!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Ακριβώς γι αυτούς τους λόγους, δεν έχει θέση το περιστατικό στη συζήτηση περί γουώκ.
Δεν προσφέρεται για γουώκ και αντι-γουώκ σπέκουλα. Δεν είναι τρανς.
Δεν προσφέρεται για γουώκ και αντι-γουώκ σπέκουλα. Δεν είναι τρανς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τοξοβόλος_UK
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Χθες ειδα μια τουρίστρια 2.10 τούμπανοοοοοοοο. Μιλάμε 120 κιλά αλλά δεν φαίνοταν ως ''χοντρή'' λόγω ύψους. Γυναίκα κανονική. Ε αυτή εμένα που είμαι 1.95 γομάρι fit άντρας άνετα με είχε σε combat φάση πιστεύω.
- Otto Weininger
Ούτε καν.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:41 Χθες ειδα μια τουρίστρια 2.10 τούμπανοοοοοοοο. Μιλάμε 120 κιλά αλλά δεν φαίνοταν ως ''χοντρή'' λόγω ύψους. Γυναίκα κανονική. Ε αυτή εμένα που είμαι 1.95 γομάρι fit άντρας άνετα με είχε σε combat φάση πιστεύω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τοξοβόλος_UK
Λες θα την νικούσα? Γομάρι πάντως ήταν ρε μπρο. Θα δυσκολευόμουν πολύ ακόμα κ να την νικούσα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:42Ούτε καν.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:41 Χθες ειδα μια τουρίστρια 2.10 τούμπανοοοοοοοο. Μιλάμε 120 κιλά αλλά δεν φαίνοταν ως ''χοντρή'' λόγω ύψους. Γυναίκα κανονική. Ε αυτή εμένα που είμαι 1.95 γομάρι fit άντρας άνετα με είχε σε combat φάση πιστεύω.
- Otto Weininger
Αν δεν ασχολείται με κάποιο μαχητικό σπορ και απλά έχει το ύψος και το βάρος, με το δικό σου ύψος/βάρος και δύναμη θα την κατέβαζες με ένα χτύπημα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:43Λες θα την νικούσα? Γομάρι πάντως ήταν ρε μπρο. Θα δυσκολευόμουν πολύ ακόμα κ να την νικούσα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:42Ούτε καν.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:41 Χθες ειδα μια τουρίστρια 2.10 τούμπανοοοοοοοο. Μιλάμε 120 κιλά αλλά δεν φαίνοταν ως ''χοντρή'' λόγω ύψους. Γυναίκα κανονική. Ε αυτή εμένα που είμαι 1.95 γομάρι fit άντρας άνετα με είχε σε combat φάση πιστεύω.
Μπορεί νά 'ναι ΧΥ.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 01:13Αν δεν ασχολείται με κάποιο μαχητικό σπορ και απλά έχει το ύψος και το βάρος, με το δικό σου ύψος/βάρος και δύναμη θα την κατέβαζες με ένα χτύπημα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:43Λες θα την νικούσα? Γομάρι πάντως ήταν ρε μπρο. Θα δυσκολευόμουν πολύ ακόμα κ να την νικούσα.
- Otto Weininger
Πάλι δεν αλλάζει τίποτα.sharp έγραψε: 04 Αύγ 2024, 01:23Μπορεί νά 'ναι ΧΥ.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 01:13Αν δεν ασχολείται με κάποιο μαχητικό σπορ και απλά έχει το ύψος και το βάρος, με το δικό σου ύψος/βάρος και δύναμη θα την κατέβαζες με ένα χτύπημα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:43
Λες θα την νικούσα? Γομάρι πάντως ήταν ρε μπρο. Θα δυσκολευόμουν πολύ ακόμα κ να την νικούσα.
- Τοξοβόλος_UK
Γυναίκα κανονική ήταν λέμε, απλά ντούκι φουλ. 1 κεφάλι μου έριχνε. Ποιόν σε εμένα που είμαι 1.95. Μπορεί να είναι όπως τα λες κ να την έβγαζα νοκ άουτ αλλά εμένα μου φάνηκε δύσκολος αντίπαλος. Φυσικά με την αδρεναλίνη δεν ξέρεις τι όρια φτάνει το αντρικό σώμα. Έχω αρκετή δύναμη είναι αλήθεια αλλά κ πάλι έχω αμφιβολίες οτι θα την νικούσα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 01:13 Αν δεν ασχολείται με κάποιο μαχητικό σπορ και απλά έχει το ύψος και το βάρος, με το δικό σου ύψος/βάρος και δύναμη θα την κατέβαζες με ένα χτύπημα.
Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι ενώ διαρρηγνύει τα ιμάτια του για διαφορετικότητες, ισότητες και δεν ξερω τι, τσουβαλιάζει όλους τους τριγύρω του και τους διαχωρίζει σε δύο χοντρικές κατηγορίες, τους δεξιούς/συντηρητικούς/χριστιανούς και ότι άλλα προσωπικά έχει, επειδή δεν ταυτίζονται απολύτως μαζί του και τους άλλους.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 20:02Προσωπικώς πάντως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να χαρακτηριστώ ως δεξιά ή ακροδεξιά από τυπάκια σαν τον τζίμη.Spoiler
sharp έγραψε: 03 Αύγ 2024, 19:31Η πλάκα είναι που θεωρεί όσους δεν ταυτίζονται μαζί του δεξιούς, πιστεύοντας ότι ο ίδιος είναι αριστερός.Αγις έγραψε: 03 Αύγ 2024, 19:07
μαλιστα
ουτε γεννητικα οργανα ουτε χρωμοσωματα καθοριζουν το γυναικειο φυλο
τι το καθοριζει; Μια υπευθυνη δηλωση στας αρμοδιους αρχας ;![]()
![]()
κουμουνιστηςsharp έγραψε: 04 Αύγ 2024, 02:44Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι ενώ διαρρηγνύει τα ιμάτια του για διαφορετικότητες, ισότητες και δεν ξερω τι, τσουβαλιάζει όλους τους τριγύρω του και τους διαχωρίζει σε δύο χοντρικές κατηγορίες, τους δεξιούς/συντηρητικούς/χριστιανούς και ότι άλλα προσωπικά έχει, επειδή δεν ταυτίζονται απολύτως μαζί του και τους άλλους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Άριστο ο Μίκι Μάους άλλαξε φύλο για να κατέβει στους αγώνες ως γυναίκα!!!
https://twitter.com/_billyreid/status/1 ... 3QeKQ&s=19
https://twitter.com/_billyreid/status/1 ... 3QeKQ&s=19
Spoiler
Το βίντεο είναι παλιό, δεν είναι από τους ολυμπιακούς
Δεν μας νοιάζει αν θα την νικούσες, τύπε, αλλά αν θα την γαμούσες...Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Αύγ 2024, 02:09Γυναίκα κανονική ήταν λέμε, απλά ντούκι φουλ. 1 κεφάλι μου έριχνε. Ποιόν σε εμένα που είμαι 1.95. Μπορεί να είναι όπως τα λες κ να την έβγαζα νοκ άουτ αλλά εμένα μου φάνηκε δύσκολος αντίπαλος. Φυσικά με την αδρεναλίνη δεν ξέρεις τι όρια φτάνει το αντρικό σώμα. Έχω αρκετή δύναμη είναι αλήθεια αλλά κ πάλι έχω αμφιβολίες οτι θα την νικούσα.Otto Weininger έγραψε: 04 Αύγ 2024, 01:13 Αν δεν ασχολείται με κάποιο μαχητικό σπορ και απλά έχει το ύψος και το βάρος, με το δικό σου ύψος/βάρος και δύναμη θα την κατέβαζες με ένα χτύπημα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μάλλον. Από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ή μάλλον από φήμες, υποθέτουμε ότι έχει επιπλέον χρωμόσωμα Υ.sharp έγραψε: 04 Αύγ 2024, 00:28Ναύτης έγραψε: 03 Αύγ 2024, 22:55Ρε φίλε μη με απογοητεύεις, εσύ δεν είσαι στην κατηγορία κάποιων ιδρυματικών ' δω μέσα.sharp έγραψε: 03 Αύγ 2024, 22:41 Δεν βγάζει νόημα να είναι φέηκ η εξέταση. Για ποιον λόγο να το κάνουν και να αποκλείσουν μιαν αθλήτρια; Το έκαναν πριν τους ΟΑ, δεν γνώριζαν τι θα ακολουθήσει.
Ας πούμε ότι έγινε η διαβόητη εξέταση.
Ας πούμε ότι αποδείχτηκε το έξτρα χρωμόσωμα Υ για την Αλγερινή.
Έγινε αντίστοιχη εξέταση σε όλες ανεξαιρέτως τις υπόλοιπες αθλήτριες; Γίνεται τώρα, πριν από κάθε διεθνή διοργάνωση;
Αν το έξτρα χρωμόσωμα Υ κάνει την Αλγερινή Μάικ Τάισον, πώς γίνεται να έχει χάσει 9 διεθνείς αγώνες από γυναίκες;
Πρέπει όλοι οι αθλητές σε όλα τα αθλήματα να περνάνε υποχρεωτικά από γονιδιακό έλεγχο πριν αγωνιστούν ακόμα και σε σχολικά πρωταθλήματα; Καταλαβαίνεις τι θα σήμαινε κάτι τέτοιο;
Γενικά, μήπως το πιο λογικό είναι τελικά το αν γεννήθηκε κάποιος άντρας ή γυναίκα και στην περίπτωση που όντως υπάρχει κάποιου είδους γονιδιακή ιδιαιτερότητα να ισχύει αυτό που έγραψα πρωτύτερα και στον Ζένιθρο;
Αλλά, προς χάριν της συζήτησης, ακόμα κι αν η Κελίφ έχει το έξτρα χρωμόσωμα Υ, λέμε τώρα, έτσι γεννήθηκε, γυναίκα με έξτρα χρωμόσωμα Υ, δεν έκανε κάποιου είδους επέμβαση, δεν πήρε φάρμακα, έτσι τη δημιούργησε η φύση, φυσικό πλεονέκτημα θα πει, σαν να την είχε κάνει 2,30 και να έπαιζε μπάσκετ.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω σχετικά με την εξέταση, ό,τι ξέρεις, ξέρω.
Θα σου πω όμως τι κατάλαβα από το ματς με την Ουγγαρέζα. Είδα δύο πυγμάχους, όπου έριξαν από 2 μπουνιές στη μάπα του άλλου. Του ενός ήταν τόσο δυνατές που η άλλη ταρακουνήθηκε το κεφάλι της σαν εκκρεμές. Οι δικές της έμοιαζαν με χαδάκια. Δεν μού φάνηκαν τεχνικές οι πρώτες, ούτε πέτυχαν εντελώς στόχο (ευτυχώς) αλλά ήταν γρήγορες, νευρικές και επιθετικές. Ακριβώς ό,τι διαφοροποιεί έναν άντρα από μία γυναίκα.
Επίσης έχε υπ' όψη σου, ότι δεν μιλάμε για κατσέρ σαν αυτές που ανεβάζει ο Όττο. Το μποξ στους ΟΑ είναι σχεδόν ερασιτεχνικό, ειδικά το γυναικείο.
Στο θέμα γεννήθηκε γυναίκα. Εάν έχει χρωμόσωμα Υ, τότε υπάρχουν 50-200 γονίδια που ευθύνονται για την διαφοροποίηση στον άντρα. Ένα εξ αυτών είναι υπεύθυνο για την παραγωγή Διυδροτεστοστερόνης (DHT) που είναι ένα ισχυρότερο ανδρογόνο και δημιουργεί τα αντρικά γενν. όργανα. Εάν δεν υπάρχει ένα ένζυμο (πιθανότατα το πρόβλημα της Αλγερινής) τότε δεν παράγεται DHT και δεν δημιουργούνται.
Θα μπορούσε το πρόβλημα αυτό να είναι σε άλλο συνδυασμό και να είχε ξερωγώ γυναικεία φρύδια. Σε αυτή την περίπτωση κανείς δεν θα έλεγε είναι γυναίκα, επειδή δεν έχει φρύδια άντρα. Στα γεννητικά όργανα όμως το βλέπουμε αλλιώς. Για τη φύση ωστόσο είναι το ίδιο. Ένα από τα τόσα δεν λειτούργησε όπως προέβλεπε το μάνουαλ. Από την άλλη, όλες οι άλλες λειτουργίες εξελίχθηκαν κανονικά με εξαίρεση την παραγωγή DHT που εμπόδισε τελικά την δημιουργία ανδρικής μυϊκής μάζας στο επίπεδο ενός "κανονικού" άντρα, όπως και κανονικών γενν. οργάνων. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που συνδέουμε το άντρακλας με τα αρχίδια.
Τέλος στο ότι έχει ηττηθεί από γυναίκες. Εάν αύριο πάω εγώ θα χάσω από όλες. Εάν αρχίσω να προπονούμαι, σε 2 χρόνια θα νικήσω ίσως δύο κ.ο.κ. Μπορεί ποτέ να μην καταφέρω να πάρω χρυσό, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Πάντως τόσο χάλια δεν είναι. Πέρυσι νίκησε στον ημιτελικό του Παγκοσμίου, αλλά απεκλείσθη για τους γνωστούς λόγους και πέρασε τελικά η ηττημένη Ταϋλενδέζα την οποία θα αντιμετωπίσει σε 3 μέρες. Προφανώς στην κατηγορία της είναι φαβορί για το χρυσό.
Αυτό που ξέρουμε με βεβαιότητα είναι ότι γεννήθηκε γυναίκα και ότι πέρσι, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, βρέθηκε με αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης και αποκλείστηκε πριν από τον τελικό (προσωπικά κι αυτό με βάζει σε υποψίες).
Ξέρουμε επίσης με βεβαιότητα ότι φέτος, στους ολυμπιακούς αγώνες, τα επίπεδα της τεστοστερόνης της είναι φυσιολογικά.
Απ' εκεί και πέρα εγώ, προς χάριν της συζήτησης, θα δεχτώ πως ισχύουν οι φήμες για το έξτρα χρωμόσωμα Υ, καθώς και όλα όσα έγραψες παραπάνω, για τα πλεονεκτήματα δηλαδή που τα γονίδια του χρωμοσώματος της δίνουν απέναντι σε κάποιες -προφανώς όχι στις 9 απ' τις οποίες έχασε- αντιπάλους της.
Ξαναρωτάω: δεν είναι φυσικό πλεονέκτημα αυτό, εγγενές;
Με άλλα λόγια έτσι δεν γεννήθηκε; Δεν είναι σαν να λέμε - το έγραψα κι αυτό- ότι αν μια μπασκετμπολίστρια ρίχνει δύο κεφάλια στην επόμενη ψηλότερη μπασκετμπολίστρια του κόσμου (πραγματικό το παράδειγμα, νομίζω είναι μια Κινέζα, δεν θυμάμαι τώρα όνομα), αυτό είναι ένα ασυνήθιστο, σπάνιο χαρακτηριστικό που προφανώς της δίνει πλεονέκτημα απέναντι στις αντιπάλους της και προδήλως σχετίζεται με κάποιου είδους γονιδιακή ιδιαιτερότητα, αλλά εφόσον είναι φυσικό, αφού έτσι την προίκισε η φύση, τι α καμς;
Δεν θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο και για την Αλγερινή;
Κι αν όχι, φαντάζομαι να συμφωνούμε ότι αυτού του είδους ο γονιδιακός έλεγχος θα πρέπει να γίνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους αθλητές και τις αθλήτριες απανταχού της γης, πριν τους επιτραπεί να συμμετάσχουν σε αγώνες.
Συμβαίνει;
Προφανώς όχι, για ευνόητους λόγους.
Δεν είναι λοιπόν πιο απλό, λογικό και δίκαιο να κοιτάμε ως τι γεννήθηκε κάποιος -άντρας θα παίζει με άντρες, γυναίκα θα παίζει με γυναίκες- κι αν είναι ντοπαρισμένος/η πριν τους αγώνες και να τελειώνουμε έτσι με τη γουόκ και την αντιγουόκ μούρλα,, που έχουν κι οι δυο μάλλον ιδεολογικοπολιτικά κριτήρια, παρά αθλητικά;
Tο να λαμβάνει μέρος στα γυναικεία αγωνίσματα κάποια που γεννήθηκε γυναίκα, ανεξαρτήτως των χαρακτηριστικών που της δίνουν πλεονέκτημα, είναι όντως το πιο λογικό.
Αρκεί να ισχύει για όλους τους αγώνες, είτε αφορούν σε σχολικές είτε σε παγκόσμιες διοργανώσεις.
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι το πράγμα γίνεται λίγο πιο σύνθετο γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη γενικότερη θεώρηση του όρου "γυναίκα". Εννοώ ότι είναι λίγο κωμικό το να γίνεται στο χ πλαίσιο αποδοχή του όρου "γυναίκα" λόγω βιολογικών δεδομένων και συγχρόνως να γίνεται κοινωνικό και επαγγελματικό πογκρόμ σε όσους ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες έχουν μήτρα.
Αρκεί να ισχύει για όλους τους αγώνες, είτε αφορούν σε σχολικές είτε σε παγκόσμιες διοργανώσεις.
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι το πράγμα γίνεται λίγο πιο σύνθετο γιατί έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη γενικότερη θεώρηση του όρου "γυναίκα". Εννοώ ότι είναι λίγο κωμικό το να γίνεται στο χ πλαίσιο αποδοχή του όρου "γυναίκα" λόγω βιολογικών δεδομένων και συγχρόνως να γίνεται κοινωνικό και επαγγελματικό πογκρόμ σε όσους ισχυρίζονται ότι οι γυναίκες έχουν μήτρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Aνθελληνικο τρολλακι ειναι - ζαιοβαρεμενο - τον φαπωνε ο Γκουερινο χρονια στη Γλωσσολογια - τελευταια ξετσουτσουνισε κ μιμειται Βαντονο - αποτυχημενα- σε διαφορα νηματαsharp έγραψε: 03 Αύγ 2024, 19:31Η πλάκα είναι που θεωρεί όσους δεν ταυτίζονται μαζί του δεξιούς, πιστεύοντας ότι ο ίδιος είναι αριστερός.Αγις έγραψε: 03 Αύγ 2024, 19:07μαλισταJimmy81 έγραψε: 03 Αύγ 2024, 18:54 Δύο σημεία που αξίζει να συγκρατήσουμε από την συζήτηση:
- Η ευκολία με την οποία ο ακροδεξιός/συντηρητικός χώρος, από απλές ενημερωτικές ιστοσελίδες μέχρι και κρατικούς παράγοντες, κατάπιε και γρήγορα μετέδωσε ψευδείς ειδήσεις. Βρήκαν την ιδανική ευκαιρία να βγάλουν από το τσεπάκι τον φανταστικό εχθρό της woke κουλτούρας που δήθεν σπρώχνεται από "σκοτεινά κέντρα" αντιπαραβάλλοντάς τον με τις "παραδοσιακές δυτικές αξίες" (που είναι πάντα λευκές και χριστιανικές) τις οποίες κάποιοι νεοταξίτες υποτίθεται πολεμούν λυσσαλέα. Επίκληση στον βολικό εχθρό μιας και οι ίδιοι δεν έχουν να πουν τίποτα ενδιαφέρον. Αντέγραφαν στην αρχή ο ένας τον άλλο, το ένα tweet μετά το άλλο και όταν αποκαλύφθηκε η απάτη άρχισαν τις "διορθώσεις", άλλα tweets εξφανίστηκαν, η τρανσ αθλήτρια έγινε "intersex", "χρωμοσωμική ανωμαλία", "Wolverine μποξέρ" κλπ.
- Τα δεξιά/συντηρητικά μέλη του phοrum.com.gr έκαναν χαλάστρα στον μισάνθρωπο, συντηρητικό "διανοούμενο" Matt Walsh ο οποιός θεωρούσε ότι είναι πανεύκολο να απαντηθεί το ερώτημα "what is a woman" και μάλιστα έκανε και σχετικό ντοκιμαντέρ για το θέμα. Που να διαβάσεις ρε φουκαρά Matt τον ένα συντηρητικό phorumίστα να λέει ότι το γεννητικό όργανο καθορίζει το φύλο, τον άλλο να υποστηρίζει ότι αυτό το κάνουν τα χρωμοσώματα, λίγο αργότερα να βάζει και το επίρρημα "κυρίως" για τα χρωμοσώματα προσπαθώντας να μην παρεκκλίνει εντελώς από τη γραμμή του γεννητικού οργάνου και να αρπάξει από το καρπούζι μεγαλύτερο κομμάτι (χωρίς να αρνηθεί όμως και τη μερίδα του άλλου).
Δεν μπορώ να πω ότι δεν το διασκέδασα![]()
ουτε γεννητικα οργανα ουτε χρωμοσωματα καθοριζουν το γυναικειο φυλο
τι το καθοριζει; Μια υπευθυνη δηλωση στας αρμοδιους αρχας ;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2428 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-