – Τι λέει η Λευκωσία

Η υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ Μίρι Ρέγεφ ανακοίνωσε: «Εάν δεχτούμε επίθεση, μπορεί να ζητήσουμε βοήθεια από την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία και πλοία από την Αθήνα στην Ελλάδα και τη Λάρνακα στην Κύπρο».

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, είχε προειδοποιήσει την Κύπρο σε προηγούμενη ομιλία του για οποιονδήποτε υποστηρικτικό ρόλο του Ισραήλ σε οποιαδήποτε επίθεση κατά του Λιβάνου.

Κυβερνητική πηγή στη Λευκωσία ερωτηθείσα από την ΕΡΤ διευκρίνισε ότι η Κύπρος δεν δύναται και δεν προτίθεται να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στο Ισραήλ ή όποιο άλλο κράτος και πως το θέμα αφορά μόνο την παροχή Μέσων, ναυλωμένων από το Ισραήλ, για την εκκένωση πολιτών και άλλες ανθρωπιστικές ανάγκες εάν παραστεί ανάγκη, διευκρινίζοντας ότι το όλο, δεν εμπίπτει ούτε και στο σχέδιο Εστία το οποίο αφορά μόνο τη Γάζα.

Αυτό έρχεται υπό το φως της αναμονής μιας μαζικής επίθεσης της Χεζμπολάχ και του Ιράν στο Ισραήλ μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς στην Τεχεράνη και του στρατιωτικού ηγέτη της Χεζμπολάχ Φουάντ Σουκρ κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στα νότια προάστια της Βηρυτού.
https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni ... tin-kypro/
https://twitter.com/h_stergios/status/1 ... 6681225339
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

sys3x έγραψε: 04 Αύγ 2024, 21:03 Το Ισραήλ ξεκίνησε την εθνοκάθαρση.
Βάζω τα πράγματα στην θέση τους, γι' αυτό.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_k ... _Palestine

Τα μουσλίμια ήρξαντο χειρών αδίκων, πολύ πριν ιδρυθεί το Ισραήλ.
Ξεκίνησαν από το 1920.
Η Irgun ξεκίνησε το 1939.
Παρακαλώ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
sys3x

GoBzi έγραψε: 05 Αύγ 2024, 17:11
sys3x έγραψε: 05 Αύγ 2024, 16:31

Χωνεμένο σανό;
Spoiler

Μα για ιντερνετική προπαγάνδα μίλησα και όντως είναι meme για γέλια.

Expectations:
Αυτά που δείχνει το βίντεο

Reality:
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation ... prov=sfla1
Ντουντ, δεν είσαι ηλίθιος εσύ νομίζω, εσπάμαρες ένα τουή με ένα οπτικόακουστικό που και καλά λέει έπαιξε στην Ιρανική τιβί, ε δεν έπαιξε.
Τι στο πούτσο με γράφεις μετά από κάτω Χριστό δεν κατάλαβα, αν είσαι οκ εσύ με αυτό εγώ πάω μπάσο, αλλά μη κλαίγεσαι για τους Χελώνους αυτού του κόσμου ταυτόχρονα όμως ε, είναι effectively το ίδιο γελοίο.
:102:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”