Machine ghost έγραψε: 05 Αύγ 2024, 09:27
θυμησου την αραβική ανοιξη 1999-2002 δια της βίας εκδημοκρατισμος μουσουλμανικων χωρων απο τη δύση , απο εκει αρχισαν ολα. διάβασε
δεν καταλαβαινω στο συσχετισμο που κανεις ......τι εννοεις με την αραβικη ανοιξη
ξέρεις τι ειναι η αραβικη ανοιξη, το δόγμα της δύσης για τη δια της βιας ή επι χρήμασι εκπολιτισμο μουσουλμανικων χωρών; αν όχι πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. με λιγα λόγια , δεν μου αρεσει εμενα του ισχυρού ο τρόπος που λειτουργεί η οικογενεια σου, και επιβάλλω ποικιλοτροπως αλλαγες πιο «φιλικές» στη δική μου κουλτούρα, διαβασε για τον ξεσηκωμο των αιγυπτιων των συριων κλπ , απο τότε συφιλιαστηκανε με τους δυτικους. Ααα και οι σαουντ με την μερια της δυσης!
εγω φταιω που δεν τοποθετηθηκα σωστα για να με καταλαβεις παμε παλι φυσικα και γνωριζω τι εγινε
με την αραβικη ανοιξη και φυσικα δεν ειναι αυτο που λες ..εγω λεω να μας πεις τι σχεση εχει
με το θεμα που μιλαμε η αραβικη ανοιξη ..πεσμου αυτο και μετα θα πουμε τι δουλεια ειχε η αραβικη ανοιξη με την συρια
Οχι ρε πονηρέ δεν λες αυτό βέβαια αλλά ξεκινησες με αυτό:
Φασισμος ειναι η με το ζορι ισλαμοποιηση της Δυσης.
Πάλι τρελιτσα εε;
γιατι; δεν ειναι ;
θυμησου την αραβική ανοιξη 1999-2002 δια της βίας εκδημοκρατισμος μουσουλμανικων χωρων απο τη δύση , απο εκει αρχισαν ολα. διάβασε
Η Αραβική άνοιξη συνέβη το 2011 (όχι το 1999-2002) και ήταν τελικώς από τις χειρότερες επενδύσεις της Δύσης καθώς όπως αποδείχθηκε από αυτή επωφελήθηκαν μόνο Ισλαμιστικές ομάδες στην τελική και αποσταθεροποιηθηκαν ολόκληρες χώρες κάτι που έπαιξε ρόλο και στην επακόλουθη έξαρση του μεταναστευτικού (πχ η κατάρευση καθεστώτων στη Βόρεια Αφρική άνοιξε το δρόμο για ανεξέλεγκτες ροές μέσω Μεσογείου).
nemo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 09:32
δεν καταλαβαινω στο συσχετισμο που κανεις ......τι εννοεις με την αραβικη ανοιξη
ξέρεις τι ειναι η αραβικη ανοιξη, το δόγμα της δύσης για τη δια της βιας ή επι χρήμασι εκπολιτισμο μουσουλμανικων χωρών; αν όχι πρέπει να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. με λιγα λόγια , δεν μου αρεσει εμενα του ισχυρού ο τρόπος που λειτουργεί η οικογενεια σου, και επιβάλλω ποικιλοτροπως αλλαγες πιο «φιλικές» στη δική μου κουλτούρα, διαβασε για τον ξεσηκωμο των αιγυπτιων των συριων κλπ , απο τότε συφιλιαστηκανε με τους δυτικους. Ααα και οι σαουντ με την μερια της δυσης!
εγω φταιω που δεν τοποθετηθηκα σωστα για να με καταλαβεις παμε παλι φυσικα και γνωριζω τι εγινε
με την αραβικη ανοιξη και φυσικα δεν ειναι αυτο που λες ..εγω λεω να μας πεις τι σχεση εχει
με το θεμα που μιλαμε η αραβικη ανοιξη ..πεσμου αυτο και μετα θα πουμε τι δουλεια ειχε η αραβικη ανοιξη με την συρια
γιατι βρε δεν είναι; η ταμπακιέρα αυτη ηταν, τα λόγια της πολιτικης φυσικα ηταν διαφορετικη.
Stop the boats τραγουδανε τα σκουπίδια ομως, το προεκλογικό συνθημα του Sunak
Ο Σουνακ αποδείχτηκε πως όλα αυτά τα έλεγε για να συσπειρώσει την βάση του και να υποστεί διαχειρισιμη ήττα στις εκλογές που ερχόταν.Και σχέδιο Ρουάντας έφερε που ποτέ δεν το εφαρμοσε πρακτικά.
Επίσης άλλο να λύνεις το θέμα θεσμικά και άλλο ο όχλος να παίρνει τον νόμο στα χέρια του.Διαφορετικα εντελώς πράγματα.
nemo έγραψε: 05 Αύγ 2024, 09:19
γιατι; δεν ειναι ;
Η Αραβική άνοιξη συνέβη το 2011 (όχι το 1999-2002) και ήταν τελικώς από τις χειρότερες επενδύσεις της Δύσης καθώς όπως αποδείχθηκε από αυτή επωφελήθηκαν μόνο Ισλαμιστικές ομάδες στην τελική και αποσταθεροποιηθηκαν ολόκληρες χώρες κάτι που έπαιξε ρόλο και στην επακόλουθη έξαρση του μεταναστευτικού (πχ η κατάρευση καθεστώτων στη Βόρεια Αφρική άνοιξε το δρόμο για ανεξέλεγκτες ροές μέσω Μεσογείου).
σωστά ! εγω ειμαι λαθος με την ημερομηνια. θα ψαξω να βρω όμως ποια παρεμβαση εγινε τότε, το θυμαμαι εντονα γιατι και τότε το συζητάγαμε. μονο η αναμιξη της us National Endowment for Democracy εγινε τότε, και αποδυναμωμενα
Machine ghost έγραψε: 05 Αύγ 2024, 09:27
σωστά ! εγω ειμαι λαθος με την ημερομηνια. θα ψαξω να βρω όμως ποια παρεμβαση εγινε τότε, το θυμαμαι εντονα γιατι και τότε το συζητάγαμε.
μα δεν ηταν για εκδημοκρατισμο των μουσουλμανων αυτο που εγινε με την αραβικη ανοιξη
πχ στην συρια δεν υπηρχε αναγκη εκδημοκρατισμου ...απλα βρηκαν μερικους ζτεο ακτιβιστες και γκει
και τους χρησιμοποιησαν
εγινε για να ερθουν ανεξελεγκες ροες στην ευρωπη το λεμε με βαση του αποτελεσματος
πως αλλιως θα πειθοταν τα κρατη να τους δεχτουν παρα μονο σαν προσφυγες πολεμου
με τις ανεξελεγκτες ροες στην ευρωπη ειδατε να λυνεται το προβλημα της αφρικης και της ασιας;
τι καθοσαστε και παπαγαλιζετε τοτε; να σας θυμίσω οτι εχετε λιγα ενεργα χρονια μεχρι να παροπλιστει ο καθενας σας σε καποιο χωριο ή γεροκομειο
μην γαματε λοιπον το μελλον των παιδιων σας
Το πλέον διασκεδαστικό σε αυτό το νήμα είναι το γεγονός ότι όλα τα καμμένα ακροδεξιά ΑΜΕΑ που έχουν βγεί σε αυτό το νήμα και έχουν γίνει ειδήμονες της Βρετανικής κοινωνίας και αραδιάζουν τις τιτανοτεράστιες καρααποψάρες τους για αυτήν και για το τι συμβαίνει και πώς λειτουργεί, δεν έχουν περάσει ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε καν ως τουρίστες.
Allah έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:28
Το πλέον διασκεδαστικό σε αυτό το νήμα είναι το γεγονός ότι όλα τα καμμένα ακροδεξιά ΑΜΕΑ που έχουν βγεί σε αυτό το νήμα και έχουν γίνει ειδήμονες της Βρετανικής κοινωνίας και αραδιάζουν τις τιτανοτεράστιες καρααποψάρες τους για αυτήν και για το τι συμβαίνει και πώς λειτουργεί, δεν έχουν περάσει ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο, ούτε καν ως τουρίστες.
Allah έγραψε: 05 Αύγ 2024, 10:28
να φανταστω οτι εισαι κυρπαντελης; ...παντρεμένος με παιδια και με καλη δουλεια και δεν θελεις να
διαταραχθει τιποτα απο την ζωουλα σου ; η να σε φανταστω με κατοικιδια στο κρεβατι σου
και ζαβλακωμενο πνευματικα; και να παρακαλας μεσα σου την καταστροφη της ευρωπης ;