!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:16
vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:01 Δεν φταίτε εσεις βεβαια, φταίμε κι εμεις που το φάγαμε αμασητο, γνωρίζοντας οτι τράβελος στην Αλγερία και σε οποιαδηποτε αλλη μουσουλμανικη κωλοτρυπίδα του πλανητη, θα ειναι τροφή για τις καμηλες, πόσο μαλλον να κατεβαινει και ως εκπρόσωπος της χωρας σε καποιο αθλημα.

Good (blow)job παντως, εύσημα στην υπόγα των σπυριάρικων, σας το αναγνωρίζω.
Χεσε μας μωρή λουλου που ξαφνικά τώρα παίζει ρόλο το φύλο ενώ μπήκατε με φούρια στο νήμα «μ-μα αφού αισθάνεται γυναίκα αφού!» «Είναι κοινωνικό κατασκεύασμα έτσι κι αλλιώς!» «δ-δυσφορία φύλου!!!!»
Εσυ συγκεκριμένα άρπαξες ταπάρα επιπεδου Λεμπρον με Αντετοκούνμπο μαζι, για την παπαρια περι "δυσφορίας φυλου" που ξεστομισες, και τη συνεχιζεις βλεπω.
Κι εγώ καμια σχεση με οσους μπηκαν με τέτοιου τύπου φούρια, εγω μονο τρολιές εριχνα. Τωρα που διωξατε το Σενεκαρο, θα σας παω αιμα ομως.
Άβαταρ μέλους
vantono

Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα

sharp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:16
vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:13
foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:09

Εχει 9 ηττες σαν εφηβος και σε αλλη κατηγορια βαρους

Αυτο μας λεει μονο οτι ενας κανονικος αντρας θα τον ελιωνε, οπως τον αλλο ξεφτιλα νεοζηλανδο αρσιβαριστα που αλλαξε φυλο μονο και μονο για να συνεχισει να χανει.

Ξερεις το τεστ αντροσυνης δεν το περνας επειδη ετσι αποφασισε η Μελονι 3 χρονια μετα.
Εχεις χάσει κι εσυ επεισόδια στο νήμα, οπως ειχα χάσει κι εγω?
Δεν υπάρχει "αυτος". Η τύπισσα εχει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΜΟΥΝΙ απο τη γεννηση της! Οχι τοσο θελκτικό για εμας ισως, αλλά εχει. Απο κει και περα, δεν υπαρχει λογος συζητησης.
Μπα, γιατί ρε, μια χαρά γυναίκα είναι. Μήπως είσαι κρυφογκαίουλας;
Εσυ ακομα υπό τη σκέπη του ψεκαρίστου βόσκεις βλεπω ε? :102:
Τόσο πολυ να πειτε ενα "συγγνωμη, μας παρέσυρε ενας ψευτης και γιναμε ρομπα"? Τοσος εγωισμος? Εδω το εκανα εγω, που ουτε καν ασχοληθηκα σοβαρα με το θεμα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Εν τω μεταξύ, της είπε ο προπονητής, της Ιταλίδας, κάτσε βρε να βγάλεις τον γύρο και το κουβεντιάζουμε, [τισταδιάλα στους 16 είμαστε, δυο γροθιές έφαγες όλες κι όλες, μωρή μπάρμπι, θα συμπλήρωνα εγώ].
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

micmic έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:15 Αν δεν πάρεις το χρωμόσωμα, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο θα οδηγήσει στο χάλι που ισχύει εδώ και δεκαετίες. Από το Nature:
The research and medical community now sees sex as more complex than male and female, and gender as a spectrum that includes transgender people and those who identify as neither male nor female. The US administration’s proposal would ignore that expert consensus.

The idea that science can make definitive conclusions about a person’ssex or gender is fundamentally flawed. Just ask sports organizations such
as the International Olympic Committee (IOC), which have struggled with this for decades. In the 1960s, concerned that men would compete
in women’s events, officials tried classifying athletes through genital exams — an intrusive and humiliating process. DNA tests that check for the presence of a Y chromosome did not prove reliable, either: people with XY chromosomes can have female characteristics owing to conditions including an inability to respond to testosterone.

Nowadays, the IOC classifies athletes by measuring their testosterone levels, but this, too, is flawed. Certain medical conditions can raise women’s testosterone levels to the typical male range, and the tests leave them unable to compete among women
Και το χρωμόσομα βέβαια unreliable το βγάζει.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Η αλήθεια είναι ότι η Ιταλίδα δεν κάνει για πυγμάχος
Άσχετα με το ότι έπρεπε να τις παίξει με άντρα, δεν είναι αυτή αντίδραση πυγμάχου
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Μπαίνετε?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 10:41 Κι εγω διαβασα ότι εχει ήττες απο γυναικες, οπότε θέμα μη θέμα.

Αυτο μας λεει μονο οτι ενας κανονικος αντρας θα τον ελιωνε, οπως τον αλλο ξεφτιλα νεοζηλανδο αρσιβαριστα που αλλαξε φυλο μονο και μονο για να συνεχισει να χανει.

Ξερεις το τεστ αντροσυνης δεν το περνας επειδη ετσι αποφασισε η Μελονι 3 χρονια μετα.
Ειναι 25 και οι προηγούμενοι Ολυμπιακοι οπου έχασε έγιναν πριν 3 χρόνια. Οπότε σίγουρα δεν έχανε μόνο όταν ήταν στην εφηβεία. Έχει και άλλες ήττες απο τοτε.
sharp

vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:21
Δεν υπάρχει "αυτος". Η τύπισσα εχει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΜΟΥΝΙ απο τη γεννηση της! Οχι τοσο θελκτικό για εμας ισως, αλλά εχει. Απο κει και περα, δεν υπαρχει λογος συζητησης.
Τόσο πολυ να πειτε ενα "συγγνωμη, μας παρέσυρε ενας ψευτης και γιναμε ρομπα"? Τοσος εγωισμος? Εδω το εκανα εγω, που ουτε καν ασχοληθηκα σοβαρα με το θεμα.
Μα καλά δεν τον/την βλέπεις; :lol:
Δημοκράτης

:smt005: :smt005: :
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

sharp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:22
micmic έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:15 Αν δεν πάρεις το χρωμόσωμα, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο θα οδηγήσει στο χάλι που ισχύει εδώ και δεκαετίες. Από το Nature:
The research and medical community now sees sex as more complex than male and female, and gender as a spectrum that includes transgender people and those who identify as neither male nor female. The US administration’s proposal would ignore that expert consensus.

The idea that science can make definitive conclusions about a person’ssex or gender is fundamentally flawed. Just ask sports organizations such
as the International Olympic Committee (IOC), which have struggled with this for decades. In the 1960s, concerned that men would compete
in women’s events, officials tried classifying athletes through genital exams — an intrusive and humiliating process. DNA tests that check for the presence of a Y chromosome did not prove reliable, either: people with XY chromosomes can have female characteristics owing to conditions including an inability to respond to testosterone.

Nowadays, the IOC classifies athletes by measuring their testosterone levels, but this, too, is flawed. Certain medical conditions can raise women’s testosterone levels to the typical male range, and the tests leave them unable to compete among women
Και το χρωμόσομα βέβαια unreliable το βγάζει.
Φυσικά, αφού ήδη είπαμε ότι ένας XY μπορεί να έχει γυναικεία γεννητικά όργανα. Όπως λέει όμως το άρθρο (με τίτλο "Anatomy does not define gender"), υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα χαρακτηριστικών φύλου, που δεν επιτρέπει την δυαδική ταξινόμηση. Στους αθλητικούς αγώνες όμως υπάρχουν μόνο δύο κατηγορίες. Άρα υποχρεωτικά πρέπει να αποφασίσεις αν κάποιος αθλητής είναι άντρας ή γυναίκα. Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα.

