Daje έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:01
Σας αρέσει αυτό που έχει γίνει με τους ολυμπιακούς αγώνες και τα 100 αθλήματα?
50 παραλλαγές του τένις, 50 παραλλαγές πάλης, 50 παραλλαγές μπιτς βόλεϋ, 100 υποκατηγορίες 62κιλα, 64,5 κιλά, 67 κιλά κλπ
Κανονικά έπρεπε να υπάρχουν τα βασικά αθλήματα και άντε γαμησου σπόνσορα και τηλεθέαση.
Από την άλλη βέβαια, ασχολούνται νέοι άνθρωποι οπότε ίσως να έχει και κάποια θετική διάσταση το θέμα.
Τι παραλλαγές έχει το μπιτς βόλεϋ και το τένις;
Πάλη κλπ νομίζω πάντα έτσι δεν ήταν;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Daje έγραψε: 02 Αύγ 2024, 12:01
Σας αρέσει αυτό που έχει γίνει με τους ολυμπιακούς αγώνες και τα 100 αθλήματα?
50 παραλλαγές του τένις, 50 παραλλαγές πάλης, 50 παραλλαγές μπιτς βόλεϋ, 100 υποκατηγορίες 62κιλα, 64,5 κιλά, 67 κιλά κλπ
Κανονικά έπρεπε να υπάρχουν τα βασικά αθλήματα και άντε γαμησου σπόνσορα και τηλεθέαση.
Από την άλλη βέβαια, ασχολούνται νέοι άνθρωποι οπότε ίσως να έχει και κάποια θετική διάσταση το θέμα.
Τι παραλλαγές έχει το μπιτς βόλεϋ και το τένις;
Πάλη κλπ νομίζω πάντα έτσι δεν ήταν;
Θα έλεγα ότι το μπητς βολλευ είναι παραλλαγή του βόλλευ. Το έβαλαν οι Αμερικάνοι στην Ατλάντα και τραβάει κυρίως λόγω μαγιώ... Μένει να μπουν και οι ρακέτες αλλά ας τα κάνουν τουλάχιστον στην παραλία.
Το τέννις δεν με ενδιαφέρει, αλλά είναι από τα αθλήματα που υπάρχει από το 1896 σε ΟΑ, οπότε με βρίσκει σύμφωνο.
micmic έγραψε: 02 Αύγ 2024, 14:08
Όταν φτάσει το μπάσκετ στο τελευταίο 5λεπτο ρίξτε κάνα ποστ εδώ. Πιο πριν δεν έχει νόημα να το βλέπει κανείς.
Γιατί δεν είπατε τίποτα; Κατά τύχη το πέτυχα στα 3 λεπτά. Αλλά όπως το φανταζόμουν, τα προηγούμενα 37 λεπτά ήταν εντελώς άχρηστο να τα παρακολουθήσει κανείς.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άλλο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι εξελίσσεται στο πινγκ-πονγκ. Βέβαια ο Σουηδός ή ο Βραζιλιάνος θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Fan Zhendong και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο, αλλά ο ημιτελικός είναι πολύ καλός.
ΥΓ: Οι μαλάκες μόλις τον διέκοψαν πάνω στο καλύτερο για να ακούσουμε τους εθνικούς ύμνους στο πόλο. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;;;;;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
micmic έγραψε: 02 Αύγ 2024, 16:30
Άλλο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι εξελίσσεται στο πινγκ-πονγκ. Βέβαια ο Σουηδός ή ο Βραζιλιάνος θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Fan Zhendong και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο, αλλά ο ημιτελικός είναι πολύ καλός.
ΥΓ: Οι μαλάκες μόλις τον διέκοψαν πάνω στο καλύτερο για να ακούσουμε τους εθνικούς ύμνους στο πόλο. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;;;;;
γενικά δεν μου αρέσει η κάλυψη
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
O Σουηδός πέρασε τελικά. Αύριο στις 15:30 είναι ο τελικός. Θα τον δω από κανένα ξένο κανάλι γιατί δεν εμπιστεύομαι τους μαλάκες, μπορεί να τον κόψουν για να μεταδώσουν δηλώσεις του Σπανούλη.
Βλέποντας φωτογραφίες της Sha'Carri Richardson, θα στοιχημάτιζα και το πουλί μου ότι είναι ντοπαρισμένη. Οι ώμοι της είναι πιο μπαλαρισμένοι από του Dorian Yates στις καλές του μέρες, τετραγωνισμένο σαγόνι, φλεβικότητα στους πήχεις... νομίζω ο Ronnie θα συμφωνούσε.
To Μπελίζ, η Ονδούρα, η Νικαράγουα, το Ελ Σαλβαδόρ, η Παραγουάη, η Βολιβία, το Μαυροβούνιο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Βόρεια Μακεδονία, η Αλβανία και η Μολδαβία είναι οι 11 χώρες που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ χρυσό μετάλιο.
micmic έγραψε: 02 Αύγ 2024, 16:59
To Μπελίζ, η Ονδούρα, η Νικαράγουα, το Ελ Σαλβαδόρ, η Παραγουάη, η Βολιβία, το Μαυροβούνιο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η Βόρεια Μακεδονία, η Αλβανία και η Μολδαβία είναι οι 11 χώρες που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ χρυσό μετάλιο.
Μονο αυτές είναι; Λίγες μου φαίνονται. Εχει κερδίσει χρυσο το Βανουατου; το Μπρουνει, το Κουβειτ; Τα νησια Σολομωντα;
micmic έγραψε: 02 Αύγ 2024, 16:59
Μονο αυτές είναι; Λίγες μου φαίνονται. Εχει κερδίσει χρυσο το Βανουατου; το Μπρουνει, το Κουβειτ; Τα νησια Σολομωντα;
Ναι, νομίζω αυτές είναι από ένα πληθυσμό και πάνω.