OANNHSEA έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:31
Α.. ναι, δεν έχεις άδικο.
Αλλά... Να σε ρωτήσω: ποιός είναι αυτός που θα κάνει subscribe σε ένα ακροδεξιό κανάλι;
Πάντως εγώ όχι και δεν νομίζω ούτε εσύ, ούτε κάποιος από το Δελχί...
Οπότε ποιοί απομένουν;
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αυτό ακριβώς έγινε στη Μ. Βρεταννία. Βασικά, αυτό ακριβώς ήταν το Brexit.zteo έγραψε: 04 Αύγ 2024, 07:08 Δεν αργεί ο καιρός όπου οι ακροδεξιοί θα απαιτήσουν να φύγουν από τις χώρες τους και οι Ευρωπαίοι μετανάστες.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πές μας πρώτα εσύ από που προκύπτει ότι ήταν Μουσουλμάνος.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 09:48Πάμε πάλι. Το Χριστιανός από πού προκύπτει;
Ακόμη δεν έχει απαντηθεί αυτό το ερώτημα.
- Golden Age
Έλα ρε συ, απλά απέκτησαν ισχύ και προκαλούν. Όταν πριν χρόνια έκαναν shariah zones, τους αρχίσαν στο ξύλο τα φασιστάκια και άρχισαν να αντιδρούν; Απλά απέκτησαν δύναμη και κάνουν επίδειξη ισχύος.Τα φασιστάκια ξεσηκώθηκαν ως αντίδραση σε αυτό που κάνουν οι συμμορίες των ισλαμιστών.GoBzi έγραψε: 04 Αύγ 2024, 07:47Ναι αλλά δεν έχουμε context. Εάν βγήκαν τα φασιστάκια και τους αρχίσαν στο ξύλο, λογικό είναι να ξεσηκωθούν.Golden Age έγραψε: 03 Αύγ 2024, 23:50Ό,τι και να 'ναι, αυτοί που ανεβάζει στα video δεν είναι ηθοποιοίGoBzi έγραψε: 03 Αύγ 2024, 20:10
Παρεμπιπτόντως, ο Tommy Robinson που ανέβασες πιο πάνω δεν είναι και η καλύτερη πηγή. Είναι γνωστός στις αρχές, έχει κάνει φυλακή και του έχει απαγορευτεί η είσοδος σε αρκετές χώρες. Ήταν/είναι (ήταν γιατί κάποιες έχουν απαγορευτεί στις χώρες τους) μέλος σε αρκετές αγγλικές και παγκόσμιες οργανώσεις (κάποιες με έδρα την old school Γερμανία) που προωθούν την ιδέα "εάν δεν είσαι λευκός με πράσινα μάτια, στα τρένα".
Δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε τι και γιατί, πάντως εάν λέει κάτι ο Robinson σίγουρα δεν είναι (ολόκληρη) η αλήθεια.
Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι είναι Μουσουλμάνος.
Και ήδη έχω αναφέρει τρεις υποθέσεις.
Απάντησα.
Σειρά σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Εδώ σε μένα που εκπαιδεύω χρόνια τον αλγόριθμο, μου βγάζει εμβόλιμη ακραία ρατσιστική προπαγάνδα.Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:36 https://www.theguardian.com/politics/ar ... -than-ever
Απλα να εχουμε υποψη μας τι συμβαινει. Ο Ελον Μασκ εχει κανει στροφη τους τελευταιους μηνες υπερ του Τραμπ και της ακροδεξιας και η πλατφορμα του ενισχυει την ακροδεξια προπαγανδα
Ε, ναι, τί άλλο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:44Εδώ σε μένα που εκπαιδεύω χρόνια τον αλγόριθμο, μου βγάζει εμβόλιμη ακραία ρατσιστική προπαγάνδα.Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:36 https://www.theguardian.com/politics/ar ... -than-ever
Απλα να εχουμε υποψη μας τι συμβαινει. Ο Ελον Μασκ εχει κανει στροφη τους τελευταιους μηνες υπερ του Τραμπ και της ακροδεξιας και η πλατφορμα του ενισχυει την ακροδεξια προπαγανδα
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:27 Το πιο χαζό στην όλη ιστορία (και δεν εννοώ μόνον το συγκεκριμένο περιστατικό) είναι η γραμμική αντίληψη που έχουν κάποιοι για τον ...ρατσισμό.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:43Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι είναι Μουσουλμάνος.
Απάντησα.
Σειρά σου.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Μιλάμε για τόσο ξεδιάντροπη ψεύτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:43Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι είναι Μουσουλμάνος.
Απάντησα.
