!!! DEVELOPMENT MODE !!!
75 ευρώ ενοίκιο
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
75 ευρώ ενοίκιο
Τόσο πληρώνω ΕΝΦΙΑ για το σπίτι μου και μικρή άλλη ακίνητη περιουσία τον μήνα.
Είναι δικό μου και δεν το αγόρασα με δάνειο.
Η κρίση εξελίσσεται σε τεράστια απάτη.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Re: 75 ευρώ ενοίκιο
900 ευρώ άρα έχεις τουλάχιστον 3 μικρά σπίτια σε καλές περιοχές. Το λέω γιατί απο όσο ξέρω στη Θεσ/νίκη, γνωστοί μου με σπίτι 60τμ πάνω στην παραλία της Κρήνης πληρώνουν 300 το χρόνο.brb και tyt έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:10 Τόσο πληρώνω ΕΝΦΙΑ για το σπίτι μου και μικρή άλλη ακίνητη περιουσία τον μήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 29 Νοέμ 2018, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ανα μήνα ή όλο το ένφια;;
Ολο είναι λίγο, μήπως εχει κι άλλο κληρονόμο;
Αν όχι εισαι απ τους τυχερούς
Αν δε τα πληρώνει ο άλλος θα μαζευτουν στο ταξις του και θα παει στο δημοσιο το ποσοστο του λέει ο νομος, πανω από 500 αν χρωστας χωρις ρυθμιση
Είναι νωρις από 70 επι 5 (απ το 2014) συν 100 ευρω πρόστιμο τρεχα καντο κι αν δε θελει και σου κανει νουμερακια αλλα κραταει ποσοστο, με δικηγορικο τον λενε ελα δω, εμεις θελουμε να κανουμε συμβολαια, χωρισε το θες δε θες στανταρ το εχεις κερδισμενο. Εχει και τέτοιους που δε ξερουν, δε πληρωνουν, η ξερουν και δε πληρωνουν αλλα και δε δεχονται να χωριστει το σπιτι με συμβολαιο.Κι αφηνουν απληρωτα ενφια, κι εσυ πληρωνεις το ποσοστο σου και πιθανος καθεσε κι εκει
Βρες μια λυση, ο ενφια κι ειδικα σε βιοτεχνικούς βιομηχανικους χωρους καταστρεψε κοσμο
Ολο είναι λίγο, μήπως εχει κι άλλο κληρονόμο;
Αν όχι εισαι απ τους τυχερούς
Αν δε τα πληρώνει ο άλλος θα μαζευτουν στο ταξις του και θα παει στο δημοσιο το ποσοστο του λέει ο νομος, πανω από 500 αν χρωστας χωρις ρυθμιση
Είναι νωρις από 70 επι 5 (απ το 2014) συν 100 ευρω πρόστιμο τρεχα καντο κι αν δε θελει και σου κανει νουμερακια αλλα κραταει ποσοστο, με δικηγορικο τον λενε ελα δω, εμεις θελουμε να κανουμε συμβολαια, χωρισε το θες δε θες στανταρ το εχεις κερδισμενο. Εχει και τέτοιους που δε ξερουν, δε πληρωνουν, η ξερουν και δε πληρωνουν αλλα και δε δεχονται να χωριστει το σπιτι με συμβολαιο.Κι αφηνουν απληρωτα ενφια, κι εσυ πληρωνεις το ποσοστο σου και πιθανος καθεσε κι εκει
Βρες μια λυση, ο ενφια κι ειδικα σε βιοτεχνικούς βιομηχανικους χωρους καταστρεψε κοσμο
75 λεει, το ποσο. Δε μας λεει ολο ή ανα μήνα ενφια ή ανα μήνα όλου του χρόνουΕρμής έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:17900 ευρώ το μήνα άρα έχεις τουλάχιστον 3 μικρά σπίτια σε καλές περιοχές. Το λέω γιατί απο όσο ξέρω στη Θεσ/νίκη, γνωστοί μου με σπίτι 60τμ πάνω στην παραλία της Κρήνης πληρώνουν 300 το χρόνο.brb και tyt έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:10 Τόσο πληρώνω ΕΝΦΙΑ για το σπίτι μου και μικρή άλλη ακίνητη περιουσία τον μήνα.
Μεσος ορος είναι ναι 350 ενφια ολο ανα ετος σε σπιτια
Λες ψεματα. Αυτον τον φορο τον καταργησε ο Τσιπρας πριν 3 χρονια.
ασε
εχω φιλο μεσιτη,με πολλα πολυτελη ακινητα
σκεφτεται να φουνταρει
σκεφτεται να φουνταρει
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γαμώ με πρόλαβεςpanos291 έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:24 Λες ψεματα. Αυτον τον φορο τον καταργησε ο Τσιπρας πριν 3 χρονια.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Οργισμένος
Λιγα πληρωνεις.brb και tyt έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:10 Τόσο πληρώνω ΕΝΦΙΑ για το σπίτι μου και μικρή άλλη ακίνητη περιουσία τον μήνα.
Φαταουλες τα τζαμπα λεφτα τελειωσαν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν είναι έτσι αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας δεχτώ ότι έχω αυτή την περιουσία που είπες.Ερμής έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:17900 ευρώ άρα έχεις τουλάχιστον 3 μικρά σπίτια σε καλές περιοχές. Το λέω γιατί απο όσο ξέρω στη Θεσ/νίκη, γνωστοί μου με σπίτι 60τμ πάνω στην παραλία της Κρήνης πληρώνουν 300 το χρόνο.brb και tyt έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:10 Τόσο πληρώνω ΕΝΦΙΑ για το σπίτι μου και μικρή άλλη ακίνητη περιουσία τον μήνα.
Οι γνωστοί σου πληρώνουν 25 ευρώ τον μήνα ενοίκιο που ίσως είναι δικό τους.
Ενοίκιο για σπίτι/σπίτια μου ανήκει/ουν.
Αν συγκρίνει κανείς με την εποχή προ κρίσης, οι φόροι ακίνητης περιουσίας που πλήρωνα ήταν τίποτα.
Τον μήνα.bluerose έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:22 75 λεει, το ποσο. Δε μας λεει ολο ή ανα μήνα ενφια ή ανα μήνα όλου του χρόνου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 29 Νοέμ 2018, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Να συμβουλεύσει τους πελάτες του να ρίξουν τιμές και όχι να μπλοκάρει τον ιδιοκτήτη όταν βλέπει πως ψήνεται να πουλήσει και πιο χαμηλά.ρασπουτιν έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:26 ασε
σκεφτεται να φουνταρει
Πληρώνουν ενφια, όχι ενοίκιο. Και το 25 ευρώ το μήνα σα φόρο ακίνητης είναι για γέλια.brb και tyt έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:28
Δεν είναι έτσι αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας δεχτώ ότι έχω αυτή την περιουσία που είπες.
Αν συγκρίνει κανείς με την εποχή προ κρίσης, οι φόροι ακίνητης περιουσίας που πλήρωνα ήταν τίποτα.
Δε καταλαβαίνω τι εννοείς.
Που υπάρχει ακίνητη περιουσία χωρίς φορολογία; μόνο στην Ελλάδα υπήρχε. Αυτά πληρώνουμε ή μάλλον και αυτά.
Αν θες τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να πληρώνει ενφια κάποιος για το ακίνητο που μένει και φυσικα αν αυτο το ακίνητο δεν είναι κανένα μέγαρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 29 Νοέμ 2018, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ενφια Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΟΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αν είναι πολυτελη, αμεσως θα πουληθουν αρκει να κανει καλη τιμηρασπουτιν έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:26 ασε
σκεφτεται να φουνταρει
Βασικα σε καλη τιμη πωλουνται παντου
Το θεμα είναι ότι η επενδυση δε πετυχε
Μπορεις να τα νοικιάσεις να βγαλουν τα λεφτα τουςbrb και tyt έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:28Δεν είναι έτσι αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας δεχτώ ότι έχω αυτή την περιουσία που είπες.Ερμής έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:17900 ευρώ άρα έχεις τουλάχιστον 3 μικρά σπίτια σε καλές περιοχές. Το λέω γιατί απο όσο ξέρω στη Θεσ/νίκη, γνωστοί μου με σπίτι 60τμ πάνω στην παραλία της Κρήνης πληρώνουν 300 το χρόνο.brb και tyt έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:10 Τόσο πληρώνω ΕΝΦΙΑ για το σπίτι μου και μικρή άλλη ακίνητη περιουσία τον μήνα.
Τον μήνα.bluerose έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 16:22 75 λεει, το ποσο. Δε μας λεει ολο ή ανα μήνα ενφια ή ανα μήνα όλου του χρόνου
ιδιοκτητα
τα πηρε με δανεια πριν την κριση
κι ομως δεν πωλουνται
και ο Ενφια τον εχει καταστρεψει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση