Ε, αφού δεν έχουν, πώς να το κάνουμε τώρα προχωθείτσαμ΄...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:33Allah έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:28 Το πλέον διασκεδαστικό σε αυτό το νήμα είναι το γεγονός ότι όλα τα καμμένα ακροδεξιά ΑΜΕΑ που έχουν βγεί σε αυτό το νήμα και έχουν γίνει ειδήμονες της Βρετανικής κοινωνίας και αραδιάζουν τις τιτανοτεράστιες καρααποψάρες τους για αυτήν και για το τι συμβαίνει και πώς λειτουργεί, δεν έχουν περάσει ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε καν ως τουρίστες.
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
-
Mitharadir
Αυτό που ξέρω καλό μου είναι ότι το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων επαρχιακών πόλεων, δείχνουν πολύ πιο ευρωπαϊκά από τις αντίστοιχες πόλεις της προχώ Ευρώπης. Πολυ μαντήλα βρε χρυσό μου.Allah έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:34Ε, αφού δεν έχουν, πώς να το κάνουμε τώρα προχωθείτσαμ΄...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:33Allah έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:28 Το πλέον διασκεδαστικό σε αυτό το νήμα είναι το γεγονός ότι όλα τα καμμένα ακροδεξιά ΑΜΕΑ που έχουν βγεί σε αυτό το νήμα και έχουν γίνει ειδήμονες της Βρετανικής κοινωνίας και αραδιάζουν τις τιτανοτεράστιες καρααποψάρες τους για αυτήν και για το τι συμβαίνει και πώς λειτουργεί, δεν έχουν περάσει ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε καν ως τουρίστες.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αναφορικά δε με τη νοοτροπία των ξένων (Βρεττανών, Γάλλων, λοιπών) άσ' το καλύτερα. Ειδικώς στο θέμα της ενσωμάτωσης λειτουργούν όπως ο βάτραχος που τον βάζεις στην κατσαρόλα ενώ είναι ακόμα κρύο το νερό. Αν ανεβαίνει η θερμοκρασία, απλώς συνηθίζει και δεν αντιδρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
ποιό εννοείς κέντρο της Αθήνας; πλατεια συντάγματος;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:43Αυτό που ξέρω καλό μου είναι ότι το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων επαρχιακών πόλεων, δείχνουν πολύ πιο ευρωπαϊκά από τις αντίστοιχες πόλεις της προχώ Ευρώπης. Πολυ μαντήλα βρε χρυσό μου.
Αναφορικά δε με τη νοοτροπία των ξένων (Βρεττανών, Γάλλων, λοιπών) άσ' το καλύτερα. Ειδικώς στο θέμα της ενσωμάτωσης λειτουργούν όπως ο βάτραχος που τον βάζεις στην κατσαρόλα ενώ είναι ακόμα κρύο το νερό. Αν ανεβαίνει η θερμοκρασία, απλώς συνηθίζει και δεν αντιδρά.![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Η συγκεκριμένη πάντως περίπτωση, είναι όντως πρωτότυπη. Είναι από τις εξαιρέσεις, που δεν γίνεται καν λόγος για το έγκλημα που προκάλεσε τις αντιδράσεις αλλά πάθανε όλοι μαζική ευαισθητοποίηση μόνον για τις αντιδράσεις.
Γελοίοι.
Γελοίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι. Και μην μου αρχίσεις αναφορές στα περιφερειακά του κέντρου τα ξέρω καλύτερα από σένα.Machine ghost έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:47ποιό εννοείς κέντρο της Αθήνας; πλατεια συντάγματος;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:43Αυτό που ξέρω καλό μου είναι ότι το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων επαρχιακών πόλεων, δείχνουν πολύ πιο ευρωπαϊκά από τις αντίστοιχες πόλεις της προχώ Ευρώπης. Πολυ μαντήλα βρε χρυσό μου.
Αναφορικά δε με τη νοοτροπία των ξένων (Βρεττανών, Γάλλων, λοιπών) άσ' το καλύτερα. Ειδικώς στο θέμα της ενσωμάτωσης λειτουργούν όπως ο βάτραχος που τον βάζεις στην κατσαρόλα ενώ είναι ακόμα κρύο το νερό. Αν ανεβαίνει η θερμοκρασία, απλώς συνηθίζει και δεν αντιδρά.![]()
Αναφέρομαι γενικώς σε όλες τις περιοχές, που παίζουν μπαράκια, καφέ, βολτάρισμα, λοιπά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Allah
- Επικοινωνία:
Εντάξει, με έπεισες. Δεν ξέρεις την τύφλα σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:43Αυτό που ξέρω καλό μου είναι ότι το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων επαρχιακών πόλεων, δείχνουν πολύ πιο ευρωπαϊκά από τις αντίστοιχες πόλεις της προχώ Ευρώπης. Πολυ μαντήλα βρε χρυσό μου.
-
Machine ghost
αφου τα ξέρεις καλυτερα οκ, φανταζομαι εννοεις παλια βουλη μετς δεξαμενή ηρώδου κ.α.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:55Ναι. Και μην μου αρχίσεις αναφορές στα περιφερειακά του κέντρου τα ξέρω καλύτερα από σένα.Machine ghost έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:47ποιό εννοείς κέντρο της Αθήνας; πλατεια συντάγματος;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:43
Αυτό που ξέρω καλό μου είναι ότι το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων επαρχιακών πόλεων, δείχνουν πολύ πιο ευρωπαϊκά από τις αντίστοιχες πόλεις της προχώ Ευρώπης. Πολυ μαντήλα βρε χρυσό μου.
![]()
Αναφέρομαι γενικώς σε όλες τις περιοχές, που παίζουν μπαράκια, καφέ, βολτάρισμα, λοιπά.
