όχι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
- tanipteros
Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Re: Σάλος: Ιταλίδα εγκατέλειψε τον αγώνα με intersex πυγμάχο μετά από δυνατή γροθιά – Ξέσπασε σε κλάματα
Προσπαθώ να είμαι κόσμιος, πιο πάνω τό 'γραψα και μπυθουλιώτικα: μουνί. Γεννήθηκε με μουνί.Machine ghost έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:20 Ρε ναύτη πάντα μου φαινόταν αλλόκοτη λέξη το αιδοιο, το μόριο και άλλες , μου θύμιζαν σοκιν ανέκδοτο του πενήντα.
- tanipteros
είναι intersex έχει και από τα 2Ναύτης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:24Προσπαθώ να είμαι κόσμιος, πιο πάνω τό 'γραψα και μπυθουλιώτικα: μουνί. Γεννήθηκε με μουνί.Machine ghost έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:20 Ρε ναύτη πάντα μου φαινόταν αλλόκοτη λέξη το αιδοιο, το μόριο και άλλες , μου θύμιζαν σοκιν ανέκδοτο του πενήντα.

- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
"Πολιτικαλικορεκτίστικο" λέει η άλλη.
Αναρωτιέμαι αν λέει αυτές τις φαντεζί, "ψαγμένες" λέξεις στις φίλες της όταν πάνε θέατρο με τις τσαντούλες τους και τα γοβάκια τους
Αναρωτιέμαι αν λέει αυτές τις φαντεζί, "ψαγμένες" λέξεις στις φίλες της όταν πάνε θέατρο με τις τσαντούλες τους και τα γοβάκια τους
Την έχεις ψάξει;tanipteros έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:26είναι intersex έχει και από τα 2Ναύτης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:24Προσπαθώ να είμαι κόσμιος, πιο πάνω τό 'γραψα και μπυθουλιώτικα: μουνί. Γεννήθηκε με μουνί.Machine ghost έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:20 Ρε ναύτη πάντα μου φαινόταν αλλόκοτη λέξη το αιδοιο, το μόριο και άλλες , μου θύμιζαν σοκιν ανέκδοτο του πενήντα.
Γεννήθηκε γυναίκα με μια πολύ περιορισμένη οπτική. Αν υπάρχει ΕΝΑΣ παράγοντας που καθορίζει το φύλο, αυτό είναι η ύπαρξη η μη του χρωμοσώματος Υ το οποίο περιέχει πάνω από 100 γονίδια, η ατελής έκφραση ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ εκ των οποίων αρκεί για να μην αναπτυχθούν αντρικά γεννητικά όργανα (και να παραμείνει το άτομο στο DEFAULT γυναικείο).Ναύτης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:45Με τη λογική σου δεν είναι ούτε άντρας, ούτε γυναίκα, είναι κάτι απροσδιόριστο, δεν μπορεί επομένως να αγωνιστεί ούτε σαν άντρας, ούτε σαν γυναίκα. Αυτός είναι παραλογισμός. Γεννήθηκε γυναίκα, είναι γυναίκα, είναι σωστό να αγωνίζεται ως γυναίκα.micmic έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:26Τί λες; Το επιπλέον χρωμόσωμα ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ το βιολογικό φύλο. Τα γεννητικά όργανα δεν είναι το ΒΑΣΙΚΟ που σε κάνει άντρα ή γυναίκα. ;όσο κι αν φαίνεται περίεργο.
Ψάξε και διάβασε τα προηγούμενα posts μου σ'αυτό το νήμα
Αλλά ας το πάρουμε κι αλλιώς: Πού τον βλέπεις τον παραλογισμό στον να μην είναι "ούτε άντρας, ούτε γυναίκα"; Νομίζεις ότι η φύση ενδιαφέρεται για τις νόρμες των ανθρώπων; Αν πάρουμε λοιπόν κάποια άλλα άτομα, που έχουν ΚΑΙ αντρικά ΚΑΙ γυναικεία γεννητικά όργανα, αυτά τί ακριβώς είναι και πού πρέπει να αγωνίζονται;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Περίμενες κάτι διαφορετικό από δαύτους;Beria έγραψε: 01 Αύγ 2024, 19:18 Ρε μαλάκες τώρα διάβασα για αυτήν. Δεν είναι τρανς, όπως γράφουν αυτοί που ξεκίνησαν το νήμα. Τι απάτη ρε;!
Είναι γυναίκα κανονική με διαταραχή ορμονική
Τόσες ιερεμιαδες για γουόκ ατζεντες και λέτε πάλι ψέματα;
- tanipteros
όχι αλλά intersex αυτό σημαίνειΝαύτης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:28Την έχεις ψάξει;tanipteros έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:26είναι intersex έχει και από τα 2Ναύτης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:24
Προσπαθώ να είμαι κόσμιος, πιο πάνω τό 'γραψα και μπυθουλιώτικα: μουνί. Γεννήθηκε με μουνί.

- Eθνικοκοινωνιστης
αυτες ειναι οι δυτικες αξιες καλο μου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Όταν είχα πάει πρώτη φορά σε παραλία στη Μύκονο και είδα άντρες μποντιμπιλντεραδες διμετρους με μουνι μούσι και βυζιά δεν φανταζομουν ποτέ ότι θα τους έβλεπα στους ολυμπιακούς αγώνες ως γυναίκες.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
To άφησαν να διαρρεύσει ως είδηση οι Γάλλοι για να κάνουν ντάματζ κοντρόλ στα ρεζιλίκια τους
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Eθνικοκοινωνιστης
μα αυτη ηταν παντοτε η δεξια απο την εποχη του κουνιστου εθναρχηΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 20:16 Τόση ωρα δηλαδή μας λένε οι δεξιοί πως μια γεννημένη γυναίκα είναι άνδρας, όπως φαντάζομαι γίνεται και το αντίθετο, πως ένας γεννημένος άνδρας μπορεί να είναι γυναίκα. Μπράβο τους, δεν το περίμενα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Βιολογικά είναι γυναίκα, όχι ερμαφρόδιτη. Αυτό αρκεί. Χρόνια αγωνίζεται ως γυναίκα, έπαιξε στους ολυμπιακούς του Τόκιο ως γυναίκα. Αν έχανε από την Ιταλίδα, όπως έχει χάσει πολλές φορές στο παρελθόν από άλλες γυναίκες, ή ακόμα κι αν η Ιταλίδα δεν ήταν μη μου άπτου, άντεχε να φάει κάνα-δυο γροθιές στη μούρη και να βγάλει τον πρώτο γύρο -μιλάμε για πρωταθλήτρια του μποξ έτσι, όχι της ρυθμικής γυμναστικής- δεν θα είχε τρέξει τίποτα.micmic έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:28Γεννήθηκε γυναίκα με μια πολύ περιορισμένη οπτική. Αν υπάρχει ΕΝΑΣ παράγοντας που καθορίζει το φύλο, αυτό είναι η ύπαρξη η μη του χρωμοσώματος Υ το οποίο περιέχει πάνω από 100 γονίδια, η ατελής έκφραση ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ εκ των οποίων αρκεί για να μην αναπτυχθούν αντρικά γεννητικά όργανα (και να παραμείνει το άτομο στο DEFAULT γυναικείο).Ναύτης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:45Με τη λογική σου δεν είναι ούτε άντρας, ούτε γυναίκα, είναι κάτι απροσδιόριστο, δεν μπορεί επομένως να αγωνιστεί ούτε σαν άντρας, ούτε σαν γυναίκα. Αυτός είναι παραλογισμός. Γεννήθηκε γυναίκα, είναι γυναίκα, είναι σωστό να αγωνίζεται ως γυναίκα.micmic έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:26
Τί λες; Το επιπλέον χρωμόσωμα ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ το βιολογικό φύλο. Τα γεννητικά όργανα δεν είναι το ΒΑΣΙΚΟ που σε κάνει άντρα ή γυναίκα. ;όσο κι αν φαίνεται περίεργο.
Ψάξε και διάβασε τα προηγούμενα posts μου σ'αυτό το νήμα
Αλλά ας το πάρουμε κι αλλιώς: Πού τον βλέπεις τον παραλογισμό στον να μην είναι "ούτε άντρας, ούτε γυναίκα"; Νομίζεις ότι η φύση ενδιαφέρεται για τις νόρμες των ανθρώπων; Αν πάρουμε λοιπόν κάποια άλλα άτομα, που έχουν ΚΑΙ αντρικά ΚΑΙ γυναικεία γεννητικά όργανα, αυτά τί ακριβώς είναι και πού πρέπει να αγωνίζονται;
- Eθνικοκοινωνιστης
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- tanipteros
βιολογικά είναι intersex αλλά επειδή στα επίσημα έγγραφα έπρεπε να διαλέξει .... διάλεξε γυναίκα ...αλλά είναι ερμαφρόδιτοςΝαύτης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:36Βιολογικά είναι γυναίκα, όχι ερμαφρόδιτη. Αυτό αρκεί. Χρόνια αγωνίζεται ως γυναίκα, έπαιξε στους ολυμπιακούς του Τόκιο ως γυναίκα. Αν έχανε από την Ιταλίδα, όπως έχει χάσει πολλές φορές στο παρελθόν από άλλες γυναίκες, ή ακόμα κι αν η Ιταλίδα δεν ήταν μη μου άπτου, άντεχε να φάει κάνα-δυο γροθιές στη μούρη και να βγάλει τον πρώτο γύρο -μιλάμε για πρωταθλήτρια του μποξ έτσι, όχι της ρυθμικής γυμναστικής- δεν θα είχε τρέξει τίποτα.micmic έγραψε: 01 Αύγ 2024, 23:28Γεννήθηκε γυναίκα με μια πολύ περιορισμένη οπτική. Αν υπάρχει ΕΝΑΣ παράγοντας που καθορίζει το φύλο, αυτό είναι η ύπαρξη η μη του χρωμοσώματος Υ το οποίο περιέχει πάνω από 100 γονίδια, η ατελής έκφραση ΜΟΝΟ ΕΝΟΣ εκ των οποίων αρκεί για να μην αναπτυχθούν αντρικά γεννητικά όργανα (και να παραμείνει το άτομο στο DEFAULT γυναικείο).Ναύτης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 22:45
Με τη λογική σου δεν είναι ούτε άντρας, ούτε γυναίκα, είναι κάτι απροσδιόριστο, δεν μπορεί επομένως να αγωνιστεί ούτε σαν άντρας, ούτε σαν γυναίκα. Αυτός είναι παραλογισμός. Γεννήθηκε γυναίκα, είναι γυναίκα, είναι σωστό να αγωνίζεται ως γυναίκα.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 76 Απαντήσεις
- 2435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 112 Απαντήσεις