Ε, ο λιγότερο άδικος τρόπος είναι το χρωμόσωμα. ΟΧΙ τα γεννητικά όργανα. Αυτό λέω από την αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος micmic την 02 Αύγ 2024, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono

sharp έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:25

Να σου δειξω εγω γυναίκες σερνικοθήλες που εχω συναντησει στη ζωη μου, να παθεις την πλακα σου. Η Αλγερινη ειναι Χάιντι της ερήμου μπροστά τους. :102:
Τελικά η τύπισσα εχει ΤΣΑΠΟΥ ή οχι? Εχει ΦΛΕΒΟΜΠΑΡΑ ή οχι? Εχει ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΛΟΧΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ Ή ΟΧΙ? Φουσκώνει το βρακάκι ή οχι? Σας επιασε μαγναστρικούς κότσους ο Αριστος ή οχι?
Αν οχι, απορώ γιατι συζητάμε ακομα. Το αν κουμπώνει τεστο ή τη βαράει ενέσιμα ή την εχει εκ γενετής λιγο αυξημενη, δεν με ενδιαφερει ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΣ ΦΥΤΡΩΣΕ ΤΣΑΠΟΥ! :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Αύγ 2024, 11:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:18
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:16
vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:01 Δεν φταίτε εσεις βεβαια, φταίμε κι εμεις που το φάγαμε αμασητο, γνωρίζοντας οτι τράβελος στην Αλγερία και σε οποιαδηποτε αλλη μουσουλμανικη κωλοτρυπίδα του πλανητη, θα ειναι τροφή για τις καμηλες, πόσο μαλλον να κατεβαινει και ως εκπρόσωπος της χωρας σε καποιο αθλημα.

Good (blow)job παντως, εύσημα στην υπόγα των σπυριάρικων, σας το αναγνωρίζω.
Χεσε μας μωρή λουλου που ξαφνικά τώρα παίζει ρόλο το φύλο ενώ μπήκατε με φούρια στο νήμα «μ-μα αφού αισθάνεται γυναίκα αφού!» «Είναι κοινωνικό κατασκεύασμα έτσι κι αλλιώς!» «δ-δυσφορία φύλου!!!!»
Εσυ συγκεκριμένα άρπαξες ταπάρα επιπεδου Λεμπρον με Αντετοκούνμπο μαζι, για την παπαρια περι "δυσφορίας φυλου" που ξεστομισες, και τη συνεχιζεις βλεπω.
Κι εγώ καμια σχεση με οσους μπηκαν με τέτοιου τύπου φούρια, εγω μονο τρολιές εριχνα. Τωρα που διωξατε το Σενεκαρο, θα σας παω αιμα ομως.
μ-μα εγώ δεν έχω σχέση

«Δυσφορία φύλου» θα ήταν η κατάλληλη διάγνωση για σένα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
sharp

vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:29
Να σου δειξω εγω γυναίκες σερνικοθήλες που εχω συναντησει στη ζωη μου, να παθεις την πλακα σου. Η Αλγερινη ειναι Χάιντι της ερήμου μπροστά τους. :102:
Τελικά η τύπισσα εχει ΤΣΑΠΟΥ ή οχι? Εχει ΦΛΕΒΟΜΠΑΡΑ ή οχι? Εχει ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΛΟΧΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ Ή ΟΧΙ? Φουσκώνει το βρακάκι ή οχι? Σας επιασε μαγναστρικούς κότσους ο Αριστος ή οχι?
Αν οχι, απορώ γιατι συζητάμε ακομα. Το αν κουμπώνει τεστο ή τη βαράει ενέσιμα ή την εχει εκ γενετής λιγο αυξημενη, δεν με ενδιαφερει ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΗΣ ΦΥΤΡΩΣΕ ΤΣΑΠΟΥ! :102:
Ώστε γουστάρς τέτοιες τελικά...

Δες ολόκληρο το βίντεο. Στο τέλος χώνει το χέρι μέσα από το σορτς και κάτι τακτοποιεί. Χωρίς πλάκα, δες το.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 02 Αύγ 2024, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δημοκράτης

vantono έγραψε: 02 Αύγ 2024, 11:29
Εχεθ αντρικο dna βρε ούφοκαι για αυτό έχει αποκληστη από τον οργανισμό πυγμαχίας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”