Machine ghost έγραψε: 03 Αύγ 2024, 22:15
μπράβο στο Συγγρού επιασε τόπο ο ιδρώτας του Σπυράκου
Στο Συγγρού πήγαινα όταν ήμουν σε μία ΜΚΟ για ψυχολογική υποστήριξη στις συφιλιασμένες, τις βάζαμε να κάνουν χειροτεχνίες από απόσταση, και είχα πετύχει την πρώην σύζυγό σου. Το πόσο κράξιμο σου έριχνε...
Ρε Σαρδανάπαλε, τη μάνα των παιδιών σου; Αίσχος!
Τι κάνει τώρα η γυναίκα; Είναι καλά;
μια χαρά,εσυ δεν ειχες αβαταρι ενα μουνι με βλενοροια σε υπεριώδες, καθόλου δεν αλλαξες χαίρομαι, ωραιο να βρισκεις παλια γνωριμα σκουλαμέντα, αμα σε βγάλει ο δρομος απο δω κερναω φρεσκο σουμπλιμέ.
Χαίρομαι που είναι καλά η γυναικούλα.
Ένα τατού φτερό παγωνιού ήταν το άβαταρ για να ταιριάζει με το νικ και το άλλαξα με ένα τατού ρόδι που επίσης ταιριάζει με το νικ. Αλλά άμα είσαι ευρετήριο αφροδίσιων, όλο αυτά βλέπεις
Κράτα το σουμπλιμέ. Δεν το έχω ανάγκη και θα σου χρειαστεί, το μόνο σίγουρο.
Στο Συγγρού πήγαινα όταν ήμουν σε μία ΜΚΟ για ψυχολογική υποστήριξη στις συφιλιασμένες, τις βάζαμε να κάνουν χειροτεχνίες από απόσταση, και είχα πετύχει την πρώην σύζυγό σου. Το πόσο κράξιμο σου έριχνε...
Ρε Σαρδανάπαλε, τη μάνα των παιδιών σου; Αίσχος!
Τι κάνει τώρα η γυναίκα; Είναι καλά;
μια χαρά,εσυ δεν ειχες αβαταρι ενα μουνι με βλενοροια σε υπεριώδες, καθόλου δεν αλλαξες χαίρομαι, ωραιο να βρισκεις παλια γνωριμα σκουλαμέντα, αμα σε βγάλει ο δρομος απο δω κερναω φρεσκο σουμπλιμέ.
Ένα τατού φτερό παγωνιού ήταν τπ άβαταρ για να ταιριάζει με το νικ και το άλλαξα με ένα τατού ρόδι που επίσης ταιριάζει με το νικ. Αλλά άμα είσαι ευρετήριο αφροδίσιων, όλο αυτά βλέπεις
Κράτα το σουμπλιμέ, θα σου χρειαστεί, το μόνο σίγουρο.
πάμε πλυσταριό στην ταρατσα νο8 camera action go!
ΜΚΟ το λένε τώρα εε; ειναι ακριβο; εχει περιποιηση; γουστα; για ενα φίλο ρωτάω; cut
Machine ghost έγραψε: 04 Αύγ 2024, 22:13
Ένα τατού φτερό παγωνιού ήταν τπ άβαταρ για να ταιριάζει με το νικ και το άλλαξα με ένα τατού ρόδι που επίσης ταιριάζει με το νικ. Αλλά άμα είσαι ευρετήριο αφροδίσιων, όλο αυτά βλέπεις
Κράτα το σουμπλιμέ, θα σου χρειαστεί, το μόνο σίγουρο.
πάμε πλυσταριό στην ταρατσα νο8 camera action go!
...
Τι με νοιάζει πού πάτε; Πάτε όπου θέλετε.
Αλλά αν είσαι σωστός, θα τους ενημερώσεις για τα λοιμώδη σου.
Και πάλι, δεν μου πέφτει λόγος
Η Ιμάν Κελίφ θα αντιμετωπίσει την Λιν Γιου Τινγκ, που η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας έχει απομακρύνει απ όλες τις διοργανώσεις της για να προστατεύσει τις γυναίκες πυγμάχους. Η ΙΒΑ, με ανακοίνωση της καταδίκασε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή όσο και την Παγκόσμια Πυγμαχία (World Boxing) επειδή επιτρέπουν σε μη επιλέξιμους αθλητές να αγωνίζονται.
Η Ιμάν Κελίφ θα αντιμετωπίσει την Λιν Γιου Τινγκ, που η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας έχει απομακρύνει απ όλες τις διοργανώσεις της για να προστατεύσει τις γυναίκες πυγμάχους. Η ΙΒΑ, με ανακοίνωση της καταδίκασε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή όσο και την Παγκόσμια Πυγμαχία (World Boxing) επειδή επιτρέπουν σε μη επιλέξιμους αθλητές να αγωνίζονται.
Ποια απο τις δύο λέτε να κερδίσει; Ποιά απο τις έχει άραγε τα μεγαλύτερα (στην κυριολεξία) αρχίδια;
Ακόμα δεν έχουν γίνει οι ημιτελικοί, αλλά πάνω απ' όλα η εγκυρότητα του Νιουσμπρέικ.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Έξι χρήστες και εννιά νήματα θα είχε το φόρουμ.
Αυτό το Πχορουμ θέλουμε;
Γιατί αλλού υπάρχουν πολλοί χρήστες και θέματα και γίνεται πολιτισμένη συζητήση;
Τι τραβά εδώ τους παρακμιακούς;
γεννημένη για πολιτισμό !! καλό σαν τίτλος.
Όπως μου μιλάνε, μιλάω.
Αφού το πχώρουμ είναι φαρ ουέστ. Εσύ θα βρίζεις για να ξεσπάς και να είσαι ήρεμος στη ζωή σου και εγώ θα σε ακούω και θα φορτώνω;
Γιατί αλλού υπάρχουν πολλοί χρήστες και θέματα και γίνεται πολιτισμένη συζητήση;
Τι τραβά εδώ τους παρακμιακούς;
Όπως μου μιλάνε, μιλάω.
Αφού το πχώρουμ είναι φαρ ουέστ. Εσύ θα βρίζεις για να ξεσπάς και να είσαι ήρεμος στη ζωή σου και εγώ θα σε ακούω και θα φορτώνω;
Machine ghost έγραψε: 05 Αύγ 2024, 00:44
Όπως μου μιλάνε, μιλάω.