Μα δεν χαρακτηρίζω γενικά κι αόριστα φίλτατε. Την πραγματικότητα αναφέρω.oldjedi έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 01:03Golden Age έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:04Το Βελόπουλο τον σπρώχνουν τρελά. Απο τους παπατζήδες του εν λόγω χώρου, δεν διάλεξαν τυχαία να προωθήσουν τον μεγαλύτερο.independent_44 έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:02 Τώρα όμως ο Βελόπουλος τον δείχνουν να πιάνει το 2% ενώ ο άλλος δεν καταγράφεται καν, πως να συνεργαστούν απ' το μηδεν.
Ξέρουν τί κάνουν.![]()
![]()
Καλα θα κανεις να αποφυγεις τους χαρακτηρισμους , των αλλων ... εκτος και αν δεν σε πειραζει να χαρακτηριζουν αναλογα και τις δικες σου πολιτικες επιλογες ...
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βελόπουλος/Φαήλος/Καρατζαφερης/Δ.Καμμενος
- Golden Age
Re: Βελόπουλος/Φαήλος/Καρατζαφερης/Δ.Καμμενος
Σιγά τις διαφορές. Ολα τα γουρούνια ίδια μύτη έχουν.oldjedi έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 01:01![]()
Χαρακτηριστικη αγνοια ...Καμμια σχεση οι εθνικοσοσιαληστες της ΧΑ , με τους εθνικιστες της Δεξιας ...
Αλλα παντα το τσουβαλιασμα , ηταν χαρακτηριστικο της φασιστικης αριστερας ...
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ούτε για φτύσιμο δεν αξίζεις.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 23:50Τσίπρα.Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 22:16Τι θα ψηφίσεις στις εκλογές;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:09
Αυτοί είναι η γυφτοδεξιά, άπαντες ανθΈλληνες.
Πατριώτες, θα επιτρέψετε στα πιράνχας που σας λοιδορούν να ξαναγίνουν φεουδάρχες στον τόπο σας; No Pasaran!
- Λευκός Λύκος
Μετά την ψήφο σου στον Καμμένο δεν χορτάσες ροχάλα φαίνεται.oldjedi έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 01:03Golden Age έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:04Το Βελόπουλο τον σπρώχνουν τρελά. Απο τους παπατζήδες του εν λόγω χώρου, δεν διάλεξαν τυχαία να προωθήσουν τον μεγαλύτερο.independent_44 έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 00:02 Τώρα όμως ο Βελόπουλος τον δείχνουν να πιάνει το 2% ενώ ο άλλος δεν καταγράφεται καν, πως να συνεργαστούν απ' το μηδεν.
Ξέρουν τί κάνουν.![]()
![]()
Καλα θα κανεις να αποφυγεις τους χαρακτηρισμους , των αλλων ... εκτος και αν δεν σε πειραζει να χαρακτηριζουν αναλογα και τις δικες σου πολιτικες επιλογες ...
![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Διαφωνώ μαζί σου ευγενικά, αναγνωρίζοντας τις καλές σου προθέσεις και πως δεν υπάρχουν εναλλακτικές.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 23:50Τσίπρα.Λευκός Λύκος έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 22:16Τι θα ψηφίσεις στις εκλογές;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Νοέμ 2018, 19:09
Αυτοί είναι η γυφτοδεξιά, άπαντες ανθΈλληνες.
Πατριώτες, θα επιτρέψετε στα πιράνχας που σας λοιδορούν να ξαναγίνουν φεουδάρχες στον τόπο σας; No Pasaran!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Η ελληνική κοινωνία σε αναζήτηση ψήφου

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τον Καρατζαφερη απο ποια πυραμιδα τον ξεθαψαν; Αυτος μονο ζημια μπορει να κανει στην προσπαθεια των υπολοιπων 3.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ενα ποστ που πραγματικά ευφραίνει την καρδίαν ανθρώπου.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Βαριεμαι να διαβασω ολες τις σελιδες, ποιος θα ηγηθει;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άκουσα πως, Φαήλος με Βελόπουλο τα τσούγκρισαν τελικά.
Ordem e Progresso.
Σαν την αριστερα και αυτοι, δυο ειναι κινημα, τρεις ειναι διασπαση....
- Υπερκουλτουριάρης
Τα ανώνυμο φόρουμ, είναι σαν το μεθύσι, δείχνει ο καθένας τον πραγματικό του χαρακτήρα. Εσύ επανειλημμένα έχεις δείξει την ποιότητα του σου. Κοίτα να βελτιωθείς, όσο ζεις μπορείς.
- Λευκός Λύκος
Η ποιότητα του λόγου μου εξαρτάται με το τι άτομο έχω απεναντι μου και υποτίθεται συνομιλώ.Το να σηκώνεις μπαιράκι και να μας πρήζεις τον Γκιώνη εδώ και 5 χρόνια για τον Καμμένο και τώρα να το γυρνας και να ξερογλύφεσαι με τον Τσίπρα,τι αλλο μπορώ να πω;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 18:03Τα ανώνυμο φόρουμ, είναι σαν το μεθύσι, δείχνει ο καθένας τον πραγματικό του χαρακτήρα. Εσύ επανειλημμένα έχεις δείξει την ποιότητα του σου. Κοίτα να βελτιωθείς, όσο ζεις μπορείς.
Μην τρελλαινεσαι,δεν θα τον γλιτωσει τον ΟΑΕΔ.Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 18:26 Η ποιότητα του λόγου μου εξαρτάται με το τι άτομο έχω απεναντι μου και υποτίθεται συνομιλώ.Το να σηκώνεις μπαιράκι και να μας πρήζεις τον Γκιώνη εδώ και 5 χρόνια για τον Καμμένο και τώρα να το γυρνας και να ξερογλύφεσαι με τον Τσίπρα,τι αλλο μπορώ να πω;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υπερκουλτουριάρης
Βλέπεις να υπάρχει διαφορά, αγενέστατε φίλε μου; Μαζί προχωράμε, ο Πάνος δεν έχει λόγο αυτόνομης καθόδου.Λευκός Λύκος έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 18:26
Η ποιότητα του λόγου μου εξαρτάται με το τι άτομο έχω απεναντι μου και υποτίθεται συνομιλώ.Το να σηκώνεις μπαιράκι και να μας πρήζεις τον Γκιώνη εδώ και 5 χρόνια για τον Καμμένο και τώρα να το γυρνας και να ξερογλύφεσαι με τον Τσίπρα,τι αλλο μπορώ να πω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 1758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
-
- 1 Απαντήσεις