Γιατί όμως; εννοώ τι είναι τόσο χάλια που δεν αξίζει σαν εμπειρία; εγώ το σκέφτομαι σαν φάση σε κανένα καφέ με σοκολάτα ζεστή, βροχερός καιρός και γκρι κτίρια έτσι αυτά τα δικά τους. εκκλησίες με ωραία αρχιτεκτονική,καμιά μπυραρία ετσι παραδοσιακή κτλΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:56Καλά βρε μπουρδάκο. Αν καλιάσει, πάνε στο Λόντον να πάρεις τον αέρα σου.Σαν εμπειρία πρώτη, οκ.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:59Καλά για 3 μέρες θα είναι. Άμα του πω να μου δώσει πριμ παραγωγικοτητας και εκτός έδρας και να με αφήσουν εκεί στα καφε και στα malls κάτι κάνουμε νομίζω. Αλλά μου λέει σήμερα αφού εννοείται του είχα φάει τα αυτιά όλη μερα σήμερα και χθεςΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:52
Μπα.. Γάμα το.
Να μου έλεγες καμιά Ιρλανδία, τίποτις από Σκωτία, να πω ναι ρε φίλε.![]()
"Πως να σε δικαιολογήσω βρε χαζό;" λέω ολόκληρος προϊστάμενος δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις υπάλληλο μαζί σου βοηθητικό; και μου είπε το " άσε να δω τι μπορώ να κάνω " αυτό σημαίνει 70% ναι![]()
![]()
Αλλά να ξες είναι χάλια αν έχεις πάει σε άλλα μέρη και έχεις δει πράγματα. Εγώ ας πούμε πλέον, όπως το έχω ξαναπεί, δεν γουστάρω τους Εγγλέζους με το τίποτα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Fata_Morgana
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:18Γιατί όμως; εννοώ τι είναι τόσο χάλια που δεν αξίζει σαν εμπειρία; εγώ το σκέφτομαι σαν φάση σε κανένα καφέ με σοκολάτα ζεστή, βροχερός καιρός και γκρι κτίρια έτσι αυτά τα δικά τους. εκκλησίες με ωραία αρχιτεκτονική,καμιά μπυραρία ετσι παραδοσιακή κτλΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:56Καλά βρε μπουρδάκο. Αν καλιάσει, πάνε στο Λόντον να πάρεις τον αέρα σου.Σαν εμπειρία πρώτη, οκ.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:59
Καλά για 3 μέρες θα είναι. Άμα του πω να μου δώσει πριμ παραγωγικοτητας και εκτός έδρας και να με αφήσουν εκεί στα καφε και στα malls κάτι κάνουμε νομίζω. Αλλά μου λέει σήμερα αφού εννοείται του είχα φάει τα αυτιά όλη μερα σήμερα και χθες
"Πως να σε δικαιολογήσω βρε χαζό;" λέω ολόκληρος προϊστάμενος δεν έχεις δικαίωμα να πάρεις υπάλληλο μαζί σου βοηθητικό; και μου είπε το " άσε να δω τι μπορώ να κάνω " αυτό σημαίνει 70% ναι![]()
![]()
Αλλά να ξες είναι χάλια αν έχεις πάει σε άλλα μέρη και έχεις δει πράγματα. Εγώ ας πούμε πλέον, όπως το έχω ξαναπεί, δεν γουστάρω τους Εγγλέζους με το τίποτα.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Fata_Morgana
Μία δοκιμή θα με πείσειΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:23Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:18Γιατί όμως; εννοώ τι είναι τόσο χάλια που δεν αξίζει σαν εμπειρία; εγώ το σκέφτομαι σαν φάση σε κανένα καφέ με σοκολάτα ζεστή, βροχερός καιρός και γκρι κτίρια έτσι αυτά τα δικά τους. εκκλησίες με ωραία αρχιτεκτονική,καμιά μπυραρία ετσι παραδοσιακή κτλΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:56
Καλά βρε μπουρδάκο. Αν καλιάσει, πάνε στο Λόντον να πάρεις τον αέρα σου.Σαν εμπειρία πρώτη, οκ.![]()
![]()
Διαβατήριο έχεις;Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:28Μία δοκιμή θα με πείσειΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:23Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:18
Γιατί όμως; εννοώ τι είναι τόσο χάλια που δεν αξίζει σαν εμπειρία; εγώ το σκέφτομαι σαν φάση σε κανένα καφέ με σοκολάτα ζεστή, βροχερός καιρός και γκρι κτίρια έτσι αυτά τα δικά τους. εκκλησίες με ωραία αρχιτεκτονική,καμιά μπυραρία ετσι παραδοσιακή κτλ![]()
![]()
Τώρα δεν μπορείς να έρθεις μόνο με την ταυτότητα.
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
I know. Θα βγάλω διαβατήριο. Δεν είναι πρόβλημα αυτό.Airman68 έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:30Διαβατήριο έχεις;
Τώρα δεν μπορείς να έρθεις μόνο με την ταυτότητα.
Ναι και όταν πάτε, κοίτα να περάσεις καλά.Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:28Μία δοκιμή θα με πείσειΠασιφάη έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:23Fata_Morgana έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:18
Γιατί όμως; εννοώ τι είναι τόσο χάλια που δεν αξίζει σαν εμπειρία; εγώ το σκέφτομαι σαν φάση σε κανένα καφέ με σοκολάτα ζεστή, βροχερός καιρός και γκρι κτίρια έτσι αυτά τα δικά τους. εκκλησίες με ωραία αρχιτεκτονική,καμιά μπυραρία ετσι παραδοσιακή κτλ![]()
![]()
- Fata_Morgana
Κοίτα δε γίνεται να μην έχει τιιιιιποτα απολύτως. Ε αν δω και είναι τόσο χαλια το πολύ πολύ να παίρνω english breakfast και να κάθομαι στο δωμάτιο να σας παραπονιέμαι.
Ρε μάνα μου, εγώ το έχω σκυλοβαρεθεί το μέρος και γενικά κάθε χρόνο που το επισκεπτόμουν, γινόταν και χειρότερο. Για τα δικά μου γούστα. Και η συμπεριφορά επίσης ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάντα. Α! Και η μπίχλα.Fata_Morgana έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:26
Κοίτα δε γίνεται να μην έχει τιιιιιποτα απολύτως. Ε αν δω και είναι τόσο χαλια το πολύ πολύ να παίρνω english breakfast και να κάθομαι στο δωμάτιο να σας παραπονιέμαι.
Εσύ που θα πας όταν κι έφ'όσον ένα τριημεράκι, δεν πρόκειται να δεις αυτά που σου λέω. Θα χαζέψεις κανα αξιοθέατο και μέχρις εκεί.
- Fata_Morgana
Α πες κοπελιά ότι το χεις φάει στη μάπα και το έχεις βαρεθεί να καταλάβω κι εγώΠασιφάη έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:33Ρε μάνα μου, εγώ το έχω σκυλοβαρεθεί το μέρος και γενικά κάθε χρόνο που το επισκεπτόμουν, γινόταν και χειρότερο. Για τα δικά μου γούστα. Και η συμπεριφορά επίσης ήταν κάτι που με ενοχλούσε πάντα. Α! Και η μπίχλα.Fata_Morgana έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:26
Εσύ που θα πας όταν κι έφ'όσον ένα τριημεράκι, δεν πρόκειται να δεις αυτά που σου λέω. Θα χαζέψεις κανα αξιοθέατο και μέχρις εκεί.![]()
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Σωστά. Κυρίως το δωμάτιο του προ θα βλέπειςFata_Morgana έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:40 καλά για συμπεριφορά δε με νοιάζει, δε θα έχω ιδιαίτερες συναναστροφές για 3 μέρες.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- tanipteros
Βαριέεεεεεεεεεεεεμαιιιιιιι, βαριέμαι ...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
"Δε γαμιέσαι κι εσύ κι ο γρύλος σου!" Αγκρρρ.
Που βρέθηκε ο πούστης στον φωταγωγό και κάνει φοβερή αντήχηση δυο μέρες τώρα.
Που βρέθηκε ο πούστης στον φωταγωγό και κάνει φοβερή αντήχηση δυο μέρες τώρα.
Στον δικό μας, γλάροι εγκλωβίζονται.Στύξ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 08:44 "Δε γαμιέσαι κι εσύ κι ο γρύλος σου!" Αγκρρρ.
Που βρέθηκε ο πούστης στον φωταγωγό και κάνει φοβερή αντήχηση δυο μέρες τώρα.![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γάτος;Στύξ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 08:44 "Δε γαμιέσαι κι εσύ κι ο γρύλος σου!" Αγκρρρ.
Που βρέθηκε ο πούστης στον φωταγωγό και κάνει φοβερή αντήχηση δυο μέρες τώρα.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Fata_Morgana
Άνθρωπος;Στύξ έγραψε: 03 Αύγ 2024, 08:44 "Δε γαμιέσαι κι εσύ κι ο γρύλος σου!" Αγκρρρ.