Κι εγώ το νομίζω, πιστεύω πως αν φτάσουμε μέχρι εκεί θα τους νικήσουμε τους Γερμανούς, προέχει όμως να δούμε το αποτέλεσμα Σερβίας - Νότιου Σουδάνalekhine έγραψε: 03 Αύγ 2024, 09:58 είμαι ο μόνος που νομίζω ότι δεν είμαστε χαμένοι από χέρι με τα γερμανα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική μπάσκετ
- Sid Vicious
Re: Εθνική μπάσκετ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
κι εγώ.στο επόμενο παίζει να φάμε 30αρα αλλά με τη γερμανία δεν χάνουμε
Αν, λέω αν, υποθετικά περάσουμε τη Γερμανία, πως είναι οι διασταυρωσεις;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ντουραντ.Ερμής έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:03 Αν, λέω αν, υποθετικά περάσουμε τη Γερμανία, πως είναι οι διασταυρωσεις;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πάμε για το έπος της Σαϊταμα δηλαδής
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Sid Vicious
Νομίζω Σερβία μετά σε τετοια περίπτωσηΕρμής έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:03 Αν, λέω αν, υποθετικά περάσουμε τη Γερμανία, πως είναι οι διασταυρωσεις;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Αν περάσουμε, δεν έχουν τύχη τα παιδιά του Ντετλ Σρεμπφ.
Το ακούσατε πρώτοι, εδώ πέρα.
Το ακούσατε πρώτοι, εδώ πέρα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
αστους, εμεις αγκαλίτσα να ευχόμαστε στον Θωμά τα καλυτέρα για να νικήσουμε.Μαδουραίος έγραψε: 03 Αύγ 2024, 13:45 Οι ΝΔκρατες θα ειναι με τους ιδεολογικους τους συμμαχους Γερμανους.Τοσα χρηματα εβγαλαν στην κατοχη οι λαδεμποροι προδοτες.
- NewModelArmy
Κλήρωση θα γινει αποψε. Δεν είναι προκαθορισμενες οι διασταυρωσειςΕρμής έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:03 Αν, λέω αν, υποθετικά περάσουμε τη Γερμανία, πως είναι οι διασταυρωσεις;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Η γερμανια ειναι η καλυτερη ευρωπαικη ομαδα ολων των εποχων.πρεπει να βαραμε απο την σεντρα και ναμπαινουν για να υπαρχει μια ελπιδα ρεαλιστικηΕρμής έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:03 Αν, λέω αν, υποθετικά περάσουμε τη Γερμανία, πως είναι οι διασταυρωσεις;
Με τον νικητή του Σερβια-Αυστραλια παίζουμε εμείς.Sid Vicious έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:06Νομίζω Σερβία μετά σε τετοια περίπτωσηΕρμής έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:03 Αν, λέω αν, υποθετικά περάσουμε τη Γερμανία, πως είναι οι διασταυρωσεις;
ΗΠΑ - Βραζιλία
Γερμανία - Ελλάδα
Καναδάς - Γαλλία
Σερβία - Αυστραλία
Και μετά (λογικά):
USA - Canada
Nazi - Serbia
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- NewModelArmy
Ρε κλήρωση θα γίνει. Ενας βλακας ΑΡΔ εβγαλε αυτες τις διασταυρωσεις που δεν ισχύουν. Δηλαδή μπορεί και να βγουν, 50% πιθανότητα ειναι, το βράδυ θα ξέρουμε.
Ελα, τον προσεξες τον Γιδι;enaon έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:34αστους, εμεις αγκαλίτσα να ευχόμαστε στον Θωμά τα καλυτέρα για να νικήσουμε.Μαδουραίος έγραψε: 03 Αύγ 2024, 13:45 Οι ΝΔκρατες θα ειναι με τους ιδεολογικους τους συμμαχους Γερμανους.Τοσα χρηματα εβγαλαν στην κατοχη οι λαδεμποροι προδοτες.

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
To oτι μπαινουμε στο pot4 μαζι με Βραζιλια και θα κληρωθουμε με pot1 (Usa,Nazi) ισχυει?NewModelArmy έγραψε: 03 Αύγ 2024, 14:58 Ρε κλήρωση θα γίνει. Ενας βλακας ΑΡΔ εβγαλε αυτες τις διασταυρωσεις που δεν ισχύουν. Δηλαδή μπορεί και να βγουν, 50% πιθανότητα ειναι, το βράδυ θα ξέρουμε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 258 Απαντήσεις
- 7104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 1190 Απαντήσεις