που ζεις μωρή φλόμπα κ εσύ.
Τράβα ξεκώλιασε τη σούφρα δίχως αύριο να δεις την γλύκα κ μετά ξανακάλεσε.
που ζεις μωρή φλόμπα κ εσύ.
αν κάνεις γαργάρα φλόκια στείλε πμMachine ghost έγραψε: 03 Αύγ 2024, 08:35 ψωλή θαλασσινη ναι. ωμη ανοιγμενη με λεμονάκι ολοθούρια θα τα ελεγε ο ελογεννημενος.
οι σουφρες ειναι στα βαθια νερα;
εχεις σπουδασει γκροβεριστ στο παρισι;
Αλλ'αντ'άλλα, της Παρασκευής το γάλα.Αρίστος έγραψε: 03 Αύγ 2024, 06:30Allah έγραψε: 02 Αύγ 2024, 23:40
Έτσι όπως το διατυπώσεις, είναι σαν να λες ότι το φύλο είναι κοινωνικό κατασκεύασμα.
Πρόσεχε.
Το βιολογικο φυλο δεν ειναι μονο τα γεννητικα οργανα αλλα κυριως το χρωμοσωμα που θα επηρεασει τις αντιστοιχες ορμονες και τη σωματοδομη.
Εδω περα λεει.
Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι η μποξέρ είναι όπως λέγαμε παλιά ιντερσεξ. Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ αλλά έχει παραμείνει χάριν ευκολίας. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΆΜΕΣΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΦΎΛΑ. Τα φύλα είναι όσοι οι γαμετες δηλαδή δύο το ωάριο και το σπερματοζωαριο. ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΖΏΑ.
Οι διαταραχές αυτές λέγονται πια Differences in Sexual Development =DSD.
Εχουμε συμφωνήσει λοιπόν ότι η μποξέρ έχει κάποιο DSD. ΤΈΛΕΙΑ.
Και σύμφωνα με ισχυρές μαρτυρίες είναι ΧΥ. ΔΗΛΑΔΉ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.
Σαν να λέμε οσοι είναι πάνω από 2,20 να μην επιτρέπεται να παίζουν μπάσκετ με τους άλλους και να τους κάνουμε ειδική κατηγορία.Daje έγραψε: 03 Αύγ 2024, 08:34 Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα γιατί με ενοχλεί.
Ωστόσο, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Γιατί δεν δημιουργείται μια 3η αγωνιστικη κατηγορία στην οποία να συμμετέχουν όσοι έχουν χρωμοσωμικες διαταραχές (διαταραχή με βάση την ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ κανονικότητα) ?
Η κανονικότητα , ο μέσος όρος, είναι 1.80gassim έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:30Σαν να λέμε οσοι είναι πάνω από 2,20 να μην επιτρέπεται να παίζουν μπάσκετ με τους άλλους και να τους κάνουμε ειδική κατηγορία.Daje έγραψε: 03 Αύγ 2024, 08:34 Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα γιατί με ενοχλεί.
Γιατί δεν δημιουργείται μια 3η αγωνιστικη κατηγορία στην οποία να συμμετέχουν όσοι έχουν χρωμοσωμικες διαταραχές (διαταραχή με βάση την ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ κανονικότητα) ?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ακριβώς έτσι είναι. Είμαι 120 κιλά, αλλά επειδη νιώθω διαφορετικά, έχω το δικαίωμα να παίζω στην κατηγορία φτερού.gassim έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:30Σαν να λέμε οσοι είναι πάνω από 2,20 να μην επιτρέπεται να παίζουν μπάσκετ με τους άλλους και να τους κάνουμε ειδική κατηγορία.Daje έγραψε: 03 Αύγ 2024, 08:34 Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα γιατί με ενοχλεί.
Ναι άλλωστε είναι γνωστό ότι για να γίνεις ολυμπιονίκης είσαι σωματικά κάπου στον μέσο όρο του γενικού πληθυσμού.Beria έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:34Η κανονικότητα , ο μέσος όρος, είναι 1.80gassim έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:30Σαν να λέμε οσοι είναι πάνω από 2,20 να μην επιτρέπεται να παίζουν μπάσκετ με τους άλλους και να τους κάνουμε ειδική κατηγορία.Daje έγραψε: 03 Αύγ 2024, 08:34 Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα γιατί με ενοχλεί.
Όσοι είναι πάνω από 1.80 να παίζουν σε 3η αγωνιστική κατηγορία επειδή ξεφεύγουν από την ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ κανονικότητα
Σε όλα τα αθλήματα
παλιο γαλλικο ανεκδοτο.