!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
sharp

Re: Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Rocco Siffredi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:00 Μπήκε και ο Γκολομεεβ στο 50ρι τελικό

Του Χρήστου νομίζω είπανε ότι είναι το 1ο μετάλλιο ιστορίκα σε πισίνα σε ΟΑ
Έχει παρει και ο Γιαννιώτης σε ανοιχτο
Ο Γιαννιώτης έχασε το χρυσό μέσα από τα χέρια του τότε.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:31 Αν κάτι ακόμα και τώρα με εξοργίζει είναι τα «μπαμ» του 2004. Για κάτι Χαλκιάδες και για κάτι Τζουμελέκες μιλάω, που όταν παίρναν τα χρυσά τους εγώ δεν είχα τρύπα να κρυφτώ απ την ντροπή μου και σήμερα με την ξετσίπωτη αρωγή των Ελληνικών ΜΜΕ μιλάνε για τις επιτυχίες τους.
’νταξ τώρα, κλάιν μάιν.
Από εκείνη τη φουρνιά που ομολογουμένως ήταν φουλ στην ντόπα (όχι πως άλλοι αθλητές δεν ήταν, έχει να κάνει και με το πόσο προχωρημένος είναι ο γιατρός που συνταγογραφεί τα «φάρμακα» και το αν ανιχνεύονται τη δεδομένη στιγμή) η μόνη που πραγματικά μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση ήταν η [μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το πρόσωπο, νομίζω η Όλγα Βασδέκη] η οποία μετά την κατάκτηση μεταλλίου είχε κάνει δηλώσεις περί «ανώτερου ελληνικού DNA».
Μπορεί να συνέβη μέσα στον ενθουσιασμό, κατανοητό, αλλά είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε τότε εκτενέστερα.

Ειδικά στη Τζουμελέκα δίνω άφεση αμαρτιών γιατί ήταν γλυκύτατη παρουσία (συγκρίνατε τη φυσιογνωμία της με άλλες Ελληνίδες αθλήτριες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς του 2004 και θα καταλάβετε).
Doe-eyed. Δόμνα χωρίς το παρανοϊκό «άμα μου τη βαρέσει σε μαχαιρώνω την ώρα που κοιμάσαι».
Αδύνατον να της κρατήσεις κακία ανεξαρτήτως παραπτώματος.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Gordian Knot έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:58Από εκείνη τη φουρνιά που ομολογουμένως ήταν φουλ στην ντόπα (όχι πως άλλοι αθλητές δεν ήταν, έχει να κάνει και με το πόσο προχωρημένος είναι ο γιατρός που συνταγογραφεί τα «φάρμακα» και το αν ανιχνεύονται τη δεδομένη στιγμή) η μόνη που πραγματικά μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση ήταν η [μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το πρόσωπο, νομίζω η Όλγα Βασδέκη] η οποία μετά την κατάκτηση μεταλλίου είχε κάνει δηλώσεις περί «ανώτερου ελληνικού DNA».
Το έχει το τριπλούν φαίνεται. Εγώ θυμάμαι την Δεβετζή να διαφημίζει κάτι απάτες "ενεργειακά βραχιόλια". Σαν τα νανογιλέκα του Άδωνι ένα πράγμα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
sharp

georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:06 Τυπικά έχουμε και ένα χρυσό στη κολύμβηση σε ενα αγώνισμα παρωδία απ το 1896

Εικόνα
https://www.hoc.gr/athletes/malokinis-yiannis/

:lol: :lol: :lol:
Πήραμε κι άλλα το 1896, αλλά είχαν γίνει στο Φάληρο, στη θάλασσα. Σε πισίνα είναι το πρώτο που παίρνουμε με τον Χρήστου.

https://en.wikipedia.org/wiki/Swimming_ ... r_Olympics
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Gordian Knot έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:58
Spoiler
georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:31 Αν κάτι ακόμα και τώρα με εξοργίζει είναι τα «μπαμ» του 2004. Για κάτι Χαλκιάδες και για κάτι Τζουμελέκες μιλάω, που όταν παίρναν τα χρυσά τους εγώ δεν είχα τρύπα να κρυφτώ απ την ντροπή μου και σήμερα με την ξετσίπωτη αρωγή των Ελληνικών ΜΜΕ μιλάνε για τις επιτυχίες τους.
’νταξ τώρα, κλάιν μάιν.
Από εκείνη τη φουρνιά που ομολογουμένως ήταν φουλ στην ντόπα (όχι πως άλλοι αθλητές δεν ήταν, έχει να κάνει και με το πόσο προχωρημένος είναι ο γιατρός που συνταγογραφεί τα «φάρμακα» και το αν ανιχνεύονται τη δεδομένη στιγμή) η μόνη που πραγματικά μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση ήταν η [μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το πρόσωπο,
νομίζω η Όλγα Βασδέκη] η οποία μετά την κατάκτηση μεταλλίου είχε κάνει δηλώσεις περί «ανώτερου ελληνικού DNA».
Spoiler
Μπορεί να συνέβη μέσα στον ενθουσιασμό, κατανοητό, αλλά είχε χτυπήσει πολύ άσχημα. Δεν ξέρω αν σχολιάστηκε τότε εκτενέστερα.

Ειδικά στη Τζουμελέκα δίνω άφεση αμαρτιών γιατί ήταν γλυκύτατη παρουσία (συγκρίνατε τη φυσιογνωμία της με άλλες Ελληνίδες αθλήτριες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς του 2004 και θα καταλάβετε).
Doe-eyed. Δόμνα χωρίς το παρανοϊκό «άμα μου τη βαρέσει σε μαχαιρώνω την ώρα που κοιμάσαι».
:smt018 :smt018 :smt018

Η ατάκα με το Ελληνικό DNA ειναι της Φανής Χαλκια με την μετεωρική άνοδο της προς στο χρυσό του 2004 όπου έκανε τα 400εμποδια ενα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από όσο ειχε ποτέ τρέξει στη ζωή της τα απλα

και την ακομα πιο μετεωρική πτώση της όταν 3 χρονια μετά (και με ισχνή αγωνιστική παρουσία) πιάστηκε ντοπε

Η Ολγα ειχε για χρονια σταθερή εξέλιξη...διακρίσεις και υψηλές επιδόσεις για μια ολόκληρη 8ετια

Καμία σχέση δηλαδή με τη Χαλκια
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Ευχαριστώ για τη διόρθωση.
Το είχα επισημάνει άλλωστε πως δεν ήμουν σίγουρος για το ποια ήταν η αθλήτρια - ήταν βαρύ αυτό που είπε, χειρότερο από τα άνοστα αστεία με τα κουνούπια για τα οποία αποκλείστηκε η Βούλα Παπαχρήστου (αν δεν ήταν γκόμενα του Κασιδιάρη μάλλον θα πέρναγε στο ντούκου. Μάλλον)
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
sharp

georgebi έγραψε: 02 Αύγ 2024, 00:12
Gordian Knot έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:58
Spoiler
’νταξ τώρα, κλάιν μάιν.
Από εκείνη τη φουρνιά που ομολογουμένως ήταν φουλ στην ντόπα (όχι πως άλλοι αθλητές δεν ήταν, έχει να κάνει και με το πόσο προχωρημένος είναι ο γιατρός που συνταγογραφεί τα «φάρμακα» και το αν ανιχνεύονται τη δεδομένη στιγμή) η μόνη που πραγματικά μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση ήταν η [μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το πρόσωπο,
νομίζω η Όλγα Βασδέκη] η οποία μετά την κατάκτηση μεταλλίου είχε κάνει δηλώσεις περί «ανώτερου ελληνικού DNA».
Spoiler

:smt018 :smt018 :smt018

Η ατάκα με το Ελληνικό DNA ειναι της Φανής Χαλκια με την μετεωρική άνοδο της προς στο χρυσό του 2004 όπου έκανε τα 400εμποδια ενα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από όσο ειχε ποτέ τρέξει στη ζωή της τα απλα

και την ακομα πιο μετεωρική πτώση της όταν 3 χρονια μετά (και με ισχνή αγωνιστική παρουσία) πιάστηκε ντοπε

Η Ολγα ειχε για χρονια σταθερή εξέλιξη...διακρίσεις και υψηλές επιδόσεις για μια ολόκληρη 8ετια

Καμία σχέση δηλαδή με τη Χαλκια
Μπράβο ρε συ! Ήθελα να το γράψω ότι δεν μού ταιριάζει να το είχε πει η Βασδέκη. Καμμία σχέση με τέτοιο τύπο.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

AOC έγραψε: 01 Αύγ 2024, 21:09
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:22 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί μα οι Γάλλοι αποφάσισαν πως ο Σηκουάνας είναι ασφαλής για κολύμπι. Αργότερα οι αθλητές είπαν πως η γεύση του δεν ήταν καλή και έμοιαζε με σκατά. Και καθόμαστε κι ασχολούμαστε με τους τρανς. Εδώ τους βάλανε τους ανθρώπους να κολυμπήσουν στα σκατά.
Καλά είναι ντροπιαστική διοργάνωση και εικόνα για ένα εκ των δυο κρατων πόλων της ΕΕ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ναι, δεν ντοπαριζόντουσαν ΟΛΟΙ οι αθλητές ΟΛΩΝ των κρατών!

Έλεος!

Κάναμε ότι έκαναν όλοι.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Σέλευκας έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:20 Η πιο εξευτελιστική ήττα που έχω δει από τον Τζόκοβιτς. Έκανε μπρεικ ακίνητος και μετά δεύτερο μπρεικ από 0-40 με ένα πόδι.
Που πας ρε Καραμήτρο;
τι melt down έφαγε δεν μπορώ να το καταλάβω 0-4 τον είχε και είχε σετ μπαλ και του το γύρισε ο Σέρβος . Κρίμα γιατί τα έδωσε όλα ο Τσιτσιπάς και έκανε τεράστια προσπάθεια
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Αυτός ο φακός στο μάτι δεν είναι μονο διορθωτικός , έχει και κάτι σαν διάφραγμα για να σκοτεινιάζει; Παίζει το ρόλο της τρύπας στο σκοτεινό θάλαμο; Υπόψιν ότι μικρής διαμέτρου διαφραγματα, διορθώνουν αστιγματισμούς , ποιος ξέρει γιατί;
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Beria έγραψε: 02 Αύγ 2024, 09:17 Εικόνα
ο Τούρκος είναι αξιωματικός της στρατοχωροφυλακής στην Τουρκία
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

hades έγραψε: 02 Αύγ 2024, 09:27
Beria έγραψε: 02 Αύγ 2024, 09:17 Εικόνα
ο Τούρκος είναι αξιωματικός της στρατοχωροφυλακής στην Τουρκία
Ναι , να εκτιμηθεί πως δεν καπνίζει.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές