Μπα, με τίποτα. Εκείνος είχε καλλιτεχνική υφή. Σού μοιάζει τούτος δω να ακούει Ραχμάνινοφ και να παίζει μπριτζ;Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 16:24Ναι, αυτόν. Μπράβο!Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 16:19Λες τον NikosVy ή κάπως έτσι;Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 16:16
Εσύ πρέπει να είσαι εκείνος με το αβαταρι του πιανίστα από το παλιό, που ποσταρε συνέχεια φωτογραφιες του Κοκού, του τουβλοσπάστη. Υποθέτω ότι με τα εμβόλια του κορωνοϊού βρήκες το θεμα με το οποίο θα ασχολεισαι για τα επόμενα 60 χρόνια.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 02 Αύγ 2024, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Όχι σε βαθμό που να μην καλύπτεται από overlap γιατί στην ιππασία το αγώνισμα είναι τεχνικό και την δουλειά την κάνει το άλογο. Ο αναβάτης είναι οδηγός του αλόγου.sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 19:35Στην Ιππασία εδώ και πάρα πολλά χρόνια αγωνίζονται παρέα. Εκεί άραγε δεν παίζει ρόλο, έστω η μεγαλύτερη αντοχή και κατά συνέπεια περισσότερη προπόνηση;Green Dragon έγραψε: 01 Αύγ 2024, 19:24Οι άντρες ως κυνηγοί έχουν καλύτερη χωροαντίληψη από τις γυναίκες.Machine ghost έγραψε: 01 Αύγ 2024, 19:19
Δύσκολο να απαντηθεί το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου, υπάρχουν και «τεχνικά αθλήματα» πχ σκοποβολή. Εντάξει η τοξοβολία θέλει μυική δύναμη.αλλα η σκοποβολή δεν ξέρω έχει μικτά;
Οι γυναίκες έχουν καλύτερη περιφερική όραση για να εντοπίζουν κινδύνους εγκαίρως, μάλλον για προστασία των παιδιών. Αυτό ομως δεν βοηθά στην στόχευση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε χρειαζεται να φανταστω κατι επειδη εχω, δε ξερω για σενα βεβαια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ok, Κατάλαβα.Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 15:59O I έγραψε: 02 Αύγ 2024, 15:47 Να επαναλάβω για μας τους αμαθείς:
Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2024, 15:29 Δημήτρης Γκίκας
16 ώρ. ·
Για τη woke κουλτούρα, όταν ένας άνδρας δέρνει μια γυναίκα είναι κακοποίηση, αλλά όταν ένας άνδρας που το παίζει γυναίκα δέρνει μια γυναίκα είναι απλά ένας αγώνας πυγμαχίας…
Ξεφτίλες…![]()
Θα μας εξηγήσει κάποιος με απλά λόγια αν πρόκειται για πούστη ή για λάθος της φύσεως; Αδυνατώ να παρακολουθήσω το νήμα (όπως και άλλοι υποθέτω) με τις τόσο εμπεριστατωμένες μελέτες περί ΧΧ, ΧΥ, ΧΧΥ, ΧΥΧ, ΥΧΧ![]()
Είναι άντρας ή γυναίκα;
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8672956784
.
Spoiler
Επειδή από το πρωί ακούγονται πολλές ανακρίβειες και τις έχω δει ακόμα και από γιατρούς επιτρέψτε μου να κάνω ένα πόστ αποσαφήνισης.
Πρώτον μία προσωπική παρατήρηση
Στο δικό μου άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Ygeiamou και είναι από ένα παλιότερο που είχα ανεβάσει στο Facebook ΠΟΥΘΕΝΆ ΔΕΝ ΓΡΆΦΩ ΌΤΙ Η ΑΛΓΕΡΙΝΉ ΜΠΟΞΈΡ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΝΣ. Απλά το site χρησιμοποίησε την φωτογραφία της μποξέρ για εξώφυλλο. Διαβάστε το άρθρο. Θα μάθετε πολλά. Χρόνια διάβαζα για να μπορέσω να το γράψω και άλλα τόσα ιατρικής εμπειρίας.
Δεύτερον ενώ είχαμε επισημάνει εδώ και μέρες το πρόβλημα με την Αλγερινή μποξέρ μας έλεγαν φασίστες και ορκίζονταν όλοι ότι Η ΜΠΟΞΈΡ ΉΤΑΝ ΓΥΝΑΊΚΑ.
Τώρα οι ίδιοι οι άνθρωποι λένε πάλι με το ίδιο πάθος ότι είναι ιντερσεξ.
Τέλεια. ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ.
Ξαναλέω. Δεν μας ενδιαφέρει πως νιώθει. Δεν μας ενδιαφέρει αν φοράει φουστάνια. Με γεια της με χαρά της. Μαζί της και εμείς.
ΑΛΛΆ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. Και σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να δέρνει βιολογικές γυναίκες. Μπορεί να κάνει πυγμαχία αλλά σίγουρα όχι στων γυναικών.
Πώς ξέρουμε ότι δεν είναι γυναίκα;. Το είπε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας σε συνέντευξη του ευθέως. Είπε ότι πρόκειται για ΧΥ ΑΝΔΡΑ. Επίσης το επιβεβαιώνει έμμεσα στη χθεσινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Πυγμαχίας έχω δώσει ήδη τα στοιχεία σε προηγούμενο ποστ. Η ομοσπονδία μάλιστα ευθέως ψεγει την Ολυμπιακή Επιτροπή για την επιλογή της να μην αποκλείσει την Αλγερινή αλλά και την Ταιβανεζα με πιθανόν παρόμοιο πρόβλημα.
Υπάρχουν λοιπόν εδώ δύο πιθανότητες πια. Η μία να είναι τρανς. Μάλλον η πλέον απίθανη.
Κυκλοφορούν κάτι φωτογραφίες στο διαδίκτυο που εάν είναι αυθεντικές η Αλγερινή μεγάλωσε σαν κορίτσι.
Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι η μποξέρ είναι όπως λέγαμε παλιά ιντερσεξ. Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ αλλά έχει παραμείνει χάριν ευκολίας. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΆΜΕΣΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΦΎΛΑ. Τα φύλα είναι όσοι οι γαμετες δηλαδή δύο το ωάριο και το σπερματοζωαριο. ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΖΏΑ.
Οι διαταραχές αυτές λέγονται πια Differences in Sexual Development =DSD.
Εχουμε συμφωνήσει λοιπόν ότι η μποξέρ έχει κάποιο DSD. ΤΈΛΕΙΑ.
Και σύμφωνα με ισχυρές μαρτυρίες είναι ΧΥ. ΔΗΛΑΔΉ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.
Έχει σημασία αν είναι τρανς ή DSD-intersex; Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΌΧΙ. ΔΙΌΤΙ ΈΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΊ ΕΠΊΔΡΑΣΗ ΑΝΔΡΟΓΟΝΩΝ.
Εδώ θα κάνω μια παραδοχή με βάση την εικόνα και το ιστορικό της Αλγερινής που είναι και η πιθανότερη εκδοχή γιατί χωρίς αυτή θα χαθούμε στην πιθανολογία.
Πιθανότατα η Αλγερινή έχει το DSD σύνδρομο 5 ARD της 5 Α ρεδουκτάσης. (Μια άλλη υποπεριπτωση για την οποία όμως ισχύουν τα ίδια είναι η PAIS (partial androgen insensitivity syndrome)). Δεν χρειάζεται να σας πω λεπτομέρειες για τη βιοχημεία της νόσου. Αλλά αυτό εξηγεί τα πάντα
Αυτά τα παιδιά ΕΊΝΑΙ ΑΡΡΕΝΑ ΧΥ αλλά γεννιούνται με αμφίβολα εξωτερικά γεννητικά όργανα. Ωστόσο κάποια γεννιούνται με θηλυκά εξωτερικά γεννητικά όργανα. Έτσι ιδίως σε χώρες που η παιδιατρική φροντίδα είναι ελλιπής έως ανύπαρκτη αυτά μεγαλώνουν ως κορίτσια.. ΟΜΩΣ ΈΧΟΥΝ ΌΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΧΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ. Έτσι στην εφηβεία αποκτούν την τυπική μυοδομη και σωματοδομη των αγοριών. Δείτε φώτο της Αλγερινής και θα καταλάβετε.
Λένε κάποιοι. Καλά πως τόσα χρόνια αγωνιζόταν στις γυναικείες κατηγορίες;. Μα φυσικά αγωνιζόταν γιατί κανείς δεν την είχε υποβάλλει στις σχετικές εξετάσεις.
ΈΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΊ ΑΥΤΌ. Είναι η περίπτωση της Caster Semenya. Διαβάστε την αν θέλετε. Μόλις έγινε αντιληπτό αποκλείστηκε από τον αθλητισμό των γυναικών.
Συνεπώς ακόμα και DSD-intersex να είναι η Αλγερινή είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΎΝΑΜΗ. Μάλιστα στη δύναμη γροθιάς όπως έχω γράψει πολλές φορές ο διμορφισμος μεταξύ ανδρών γυναικών είναι αβυσσαλέος. Ουσιαστικά δεν υπάρχει αλληλεπικάλυψη στη δύναμη της γροθιάς.
Μα γιατί η Ολυμπιακή Επιτροπή αφήνει την Αλγερινή να αγωνίζεται; Μα γιατί έχει woke κανόνες. Ενώ οι διεθνείς ομοσπονδίες τα έχουν ξεκαθαρίσει αυτά, η Ολυμπιακή Επιτροπή έχει πολύ χαλαρούς κανόνες επιτρέποντας και σε τρανς αλλά και σε DSD-intersex αθλητές ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΝΔΡΕΣ να συμμετέχουν σε γυναικεία αθλήματα αρκεί να ρίξουν την τεστο τους.
Η Αλγερινή πια ξέρει πολύ καλά την κλινική της περίπτωση. Γιατί όπως είπε η Ομοσπονδία στη χθεσινή της ανακοίνωση η Αλγερινή τελικά απέσυρε την ένσταση αποκλεισμού που αρχικά είχε κάνει καθιστώντας τη νομικά δεσμευτική. Χάρις όμως στην ηθελημένη χαλαρότητα των κανόνων της Ολυμπιακής Επιτροπής οι οποίοι έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να μην αποκλείουν αυτόματα αυτούς που έχουν περάσει ανδρική εφηβεία η Αλγερινή μπόρεσε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Άρα είτε τρανς είτε DSD-intersex και να είναι η Αλγερινή ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ γιατί έχει όλα τα πλεονεκτήματα του ανδρικού σώματος.
Ελπίζω να βοήθησα.
[λεπτομέρειες εδώ]
Πρώτον μία προσωπική παρατήρηση
Στο δικό μου άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Ygeiamou και είναι από ένα παλιότερο που είχα ανεβάσει στο Facebook ΠΟΥΘΕΝΆ ΔΕΝ ΓΡΆΦΩ ΌΤΙ Η ΑΛΓΕΡΙΝΉ ΜΠΟΞΈΡ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΝΣ. Απλά το site χρησιμοποίησε την φωτογραφία της μποξέρ για εξώφυλλο. Διαβάστε το άρθρο. Θα μάθετε πολλά. Χρόνια διάβαζα για να μπορέσω να το γράψω και άλλα τόσα ιατρικής εμπειρίας.
Δεύτερον ενώ είχαμε επισημάνει εδώ και μέρες το πρόβλημα με την Αλγερινή μποξέρ μας έλεγαν φασίστες και ορκίζονταν όλοι ότι Η ΜΠΟΞΈΡ ΉΤΑΝ ΓΥΝΑΊΚΑ.
Τώρα οι ίδιοι οι άνθρωποι λένε πάλι με το ίδιο πάθος ότι είναι ιντερσεξ.
Τέλεια. ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ.
Ξαναλέω. Δεν μας ενδιαφέρει πως νιώθει. Δεν μας ενδιαφέρει αν φοράει φουστάνια. Με γεια της με χαρά της. Μαζί της και εμείς.
ΑΛΛΆ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ. Και σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να δέρνει βιολογικές γυναίκες. Μπορεί να κάνει πυγμαχία αλλά σίγουρα όχι στων γυναικών.
Πώς ξέρουμε ότι δεν είναι γυναίκα;. Το είπε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας σε συνέντευξη του ευθέως. Είπε ότι πρόκειται για ΧΥ ΑΝΔΡΑ. Επίσης το επιβεβαιώνει έμμεσα στη χθεσινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Πυγμαχίας έχω δώσει ήδη τα στοιχεία σε προηγούμενο ποστ. Η ομοσπονδία μάλιστα ευθέως ψεγει την Ολυμπιακή Επιτροπή για την επιλογή της να μην αποκλείσει την Αλγερινή αλλά και την Ταιβανεζα με πιθανόν παρόμοιο πρόβλημα.
Υπάρχουν λοιπόν εδώ δύο πιθανότητες πια. Η μία να είναι τρανς. Μάλλον η πλέον απίθανη.
Κυκλοφορούν κάτι φωτογραφίες στο διαδίκτυο που εάν είναι αυθεντικές η Αλγερινή μεγάλωσε σαν κορίτσι.
Ας συμφωνήσουμε λοιπόν ότι η μποξέρ είναι όπως λέγαμε παλιά ιντερσεξ. Ο ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ αλλά έχει παραμείνει χάριν ευκολίας. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΆΜΕΣΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΦΎΛΑ. Τα φύλα είναι όσοι οι γαμετες δηλαδή δύο το ωάριο και το σπερματοζωαριο. ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΖΏΑ.
Οι διαταραχές αυτές λέγονται πια Differences in Sexual Development =DSD.
Εχουμε συμφωνήσει λοιπόν ότι η μποξέρ έχει κάποιο DSD. ΤΈΛΕΙΑ.
Και σύμφωνα με ισχυρές μαρτυρίες είναι ΧΥ. ΔΗΛΑΔΉ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.
Έχει σημασία αν είναι τρανς ή DSD-intersex; Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑ ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΌΧΙ. ΔΙΌΤΙ ΈΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΊ ΕΠΊΔΡΑΣΗ ΑΝΔΡΟΓΟΝΩΝ.
Εδώ θα κάνω μια παραδοχή με βάση την εικόνα και το ιστορικό της Αλγερινής που είναι και η πιθανότερη εκδοχή γιατί χωρίς αυτή θα χαθούμε στην πιθανολογία.
Πιθανότατα η Αλγερινή έχει το DSD σύνδρομο 5 ARD της 5 Α ρεδουκτάσης. (Μια άλλη υποπεριπτωση για την οποία όμως ισχύουν τα ίδια είναι η PAIS (partial androgen insensitivity syndrome)). Δεν χρειάζεται να σας πω λεπτομέρειες για τη βιοχημεία της νόσου. Αλλά αυτό εξηγεί τα πάντα
Αυτά τα παιδιά ΕΊΝΑΙ ΑΡΡΕΝΑ ΧΥ αλλά γεννιούνται με αμφίβολα εξωτερικά γεννητικά όργανα. Ωστόσο κάποια γεννιούνται με θηλυκά εξωτερικά γεννητικά όργανα. Έτσι ιδίως σε χώρες που η παιδιατρική φροντίδα είναι ελλιπής έως ανύπαρκτη αυτά μεγαλώνουν ως κορίτσια.. ΟΜΩΣ ΈΧΟΥΝ ΌΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΧΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ. Έτσι στην εφηβεία αποκτούν την τυπική μυοδομη και σωματοδομη των αγοριών. Δείτε φώτο της Αλγερινής και θα καταλάβετε.
Λένε κάποιοι. Καλά πως τόσα χρόνια αγωνιζόταν στις γυναικείες κατηγορίες;. Μα φυσικά αγωνιζόταν γιατί κανείς δεν την είχε υποβάλλει στις σχετικές εξετάσεις.
ΈΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΊ ΑΥΤΌ. Είναι η περίπτωση της Caster Semenya. Διαβάστε την αν θέλετε. Μόλις έγινε αντιληπτό αποκλείστηκε από τον αθλητισμό των γυναικών.
Συνεπώς ακόμα και DSD-intersex να είναι η Αλγερινή είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΎΝΑΜΗ. Μάλιστα στη δύναμη γροθιάς όπως έχω γράψει πολλές φορές ο διμορφισμος μεταξύ ανδρών γυναικών είναι αβυσσαλέος. Ουσιαστικά δεν υπάρχει αλληλεπικάλυψη στη δύναμη της γροθιάς.
Μα γιατί η Ολυμπιακή Επιτροπή αφήνει την Αλγερινή να αγωνίζεται; Μα γιατί έχει woke κανόνες. Ενώ οι διεθνείς ομοσπονδίες τα έχουν ξεκαθαρίσει αυτά, η Ολυμπιακή Επιτροπή έχει πολύ χαλαρούς κανόνες επιτρέποντας και σε τρανς αλλά και σε DSD-intersex αθλητές ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΑΝΔΡΕΣ να συμμετέχουν σε γυναικεία αθλήματα αρκεί να ρίξουν την τεστο τους.
Η Αλγερινή πια ξέρει πολύ καλά την κλινική της περίπτωση. Γιατί όπως είπε η Ομοσπονδία στη χθεσινή της ανακοίνωση η Αλγερινή τελικά απέσυρε την ένσταση αποκλεισμού που αρχικά είχε κάνει καθιστώντας τη νομικά δεσμευτική. Χάρις όμως στην ηθελημένη χαλαρότητα των κανόνων της Ολυμπιακής Επιτροπής οι οποίοι έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να μην αποκλείουν αυτόματα αυτούς που έχουν περάσει ανδρική εφηβεία η Αλγερινή μπόρεσε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Άρα είτε τρανς είτε DSD-intersex και να είναι η Αλγερινή ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ γιατί έχει όλα τα πλεονεκτήματα του ανδρικού σώματος.
Ελπίζω να βοήθησα.
[λεπτομέρειες εδώ]
Τελικά αυτό το παιδί δεν έπρεπε να αγωνίζεται με γυναίκα έχοντας έκδηλα τα χαρακτηριστικά του άνδρα και αν του γινόταν μια βιολογική εξέταση θα το αποδείκνυε, υποθέτω. Αν δεν έγινε, έχεις απόλυτο δίκαιο κατά τη γνώμη μου.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- hellegennes
Beria έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:39Θυμωσε που είμαστε σουργελαOtto Weininger έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:38Τι έπαθε αυτός;Green Dragon έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:30 Σχετικά με τον Σενέκα: Όποιος θέλει πιο αυστηρούς κανόνες μπορεί να πάει σε κάποιο φόρουμ με τέτοιους. Απλό είναι.
Δεν μου αρέσει να φεύγουν άτομα αλλά τα άτομα που φεύγουν δεν είναι εγώ. Δική τους η απόφαση.
Συγγνώμη, αλλά παίζει να είναι το καλύτερο ποστ του τελευταίου μήνα. Σποτ ον ο σαρκασμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Machine ghost
Όχι βέβαια είναι συμβιωτικη σχέση . Ο αναβάτης δίνει ρυθμό θάρρος δεν το οδηγεί απλά οπως ενα έλκηθρο .hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2024, 16:36Όχι σε βαθμό που να μην καλύπτεται από overlap γιατί στην ιππασία το αγώνισμα είναι τεχνικό και την δουλειά την κάνει το άλογο. Ο αναβάτης είναι οδηγός του αλόγου.sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 19:35Στην Ιππασία εδώ και πάρα πολλά χρόνια αγωνίζονται παρέα. Εκεί άραγε δεν παίζει ρόλο, έστω η μεγαλύτερη αντοχή και κατά συνέπεια περισσότερη προπόνηση;Green Dragon έγραψε: 01 Αύγ 2024, 19:24
Οι άντρες ως κυνηγοί έχουν καλύτερη χωροαντίληψη από τις γυναίκες.
Οι γυναίκες έχουν καλύτερη περιφερική όραση για να εντοπίζουν κινδύνους εγκαίρως, μάλλον για προστασία των παιδιών. Αυτό ομως δεν βοηθά στην στόχευση.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Σε αυτή την περίπτωση, τι θα κάνεις;micmic έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:15 Αν δεν πάρεις το χρωμόσωμα, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο θα οδηγήσει στο χάλι που ισχύει εδώ και δεκαετίες. Από το Nature:
The research and medical community now sees sex as more complex than male and female, and gender as a spectrum that includes transgender people and those who identify as neither male nor female. The US administration’s proposal would ignore that expert consensus.
The idea that science can make definitive conclusions about a person’ssex or gender is fundamentally flawed. Just ask sports organizations such
as the International Olympic Committee (IOC), which have struggled with this for decades. In the 1960s, concerned that men would compete
in women’s events, officials tried classifying athletes through genital exams — an intrusive and humiliating process. DNA tests that check for the presence of a Y chromosome did not prove reliable, either: people with XY chromosomes can have female characteristics owing to conditions including an inability to respond to testosterone.
Nowadays, the IOC classifies athletes by measuring their testosterone levels, but this, too, is flawed. Certain medical conditions can raise women’s testosterone levels to the typical male range, and the tests leave them unable to compete among women
από chatgpt
Θα έρθει ο άλλος με όρχεις κανονικούς (ή έστω σχεδόν) και θα σού πει είμαι ΧΧ, άρα συναγωνίζομαι γυναίκες.Ναι, υπάρχουν άνδρες με καρυότυπο 46, XX, αν και αυτή η κατάσταση είναι σπάνια. Οι άνδρες με καρυότυπο 46, XX έχουν φαινοτυπικά αρσενικά χαρακτηριστικά, αλλά γενετικά έχουν δύο χρωμοσώματα Χ, τα οποία είναι τυπικά των γυναικών. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως "Σύνδρομο XX Αρσενικού" ή "XX Male Syndrome".
Αιτίες και Μηχανισμός
Η κύρια αιτία της κατάστασης αυτής είναι η παρουσία του γονιδίου SRY (Sex-determining Region Y) σε ένα από τα χρωμοσώματα Χ. Το γονίδιο SRY είναι συνήθως εντοπισμένο στο χρωμόσωμα Υ και είναι υπεύθυνο για την έναρξη της ανάπτυξης των ανδρικών γονάδων (όρχεων). Σε σπάνιες περιπτώσεις, το γονίδιο SRY μπορεί να μεταφερθεί κατά λάθος σε ένα χρωμόσωμα Χ κατά τη διάρκεια της ανασυνδυαστικής διαδικασίας στην πατρική μείωση.
Χαρακτηριστικά
Φαινότυπος: Τα άτομα έχουν αρσενικά χαρακτηριστικά, όπως ανάπτυξη γεννητικών οργάνων, τριχοφυΐα προσώπου και σώματος, και ανάπτυξη μυϊκής μάζας.
Αναπαραγωγικά Χαρακτηριστικά:
Συχνά έχουν μικρότερους από το φυσιολογικό όρχεις.
Μπορεί να παρουσιάζουν υπογονιμότητα ή στειρότητα λόγω της αδυναμίας παραγωγής σπερματοζωαρίων.
Ορμονικά Χαρακτηριστικά: Τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να είναι χαμηλότερα από το φυσιολογικό, αλλά συνήθως είναι αρκετά για να διατηρηθούν τα ανδρικά χαρακτηριστικά.
Δεν ξέρω. Δεν το έχω ψάξει αυτό το θέμα. Αυτό που είπα σ'αυτό το thread είναι ότι αν υπάρχει Y χρωμόσωμα, ΔΕΝ πρέπει να συμμετέχει σε αγώνες γυναικών. Αυτό είναι στάνταρ.sharp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 17:05Σε αυτή την περίπτωση, τι θα κάνεις;micmic έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:15 Αν δεν πάρεις το χρωμόσωμα, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο θα οδηγήσει στο χάλι που ισχύει εδώ και δεκαετίες. Από το Nature:
The research and medical community now sees sex as more complex than male and female, and gender as a spectrum that includes transgender people and those who identify as neither male nor female. The US administration’s proposal would ignore that expert consensus.
The idea that science can make definitive conclusions about a person’ssex or gender is fundamentally flawed. Just ask sports organizations such
as the International Olympic Committee (IOC), which have struggled with this for decades. In the 1960s, concerned that men would compete
in women’s events, officials tried classifying athletes through genital exams — an intrusive and humiliating process. DNA tests that check for the presence of a Y chromosome did not prove reliable, either: people with XY chromosomes can have female characteristics owing to conditions including an inability to respond to testosterone.
Nowadays, the IOC classifies athletes by measuring their testosterone levels, but this, too, is flawed. Certain medical conditions can raise women’s testosterone levels to the typical male range, and the tests leave them unable to compete among women
από chatgptΘα έρθει ο άλλος με όρχεις κανονικούς (ή έστω σχεδόν) και θα σού πει είμαι ΧΧ, άρα συναγωνίζομαι γυναίκες.Ναι, υπάρχουν άνδρες με καρυότυπο 46, XX, αν και αυτή η κατάσταση είναι σπάνια. Οι άνδρες με καρυότυπο 46, XX έχουν φαινοτυπικά αρσενικά χαρακτηριστικά, αλλά γενετικά έχουν δύο χρωμοσώματα Χ, τα οποία είναι τυπικά των γυναικών. Αυτή η κατάσταση είναι γνωστή ως "Σύνδρομο XX Αρσενικού" ή "XX Male Syndrome".
Αιτίες και Μηχανισμός
Η κύρια αιτία της κατάστασης αυτής είναι η παρουσία του γονιδίου SRY (Sex-determining Region Y) σε ένα από τα χρωμοσώματα Χ. Το γονίδιο SRY είναι συνήθως εντοπισμένο στο χρωμόσωμα Υ και είναι υπεύθυνο για την έναρξη της ανάπτυξης των ανδρικών γονάδων (όρχεων). Σε σπάνιες περιπτώσεις, το γονίδιο SRY μπορεί να μεταφερθεί κατά λάθος σε ένα χρωμόσωμα Χ κατά τη διάρκεια της ανασυνδυαστικής διαδικασίας στην πατρική μείωση.
Χαρακτηριστικά
Φαινότυπος: Τα άτομα έχουν αρσενικά χαρακτηριστικά, όπως ανάπτυξη γεννητικών οργάνων, τριχοφυΐα προσώπου και σώματος, και ανάπτυξη μυϊκής μάζας.
Αναπαραγωγικά Χαρακτηριστικά:
Συχνά έχουν μικρότερους από το φυσιολογικό όρχεις.
Μπορεί να παρουσιάζουν υπογονιμότητα ή στειρότητα λόγω της αδυναμίας παραγωγής σπερματοζωαρίων.
Ορμονικά Χαρακτηριστικά: Τα επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να είναι χαμηλότερα από το φυσιολογικό, αλλά συνήθως είναι αρκετά για να διατηρηθούν τα ανδρικά χαρακτηριστικά.![]()
Ίσως θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν υπάρχει SRY γονίδιο (είτε σε Υ είτε σε Χ χρωμόσωμα), αυτό είναι που θα πρέπει να καθορίζει το βιολογικό φύλο. Αλλά βλέπεις ότι ακόμα για ιατρικούς λόγους η διάγνωση είναι δύσκολη. Οπότε δεν ξέρω τί θα έπρεπε να γίνει σ'αυτήν την περίπτωση. Ίσως θα μπορούσε να επιτραπεί η συμμετοχή αν τα επίπεδα τεστοστερόνης ήταν σε γυναικείο εύρος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Το έναυσμα ήταν ένα βίντεο στο youtube που τώρα έχει κατέβει. Εδειχνε κάποιες γυναίκες να συστήνουν τον όρο Woke στο κοινό, που μέχρι τότε χρησιμοποιούνταν για τη συνειδητοποίηση της καταπίεσης που συνοδεύει το χρώμα του δέρματος.vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 14:17Καλά κανει που "ντρεπεται" να αποδεχτεί εναν όρο που του εχουν προσδώσει οι αλλοι με υβριστικό και χλευαστικό χαρακτηρα, αυτοι που δεν τους γουστάρουν, οι slept.AlienWay έγραψε: 02 Αύγ 2024, 14:12 Πρόκειται για το μοναδικό κίνημα στην ιστορία, που ντρέπεται να πει ότι υπάρχει.
Εδώ οι χίπηδες των 60s και οι φεμινίστριες των 70s ομολογούσαν τι ήταν και δήλωναν περήφανοι γι αυτό.
Οι γουοκατζήδες όμως, ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν.
Σαν να μέμφεσαι εναν αστυνομικό επειδη δεν αποδεχεται τον όρο "μπάτσος", και δεν γουσταρει να αυτοαποκαλείται ετσι.
Περιέγραφαν το woke ως "socially aware" και γενικότερα λέγανε ότι ο woke είναι αυτός που έχει επίγνωση της καταπίεσης που υφίσταται στην κοινωνική κλάση που ανήκει.
Μέχρι τότε υπήρχε η ταμπέλα sjw γι αυτά τα φαινόμενα, που ενώ την ξεκίνησαν οι ίδιοι οι social justice warriors, προτιμούσαν να αυτοχαρακτηρίζονται ως social justice advocates.
Με το woke έγινε ή πρώτη προσπάθεια να αντικατασταθεί ο μειωτικός χαρακτηρισμός με κάποιον θετικό. Ελα όμως που για να συμβεί αυτό, θα πρέπει το συγκεκριμένο κίνημα να είναι σοβαρό, να πείθει ότι έχει καλές προθέσεις και να μην είναι ακραίο. Γεγονός που δεν συνέβη και γι' αυτό απέκτησε και ο όρος woke αρνητική χροιά.
Αυριο μεθαύριο, αν μετονομαστούν αλλιώς (π.χ. DEI) θα καταλήξει και ο τρίτος όρος να έχει αρνητική χροιά. Προκειμένου να δείχνει ένα κίνημα θετικό, θα πρέπει να είναι θετικό και επί της ουσίας.
Αν είναι να αγωνίζονται τρανς με γυναίκες, αν τα σχολεία φοράνε φουστάνια στα αγόρια κρυφά από τους γονείς και αν ανθούν τα puberty blockers σε νεαρές ηλικίες, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εμείς στη βιολογία μάθαμε ότι ΧΥ ίσον άντρας, ΧΧ ίσον γυναίκα και όλες οι άλλες καταστάσεις είναι αποκλίσεις από το φυσιολογικό.Green Dragon έγραψε: 02 Αύγ 2024, 15:11Με το ότι το χρωμόσωμα αυτό είναι καθαρά διακοσμητικό σε αυτά τα άτομα. Δεν εκφράζεται δηλαδή, δεν προσδίδει ιδιότητες διαφορετικές πλην της αναγκαστικής στειρότητας.Juno έγραψε: 02 Αύγ 2024, 14:32Το επιχείρημα ότι έχει χρωμοσώματα Υ, πώς το ανατρέψατε;Green Dragon έγραψε: 02 Αύγ 2024, 13:30 Ρε συ Αρίστο, αφού και φανατικοί αντιδικαιωματιστές όπως εγώ και ο Όττο σου λέμε ότι είναι γυναίκα (και με επιχειρήματα κανονικά, όχι σαρδανάπαλων δικαιωματιστών), μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι όπως τα νόμιζες αρχικά. Ναι, είχε λάθος το newbreak, το διόρθωσαν, κάνε το κι εσύ.
Υπήρχε ποτέ περίπτωση να υποστηρίξω εγώ γουόκ μαλακίες;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ναι, τώρα οι WOKΕηδες λένε άλλα.Βίνγκιλοτ έγραψε: 02 Αύγ 2024, 15:24Ε, το να έχει ξεμείνει κανείς στις γνώσεις του σχολείου και να θέλει να έχει και αποπσάρα είναι ένα θέμα.Juno έγραψε: 02 Αύγ 2024, 14:51Εμείς πάντως στο σχολείο μάθαμε ότι ΧΧ είναι γυναίκα και ΧΥ είναι άντρας.Βίνγκιλοτ έγραψε: 02 Αύγ 2024, 14:39
Οι έννοιες άνδρας και γυναίκα υπήρχαν πριν η βιολογία ανακαλύψει την ύπαρξη των κυττάρων.
Επειδή η wiki άρχισε την κοπτορραπτική στο προφίλ του Αλγερινού, εδώ η εκδοχή πριν τον αγώνα με την Ιταλία.
Spoiler
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Έτοιμο να την παρατήσει τη γριά το ξελιγωμένο!

Πάντως, αντικειμενικά, είναι δύσκολη περίπτωση. Και οι δύο πλευρές έχουν επιχειρήματα, αλλά στον παρανοϊκό κόσμο που μας έχει οδηγήσει ο μεταμοντερνισμός νομίζω ότι ένας κάθετος διαχωρισμος σε πουτσος εκ γενετής= άντρας και μουνι εκ γενετής=γυναίκα είναι ο,τι πιο ασφαλές μπορούμε να έχουμε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ναι ρε συ αλλά εδώ που φτάσαμε, αν καθιερωθεί όντως αυτός ο διαχωρισμός στο αθλητικό πεδίο, θα γίνει το έλα να δεις σ' όλα τ' άλλα.Scouser έγραψε: 02 Αύγ 2024, 18:25 Πάντως, αντικειμενικά, είναι δύσκολη περίπτωση. Και οι δύο πλευρές έχουν επιχειρήματα, αλλά στον παρανοϊκό κόσμο που μας έχει οδηγήσει ο μεταμοντερνισμός νομίζω ότι ένας κάθετος διαχωρισμος σε πουτσος εκ γενετής= άντρας και μουνι εκ γενετής=γυναίκα είναι ο,τι πιο ασφαλές μπορούμε να έχουμε.
Θα δικαιωθεί η Αλγερινή αθλήτρια αλλά θα πάθουν ταράκουλο όλες οι άλλες θηλυκότητες εκτός γηπέδων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-