Σειρά σου.![]()
Βίνγκιλοτ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 13:10Κολοκυθιά λοιπόν; Κολοκυθιά.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 13:04Μπορείς να αναφέρεις που συνέδεσα εγώ το έγκλημα με το θρήσκευμα του;![]()
Άσε τις υπόλοιπες παπαροαναλύσεις και απάντησε σ' αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:25Μα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζονται ενέσεις συνωμοσιολογίας. Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για "τρομοκρατική ενέργεια", που αν μη τι άλλο προϋποθέτει κάτι προγραμματισμένο από τη χ ή ψ οργάνωση.
Το πιο πιθανόν είναι να πρόκειται για ένα ακόμη σαλταρισμένο μουσλίμι, που για τον χ ή ψ λόγο την είδε εκδικητής του Προφήτη. Σε κάθε περίπτωση η ανηλικότητα του, είναι μέγιστο μπόνους για την όποια έκβαση των πραγμάτων.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:31Θα επαναλάβω ότι το μπολντ είναι λάθος.
Ακόμη και αμιγώς δυτικά ψυχάκια, προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες σε φάσεις έκρηξης.
Τα μουσλίμια από φανατικές οικογένειες και θρησκευτικούς δασκάλους, έχουν περισσότερους λόγους να το κάνουν γιατί γαλουχούνται με τη νοοτροπία, ότι αυτές οι πράξεις είναι καθήκον τους και όχι προσωπική εκδίκηση για τον χ ή ψ λόγο.Δε σου ζητάω καν να μου φέρεις πού συνέδεσα εγώ το έγκλημα με το ότι είναι από ό,τι φαίνεται χριστιανός, όπως είπες ότι έκανα, απαξιώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:33Το αίμα της δύσης θα επανεκκινήσει την ιστορία όταν το ισλαμ τελικώς κυριεύσει όντως τον κόσμο.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Dwarven Blacksmith
Τι είναι βλε, τι σεεεέλεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:47Ε, ναι, τί άλλο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:44Εδώ σε μένα που εκπαιδεύω χρόνια τον αλγόριθμο, μου βγάζει εμβόλιμη ακραία ρατσιστική προπαγάνδα.Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:36 https://www.theguardian.com/politics/ar ... -than-ever
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:27 Το πιο χαζό στην όλη ιστορία (και δεν εννοώ μόνον το συγκεκριμένο περιστατικό) είναι η γραμμική αντίληψη που έχουν κάποιοι για τον ...ρατσισμό.![]()
Και οι οχιχτζήδες το γκρέξιτ γούσταραν και ακόμη το στηρίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι τελείως χαζούλι, έτσι;Βίνγκιλοτ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:48Μιλάμε για τόσο ξεδιάντροπη ψεύτρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:43Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι είναι Μουσουλμάνος.
Απάντησα.
Σειρά σου.![]()
Βίνγκιλοτ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 13:10Κολοκυθιά λοιπόν; Κολοκυθιά.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 13:04Μπορείς να αναφέρεις που συνέδεσα εγώ το έγκλημα με το θρήσκευμα του;![]()
Άσε τις υπόλοιπες παπαροαναλύσεις και απάντησε σ' αυτό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:25Μα σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζονται ενέσεις συνωμοσιολογίας. Ούτε κι εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για "τρομοκρατική ενέργεια", που αν μη τι άλλο προϋποθέτει κάτι προγραμματισμένο από τη χ ή ψ οργάνωση.
Το πιο πιθανόν είναι να πρόκειται για ένα ακόμη σαλταρισμένο μουσλίμι, που για τον χ ή ψ λόγο την είδε εκδικητής του Προφήτη. Σε κάθε περίπτωση η ανηλικότητα του, είναι μέγιστο μπόνους για την όποια έκβαση των πραγμάτων.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 16:31Θα επαναλάβω ότι το μπολντ είναι λάθος.
Ακόμη και αμιγώς δυτικά ψυχάκια, προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες σε φάσεις έκρηξης.
Τα μουσλίμια από φανατικές οικογένειες και θρησκευτικούς δασκάλους, έχουν περισσότερους λόγους να το κάνουν γιατί γαλουχούνται με τη νοοτροπία, ότι αυτές οι πράξεις είναι καθήκον τους και όχι προσωπική εκδίκηση για τον χ ή ψ λόγο.Δε σου ζητάω καν να μου φέρεις πού συνέδεσα εγώ το έγκλημα με το ότι είναι από ό,τι φαίνεται χριστιανός, όπως είπες ότι έκανα, απαξιώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 17:33Το αίμα της δύσης θα επανεκκινήσει την ιστορία όταν το ισλαμ τελικώς κυριεύσει όντως τον κόσμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ξεδιάντροπη ψεύτρα.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Να παίζω με τους προχωκάγκουρες, τί άλλο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:48Τι είναι βλε, τι σεεεέλεις;ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:47Ε, ναι, τί άλλο;Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Αύγ 2024, 11:44
Εδώ σε μένα που εκπαιδεύω χρόνια τον αλγόριθμο, μου βγάζει εμβόλιμη ακραία ρατσιστική προπαγάνδα.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος