Δεν υπάρχει η έννοια "λαθρομετανάστης δεύτερης γενιάς". Αμφιβάλλω ακόμη και για το εάν ο πατέρας του μπήκε ως λαθρομετάστης. Πιθανότατα λόγω του εμφυλίου στη Ρουάντα πήρε άσυλο. Με ρώτας αν τον κόβω για ενσωματωμένο. Από οτι φαίνεται πήγαινε σχολείο κανονικά, δεν ζούσε απομονωμένος με την οικογένεια του σε κάποια καλύβα.Juno έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:45
Λαθρομετανάστης δεύτερης γενιάς.
Τον κόβεις για ενσωματωμένο;
Αν θέλει εμφύλιο, όπως στη Ρουάντα, να πάει στη Ρουάντα και να κηρύξει εμφύλιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Re: Ακροδεξιά βία στην Αγγλία
Και όλο αυτό το συμπέρασμα μετά από ένα έγκλημα που έκανε χριστιανός Άγγλος πολίτης Αφρικανικής καταγωγήςnemo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:49 εκτος των αλλων ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν οτι υποστηριζουν τα φονταμελιστικα και ακροδεξια σχεδια των μουσουλμανων να κηρυξουν μουσουλμανικες εστιες μεσα σε χωρες που τους φιλοξενουν
Πάλι καλά που δεν είσαι Θεσσαλονικιος θα έφτανες στο συμπέρασμα ότι γαμιεται ο θρύλος και ο Πειραιάς.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Η πλάκα είναι ότι ήρθε και "κούμπωσε" τέλεια το θέμα με τις αντίστοιχες αντιδράσεις για τα γαλλικά καραγκιοζιλίκια. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα επαναλάβω ότι βάσει των συγκεκριμένων εκτιμήσεων τα περισσότερα κομμούνια και αντιφά στο γκρις είναι χριστιανά.zteo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:53Και όλο αυτό το συμπέρασμα μετά από ένα έγκλημα που έκανε χριστιανός Άγγλος πολίτης Αφρικανικής καταγωγήςnemo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:49 εκτος των αλλων ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν οτι υποστηριζουν τα φονταμελιστικα και ακροδεξια σχεδια των μουσουλμανων να κηρυξουν μουσουλμανικες εστιες μεσα σε χωρες που τους φιλοξενουν
Πάλι καλά που δεν είσαι Θεσσαλονικιος θα έφτανες στο συμπέρασμα ότι γαμιεται ο θρύλος και ο Πειραιάς.
Κάποια το δηλώνουν, κάποια το αρνούνται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι τα περισσότερα κομμουνια είναι αθεαΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:56Θα επαναλάβω ότι βάσει των συγκεκριμένων εκτιμήσεων τα περισσότερα κομμούνια και αντιφά στο γκρις είναι χριστιανά.zteo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:53Και όλο αυτό το συμπέρασμα μετά από ένα έγκλημα που έκανε χριστιανός Άγγλος πολίτης Αφρικανικής καταγωγήςnemo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:49 εκτος των αλλων ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν οτι υποστηριζουν τα φονταμελιστικα και ακροδεξια σχεδια των μουσουλμανων να κηρυξουν μουσουλμανικες εστιες μεσα σε χωρες που τους φιλοξενουν
Κάποια το δηλώνουν, κάποια το αρνούνται.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ήταν άθεοι και οι γονείς τους; Ισχύει και για τους αντιφακάτι το ερώτημα.zteo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 15:00Όχι τα περισσότερα κομμουνια είναι αθεαΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:56Θα επαναλάβω ότι βάσει των συγκεκριμένων εκτιμήσεων τα περισσότερα κομμούνια και αντιφά στο γκρις είναι χριστιανά.zteo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:53
Και όλο αυτό το συμπέρασμα μετά από ένα έγκλημα που έκανε χριστιανός Άγγλος πολίτης Αφρικανικής καταγωγής
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ελινα αριστερο και χαζο γιδι συμβαινει παντου στον κοσμο οπου πηγαινουν μουσουλμανοι ακροδεξιοιzteo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:53Και όλο αυτό το συμπέρασμα μετά από ένα έγκλημα που έκανε χριστιανός Άγγλος πολίτης Αφρικανικής καταγωγήςnemo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:49 εκτος των αλλων ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν οτι υποστηριζουν τα φονταμελιστικα και ακροδεξια σχεδια των μουσουλμανων να κηρυξουν μουσουλμανικες εστιες μεσα σε χωρες που τους φιλοξενουν
το οτι ειναι ακροδεξιοι το καταλαβαινεις καθολου;ή οχι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν μας είπαν εάν ήταν Χούτου ή Τούτσι.
απο οτι θυμαμαι οι τουτσοι δεν ηταν που τους εσφαξαν κυριολεκτικα ;
- Dwarven Blacksmith
Εφόσον δεν υπάρχει δεδηλωμένη αλλαγή πίστης είναι στο φάσμα του χριστιανισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:56Θα επαναλάβω ότι βάσει των συγκεκριμένων εκτιμήσεων τα περισσότερα κομμούνια και αντιφά στο γκρις είναι χριστιανά.zteo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:53Και όλο αυτό το συμπέρασμα μετά από ένα έγκλημα που έκανε χριστιανός Άγγλος πολίτης Αφρικανικής καταγωγήςnemo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:49 εκτος των αλλων ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν οτι υποστηριζουν τα φονταμελιστικα και ακροδεξια σχεδια των μουσουλμανων να κηρυξουν μουσουλμανικες εστιες μεσα σε χωρες που τους φιλοξενουν
Έχετε καταλάβει ότι για ένα γεγονός έχετε βγάλει τελείως άκυρα συμπεράσματα και τελείως άσχετες αντιδρασεις???????nemo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 15:07ελινα αριστερο και χαζο γιδι συμβαινει παντου στον κοσμο οπου πηγαινουν μουσουλμανοι ακροδεξιοιzteo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:53Και όλο αυτό το συμπέρασμα μετά από ένα έγκλημα που έκανε χριστιανός Άγγλος πολίτης Αφρικανικής καταγωγήςnemo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:49 εκτος των αλλων ειναι τοσο ηλιθιοι που δεν καταλαβαινουν οτι υποστηριζουν τα φονταμελιστικα και ακροδεξια σχεδια των μουσουλμανων να κηρυξουν μουσουλμανικες εστιες μεσα σε χωρες που τους φιλοξενουν
το οτι ειναι ακροδεξιοι το καταλαβαινεις καθολου;ή οχι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το θέμα της Ρουάντα το έθεσα πριν αρκετές σελίδες, έτσι ως αντίλογο στον κάθε παπάρα που ψιττάκιζε ότι το 92% στη Ρουάντα είναι χριστιανοί.
Η πλάκα με δαύτους είναι ότι σε όλα τα σχετικά θέματα, τσιμπάνε με την πρώτη στη μέινστριμ τοποθέτηση των εξουσιαστικών μέσων στα ζόρικα και κατά τα άλλα το παίζουν αντιεξουσιαστική και ψαγμένη ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα δεν προέκυψε και τίποτα δεδηλωμένο, χρυσό μου. 5 λεπτά κράτησε η ακροαματική διαδικασία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Αύγ 2024, 15:12Εφόσον δεν υπάρχει δεδηλωμένη αλλαγή πίστης είναι στο φάσμα του χριστιανισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:56Θα επαναλάβω ότι βάσει των συγκεκριμένων εκτιμήσεων τα περισσότερα κομμούνια και αντιφά στο γκρις είναι χριστιανά.zteo έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:53
Και όλο αυτό το συμπέρασμα μετά από ένα έγκλημα που έκανε χριστιανός Άγγλος πολίτης Αφρικανικής καταγωγής
Η ελπίδα είναι παγίδα.
παρτε της μια παστα ρε μπας και ηρεμισει
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
https://www.thesun.co.uk/news/29654726/ ... bbc-video/
O 17 χρονος σε σποτάκι του BBC Children για κάποια εκπομπή. Κατά τα άλλα δεν ήταν ενσωματωμένος.
O 17 χρονος σε σποτάκι του BBC Children για κάποια εκπομπή. Κατά τα άλλα δεν ήταν ενσωματωμένος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 681 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 0 Απαντήσεις