αν θες μας λες και ποιες περιοχες ειναι επικινδυνες;
εχω περιέργια για το τι θεωρεί κάποιος «ευρωπαικο» στην πόλη του;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Sid Vicious
Τι ξεδιάντροπο ξέπλυμα είναι αυτό; Σε λίγο θα τον πεις και αθώοzteo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 06:22
Αντί να προβληματισει γιατί ένας νεαρός έκανε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα έχετε βουτηχτέι σε έναν ακροδεξιο μανιχαισμο δείχνοντας την ανικανότητα να καταλάβετε πόσο γκριζαρισμενο είναι το ανθρώπινο μυαλό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πες μας για τα λοιπάΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:55Αναφέρομαι γενικώς σε όλες τις περιοχές, που παίζουν μπαράκια, καφέ, βολτάρισμα, λοιπά.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Allah
- Επικοινωνία:
Να φανταστείς ό,τι θέλεις. Τζάμπα είναι. Άλλωστε ήδη φαντάζεσαι, δεν είναι τίποτα καινούριο.nemo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:33να φανταστω οτι εισαι κυρπαντελης; ...παντρεμένος με παιδια και με καλη δουλεια και δεν θελεις ναAllah έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:28 Το πλέον διασκεδαστικό σε αυτό το νήμα είναι το γεγονός ότι όλα τα καμμένα ακροδεξιά ΑΜΕΑ που έχουν βγεί σε αυτό το νήμα και έχουν γίνει ειδήμονες της Βρετανικής κοινωνίας και αραδιάζουν τις τιτανοτεράστιες καρααποψάρες τους για αυτήν και για το τι συμβαίνει και πώς λειτουργεί, δεν έχουν περάσει ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε καν ως τουρίστες.
![]()
διαταραχθει τιποτα απο την ζωουλα σου ; η να σε φανταστω με κατοικιδια στο κρεβατι σου
και ζαβλακωμενο πνευματικα; και να παρακαλας μεσα σου την καταστροφη της ευρωπης ;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι γεγονότα όπως εξεγέρσεις ακόμη και επαναστάσεις που ρίχνουν κυβερνήσεις υποκινούνται από το εξωτερικό.Mitharadir έγραψε: 05 Αύγ 2024, 09:50Η Αραβική άνοιξη συνέβη το 2011 (όχι το 1999-2002) και ήταν τελικώς από τις χειρότερες επενδύσεις της Δύσης καθώς όπως αποδείχθηκε από αυτή επωφελήθηκαν μόνο Ισλαμιστικές ομάδες στην τελική και αποσταθεροποιηθηκαν ολόκληρες χώρες κάτι που έπαιξε ρόλο και στην επακόλουθη έξαρση του μεταναστευτικού (πχ η κατάρευση καθεστώτων στη Βόρεια Αφρική άνοιξε το δρόμο για ανεξέλεγκτες ροές μέσω Μεσογείου).Machine ghost έγραψε: 05 Αύγ 2024, 09:27θυμησου την αραβική ανοιξη 1999-2002 δια της βίας εκδημοκρατισμος μουσουλμανικων χωρων απο τη δύση , απο εκει αρχισαν ολα. διάβασε
Ο ισχυρισμός ότι την αραβική άνοιξη την έκαναν οι Αμερικάνοι είναι της ιδίας τάξεως με τον ισχυρισμό των άλλων ότι τον Τραμπ τον βγάζουν οι Ρώσοι ή ότι το Μαιντάν το έκαναν οι Αμερικάνοι - χιλιάδες Ουκρανοί μάχονται και σκοτώνονται επειδή τους το είπαν οι Αμερικάνοι - και τώρα οι Ρώσοι βρίσκονται πίσω από τις ταραχές στην Αγγλία ή την Λεπέν στη Γαλλία (πόσα ρούβλια έχει και αυτός ο Βλαδίμηρος
για αυτον αθωος ειναι εφοσον προκειται για μια μαραμενη γαρδενιαSid Vicious έγραψε: 05 Αύγ 2024, 11:05Τι ξεδιάντροπο ξέπλυμα είναι αυτό; Σε λίγο θα τον πεις και αθώοzteo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 06:22
Αντί να προβληματισει γιατί ένας νεαρός έκανε ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα έχετε βουτηχτέι σε έναν ακροδεξιο μανιχαισμο δείχνοντας την ανικανότητα να καταλάβετε πόσο γκριζαρισμενο είναι το ανθρώπινο μυαλό.
ε αραξεSid Vicious έγραψε: 05 Αύγ 2024, 11:05Τι ξεδιάντροπο ξέπλυμα είναι αυτό; Σε λίγο θα τον πεις και αθώοzteo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 06:22
δε ξες οτι φταιει για τα παντα ο ρατσισμός που βιωνουν?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
Machine ghost
και στου ψυρρη εχει μπαρακια καφε βολταρισμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:55Ναι. Και μην μου αρχίσεις αναφορές στα περιφερειακά του κέντρου τα ξέρω καλύτερα από σένα.Machine ghost έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:47ποιό εννοείς κέντρο της Αθήνας; πλατεια συντάγματος;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:43
Αυτό που ξέρω καλό μου είναι ότι το κέντρο της Αθήνας και άλλων μεγάλων επαρχιακών πόλεων, δείχνουν πολύ πιο ευρωπαϊκά από τις αντίστοιχες πόλεις της προχώ Ευρώπης. Πολυ μαντήλα βρε χρυσό μου.
![]()
επισης ποια πόλη προβάλεις σαν ευρωπαικο πρότυπο ; για μενα ειναι η πλατεια του Ηλιου η attocha estation και τα γαριδαδικα του buen retiro, εσένα;
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-