!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεν υπάρχει πιό μίζερος λαός από τον Ελληνικό

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γιωργης

Re: Δεν υπάρχει πιό μίζερος λαός από τον Ελληνικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Πες μου που ειπα ψέματα η εστω υπρβλα και δε ξαναγράφω στο φορουμ. Θα ζητησω διαγραφη λογαριασμου. Αλλα δε θα βρεις διοτι ξερεις πολυ καλα οτι λεω αληθεια. Αυτοι ειστε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γιωργης έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:35 Ειχα σηκωσει και στο παλιο ενα νημα.

Ξεφτιλα, τον βλεπεις τον ελληνα στα τραγουδια του, πονος καημος, παρατημενοι γκομενοι που πινουν. Ο αλκοολισμος και το τσιγαρο και οι κοντρες ειναι μαγκια. Τα βυσματα ειναι μαγκια. Ενας λαος βαρεμενος μλκ μου. Διορισμοι, αμορφωσιά, μπαζαρια για ενα ζευγάρι καλτσες λες και βρισκεσαι στο ισλαμαμπαντ. Κατεστραμμένα παρκα γεματα αδεσποτα και πρεζακια, ναζι να διαδηλωνουν στους δρόμους. Κομουνιστες να κλεινουν εργοστασια καο να κανουν ότι τους γουσταρει. Η μαφια εξυμνειται. Μουσια και πουρα για να δειξεις χλιδή ασορτι και οι γιγαντιες κοιλιες και μπελβεντερ. Και σκυλαδικα, με το κιλο τα σκυλαδικα, τονοι σκυλαδικα. Πτωματολαγνια απο ορθοδοξους άραβες, γριες να στοιβάζονται σε βρωμερες εκκλησιες, ιδρωτας, κερια και λιβανια, παπαδες με τρακοσους τονους φοξ χρυσαφικα και διαμαντια.
Το βλεπεις και στην φρασεολογια που χρησιμοποιουν, ωχου μωρε αδερφε, δε βαριεσαι,αηδια σκετη. Αντιδυτικοι σε σημειο παρανοιας, αντισημίτες και ξενοφοβικοι μισουν την ευρωπη και τους λευκους. Συνηθες επιχείρημα, ναι αλλα οι αρχαιοι ελληνες, λες και ειχαν οι αρχαιοι σχεση με τον σημερινο ταμτακο φουκαρα. Ενας λαος που δεν παραγει τιποτα παρα θεωριας συνομωσιας για μυστικα υπεροπλα που τα κλεψαν καποιοι και τωρα οι ελληνες ειναι φτωχοι. Μακρια απο την Ευρώπη αυτη η χυδαιότητα. Μακρια απο τον λευκο δημιουργο του πολιτισμου.
Η αλήθεια είναι ότι τελευταία έχει πέσει πολύ το σκυλάδικο, έχουν ανέβει τα γατάδικα όμως.
Πολλές καλησπέρες από την Γκριεχελάντ, μητέρα της Δημοκρατίας, του Πολιτισμού, την δικιά σου Μάνα.
Υγεία και χαρά.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Γιωργης έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:39 Πες μου που ειπα ψέματα η εστω υπρβλα και δε ξαναγράφω στο φορουμ. Θα ζητησω διαγραφη λογαριασμου. Αλλα δε θα βρεις διοτι ξερεις πολυ καλα οτι λεω αληθεια. Αυτοι ειστε.
Σοβαρα μιλας; Που συνεχεια μας ανεβαζεις νηματα οτι ολες οι γνωστες σου γαμιουνται με Πακιστανους επειδη ειναι αλφα μειλ κλπ; Εισαι και ψευτης και τρολ, αλλα αυτες τις μαλακιες δεν τις γραφεις στο αλλο φορουμ, εδω ερχεσαι και κανεις την πλακα σου.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιωργης

Γιαυτο σε παω ρε συσεξ καλησπερα ξαι σε σενα αδερφς που δε παραξηγας να εισαι καλα. Την αγαπη μου σε ολους
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Τι φάση;
Συμφωνώ με ρασπουτιν;
Βρε μπας κι ονειρεύομαι;

Προς νηματοθέτη και λοιπούς ανθ-νεοέλληνες, μια μικρή δόση σοφίας:
Γενικά οι Μυτιληνιοί είμαστε διαβόητοι για την κλειστή μας φύση. Δεν ανοιγόμαατε πολύ, αν πας και μιλήσεις σε έναν άγνωστο, περισσότερες πιθανότητες έχεις να τον ενοχλήσεις παρά να βρεις καινούργιο φίλο. Αυτό ακούγεται φυσιολογικό, αλλά εμείς το έχουμε σε μη φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό παλιά μου την έδινε, "μαλάκες Μυτιληνιοί" έλεγα, "κολλημένοι αθρώποι". Πήγα κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη, κι επειδή ήταν για δουλειά, βρέθηκα μόνος μου σε άγνωστη πόλη. Την πρώτη φορά που βγήκα για την δόση του αλκοόλ μου, τρελάθηκα. Οι κοπέλες φλερτάρανε και στο τέλος κατέληξα με μία παρέα που την είχα μόλις γνωρίσει κι όλοι ήταν ανοιχτοί, και μιλάγαμε και τραγουδούσαμε.
"Αυτά είναι ρε φίλε, όχι σαν τους μαλάκες τους Μυτιληνιούς".
Η δεύτερη μέρα δεν διέφερε, διαφορετική παρέα αυτή την φορά, αλλά κάποια στιγμή ένιωσα λίγο περίεργα, κάτι σαν κούραση. Αν κι η διαδικασία δεν διέφερε με αυτή της προηγούμενης μέρας ένιωσα έξω από τα νερά μου. Δεν το εξωτερίκευα όμως, δεν ήθελα να χάσω την στιγμή.
Την τρίτη μέρα δεν ήμουν για πολλά - πολλά. 'Ήθελα να πιω σαν αξιοπρεπής αλκοολικός 4-5 ποτά ήσυχα και να γυρίσω όμορφα κι ωραία στο ξενοδοχείο μου. Κάθισα σε μια γωνία, μάζεψα τους ώμους μου για να καταλαμβάνω όσο λιγότερο χώρο μπορούσα, κατσούφικη μούρη, κι αν μου μιλούσε κανείς ήμουν έτοιμος να του πω "τι θες ρε φίλε; με γουστάρεις;" Εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι κλασικός Μυτιληνιός κι ότι ο χαρακτήρας μου συνεισφέρει σε αυτό που κατακρίνω.
Ηθικό δίδαγμα: Πριν κατακρίνεις την ομάδα στην οποία ανήκεις, φρόντισε να έχεις κάνει πρώτα μια γενναία αυτοκριτική.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

είναι απλά εξελικτικό πλεονέκτημα, εδώ και καμιά πενηνταριά χρόνια με την κλάψα μεγιστοποιείς τις πιθανότητες να πιάσεις την καλή σε βάρος των γύρω σου και ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες κάποιος από αυτούς να σου ζητήσει δανεικά που ξέρεις (κρίνοντας εξ ιδίων) ότι θα είναι αγύριστα. Όσοι ακολουθούν αυτήν την τακτική απλά τα πάνε καλύτερα στην ελληνική κοινωνία και σιγά-σιγά την γεμίζουν.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Γιά τα σκυλάδικα καλά τα λέει ο τρόλλαρχος, μετά τα ισοπέδωσε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μπίστης έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:57 Γιά τα σκυλάδικα καλά τα λέει ο τρόλλαρχος, μετά τα ισοπέδωσε
Ακριβώς το αντίθετο, τα σκυλάδικα έχουν πέσει πολύ γενικά, τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Αν υπήρχε θεός κτλ θα λέγαμε ότι τον έχει στείλει αυτός σε μας, είναι σε Θεία αποστολή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Nostalgia έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 14:55 Εχει καταντησει κουραστικο το ανθελληνικο τσουναμι νηματων εδω μεσα απο 3 χρηστες.
3 χρήστες είναι αποκλειστικής απασχόλησης και τουλάχιστον άλλοι 5 ημιαπασχόλησης
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

τρολια τρολια τρολια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
ρασπουτιν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ρασπουτιν »

sharp έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:39
ρασπουτιν έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:10
κυριος Μακης έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:05 ειμαστε ενα εθνος σαν ολα τα υπολοιπα. αν σταματησουμε να νομιζουμε οτι ειμαστε τοσο ανωτεροι/κατωτεροι, γενικα ξεχωριστοι και οτι ολοι ασχολουνται μαζι μας, θα χουμε κανει ενα βημα μπρος.

Εικόνα
ναι, και; Πού θες να καταλήξεις;

καταλαβες κατι απο το κειμενο;
Γιωργης

Nostalgia έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:43
Γιωργης έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:39 Πες μου που ειπα ψέματα η εστω υπρβλα και δε ξαναγράφω στο φορουμ. Θα ζητησω διαγραφη λογαριασμου. Αλλα δε θα βρεις διοτι ξερεις πολυ καλα οτι λεω αληθεια. Αυτοι ειστε.
Σοβαρα μιλας; Που συνεχεια μας ανεβαζεις νηματα οτι ολες οι γνωστες σου γαμιουνται με Πακιστανους επειδη ειναι αλφα μειλ κλπ; Εισαι και ψευτης και τρολ, αλλα αυτες τις μαλακιες δεν τις γραφεις στο αλλο φορουμ, εδω ερχεσαι και κανεις την πλακα σου.
Αυτο δεν το καταλβαινω. Οι πακιστανοι ανθρωποι δεν ειναι, αν υπαρχουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες ελληνίδες που τους γουστάρουν,ποιοτο προβλημα.?

Για κοιταχτείτε μερικοι με τα κομπλεξ σας.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Γιωργης έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 17:54
Nostalgia έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 15:43
Αυτο δεν το καταλβαινω. Οι πακιστανοι ανθρωποι δεν ειναι, αν υπαρχουν μερικες εκατονταδες χιλιαδες ελληνίδες που τους γουστάρουν,ποιοτο προβλημα.?

Για κοιταχτείτε μερικοι με τα κομπλεξ σας.
μαλλον ζηλευουν
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Γιωργης

Μου κανει εντυπωση που τους πειραξε τοσο αυτο.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

αυτο που λες δεν ισχυει γενικα ολοι οι ανθρωποι σε ολο τον κοσμο πανω κατω ειναι οι ιδιοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”