!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Η Ιταλίδα ζήτησε συγγνώμη και μια Ιρλανδή μποξέρ που νίκησε, πέρσι αν δεν κάνω λάθος, την Αλγερινή είπε πως έτσι γεννήθηκε, η Αλγερινή, γυναίκα με την συγκεκριμένη γονιδιακή ιδιαιτερότητα, αλλά έχει χάσει από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα.
Εντ οφ στόρι (με ντεσού την ξεροκεφαλιά του Αρίστου).
ΥΓ: Σενέκα γύρνα πίσω ρε.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Μας ψεκάζουν.Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 19:54 Οσο για την Ιταλιδα εννοειται οτι πιεστηκε να ζητησει συγγνωμη ακριβως γιατι επρεπε να καθησυχαστει η πλειοψηφια του πλανητη που εκραζε τους Woke διοργανωτες που εβαλαν να τρωει ξυλο μια γυναικα απο μια αλλη που αγωνιστικα ειναι αντρας.
Κυριολεκτικα δεν εχει ξαναγινει αυτο στο διαδικτυο.
Πρωτοφανης συμφωνια αριστερων και δεξιων χρηστων...
προοδευτικων και συντηρητικων...
σε Δυση και Ανατολη...
οτι ηταν εντελως απαραδεκτη η συμμετοχη της Αλγερινης και την ευθυνη για το ξυλοφορτωμα της Ιταλιδας την εχει η ΔΟΥ.
.
"Ζητησε συγνωμη" και οι δηλωσεις γίνανε σε μια ακροαριστερη γαλλικη φυλλαδα

Είχε κλείσει η ύλη της Ελεύθερης Ψώρας, γι' αυτό.
και εγω μαζι σου ναυτη ....σενεκα μιζερε και ψυχωτικε γυρνα πισω !Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:14 Η Ιταλίδα ζήτησε συγγνώμη και μια Ιρλανδή μποξέρ που νίκησε, πέρσι αν δεν κάνω λάθος, την Αλγερινή είπε πως έτσι γεννήθηκε, η Αλγερινή, γυναίκα με την συγκεκριμένη γονιδιακή ιδιαιτερότητα, αλλά έχει χάσει από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα.
- taxalata xalasa
meloni (Italia) vs woke injusticeΑρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 06:54taxalata xalasa έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:48 η ιταλίδα ήξερε καλύτερα από όλους σας/μας τους αντιπάλους της και τις ιδαιτερότητες του καθένα...
αυτό το show είναι σκηνοθετημένο για πολιτικούς λόγους...
η ιταλίδα έδωσε παράσταση σε παγκόσμιο tv show...
meloni vs woke injustice...
όλατάλλα είν' αβγολέμονος...
Kαμια Έχει σχεση, η Ιταλια διαμαρτυρεται με τις αθλητικες αρχες της απο το 2021 για το ζητημα.
H Mελονι εκλεγηκε στα τελη του 2022 και απλα υποστηριξε τις αθλητικες αρχες της χωρας της για το ζητημα.
.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
Δεν προσκύνα ο Αρίστος...
- taxalata xalasa
μαλλον θα φυγω να παω να βρω τον σενεκα...nemo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:22και εγω μαζι σου ναυτη ....σενεκα μιζερε και ψυχωτικε γυρνα πισω !Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:14 Η Ιταλίδα ζήτησε συγγνώμη και μια Ιρλανδή μποξέρ που νίκησε, πέρσι αν δεν κάνω λάθος, την Αλγερινή είπε πως έτσι γεννήθηκε, η Αλγερινή, γυναίκα με την συγκεκριμένη γονιδιακή ιδιαιτερότητα, αλλά έχει χάσει από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα.
ΥΓ: Σενέκα γύρνα πίσω ρε.![]()
αν αργήσω... φάτε...
μην φυγεις γιατι δεν θα εχει αλερτ για σενα ...taxalata xalasa έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:25μαλλον θα φυγω να παω να βρω τον σενεκα...nemo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:22και εγω μαζι σου ναυτη ....σενεκα μιζερε και ψυχωτικε γυρνα πισω !Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:14 Η Ιταλίδα ζήτησε συγγνώμη και μια Ιρλανδή μποξέρ που νίκησε, πέρσι αν δεν κάνω λάθος, την Αλγερινή είπε πως έτσι γεννήθηκε, η Αλγερινή, γυναίκα με την συγκεκριμένη γονιδιακή ιδιαιτερότητα, αλλά έχει χάσει από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα.
αν αργήσω... φάτε...
Μη με παραθέτεις ρε σαχλαμάρα, τόσες φορές σου έχω πει ότι δεν θέλω παρτίδες, σαν τον τρελό του χωριού κάνεις, που γυρίζει τα τραπέζια στο καφενείο και παρεμβαίνει απρόσκλητος σε συζητήσεις αγνώστων. Ουστ λέμε.nemo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:22και εγω μαζι σου ναυτη ....σενεκα μιζερε και ψυχωτικε γυρνα πισω !Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:14 Η Ιταλίδα ζήτησε συγγνώμη και μια Ιρλανδή μποξέρ που νίκησε, πέρσι αν δεν κάνω λάθος, την Αλγερινή είπε πως έτσι γεννήθηκε, η Αλγερινή, γυναίκα με την συγκεκριμένη γονιδιακή ιδιαιτερότητα, αλλά έχει χάσει από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα.
μου αρεσει να σε πειραζω αν βαρεθω θα το σταματησω αναγωγε ναυτη!!!!Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:27Μη με παραθέτεις ρε σαχλαμάρα, τόσες φορές σου έχω πει ότι δεν θέλω παρτίδες, σαν τον τρελό του χωριού κάνεις, που γυρίζει τα τραπέζια στο καφενείο και παρεμβαίνει απρόσκλητος σε συζητήσεις αγνώστων. Ουστ λέμε.nemo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:22και εγω μαζι σου ναυτη ....σενεκα μιζερε και ψυχωτικε γυρνα πισω !Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:14 Η Ιταλίδα ζήτησε συγγνώμη και μια Ιρλανδή μποξέρ που νίκησε, πέρσι αν δεν κάνω λάθος, την Αλγερινή είπε πως έτσι γεννήθηκε, η Αλγερινή, γυναίκα με την συγκεκριμένη γονιδιακή ιδιαιτερότητα, αλλά έχει χάσει από γυναίκες κι αυτό τα λέει όλα.
- taxalata xalasa
καλύτερα...nemo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:26μην φυγεις γιατι δεν θα εχει αλερτ για σενα ...taxalata xalasa έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:25μαλλον θα φυγω να παω να βρω τον σενεκα...
αν αργήσω... φάτε...
Από τη λέξη: ουστ, ποιο ακριβώς γράμμα δεν καταλαβαίνεις;nemo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:29μου αρεσει να σε πειραζω αν βαρεθω θα το σταματησω αναγωγε ναυτη!!!!Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:27Μη με παραθέτεις ρε σαχλαμάρα, τόσες φορές σου έχω πει ότι δεν θέλω παρτίδες, σαν τον τρελό του χωριού κάνεις, που γυρίζει τα τραπέζια στο καφενείο και παρεμβαίνει απρόσκλητος σε συζητήσεις αγνώστων. Ουστ λέμε.![]()
να σηκωνεις θεματα με την ομοφυλοφιλια στους αρχαιους λαους να αποκτησεις θαυμαστεςtaxalata xalasa έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:30καλύτερα...nemo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:26μην φυγεις γιατι δεν θα εχει αλερτ για σενα ...taxalata xalasa έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:25
μαλλον θα φυγω να παω να βρω τον σενεκα...
αν αργήσω... φάτε...
ηρεμησε κουκουρουκου ! μια κουβεντα ειπα !Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:31Από τη λέξη: ουστ, ποιο ακριβώς γράμμα δεν καταλαβαίνεις;nemo έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:29μου αρεσει να σε πειραζω αν βαρεθω θα το σταματησω αναγωγε ναυτη!!!!Ναύτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 20:27
Μη με παραθέτεις ρε σαχλαμάρα, τόσες φορές σου έχω πει ότι δεν θέλω παρτίδες, σαν τον τρελό του χωριού κάνεις, που γυρίζει τα τραπέζια στο καφενείο και παρεμβαίνει απρόσκλητος σε συζητήσεις αγνώστων. Ουστ λέμε.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 112 Απαντήσεις